Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6) | Autor: Giova

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48563" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (1)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49186" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49823" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50161" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50420" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (5)

LISTA MAMICI IANUARIE_FEBRUARIE 2006

1). T IOANA[7b]
UM 19 martie........................ DPN 25 decembrie 2005

2). IRINADUM
UM 20 martie........................ DPN 25 decembrie 2005

3). BEE
UM 27 martie....................... DPN 30 dec/1 ian.

4). TEOLINDA
UM 29 martie........................ DPN 3 ianuarie

5). LUIZA
UM 31 martie........................ DPN 5 ianuarie

6). TATIANA G
UM 1 aprilie........................ DPN 5 ianuarie

7). PISOI3
UM 2 aprilie........................ DPN 7 ianuarie

8). PAULA2003

9). IUBE2001

10). MONICA70
UM 3 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

11). LACRAMIOARAT
UM 5 aprilie........................ DPN 11 ianuarie

12). LULU.TZA
UM 5 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

13). ANABORDEA
Um 5 aprilie....................... DPN 12 ianuarie

14). GIOVA
UM 7 aprilie........................ DPN 12 ianuarie

15). FLORININI
UM 8 aprilie........................ DPN 13 ianuarie

16). ANA_M
UM 9 aprilie........................ DPN 15 ianuarie

17). MARAKI
UM 15 aprilie....................... DPN 20 ianuarie

18). MIRELA10
UM 15 aprilie..................... DPN

19). UTOCATALINA
UM 16 aprilie....................... DPN 20 ianuarie

20). SIMONA
UM 18 aprilie........................ DPN 23 ianuarie

21). DeNISAM
UM 21 aprilie......................... DPN 26 ianuarie

22). CANDA H
UM 21 aprilie........................ DPN 26 ianuarie.

23). CRISTINA1
UM 27 aprilie........................ DPN 31 ian/1 febr.

24). [b]LUNANOUA

UM 30 aprilie....................... DPN 4 februarie

LAURICIPANI si eu fac o fiola de Gravibinon pe sapt., dar pt. asta dr. tot eco transvaginal mi-a facut.BINE AI VENIT!!!!!!!!!!

IUBE m-am gandit la lalele albe, dar mai am timp sa ma razgandesc. sau cale, dar la noi au atatea semnificatii, ca innebunesti.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Laurici daca ai stii ce fericita sunt pentru tine...grija maxima scumpa...ai grija de tine ca de cel mai scump portelan din lume! Te pup cu drag gravidoaso!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Laurici sa te ajute Dumnezeu sa stai alaturi de noi pana implinesti 9 luni de gravidieSanatate si putere pana la capat!!!
Teolinda La Multi Ani pt sotul tau sa fie sanatos sa aveti casa de piatra si un copilas reusit!!! Daca iti face bine ceaiul de lamaie ai grija cat o sa bei zilnic pt ca mierea ingrasa.Eu am inceput cu limonada si puneam cate 3 lingurite de zahar...pana m-am prins....Acum doi ani beam cate 5 ceaiuri cu miere pe zi, in mintea mea credeam ca ce e natural nu ingrasa...doamne cate kg am luat atunci in decurs de o luna
Fetelor in doua saptamani tot neamul pleaca in Grecia...numai noi ramanem la datorieAm baiatul care lucreaza de dimineata pana seara si nu are nici o sansa de côncediu vara( e la rest. italian) si din cauza asta nu vreau sa plecam sa il las singur ....

7+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Giova, intrebare de baraj: Gravibinonul are ceva indicatii deosebite ca este uleios? Eu stiam ceva dar nu-mi mai aduc aminte!
Echo intravaginala nu mi-a facut pentru ca eu am la activ 4 av spontane si ...este cam periculos.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Se pare ca cele mai multe scriu pe forum de la munca. La mine munca e un cosmar!Muncesc 10 ore pe zi, pierd 3 ore in masina pe drum de acasa la munca si inapoi, nu am liber nici in week-end, iar in rest incerc sa ma alimentez (cand nu )si sa dorm. Despre conditziile de munca, nici nu am cuvinte.Pana nu vezi, nu potzi sa-tzi imaginezi.Cred ca in fiecare minut am senzatia c-o s-o iau razna. Nu reushesc sa ma asez deloc, nu am un moment de liniste si lucrez intr-un zgomot infernal. Cred ca cel mai frica imi e de zgomotul asta, sa nu-l afecteze pe bebe!(si de mersul cu masina prin aglomeratie si gropi!).
In rest ce sa va spun? Am mai mult de 10 sapt de sarcina si nu e mai "gretos" decat la 7 sau 6. E la fel, dar in plus au aparut si migrenele, care se rezolva doar prin somn. De alimentat ma alimentez execrabil, fiindca nu sta mancarea in mine, orice as incerca. In medie cred ca reusesc sa asimilez 2 banane, 2 rosii si putina branza cu paine, asta in conditziile in care am o activitate fizica sustinuta. Asa ca de unde sa pun ceva pe mine ( nu ca as fi fost eu slaba, dar am slabit cam 3-4 kg)? Partea buna e ca desi slabesc, burta ramane mare!Si se vede! Deci bebe e ok!

In alta ordine de idei, fiindca tot va citesc mereu, trebuie sa spun ca eu am ramas insarcinata in prima luna cand am incercat temeinic! Si acum singura grija a mea si a prietenului meu e sa fie bebe sanatos si eu sa ma "conserv" cat mai bine de dragul lui.

Stiti ce fumatoare si cafegioaica inraita eram inainte? Dupa 6 saptamani, nu sa fumez, dar nu am mai suportat fumul de tigara, cafeaua, alcoolul. Dulciuri nu mai servesc (si ce-mi mai placeau! nu degeaba eram rotunjoara!), nu poftesc la nimic si mananc sarat.

Va pup pe toate si sunt din umbra alaturi de voi, dar de multe ori nu am energia de a mai deschide si calculatorul acasa.

bee 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee, bine ai venit si sarcina usoara,sa maninci mai des si ami bine si vei vedea ca asimilezi!
LAurici, ia ce a zis doctoru ca trebuei si nu te stresa iubita, el stie ce zice si noi luam progesteron si vitamine si e bien.
Ai grija de tine si menajeaza-et cat poti si no gy, sex si greutati!

Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Fetele ce liniste pe aici, am avut si eu un pic de greatza ca tot ma laudam ca nu am, de..Giova cand vrei sa te casatoresti?
Casa de piatra si un bebe sanatos si mincacios!

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Dragele mele,
Acum cateva zile am aflat si eu ca voi fi mamica. Stiu exact cand s-a intamplat evenimentul si dupa calculele mele DPN ar fi pe 19 februarie. Suntem foarte fericiti iar mie inca nu-mi vine sa cred. Avand in vedere ca embrionul are 3 sapt si 3 zile, astept in fiecare zi sa observ modificarile. Deocamdata nu am greturi, dar am o stare de oboseala aproape continua.
La cate saptamani trebuie sa merg la medic?
Ce analize ati facut?

Mergi la inceput

putzuruca-bine ai venit si sarcian usoara.
La medic trebuie sa suni intai sa il anunti si sa il rogi sa iti faca o programare cat mai repede la eco, de obicei in jur de sapt 6 ca sa se vada si inima cum bate.IA vitamine si maninc abine, nu ridica greutati siodihneste-te, stare ad eobsoeala o sa o avem mereu in primele 3 luni, mai incolo mai trece.

Ai grija si numai bine

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor dragi, ce harnicute sunteti voi.

