Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am intrat sa va salut...sa va zic sa aveti grija de bebei si cind ma intorc, peste 1 sapt, sa va gasesc pe toate sanatoase si fericite! Doamne ajuta!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
8+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

AsteryLa Multi Ani, sa fi iubita, sa duci sarcina pana la capat cu bine, simptome usoare si un bebe asa cum va doriti voi sa iasa Na ta ekastostisis!!!

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery ekatostisis am vrut sa scriu
Bun venit burticilor noi, sarcini usoare fetelor si sanatate la bebeiMultumesc fetelor pt. urari, sa fiti sanatoase, iubite si copilasi sanatosi si frumosi sa faceti
Catalina drum bun maine sa ai un zbor placut , fara greturi, sa petreci bine si sa faci poze sa le vedem si noiO sa ne lipsesti o saptamana....Ieri nu prea mi-a placut mancarea Am avut pulpe de pui cu cartofi la cuptor, sarmalute in foi de vita, tzatziki( iaurt cu usturoi si castravete verde )salata de ardei copti, salata de vara, doua feluri de tort, de ciocolata si unul gen tarta cu visine si frisca( cumparate de mine ) Eu nu mai pot sa mananc nimic cu usturoi, ma simt rau dupa si parca nu mai imi place usturoiul....acum am facut gratar pe balcon, ceafa de porc si pulpe de pui.
Fetelor am cumparat peste macrou, este mareVreau sa il fac la cuptor dar nu stiu cumva rog mult dati-mi si mie o idee....
Va pup pe toate si intru mai tarziu sa va scriu pt ca acum ma asteapta sotul sa imi puna vopseaua in capChiar nu mai suport sa stau asa se cunoaste rau de tot la radacina si am foarte mult par alb...

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

buna burtici,
V-am tot citit da m-am cam simtit rau in ultimele 2 zile asa ca nu prea aveam chef sa scriu , ca abia rasuflam. Am citit ca niste hormoni ajung la un nivel mare in sapt. 9-10 , eu sunt in sapt 9 + 3zile , si nu stiu daca a fost autosugestie sau nu, dar am avut greturi groaznice de 2 zile. Atat ca eu nu pot vomita dar e groaznic. Sper sa imi treaca cat mai repede. Cred ca am sa renunt la carne ca am o scarba numai cand ma gandesc la ea. Si au inceput poftele.... da nu le-am satisfacut inca. Ieri la pranz vedeam numai ardei prajiti si rosii fripte in fata mea ( e o mancare tipica din satul meu) . Eram la lucru si nu am putut sa maninc, da ziceam ca seara cand ajung acasa asta imi fac primul lucru. Da de unde...! Cand am ajuns acasa mi-era asa de rau si scarba si durere de cap toata ziua ca nu am mai avut chef.
Azi am fost la soferit ... eu am carnetul din Ro facut da nu am practicat asa ca acum il am pe sot ca instructor. I-am zis ca daca aveam asa instructor nervos si la scoala sigur nu luam carnetul... Azi pt prima oara am condus si prin oras.... Cand am coborat din masina imi tremurau si mainile si picioarele. Si sotul imi zicea ca sunt anti-talent la condus. Na fain...
Catalina calatorie si sedere placuta
Maraki, macroul poti sa il faci la cuptor doar asa in ulei, si putina zeama de lamaie. Sau poti sa ii pui putin bulion. Sau o reteta de la bunica : 2 morcovi, 2 patrunjel, 2 pastarnac, le razi pe razatoarea mica, impreuna cu o ceapa, le pui pe toate intr-o craticioara pe foc , cu bulion abunndent, cam vreo 20 -30 de minute la dinstuit ( adica sa se lege sa se faca ca un sos) . Sosul acesta il pui intr-o tava , asezi frumos bucatile de peste in sos, sare, putin ulei si le lasi la foc mic in cuptor, vreo ora-doua. E super bun ! Idea e doar sa il nimeresti si sa iti iasa.
Bine dragelor va pup pe toate, ca m-am intins rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor va pup, eu m-am intors dela pescuit azi, am bagat 2 ore de motzaiala in barca de dimineatza pe racaore si apoi am dat recital la peste, i-am cam 'umilit' pe baietzi, dar sotu imi punea rame si scotea pestii din ac, am prins 3 feluri de pesti- vreo 6-7 somni, o stiuca la rama si sunfish-un fel de regian din Ro, darmaricei, iara am venit cu provizii acasa pe linga ce am mincat la iarba verde, dar am avut fun si ne-am odihit si racaorit un pci la cele 31C care sutn aici, la plecare ne-a prins un pic o ploaie de vara, dar subtire
Asa ca acuam ii dau lui simburica mamaliguzta uc brinza si smintina si la somnic, ceea ce va doresc si voua , o noapte buna si pe miine

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare burtici!

Mai dar tare v-ati mai distrat in week-end...Denisa la pescuit (felicitari pentru captura si spor la gatit), Maraki printre bunataturi, Astery probabil ca a chefuit zdravan ( La multi ani! multa fericire, sanatate si bebe frumos... pentru ieri).

Eu l-am sarbatorit pe sot si joi (cu un rand de prieteni) si sambata (cu alti prieteni) iar ieri am dat fuga la un gratarel mic (la curte) ca tot era caldutz si frumos afara.

Pacat ca azi este luni si a trebuit sa ma trezesc sa vin la scarbiciu.

