Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Lacramioarabine ca e totul ok la tine.
Fetele unde sunteti, profitati de vreme![]()
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Buna fetelor,
Multumesc tuturor pt. urari![]()
![]()
Voi ati crezut ca sant in pregatiri insa ma simt foarte foarte raaaauuu...am stat numai in pat...simt ca am mancarea in gat, e groaznica senzatia...am ameteli, ma simt balon si starea aia de rau
Dimineata am
parca mai rau ca niciodata.La sv. mi-a fost rau, abea asteptam sa ajung acasa( sant numai 3 ore de munca dimineata)Azi nu am reusit pana la ora asta sa fac nimic in casa.Maine oricum nu vine nimeni la mine, sambata in schimb imi face socrela masa mare la ea acasa
cu neamuri ....fetelor ma gandesc cum o sa rezist eu acolo pt ca simt nevoia sa stau in pat mai mult din cauza starii de rau plus ca sant persoane care fumeaza si nu stiu daca pot sa-i trimit pe balcon ca nu este casa mea ...daca se aprinde vreo tigara atunci sant nevoita sa ma retrag...astazi am primit de la Robert( baiatul meu ) parfumul meu preferat 5th Avenue Elizabeth Arden
( manca-l-ar mama cum s-a gandit el la mine )Imbracaminte nu stiu ce sa mai port ca ma deranjeaza rau in talie, parca mi se face rau daca simt ceva in talie.Abea astept sa ma duc sa vad ce hainute de gravidutze sant pe aici...
Catalina ai avut si inainte starile astea din cauza bilei? Daca a fost de la bebe te-a luat rau de tot, de 3 ori intr-o noapte
.Eu pana acum am
doar dimineata cu stomacul gol, incerc sa nu ma gandesc prea mult ziua pt ca e groaznic dupa ce mananc sa......Mie nu mai imi place nimic sa mananc...sa gatesc nu mai imi vine...acum vreau branza topita pt ca mi-ai facut pofta![]()
Doamne sper sa nu ma tina starea asta ca nu mai pot...iar vreau in pat...m-am sculat ca sa pregatesc baiatului sa manance ca are pauza 3 ore![]()
Fetelor eu de cand sant gravi nu am mai prestat deloc cu sotul meu
deocamdata nici nu vreau, nu am chef....va dati seama ca eu nu suport sa se intoarca pe partea cealalta cand doarme, dar sa mai si prestez![]()
![]()
Cred ca ne creste libidoul dupa trimestrul I
Va pup pe toate si va doresc simptome usoare ![]()
![]()
![]()
7+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
teolinda spune:

