Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
lauricipani spune:
Cata, asta este cand esti gravidoasa![]()
![]()
. Incearca sa-l suni pe T ca el are un remediu pentru asta.
Io ma simt chiar periculos de bine, n-am gretzuri decat putzin dimineata cand ma spal pe dintzi si sanii parca nici nu as fi gravida.
5fix
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
T_Ioana spune:
Si eu imi fac griji ca ma simt mult prea bine dar doctorita de familie a spus sa nu imi fac probleme si ca probabil e fetita (as vrea eu)...
Oricum, bebe face sambata 10 saptamani (deci 12 saptamani de amenoree) asa ca de caum nici nu cred ca va veni raul ala mare!
gravidutele
Ioana
si Samburel 9+
utocatalina spune:
Fetelor eu ma gindesc ca o fi fost de la bila..pentru ca ieri am mincat o brinza care mi s-a parut ca nu-mi place...acum sunt bine, dar mi-a fost rau acum vreo 40 de minute...cu frisoane si am crezut ca vomit in birou...acum vad ca sunt bine...apropo am papat brinza topita cu painica si o salata de vara cu cartofi fierti si sper ca bebe isi ia si el acum masa ca eu cred ca era lihnit de foame....de dimineata am mincat numai biscuiti populari si un mar...sper sa fie bine acum!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
teolinda spune:

Salutare burticilor!
Bun venit PUZURICA ...sa ai un bebel cuminte si frumos. Bine ai revenit BEE, ne-ai lipsit!
Multumesc pentru urarile de ziua sotului (MARAKI..IUBE)
.
CATALINA imi pare rau ca mi-ai calcat pe urme cu
. Cand ne laudam noi mai tare bebenacii ca sunt asa cumintei si nu ne este rau...hop..
asa caaa.... nu stiu ce sa zic LAURICIPANI da' vorbeste in stoapta sa nu se prinda bebenacu' ca il lauzi ca uite cum am patit-o si noi.
FLORININI(sper ca am scris corect) succes la Echo...te asteptam cu vesti.
MIRELA ... sa stii ca si eu sunt apatica cand vine vorba de
.Defapt seara nu-mi doresc decat sa zac in pat si sa ma ia somnul.Eh... ne-o trece ca nu degeaba se spune ca femeile gravide au libidoul crescut
.
A... sa nu uit...CATA succes la examen...tinem pumnii si io si bebe-brotacel.
MARAKI ce faci? Te pregatesti pentru maine sa fii fresh de ziua ta?
GIOVA succes la invatat pt. licenta si te asteptam cu drag cand reusesti sa mai treci si pe la noi.
Haideti ca m-am cam intins la vorba. Imi cer scuze fata de fetele pe care nu le-am nominalizat aici ..dar ati scris atat de mult... ca abia reusesc sa ajung cu mesajele la curent.
PS: Eu sunt mai bine azi... n-am mai
Doamne apara si pazeste...si va 
pe toate.
10+
mirela10 spune:
TEOLINDA la multi ani sotului tau,sa fie sanatos si sa aiba grija de voi![]()
.
eu as dormi unde m-ai pune ,iar de mancat...ce n-as da sa pot manca niste rosii cu branza,sau conpida gratinata ,sau macar niste fructe sau iaurt
.bine macar ca am de luat niste multivitamine,ca de nu bebeul nu stiu ce mananca bietul de el.ei va las ca plec la munca,mai bine spus ma tarasc pana acolo cu 2 trenuri si 15minute de mers pe jos pe caldurile astea
.
mirelutz
7+
Giova spune:
buna fetelor!!!
azi scriu cam tarziu, dar a fost ziua unei colege si ne-am cam chefuit aseara.
azi am ajuns tarziu la munca.
am fost la Miniblue, doamne ce mobilier frumos de bebe am vazut. acum imi vine sa merg sa-l iau.
cred ca voi strica multi, multi bani acolo.
mi-am luat rezultatul analizelor. Toxoplasmoza negatica la ambele.
dar am descoperit ca am o alta grupa de sange.
de la 14 ani stiu ca am A2, ca acum sa aflu ca e AB4. Trebuie sa mai repet o data, pt. linistea mea.
am vb. cu coordonatorul lucrarii si l-am intrebat cat mi-a dat pe lucrare. Mi-a raspuns ca nu mai tine minte, dar ca e o nota buna.Parerea mea e, ca nu mi-a pus nici o nota si vrea sa vada lucrarea in stadiul final. Eu o depun duminica la facultate, si probabil asta asteapta.
BUN VENIT NOILOR FETE!!!!!
Nu va suparati pe mine, dar tre sa termin cu lucrarea, sa o duc la copertat ca duminica merg la Sibiu la inscriere.
Promit ca luni, trec toate fetele pe lista.
LAURICIPANI, gravibinonul este uleios, poate pt. ca contine ulei de ricin?
Hormoni:progestogen si estrogen, combinati.
eu fac unul pe sapt.La inceput mi s-au parut dureroase, acum m-am obisnuit. Mai dureros e soldul dupa, dar trec si astea. bebe sa fie bine.
CATA imi pare rau pt. tine. stiu prin ce treci. si eu ma gandesc cu groaza sa nu-mi fie rau la licenta. sa borasc pe comisie.
fetelor va las ca am treaba cu lucrarea.
poate intru mai tarziu.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006
utocatalina spune:
Teolinda la multi ani sotului tau...sa traiti fericiti o mie de ani si sa va iubiti mult! Giova sa-ti iasa licenta asa cum vrei
..cu nota mare...Eu sunt foarte obosita ...am avut o zi grea...tind sa cred din ce in ce mai tare ca la mine problema a fost de la bila, mai mult decit de la bebe si asta pentru ca azi am avut si frisoane si stare de rau de la bila toata ziua...cind ma lasa, cind ma lua...acum sunt mai bine dar sa vedeti ca am uitat sa va spun ca se pare ca am stat in curent ca m-am trezit si cu un junghi in spinare care ma determina ca atunci cind merg sa-mi vina sa fac pe mine de durere...misto nu? Trebuia sa le am pe toate azi..inclusiv examenul care este peste vreo ora! In fine...om trece si peste asta!Va pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
Denisam spune:
Giova bafta la licenta!
Cata sanatate, nu mai minca aiurea si bafta la examen!
Teolinda-La multi ani pt sot si sa aveti o seara frumoasa
Maraki si tie maine o zi frumoasa si numai fericire si bucurii sa ia din partea bebeicului![]()
Eu sunt binisor, dimineatza e mai greu, dar cred ca voi schimba cerealele ca marca sau dc nu od au pe lactate si oua fierte la micul dejun ca vad ca nu mai merge cu ce mincam. In rest ma descurc, desi acasa ar fi destule d efacut si sunt cam in urma, am hotarat sa o als mai moale, ieri soacra care a aflat vestea a zis sa nu stau in pat acuma sa ma misc( ea nu stie insa ce mi-a zis doctoru si ca in ianuarie am pierdut o sarcina la 1 sapt) asa ca am sa o ignor..
CAm atata pt moment, va 
Denisa
6+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Lauricisi eu tot aziimplinesc 7 saptamini, deci avem aceasi zi de nuamrare a saptaminilor![]()
Tin pumnii sa fie bine si sa treci cu bine peste primele sapt care sunt cele mai importante, fruntea sus
ca se poate, crede-ma ca si eu sunt stresata pina ajung mai ales in sapt 13-14, dar sunt optimista si stiu ca vom reusi
.Numai bine la toate fetele sa treaca starile astea![]()
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
lacramioara t spune:
Salutare mamici,
Bun venit noilor mamici si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Teolinda La multi ani pt.sotul tau si sa va iubeasca pe amandoi dar si voi pe el.
Catalina imi pare rau pt.tine,dar incerca sa mananci cate putin si des.Si eu ieri nu am avut mai nimic,chiar am facut aseara un chek,in schimb azi simt ca mor.Am in permanenta senzatia de a varsa din cauza unui nod in gat.
Maraki,banuiesc ca te pregatesti solemn pt.ziua de maine.Eu iti spun de azi "LA MULTI ANI",sa fii fericita si sa ai un bb sanatos.
Pupici la mamici,Lacra