Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ola burticutze!
Intai de toate sa nu uit : AStery La multi ani scumpa!Multi ani traiasca ,multi ani traiasca, la multi ani............si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Denisa,Denisa, felicitari si tie pescaritzo !
Ieri am fost la banchetul de terminare a sotului meu!Fain cheful dar cam obositor! a reusit sa termine si a doua facultate !Ca m-am saturat eu de atata scoala daramite el saracu care numai peste o saptamana are licentza!
Fetele mi-a remarcat lumea burticutza pe sub rochita!La voi a inceput sa se vada?

Vineri am aflat o veste nasoala: o colega a mea cu numai 2 saptamani mai mare sarcina si-a facut analizele si i-au iesit la toxoplasma atat Igg cat si Igm pozitive! Acum umbla saraca sa-si repete analizele!!E atat de disperata ca ti se rupe sufletul!Nu stiu cum sa o ajut, in orasu asta nenorocit pe la clinicile de stat nu au reactivi Aici sunt 2 cabinete caer fac analizele si la unul din ele deja a facut testele! Voi stiti ceva ca pana-ti da rezultattele la Torch trebuie sa astepti vreo 10 zile?
Si colac peste pupaza seara in aceeasi zi m-am intalnit cu niste prieteni care m-au anuntat foarte senin ca baietelul lor are varicela!
Am crezut ca mi se face rau !Eu nu am facut varicela in copilarie!
Sper ca mama copilului nu e transmitatoare ea a facut boala deja!

Pupici pe burticutze!
10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Aoleu Iube...ce de vesti triste ( toxoplasma...varicela...).
Dar intai de toate felicitari sotziorului tau..si bafta la licenta!

Nici eu nu m-am mai intalnit cu una dintre finele mele pentru ca baietelul a facut varicela si cam de 1 luna de la aflarea vestii nici ca m-am mai vazut cu ei.Desi mi-e un dor de copilaaaas. Cred ca de-acum pot sa-i vizitez insa acum 1 luna abia i se declansase lui boala apoi am asteptat sa nu mai fi luat cineva din familie si sa se manifeste ulterior ..si uite-asa nu m-am mai vazut cu ei.

Iti doresc sa nu fie o problema ca te-ai intalnit cu pers. respectiva.Dar hai ca m-am speriat de tipa careia i-au iesit analizele prost la toxoplasma. Are pisica cumva? Uffff...poate este doar o greseala de laborator....Doamne Ajuta!

Mai dar ce se intampla...ce liniste este pe-aici...

pe toate!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Iube felicitari sotului si santatate prietenei tale.
Multumesc la toate fetele pt felicitari, teolinda ma bucur ca te simti bine si ca l-ai sarbatorit pe sot!
Mirela ai grija cu curatenia, sa le iei pe rand si eu am facut pe rand simbata si vad ca sunt ok, desi de dmineatza tot ce am mincat, jumate de bagel cu cascaval am dat afara, asa ca acuam sunt cam cu stomacul gol, cred ca o sa bag ceva covrigei sarati.
Maraki cum e vopseaua de par si cuma iesit?
Astery ce faci?
LAurici sper ca esti bine..
Cata sa ai fun la maxim!
Va pup pep toate

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ola!
Mersi TEolinda!
Sper din toata inima ca e o greseala de laborator si ca la repetarea analizelor sa iasa totul bine!Eu trebe sa-mi scot analizele(aceleasi) de la acelasi lab. vinerea asta asa ca iti dai seama ce groaza imi e!
Nu are pisica !A avut catel dar cu mult timp in urma si analizele zic ca Igm (indicator de data recenta al bolii) e dubios!
VAi sper sa se termine odata cosmarul asta si sa fie totul bine cu bebitzul!
Va pup!
10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Denisa, mai bine spune-ne cum te-ai infruptat din pestisorii aia ca mare pofta mi-ai facut!

In week-end cred ca o sa caut si eu niste peste proaspat sa pregatesc sa pap. Imi place la nebunie crapul facut la cuptor cu felii de rosii si ardei gras, putin usturoi , ulei de masline si restul condimentelor.

M-am vopsit si eu miercuri, inainte de anisersarea sotului meu ( deh..sa fiu dragutza..) si a iesit superba culoarea. M-am facut tot blonda si vreau sa va spun ca bebicului nu i-a fost rau de la mirosul de vopsea ( practic nici nu am simtit mirosul ..eu care nu suport mirosul de cafea si multe alte mirosuri...)Cred ca s-a gandit ca mai bine cu o mama dragutza decat cu radacini de 3cm, crescute .

Maraki sper ca te-a vospit corespunzator sotziorul tau.

A... si mi-am dat seama si de ce am varasat miercurea trecuta. Pentru ca am luat No-spa impreuna cu Materna si Acid folic...si totul este de la No-spa pentru ca de regula eu iau Materna si Acidul folic impreuna si nu este nici o problema. Apoi am mai vorbit cu o prietena care a fost si ea graviduzta si mi-a confirmat ca de la No-spa in disperare.