toate fetele! Multumesc mult pentru urari! Toate cele bune si voua si va doresc din inima sa fiti iubite cel putin de un sot ca al meu.
Dau fuga sa sarbatorim Denisa, sa stii
....la ora 19:00 ; am facut deja rezervarea de astazi de dimineata.
Sper sa nu mi se puna un nod in gat (apropos Lacramioara..cunosc sentimentul) cand voi simti diverse mirosuri de mancaruri.
Poate reusesc si eu sa mananc un picutz.
Pupici tuturor...si ...pe maine!
10+
oana p. spune:
salut la toate mămicile simpatice. sunt nou venită printre voi, dar vă citesc de câteva zile și m-am hotărât să mă alătur și eu. DPN 5 ianuarie, deci 10 săptămâni (am făcut deja două ecografii și doctorul mi-a confirmat). Sunt din Iași, cred că sunt singura. Să știți că m-am simțit foarte bine (vorba vine) să văd că nu sunt singura care
tot timpul. Am vrut foarte mult bebe-ul, dar nu mă așteptam să fiu așa de dărâmată și așa de mult timp. Dar azi mă simt mai bine, dar normal, nu mă bucur, că așa sunt eu psihopată
. Dacă e ceva în neregulă cu sarcina? Nu vă mai bat la cap, pentru primul mesaj e destul. 
Denisam spune:
Maraki imi pare tare rau ca te simti asa rau, sper sa iti treac si sa ai o zi frumaosa simbata, de la cine ai primt parfumul , de la sot nu, parca voi nu mai aveti copii, asa e?
Eu de dimi mi-a fost un pic greatza si nu am putu minca cum treb cereale, insa la job la 9.30 mi-am luat un bagel cu brinza, cascaval de fapt, deci nu brinzeturi frantuzesti si acuma is ok, Doamne Ajuta sa fie bine.
Teolinda petrecere frumoasa si sa ne spui cum ai petrecut si ce cadou ai reusit sa ii faci de ziua lui in afara de simburica din burtica
Va pupicesc
Denisa
7+
BEBIK
monica70 spune:
In sfarsit am timp sa va scriu, era sa nu va mai gasesc, de doua zile n-am apucat sa va mai citesc, dar azi am recuperat.
Felicitari noilor venite, bafta la examene celor ce au "placerea" tocmai acum si ma grabesc sa va dau o veste buna!
Tocmai m-am intors de la doctor si dupa exact o sapatamana, nici urma de dezlipire de placenta, s-a remediat(probabil sangele s-a absorbit ca n-am mai avut nici o sangerare - doar in ...nas apropo de cele ce au patit la fel!).Bebe e normal pentru 9 saptamni (eu zic ca-s 9 si 5 zile dar ma rog...) era vioi dadea deja din manute si picioruse.Nu mai am retroversiune uterina pentru ca deja din cauza greutatii s-a intors in pozitie normala.
Singura problema e ca placenta e prinsa cam jos, in treimea inferioara, nu chiar placenta previa , dar cam pe-acolo...
Vestea buna e ca nu mai trebuie sa stau doar in pat, numai sa nu ma obosesc si sa continui cu utrogestanul,Non Spa,vit.E si acidul folic.
Azi si ieri parca nu mi-a mai fost chiar asa de greata - de fapt nici n-am avut timp ca a venit in tara fostul patron care acum vinde firma si m-au inebunit cu telefoanele si chiar a trebuit sa merg la birou(fostul) si pe la banci ieri si azi ca astia-s morti fara contabila.Asa ca am cam chiulit de la statul in pat , noroc ca-i in regula.Mai am concediu medical luna asta, dar saptamana viitoare trebuie sa trec oricum pe la birou(noul...)ca tocmai se insoara colegul meu sambata si va lipsi 3 saptamani asa ca si astia suna in disperare...
Ce n-as da da fug in varful muntelui sa nu-i mai aud!!! Cine m-a pus sa ma fac contabila? Uneori as prefera sa ...culeg capsuni sa n-am nici un gand!
Oricum acum sunt mai linistita ceea ce va doresc la toate!
V-am studiat pozele la toate, mie mi se pare ca al meu e cam micut in comparatie cu ale voastre, dar daca doctorul a zis ca-i ok...asa o fi.
Oricum nu mi-a zis nici o dimensiune a zis doar ca uterul a crescut si embrionul la fel si ca are activitate cardiaca. Daca zicea si ca e fetita...!?!
Inca ceva, in 01.07.2005 a zis ca-mi va face o analiza alfa feto proteina pentru depistare malformatiilor - ce stiti de asta?
Va pup pe toate
9+
molisa
maraki spune:
Denisa sper sa nu inceapa si la tine starile de rau
Stii ca de o saptamana ma gandesc la peste proaspat?
Mi-ai facut pofta de cand ati fost plecati cû barcuta
Parfumul l-am primit de la fiul meu( face 19 ani in sept ) pe sot in cheama Giorgos
Am doi copii din prima casatorie iar bebe este primul copil cu Giorgos
Denisa cand faci 8 saptamani pline? Eu maine implinesc si voi intra in sapt 9
Fetelor astazi am simtit si eu usoare dureri de burtik jos,banuiesc ca se mareste uterul
creste bebelina
Eu am stiut la ambele sarcini ce voi face , fara sa fac ecografie, de data asta simt ca am fetita
Din cand in cand intru si citesc la mamici de mai-iunie, imi este asa drag de ele cand povestesc de bebelusi![]()
Teolinda va doresc o
reusita

7+
Monica
Denisam spune:
marakima bucur pt tine ca ai 2 copii si o fetita mincacioasa si sanataosa
cu actualul sot si numai bucurii.Eu azi am facut 7 sapt si deci opt joia viitoare( la eco cand eu stiam ca am 6 sapt si 5ziel tipa mi-a spsu ca pe ecran zice ca bebe are 7 sapt, om vedea mai incolo:)Eu am peste in frigider, si fac diseara prajit, vii si tu la o cina cu sotul meu si nasaul meu
ca sa nu fiu in minoritate..
Monicaeu zic sa stai calma si sa continui tratamentul, si mai usor cu contabilitatea dc trebuie, de asemenea nu te lau dupa pozele noastre, dc doctoru a zis ca e bine, e bine si fa ce spune el.
VA pupic, fug in pauza de masa sa ma misc si eu
Denisa
7+
BEBIK
maraki spune:
Monica ma bucur ca s-a rezolvat problema
Ai mare grija sa nu faci efort, sa nu te apleci prea mult, sa nu ridici, deocamdata sa nu prestezi deloc...chiar daca ai trecut de perioada critica cu statul in pat, trebuie in continuare sa te menajezi ca si cum ai fi un ou
Cu bebeul daca dr. a spus ca este in regula inseamna ca asa este
Sanatate si sarcina usoara iti doresc![]()
7+
Monica
maraki spune:
Denisa o sa ma ai pe constiinta cu pestele
Eu pe ala de la tine il vreau ca ai spus ca e proaspat, prins in Weekend, altul nu e la fel de bun ca ala de la tine

La prima sarcina am fost internata in spital cu amenintare de avort cand eram in 6 luni pt ca vazusem rosii la o colega si nu am cerut sa gust...pana sa ajung acasa vedeam in fata ochilor numai salate de rosii
Doamne si ma gandesc ca sant abea in doua luni
Ce ma fac eu cu poftele mele???
Acum imi astept sotul sa aduca branza topita, mi-a facut pofta Catalina
7+
Monica