Ioana, ma bucur ptr. tine si ptr. ca Dumnezeu ti-a luminat mintea si sufletul si cu ajutorul sotiorului tau ai inceput sa realizezi ce importanta e minunea care ti-a fost daruita. Multa sanatate si sa cresteti mari si sanatosi si sa nu-l mai superi pe sotiorul tau ca uite ce baiat bun ai.
Laurici, bun venit si ai grija de bebelin sa se prinda bine acilo de burtica lu' mami.Doamne Doamne are putere mare si ajuta pe toata lumea.
Giova, Cata, Denisa v-am vazut bebelinii ce mari si frumosi sunt ei si ce cumintei stau acolo la caldurica din burtica lu' mami. Sa va traiasca si sa creasca sanatosi si frumosi si norocosi si destepti.
Maraki, draga ai grija si nu mai munci asa de mult incearca sa te odihnesti si poate cum zic fetele reusesti sa iei o mica vacanta.
Fetelor, maine ma duc la eco si sper sa-l vad si eu pe bebelinu.
Dar sa va spun ce am patit. Oricum e de bine. Dimineata inca pe la 8 dormeam si am avut un vis in care m-am speriat rau si cand m-am trezit(acum nu stiu care a fost cauza sigur) burtica mea batea ca o inimioara speriata. L-am trezit repede pe sotul si cand pune mana zice ii bate inimioara, ne uitam la burtica si era umflata si se misca si se unduia ca un val. Parca eram inlemniti asa priveam, ne era frica si sa rasuflam ca sa nu se opreasca. Si ce senzatie fetelor... parca te mangaiau niste valuri pe acolo prin burtica...Fetelor ce bucurie am avut nu pot sa v-o descriu in cuvinte. Sotul a pus urechea si a ascultat si a zis ca facea tic-tac. A fost inimioara lui bebelinu care s-a speriat saracutul din cauza mea ca am vista urat. De fapt nu a fost urat visul la propriu ci am avut de-a face cu niste hartii de licenta(sa va spun ca acum lucrez sa-mi transcriu creditele aici in US), pe care cica astia nu le primeau decat daca le spalam. Si le-am pus in masina de spalat sa le spal si nu era apa ci au inceput sa se invarta doar cu aer. Si cand am vazut m-am speriat si probabil atunci m-am impacientat si eu in vis, iar bebelinu a simtit saracutul si probabil ca a incercat sa ma trezeasca la realitate si sa-mi spuna ca acum el este pe primul loc, nu hartiile de licenta. Sper sa fie bine si sa nu se fi speriat rau saracutul.
Si parca Maraki zicea ca i-a curs sange din nas. Si eu tot azi noapte m-am trezit la pp si am simtit ceva cald in nas, si pana am ajuns la baie mi-a curs pe mana. Dar nu a fost foarte mult.Probabil ca din cauza tensiunii care si ea se modifica in aceste perioade.
Fetelor eu nu am greturi, mananc destul de binisor(ne place tare mult branza cu rosii si ceapa verde, cereale cu lapte, pireu de cartofi, mere, nu prea mancam carnita de nici un fel, ieri am mancat un picut de aripioara de pui si atat). Parca asa o stare usoara de grata ma apuca spre seara, in schimb dimineata sunt parca noua. Dorm destul de bine pana acum. Cred ca incepe sa m-i se schimbe gustul in gura, azi dimineata laptele de la cerela parca era acru, sotul a zis ca are gust normal.

Daca tot am scris asa de mult sa va m-ai intreb ceva, ce inseamna cand visezi scorpion. Sotul a visat si zicea ca era mare, urias cam cat un dulap mare si ca el se tot minuna ce frumos era, cica avea o culoare albastra. Ce-o mai fi si asta stie careva?

Va pupic
Florinini 8+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

FLORININI multumim de urari si tie un bebe sanatos si mincaciso si maine tinem pumnii sa fie bine la eco sa il vezi si sa iti dea si tie poza.
Nu stiu sa iti zic despre vise decat ca mama mi-a spus ca dc visezi in timpl sapt ceva va fi pe invers(eu inainte cu o zi sa fac testul de sarcina am visat o fetita, deci va fi baiat teoretic)si dc visezi ceva simbata spre duminica se va realiza. Asa ca eu cred ca ce ai visat va fi d ebine, nu va treb sa speli hartiile si Scorpionnu stiu ce ins. dar sotu e scorpion si Merge totu okin majoritatea cazurilor
Eu zic sa stai calma si cu mincarea le fel, dar sa bagi si ceva proteien, dc nu carne, oua sau altceva, simburica re nevoie d e proteine in primele luni.

Sa ne spui maine cuma fost la eco si numai bine
Cum stai cu caldurile, la anoi abia acuma s-a mai racorit un pic, in rest 30C pina sapt viitoare +humidity, stii tu..

Denisa
6+
BEBIK

Mergi la inceput