In rest, eu ma simt bine, rareori mai simt cate un nod in gat si atunci incerc sa ma intind in pat si sa respir bine...bine.

Va doresc tuturor o saptamana buna si cu stari de bine!

PS: Drum bun Catalina (probabil ca esti deja in avion..sau poate la Paris).
Distractie placuta in concediu Tatiana.

Pup toate fetele .

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza burticutze!!!
ASTERY LA MULTI ANI PT IERI,SA FII SANATOASA SI FERICITA A LATURI DE SOT SI BEBEL!!!
eu azi m-am simtit un picut mai bine ,desi abia m-am dezlipit de pat.si am inceput sa fac mancarica si curat in casa.bebelul meu va fi tare harnic ,mancalar mama pe el.azi m-a durut un pic burtikul,dar cred ca e mai mult de la,sper sa nu ma tina mult.ieri am facut spanac cu sos alb si branza rasa pe deasupra,dar bineinteles ca l-am.pe seara am reusit sa mananc un sandwich cu sunca presata si chec.eu dupa ce mananc am un gust de parca as fi mancat sapun.mai am de mers la serviciul asta criminal si maine si apoi scap,desi cred ca totusi o sa-mi caut ceva ca nu ne descurcam numai cu banii sotului...
DENISA ,PESCAR MARE ITI FACI BEBICUL!
MARAKI,SA-TI FIE DE BINE VOPSITUL SI SA ZICA BEBELUL CA ARE MAMA FRUMOASA!
ANAM,IMI PARE RAU CA NU TE SIMTI BINE,DESI CAND AI POFTE AR FI BINE SA MANANCI CA STIE CE VREA.
IOANA CE-AI FACUT LA DOCTOR?SPER CA E TOTUL OK.
PUPICI LA CELELALTE FETE FRUMOASE SI BURTICOASE
mirelutza8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza burtici :)

Azi dimineatza am reusit si eu performanta pentru prima data. Si eu care credeam ca o sa scap. Uff... Nu stiu cum sa il mai tin pe samburica si in casa un pic. Numai afara vrea. Ieri ne-am plimbat pe munte toata ziua si nu am avut nimic, nimic. Cum ma intorc in casa, cum ma intind in pat de rau. Cred ca o sa ies sa dorm cu cortul in spatiul verde din spatele blocului

Pupici pe burtici ;)

Pupici, Luna Noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ola burticutze!
Intai de toate sa nu uit : AStery La multi ani scumpa!Multi ani traiasca ,multi ani traiasca, la multi ani............si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Denisa,Denisa, felicitari si tie pescaritzo !
Ieri am fost la banchetul de terminare a sotului meu!Fain cheful dar cam obositor! a reusit sa termine si a doua facultate !Ca m-am saturat eu de atata scoala daramite el saracu care numai peste o saptamana are licentza!
Fetele mi-a remarcat lumea burticutza pe sub rochita!La voi a inceput sa se vada?

Vineri am aflat o veste nasoala: o colega a mea cu numai 2 saptamani mai mare sarcina si-a facut analizele si i-au iesit la toxoplasma atat Igg cat si Igm pozitive! Acum umbla saraca sa-si repete analizele!!E atat de disperata ca ti se rupe sufletul!Nu stiu cum sa o ajut, in orasu asta nenorocit pe la clinicile de stat nu au reactivi Aici sunt 2 cabinete caer fac analizele si la unul din ele deja a facut testele! Voi stiti ceva ca pana-ti da rezultattele la Torch trebuie sa astepti vreo 10 zile?
Si colac peste pupaza seara in aceeasi zi m-am intalnit cu niste prieteni care m-au anuntat foarte senin ca baietelul lor are varicela!
Am crezut ca mi se face rau !Eu nu am facut varicela in copilarie!
Sper ca mama copilului nu e transmitatoare ea a facut boala deja!

Pupici pe burticutze!
10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ola burticutze!
Intai de toate sa nu uit : AStery La multi ani scumpa!Multi ani traiasca ,multi ani traiasca, la multi ani............si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Denisa,Denisa, felicitari si tie pescaritzo !
Ieri am fost la banchetul de terminare a sotului meu!Fain cheful dar cam obositor! a reusit sa termine si a doua facultate !Ca m-am saturat eu de atata scoala daramite el saracu care numai peste o saptamana are licentza!
Fetele mi-a remarcat lumea burticutza pe sub rochita!La voi a inceput sa se vada?

Vineri am aflat o veste nasoala: o colega a mea cu numai 2 saptamani mai mare sarcina si-a facut analizele si i-au iesit la toxoplasma atat Igg cat si Igm pozitive! Acum umbla saraca sa-si repete analizele!!E atat de disperata ca ti se rupe sufletul!Nu stiu cum sa o ajut, in orasu asta nenorocit pe la clinicile de stat nu au reactivi Aici sunt 2 cabinete caer fac analizele si la unul din ele deja a facut testele! Voi stiti ceva ca pana-ti da rezultattele la Torch trebuie sa astepti vreo 10 zile?
Si colac peste pupaza seara in aceeasi zi m-am intalnit cu niste prieteni care m-au anuntat foarte senin ca baietelul lor are varicela!
Am crezut ca mi se face rau !Eu nu am facut varicela in copilarie!
Sper ca mama copilului nu e transmitatoare ea a facut boala deja!

Pupici pe burticutze!
10+

diana

Mergi la inceput