Mamici de ianuarie-februarie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Merci Maraki sigur ca am sa ma gandesc la tine si la restul fetelor cand ma voi balaci in mare ( doar vremea sa fie frumoasa ca se pare ca nu prea e) insa oricum am sa mai intru pe net ca am si acasa deci mai vorbim.
Si eu am probleme cu toxoplasmoza in sensul ca am igg-ul 0 adica nu am anticorpi ceva de genul asta deci nu sunt imuna deci atentie mare mai ales ca trebuie sa o repet in fiecare luna .
Nici eu nu mai suport usturoiul mai ales avand in vedere ca inainte bagam la greu. Ciudat e ca acum in saptamana 13 eu am greturi parca mai accentuate decat inainte si eu care credeam ca dispar.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si burticile voastre.
PS. Ce bine ca v-ati vopsit toate ca eu sunt nasa peste 3 saptamani si ma gandeam ca o sa merg ca baba cloanta pentru ca nu e bine sa te vopsesti . Acum stiu
Irina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina distractie placuta.
Poti sa te vopsesti, ami ales ca ai trecut de 12 sapt, tu esti cea mai mare dintre noi, sa ai fun maxim si la nunta
Tu ai doar greturi sau si versi? Ce maninci tu, ca sa incerc si eu, in afara de orezi si saratele?
Te pup,

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nu vomit deloc sau cel putin nu pana acum insa am niste greturi dupa amiaza de nu ma vad ( cel mai tare mie greatza cand deschid masina de spalat vase fac ca broastele sotzul meu e pe jos de ras ca nu intelege cum de nu mie rau de la mancare ci mie rau de la o masina). De mancat mananc ce imi da prin cap pe moment insa pot spune ca rosii si branza mananc macar odata pe zi ( nu stiu de ce) insa de abia astept sa ajung acasa sa mai mananc si eu legume proaspete si fructe proaspete nu de astea de sera.
Deci nu stiu ce sa spun contra gretzurilor mai beau sucuri de lamaie grefe da in acelasi timp mai bag si mac donalds si........ dee...pofte.
Irina12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina poti sa te vopsesti fara grija pt ca ai deja 12 saptamani.Parerile medicilor sant impartite: unii spun ca e mai bine sa astepti pana la 12 sapt. altii ca nu e problema.Eu eram in stare sa nu mai ies din casa nevopsita, doar dimineata la sv si atat.Miercuri ma duc sa imi prelungesc medicalul Distractie placuta cand vei fi nasa si vacanta frumoasa cat o sa fii acasaTimp frumos !!!
Denisa o sa fac poze zilele astea si le pun la album
Restul fetelor ce faceti? Cum va simtiti?

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

irina drum bun si vacanta frumoasa!
Maraki astept pozele si tu ai griaj de tine, ce bine ca iti poti lua concediu medical, ia sa ii cer si eu la medicu de familie, poate imi da..

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetelor ce liniste e pe aici, eu credeam ca in weekend voi veti termina capitolul asta
O seara buna

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola burticutze !
Azi m-am simtit ceva mai bine. Se pare ca mai nou in timpul saptamanii sunt bine dar wekeendul imi este mereu compromis. Asta e , sper sa nu ma mai tina mult greturile , sa dispara odata.
Vad ca mai toate v-ati vopsit in wekwndul asta. De zici ca v-ati fii vorbit !!! Eu nu stiu, dar nu indraznesc inca. Poate mai incolo.
Fetelor, si daca nu avem iminitatate la toxoplasmoza ce se va intampla daca contactam boala ? Se transmite fatului ? E pericol de avort ? Ca eu parca m-am prostit , nu ma mai duce mintea de loc.
Va pup, noapte buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna,fetelor!Ma primiti si pe mine printre voi?
Sunt in saptamana 9.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ola burtici!
Bine ai venut Ayumi!Sarcina usoara si bebelus mare si voinic!
Ana m e cam nasol sa faci toxoplasmoza in primul trimestru de sarcina! Din pacate daca imbolnavirea totusi a aparut in aceasta perioada se poate ajunge la avort terapeutic deoarece f frecvent este afectat copilul iar din pacate efectele asupra lui sunt din cele mai nasoale!Daca boala apare in trimestrul 2 se pare ca se poate face ceva tratament cu antibiotice!Asa ca .....DOAMNE AJUTA SA FIM SANATOASE!
Va pup!
10+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata viitoarelor mamici!
Vad ca ati ati scris in week-end nu gluma!
Aseara ne-am intors de la Cluj. Totul a fost OK! Am mers la medicul Nanu, unde am fost si luna trecuta, erau vreo 7 gravide in sala de asteptare (si a stat cam 35 de minute cu cate una) si intr-un final am am reusit sa intru, la ora 11.30. Eram lesinata de foame pentru ca mi-a spus luna trecuta ca imi va face analize ori de cate ori ma voi duce la el, asa ca pana la acea ora nu bausem si nu mancasem nimic. Am reusit sa intru si mi-a spus ca nu stie de ce mi-a spus luna trecuta ca imi va face analize ca doar totul a fost in regula. M-a intrebat daca ma simt bine, daca am greturi sau nu si mi-a spus ca ne vedem luna viitoare. Am ramas masca! Va dati seama ca am asteptat o luna intreaga sa merg la control si el ma scoate din cabinet dupa 2 minute. I-am spus ca vreau echo, pentru ca vreau sa fiu sigura ca e totul ok cu bebe. Mi-a facut echo, mi-a spus sa ma uit la monitor ca o sa vad ca e totul in regula si mi-a spus ca e dezvoltat normal pentru 12 saptamani. Mi-a dat o poza neclara si m-a lasat sa ma imbrac si a disparut. A venit o asistenta si m-a cantarit, mi-a luat tensiunea si asta a fost....cica ne vedem peste o luna.
Am plecat tare dezamagita la matusa mea la serviciu si am rugat-o sa imi gaseasca un doctor bun. A dat vreo 2 telefoane si m-a trimis la un medic pe care il stia bine si care a operat-o cu succes si pe bunica mea. A stat bietul om aproape 40 de minute de vorba cu mine (din care doar echo a durat aproape un sfert de ora) si m-a linistit si lamurit. Iar la echo am fost pur si simplu incantata. A fost foarte dragut si atent, mi-a explicat o gramada de chestii si ne-am amuzat urmarindu-l pe bebe cum topaia si dadea din manute si picioruse. La un moment dat tinea un pumnisor strans si i-a spus medicul "hai mai, deschide lopatica sa vada si mami a ta ca ai toate degetelele" si puiul meu cuminte si ascultator si-a deschis pumnisorul. Am crezut ca ma topesc...am inceput sa plang ca proasta!
Oricum, a fost extraordinar sa il vad pe bebe cum sarea prin burtica, si sa-i vad manutele si talpitele si caputul, si inimioara si tot.
Hai dragutelor ca v-am plictisit destul!
Va pup mult
Ioana si Samburel 12+

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput