Dermatita atopica (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu sunt sigura ca a fost dermatita,asa a zis dr la care am fost.Orice a fost bine ca nu mai este...! si...doctorii astia nu sunt o figura...sunt...mama lor de medici...de n-ar mai ajunge nimeni pe la ei...!!!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annelise spune:

miha, ma bucur ca n-a fost dermatita!!! intr-adevar unii medici ar trebiu sa fie mai atenti...nici nu stiu cat de mult rau ne pot face! insa nu toti sunt la fel...aceasta e consolarea noastra!
bucuria mea este ca de cate zile am inceput sa-i dau iaurt cu fructe, doar putin si n-a reactionat deloc rau! nu s-a mai scarpinat si nu i-au aparut bubite noi.
intr-adevar copii nostri cres si la fel si imunitatea lor! nu-mi vine sa cred si parca imi e si teama sa nu ma bucur prea devreme. oricum stau mereu in garda stiind ca poate dezvolta in tp astm br.
de abia astept sa mergem la medic aici sa vedem ce ne va spune. in sfarsit avem asigurare si ne-am mai dezmeticit nitel. e f greu sa schimbi totul si mai ales cand nici nu cunosti sistemul medical de aici
sanatate la toti bb-i !

http://community.webshots.com/user/annelise171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

fetita mea a avut dermatita atopica pana la varsta de 2 ani. se declansa vara si simteam ca o iau razna. in vara asta am avut mari emotii, cum ii aparea o bubita pe fata deveneam agitata si stresata. Dumnezeu ne-a ajutat, am scapat. De altfel, docorul ne-a spus ca, dupa varsta de 2-3 anisori, majoritatea copiilor nu mai au probleme.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda23 spune:

salutare,vad ca nu s-a mai scris de mult.inseamna ca sunteti bine.noi nu prea.suntem plini de pete.am facut si tratamentul homeopat si tot degeaba.acum bem ceai(trei frati patati)cica e bun pentru eliminarea toxinelor.ati incercat?folositi pentru hidratarea pielii creme cu propolis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

ma inscriu si eu in club cu fiica mea. Noi avem d.a. de la 4-5 luni, atunci am observat ca incepe sa se usuce pielea de pe coatele ei. Asa am inceput, am trecut prin fazele dermatolog (clasica combinatie peritol-advantan- efect imediat, dar reapare repede) homeopat, alergolog. Acum trebuie sa incep Flonidanul. Colac peste pupaza, ne-a aparut si rinita alergica din primavara.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorac spune:

noi folosim vaselina, si pana acum este ok.

Mergi la inceput

dorac,ce fel de vaselina folositi?are un nume sau se prepara in farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorac spune:

nu are nume, este vaselina medicinala, noi am achizitionat-o din farmacie.

Mergi la inceput

iti multumesc dorac.am sa incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

avti vreo idee ca sa nu se scarpine copilul? Ca a mea toata ziua si toata noaptea se scarpina. O ung seara dupa baie cu crema, ii dau Flonidan, nu aveti vreo idee naturista?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput