Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Denisa,
Multumesc ptr. incurajari, chiar ca trebuie sa mananc ceva carnita, uite si astazi am facut un efort si am mancat o bucatica mica de piept de pui asa cat sa-i ajunga lui bebelinu, ca tare cumintel este el si nu ma supara cu nimica.
Cat despre calduri I hate them nu-mi plac deloc de aia am venit aici in Wa state unde am sperat sa ploua cat mai des. In primul an adica in 2001 a plouat de ne-a zapacit si am zis acum am venit stam. Dar urmatorii ani, in special anul trecut, a fost de groaza cu caldurile. Acum de vreo saptamana o tine tot ca ar ploua, mai si ploua noaptea, dar nu e naduseala e bine si placut. Sper sa o tina asa tot mai mult ca nu stiu ce o sa ma fac si cu burtoiul si cu caldura...Imi place cand ploua si stau in casa, dar ma termina cand ploua si trebuie sa conduc, nu cxa nu mi-ar place sa fiu prin ploaie, dar astia conduc de zici ca s-au speriat de moarte si nu stiu cum sa fuga innapoi.
Era sa uit sa te intreb la voi cat costa un ultrasound?
Te pupic si sper ca maine sa primesc si eu o paoza cu bebelinu.

Florinini 8+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...SUNT VARZA...aseara am inceput capitolul de...prima repriza la 12 noaptea...a2-a la 2 noaptea, iar de la 4 m-am zvircolit in pat cu voma in git...acum mi-e cam la fel...nu mai am pofta sa maininc nimic...mama mi-a zis cica sa maninc numai niste biscuiti populari...daca oi gasi pe aici asa ceva...si m-a "incurajat" zicindu-mi ca ea a vomat pina la 9 luni...azi am examen la franceza...mizam tare pe ziua de azi sa fac ceva, dar cred ca o sa zac toata ziua...ma bucur ca am un cos linga mine cu punga si daca Doamne fereste ma trece iar, macar sa ajung la cos...ca baie e foarte departe si sigur nu as ajunge la ea...va las si o sa incerc sa scriu mai incolo ca acum sunt Varza Rau!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
Cata, imi pare rau ca te simti rau, ai grija de tine si sper sa te simti cat mai repede bine, nu te agita si incearca sa te odihnesti, se mai intampla, si eu am patit-o aseara, iar m-au luat greturile, la mine cred ca a fost de oboseala.
Bee si Putzuruca (sper ca nu am uitat pe nimeni si daca am uitat, scuze), bine ati venit, aveti grija de bebei si fiti cuminti.
Laurici, stai cuminte si ai grija de bebe mic, nu te stresa si fa exact ce zice dr., tin pumnii sa fie totul ok.
Maraki, cu sangerarile e normal ca m-am interesat eu intr-o carte de sarcina, sangerarile sunt de la tensiune.
T Ioana, slava Domnului ca ai ajuns si tu la aceeasi concluzie ca restul lumii, felicitari pentru sotiorul tau, sa-ti traiasca si sa va iubiti mult! Stai pe aici pe forum cu noi si ai sa vezi ce bine te vei simti!
Noi suntem ok, alintati si pupati de tati toata ziua. Ieri am luat un set de 4 CD-uri cu muzica pentru bebe, inca nu le-am ascultat ca am adormit bustean inainte sa le despachetam, dar se pare ca actioneaza pozitiv asupra lui bebe si asupra lui mami. E muzica clasica.
Pup toate gravidutele, ca trebuie sa plec la lucru. Aveti grija de voi.
Anda si matzul subacvatic 8+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Cata, uitam sa iti zic BAFTA LA EXAMENUL DE FRANCEZA!!!!!!!!! Tin pumnii! Ce fel de examen e?
Anda si matzul subacvatic 8+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Neata" burticute!
CAta ti-am vazut samburica! Pusilici de la samburelul meu!
Despre ce sa-ti spun? Parca mi-e si frica ca sa nu cobesc .De 2 zile nu am mai .....intelegi tu! Sper sa treaca!
Bafta la examen!!!!!!!!!!!!!!!!!
TREcem noi peste asta bebelinii sa fie sanatosi asta e important!
9+

diana

Mergi la inceput

Hi!
Am uitat sa urez bun venit noilor mamicutze!
SA ne creasca burticile mari.....uite-atata!!!!!!!!!!!
Teolinda multam fain si La multi ani sotiorului tau!
9+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fete frumoase,
Cine se ocupa de listutza noastra ca io nu vad ceva fete scrise acolo, Astery a anuntat dar nu o vad pe lista.

Pentru mine: UM 05.05.2005 si DPN 8 Februarie 2006

Deci azi am implinit 5 Saptamani cea mai noua performanta ca datzile trecute am avortat pana in 5 saptamani.

pup 5 fix

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am revenit pentru scurt timp...mi-este la fel de rau,....inca nu am vomat, dar nici mult nu mai am...la franceza am un examen de incepator pentru atestat...eu engleza o stiu mai bine, dar franceza nu prea...si cu starea mea de azi nu stiu ce ma fac la franceza!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Laurici de lista se ocupa Giova dar saracuta acu nu prea are timp pt.ca are licenta curand! DAr stai linistita ca o sa apari curand pe listutza!
Felicitari! si bebic mare si frumos!

9+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

sa nu pierd cumva o zi fara sa scriu.
CATALINA si care tocmai vroiam sa-ti spun cat de mult te invidiez ca mananci de toate si nu .dar trebuia sa se intample si asta nu-i asa ca sa treci prin toate starile de.sper sa te simti mai bine si bafta la examen,samburica o sa-ti sufle cate ceva.mananca biscuiti sarati,sticksuri sau covrigei cu sare
BEE si PUTZURICA ma bucur pt voi ,sa va creasca bebeii mari si sanatosi.
eu sunt azi fara vlaga,abia ma tarasc prin casa,si aseara ma plangeam sotului ca eu nu mai pot.am slabit cam un kil,nu prea mananc de frica sa nu vomit si greturi cat cuprinde.munca la greu si la capitolulmai mult pauza .of,o trece ea si starea asta,ca nu prea pot sa ma bucur de samburica cand sunt asa .eu simt ca nu mai trece timpul pana la prima eco-6iulie!!
va pup dulce pe toate si va doresc sa va simtiti ok
mirelutza7+

Mergi la inceput