Uff.... abia astept sa vina 23 iunie sa ma duc la Echo...sa vad cum am trecut de trimestrul 1.
Apropos...nu mai merge nimeni la vizionare de bebici, curand?

10+

Mergi la inceput

Ola burticutze!
Ba da ,mergem si noi dar mai avem ceva de asteptat-abia pe 28 iunie!
Si eu m-am vopsit, aaaaaaa adica mien darling husband a facut o treaba minunata pe radacinile mele bine crescute! Cred ca si bebelinul a fost de acord ca mamina trebuia sa arate ffff bine la banchet la tati asa ca nu a comentat nimic apropos de miros - pupa mama pe el de cochet
Sincer nu ma asteptatm sa prinda asa de bine!!!!!!!!!!!!!!
Va pupacesc dragelor!
10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello
Cum va mai simtiti? Eu ca in fiecare dimineata la prima ora , am stari de rau daca stau in pat, am o burta zici ca sant in 4 luniFetelor eu mananc foarte des, daca nu mananc nu ma simt bine,parca amtetesc si am gustul ala ciudat in gura.Cu am probleme mari, sant in a 3 zi de cand nimic, ultima oara am avut foarte mari dificultati, trebuie sa spun medicului ca am facut hemoroizi
Vopseaua mi-a iesit super, eu ma fac negru albastrui de fiecare data, am stat in sufragerie langa usa balconului ca sa nu simt prea tare mirosul pt ca ma deranja.Am incercat sa trag de timp cat am putut dar cand mi-a spus si fi-miu ca se vede rau de tot la radacina, am hotarat sa ma fac frumoasa
Diana toxoplasmoza se poate face si de la carne de vita care nu este bine facuta, fructe nespalate....Sant si eu in asteptarea rezultatului,trebuie sa ne gandim pozitiv, eu am catel....Am vazut poze cu proaspete mamici si bebeii lor si aveau si pisici, catei...Eu la prima sarcina am avut hamsteri.
Hainute de gravidutza nu am gasit ceva care sa imi placa, aici este timpul capricios, nu este asa de cald iar ce mi-a placut erau din in, pt timp calduros.Ma duc miercuri in alta parte si acolo trebuie sa gasesc ceva sigur.
Fetelor eu luni ma duc la dr., voi avea 9 sapt. si 3 zile, banuiesc ca va fi mare diferenta de cum arata bebeul la 6 sapt si 4 zile
Va pup pe toate, toate, nu am dat nume ca iar am uitat cine pleaca in concediu( concediu placut, simptome usoare si ne auzim peste doua sapt) Giova are astazi licenta? Bafta Giova( cred ca deja ai terminat)
Irina drum bun si sa te gandesti si la mine cand faci baie in mare

Am cumparat burta sa fac ciorba de burtaPRoblema este ca nu pot sa pun si usturoi ca nu mai imi prieste.Pestele inca nu l-am facut,cred ca maine
Denisa si eu am vrut sa scriu ca il faci pescar pe bebita

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Teolinda, eu ammincat doar prajit in malai pestele, ca asa e cel mai bun, eu dupa crap nu ma omor, dar maien osa fac iarasi peste.Sa itifie de bine si da-ne si noua o poza cu noua culoareSi eu sper in iulie sa ma pot vopsi:)

In ce saptamina v-ati facut voi analizele fetele?
Eu vreau sa merg joi la medicu de familie sa imi fac analizele, ca abia pe 5 iulie merg la ginecolog si as vrea sa stiu pina atunci cum stau cu toate.
Am o stare ciudata acuma, m-am cam deranjat si al stomac, nu stiu de ce si vad ca ceaiul de fructe nu ma ajuta deloc.Aici nue no-spa si nu stiu ce sa iau sau sa stau sa imi treaca.

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa mananca orez fiert, sau iti faci un pilaf ca este mai bun.Sa nu iti faci ceai de menta ca am inteles ca nu este bine ....nu stiu sigur dar oricum...

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Marakimersi de sfat, o sa imif ac diseara, ca aici al job nu am cum.Pt iesit afara, iti recomand o linguritza d emiere pe stomacul gol cu un pahar de apa caldutza si eventual o curmala, stiu ca e mult dulce, dar ajuta, eu nu mai am probleme, Doamne AJuta sa ne treca si greturile.
Bafta la eco, clar va fi o diferenta fata de 6 sapt si 4 zile, si ma bucur ca ti-a iesit bine culaorea, si eu tot asa ma fac, si abia astept sa vad reflexele de albastru, pooze noi ai?
O sa gasesc si eu o solutie, sot sau prietena sa ma faca, ca nuc red ca voi rezista prea mult la miros.

Numai bine

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput