Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
T_Ioana spune:
Fetelor nu am disparut din peisaj, doar ca se misca foarte prost netul la serviciu, iar acasa nu ajung sa deschid calculatorul pentru ca imediat ce mananc ma pun la nani....
De citit va citesc cat de mult reusesc, Teolinda draga sunt bine, multumesc de intrebare!
Maine mergem la Cluj pentru ca luni dimineata merg la control (ultima oara am fost in 12 mai) si sper sa fie totul bine. Va citesc si ma minunez cum de eu ma simt asa de bine! In afara de faptul ca mananc extrem de bine (am pus deja vreo 3,5 kg) si sunt
(la 1,69m am 64kg...deja!!!), nu mai am greturi deloc, dorm destul de bine si nu inteleg mie de ce nu imi creste burta? Conform listutei eu am sarcina cea mai avansata si totusi....?!
Azi avem exact 12 saptamani (deci bebe are 10s) si burta mea este ca inainte..... Cristi zice ca se vede putin, ceva, dar sunt sigura ca zice doar asa, ca sa ma simt eu bine. Sper sa nu fie probleme cu bebe pentru ca ori sunt eu
, ori chiar nu imi creste burta...
In privinta
eu cred ca sunt un caz fericit, pentru ca de cand sunt insarcinata organismul meu chiar s-a reglat. Pana acum aveam probleme mari, uneori treceau 4-5 zila fara
dar acum totul este exact asa cum ar trebui sa fie!
Singura mea problema este ca ma doare burta mult prea tare ca sa nu imi fac griji. Si sunt aceleasi dureri nenorocite ca la ciclu pe care le am de la inceputul sarcinii!
Cu
noi stam jalnic, pentru ca mi-a interzis doctorul si a fost extrem de insistent in privinta asta. Si faza e ca amandoi suntem intr-un chef permanent! Chestia urata e ca am auzit de la un coleg de-al lui Cristi a carui sotie a nascut tot la Dr. Nanu ca toata sarcina si inca vreo 3 luni dupa a avut INTERZIS la capitolul asta!
Cred ca v-am innebunit, asa ca va pup mult de tot pe toate, sa aveti un week-end fain si sa imi tineti pumnii luni, sa fie totul bine!
burticutele
Ioana
si Samburel 10 fix
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Astery eu socotesc de la ultimul cm, iar nu de cind trebuia sa-mi vina...Cind ai avut ultimul cm? Pe de alta parte greturile pot aparea sau nu...om vedea Mama - Mamicilor!
Tatiana ne auzim peste 2 sapt...sa fi cuminte sa ai grija de puiuti si sa ne auzim cu bine cind te intorci..apropo..vreme frumoasa!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
8+
Simburica
Denisam spune:
Asteryeu socotesc de la ultimul ciclu sa stii, asa e cel ami corect, zic si doctorii al fel.
[red]Maraki[/red petrecere frumoasa azi si sa gasesti ceva sa-ti palca si eu tot genul elegant sunt, astai aici ma cam dispera cu stilul sport, dar treaba lor, eu fac si ma imbrac tot cum imi place.
SA vezi diseara ca ma duc in rochie la concert ca sunt 31C si atia vor fi toti in jeans![]()
Nu am mai varsat, sper sa nu o fac prfea des, stiu ca e semn bun dar sa ne teaca si noua, sanii insa ma dor inca, asa va fi pina la 12 sapt, dar si in trimestrul II sa vezi atunci.Ai astept sa maninc pui chaow Mein de la chinezi si cu alte bunatati.
Va pupacesc si weekend placut!
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Mirela am uitat sa iti spun sa ai grija si sa maninci bine, desi bebe si ia el ce trebuie, dar sa nua jungi cu lipsa de vitamine si alte resurse ca nu e bine.
TIoanaai grija de tine si de bebe si lasa ca se va vedea burtica, nu-ti fa probleme, uite o 
Denisa
7+
BEBIK
doly spune:
fetelor, cu ce crema trebuie sa ne dam pe burici cand o sa creasca , sa-i placa si bebeu-lui? cu ulei Jonson e bine? ma gandesc ca daca e pt copii, e bun si pt burtica, nu? Voi ce ziceti?
ancuta06 spune:
Fetelor, ce de sunteti, si eu care ma gandeam sa deschid subiect. Ma alatur si eu voua, cu DPN 11 februarie.
Doly, important este sa-ti dai cu o crema care sa previna aparitia vergeturilor, nu cu orice crema normala. Eu mi-am cumparat acum una de la Biotherm, pe care scrie ca previne aparitia vergeturilor si ajuta la diminuarea celor vechi. ar fi trebuit sa incep sa-mi dau din luna a patra, dar eu am inceput de acum, sa fiu sigura.
Care dintre voi mai aveti bebici?
Va urez tuturor o sarcina usoara, si sper sa avem de impartasit numai momente placute, pe parcursul lunilor ramase.
Ancuta (DPN 11 feb. 2006) &
Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
ancuta06 spune:
Aaa, v-am mai citit un pic. Sa va mai zic si eu. Sarcina se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii. la mine ultima menstruatie a fost pe 7 mai, deci acum am 5 saptamani. Numai ca eu stiu ca am ramas gravida pe 21 mai, asa ca bebe are vreo 3 s, de fapt. Dar o las asa, ca ei.
Eu inca nu am fost la doctor pt ca mi-au zis sa-i sun din nou pe 3 iulie, ca sa am 8 saptamani. Dupa ei, nu sunt suficient de graviduta. Asta e, avem rabdare.
Greturi nu am deloc inca, banuiesc ca nu-i momentul, dar nici la sarcina cu Martijn nu am avut deloc.
Referitor la mancare, sfatul meu este sa aveti grija sa nu va ingrasati pana pe la 5 luni, ca aveti tot timpul dup-aia. Nu zic sa tineti cura de slabire, dar sa mancati alimente care nu ingrasa, sa nu mancati mult, si sa luati vitamine. Eu sper sa reusesc asa. bebe nu are oricum nici o problema. El consuma tot ce prinde.
Ancuta (DPN 11 feb. 2006) &
Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
Denisam spune:
Ancutzabine ai venit!
Eu am dau cu crema pt celulita deocamdata, de la yves rocher, iar in legatura cu mincatl, trebuie sa maninc cat imi cere bebe, dar nu maninc junk, fast food si grasimi, ci proteine si fara dulciuri ca nu-mi trebuie decat rar cate o inghetata.
Va doresc un weekend placut!
Denisa
7+
BEBIK
irinadum spune:
Nimeni , nimeni? Toata lumea doarme ?
Bun venit noilor fete si sarcina usoara!
Irina
11+
pisoi3 spune:
Buna burticutelor
Maraki, la multi ani si sa fii sanatoasa si fericita, sa ai un bebe sanatos si norocos si sa ai parte numai de fericire alaturi de sot si copii.
Cata, drum bun la Paris, sa te distrezi!
T Ioana, tin pumnii maine la dr. Nu te mai panica si ai sa vezi ca bebe va fi bine.
Ancuta, bine ai venit, sa iti traiasca bebe si sa se faca mare!
Eu sunt ok, bebe e bine, nu mai avem greturi, doar somnic cat cuprinde. Aseara am adormit in timp ce ma uitam cu sotul la un film facut dupa Stephen King (autor care mie imi place foarte mult). Am adormit ca un purcelus, saracul sotul meu, deja s-a obisnuit, dormeam cu matzele langa mine si in bratele lui.
Ieri mi-am castrat motanul si am avut emotii iar bebe a simtit cred, ca ma intepa putin in burtica, probabil era stresul. Acum e bine motanul meu, e in convalescenta iar eu m-am linistit.
Acum ma duc sa ma alint la sot, asa ca va pup
si aveti grija de voi!
Anda
si matzul subacvatic
toujours optimiste