Dermatita atopica (3)

Dermatita atopica (3) | Autor: joxy

Link direct la acest mesaj

Continuarea de la :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43113 - Partea I
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45021 - Partea II

Cu respect,
G.

Choose life

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am vazut ca Pepsi a pomenit de mine, asa ca va scriu si eu din nou.Eu sunt in continuare ffff multumita de tratamentul homeopat, desi am fost avertizati ca e de durata si porneste de la cauza!Pielea s-a refacut frumos, nu a mai avut aspect inflamat.Se mai cunosc urme pe zonele afectate, dar cand imi aduc aminte in ce hal era, nu imi vine sa cred ca acum e bine! Daca in perioada asta au mai fost mici pusee, ele au trecut de la o zi la alta si au fost pe suprafata f. mica.Am introdus fara probleme carnita de gaina (de curte) si curcan si vita, galbenusul de ou, iar ca fructe mere, pere, struguri negri si borcanele Hipp "mar cu afine".De cateva zile am bagat si iaurtul simplu.Oricum, am luat-o incet de tot!
Singura problema arzatoare este pruritul.Nu stiu de ce, noaptea si dupa baita si cand plange are faze de scarpinat .Pielea ca aspect nu ar reprezenta un motiv, asa ca nu stiu cum sa comentez.
Pepsi, as avea si eu la tine rugamintea de a imi trimite pe email numele solutiei anti-scarpinat care ti-a fost recomandata si schema ta de diversificare.Multumesc anticipat!
Va pupam pe toti!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Danut cand are urticarie (nu se stie cauza, dar cel mai adesea dupa ce-l plimb pe vant face) se scarpina numai cand plange parca, isi freaca fruntica saracutul cu manutele facute caus de il iau in brate si-l pupacesc instant chiar daca a pland dintr-un moft aparent pt mine, el de fapt fiind obosit, plictisit..etc.

ne bucuram sa auzim ca lui Codrut ii merge bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ma bucur adema ca sinteti bine, si ca tratamentul homeopat da roade!
ptr fetele care vor fisa mea cu diversificarea, sa-mi dea e-mailul, ca altfel nu pot trimite ca piesa atasata!(este in franceza)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ma inscriu si eu, acum am venit de la dr. Dermatita Atopica, am fost la alergolog, si mi-a dat niste creme care se prepara in farmacie, la ora 18 ma duc sa le iau, sunt fara cortizon, una se da de doua ori pe zi in locurile afectate iar cealalta de doua ori pe saptamana, voi scrie mai multe cand le voi avea si voi vedea ceva rezultate
Bianca are scalpul acum compect cojit cu tot cu frunte, manutele si piciorutele la fel, are pana si-n urechi si-n buric cojite, iar daca incerc sa hidratez devine pielea rosie rosie- cu orice crema incercata pana acum, nu stiu ce sa mai fac, as merge la un dr homeopat, da de unde sa-l iau, iar test al pielii nu se poate face acum deoarece Bianca e prea mica, (2 luni)

sper sa aveti un sfat si pentru mine

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annelise spune:

dupa ce am facut pauza cu lapte de orice fel 5 zile, m-am hotarat sa reiau iar cu lapte de soia. primele 2 zile au fost mai rele, apoi a inceput sa fie mai bine . de 5 zile ii dau lapte de soia.
pepsi, am si folosit cortizonul de 2 ori -exact cum ai scris tu! am urmat tot ce ai facut si tu si pot sa spun ca pana acum suntem destul de bine. nici numai stiu daca e alergica la soia? data trecuta am folosit soia aproape 2 sapt. si pielea ii era pe zi ce trecea tot mai rau. acum nu e asa! nu-i dau nimic ce contine proteina de vaca. pielea e mult, mult mai bine! am sa mai folosesc cortizonul inca cateva zile si apoi ne oprim sa vedem ce se intampla. sa nu va imaginati ca i-am dat pe tot corpul, ci numai in zonele mai grave,dar au disparut aproape toate petele inclusiv pe spate unde nu am dat-o.
i-am dat si ceva tablete de bipolen de la aloe, dar m-am lecuit...fiindca a fost mai rau dupa aceea. deocamdata nu mai folosesc nimic de la aloe. de homeopat...sincer nici acum nu prea ma trage inima sa mergem, desi am fost de nenumarate ori ispitita. la noi e problema ca peste o luna pleca in state si nu putem fi in atentia unui medic homeopat mult timp. am inteles ca tratamentul e de durata, asa nici are rost sa incepem fiindca inca nici nu stiu ce ma asteapta acolo.
oricum pepsi trebuie sa-ti multumesc pt toate informatiile.mi-au folosit mult si nici nu poti sa-ti imaginezi cat de mult au insemnat pt mine!!! te rog sa-mi trimiti schema cu diversificarea .intra la profilul meu si gasesti adresa de email.multumesc muuult
anda, nu pot sa-mi dau seama daca vremea ii face bine sau rau! uneori cand sunt suparata sau indignata ma intreb daca nu face alergie la mine...
anca imi pare atat de rau pt micuta ta. as vrea sa-ti pot spune ca va fi bine, dar stiu prin cate am trecut si prin cate trecem inca.sfatul meu e sa te informezi cat mai mult si sa-ti reversi tot naduful aici. e f important sa te descarci si apoi sa mergi inainte! si inca ceva...cazurile sunt particulare, poate micuta ta va scapa mai repede decat altii!


http://community.webshots.com/user/annelise171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ma bucur ca te-am putut ajuta cu ceva! sanatate multa sa aveti!la Dominic s-au vazut rezultate pozitive la 3 saptamini dupa ce am intrerupt eu laptele de vaca!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duculeatza spune:

Salutare fetele!Inttru si eu sa va pun citeva intrebari ca vad ca sunteti tare informate!Tudor are aproape 9 luni si la virsta de 6 luni in urma unui tratament cu Klacid si corticoizi au aparut niste bubitze pe fatza!Pediatrul a spus ca e de natura micotica!Avea ciuperca si in guritza!L-am dat cu o crema pe baza de oxid de zinc si s-au inrautatit!Apoi la indicatzia pediatrului l-am dat cu exoderil!Dar nu au trecut!In consecintza l-am ddus la dermatolog cre a spus ca e dermatita atopica!L-am tratat cu locoid 1 data pe zi si cu bephanten tot o data si au disparut in 3-4 zile!Mentionez ca toata perioada nu a avut probleme cu somnul si nici prurit!Regim nu am tinut adica i-am dat sa manince conform skemei de diversificare pt virsta lui!Am evitat doar citricele ca oricum nu le primea dar a fost o perioada cind bea si suc de portocale dar nu am observat nici o reactie.Va intreb pe voi ca sunteti mult mai informate! E posibil sa fi fost o dermatita de contact in urma aplicarii cremelor cu zinc si exoderilului?Cine imi poate confirma diagnosticul sau ce analize trebuie facute pt a fi 100% siguri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

duculeatza nu trebuie confundata dermatita atopica cu dermatita de contact!prima este de natura ereditara(din familie), a doua apare la contactul cu un produs(bijuterii, etc)prietena mea face dermatite de contact! nu stie niciodata de la ce, dar de ex. daca foloseste un anumit parfum, si se roseste apar bubite, nu-l mai foloseste. poate ca si puiul tau a facut o dermatita de contact, trebuie doar evitat produsul care o produce!si tatal meu face la contact cu leucoplast.
sanatate

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca a. spune:

dragelor,

ma bucur nespus ca in sfarsit reusesc sa intru si eu in vorba cu voi. incerc de nu stiu cand sa ma inregistrez pe forum iar cand reusesc, va gasesc la pagina 10??
dar mai intai sa ma prezint: sunt mama unui dudidudi de aproape 1 an (pe 16 iunie e ziua noastra ). mihnea e cel mai frumos lucru din viata mea (pentru ce mamica copilul ei nu e la fel?)

avem un an iar de pe la 3 luni am fost diagnostigati cu dermatita atopica.

am incercat elidel cu succes, adica ii trecea, dar evident, bubitele apareau din nou. trebuie sa va spun ca initial avea doar pe obrajori. mai apoi, au aparut cateva si pe brate, dar foarte putin.
in sfarsit, ca sa nu mai lungesc vorba, de la voi am aflat ca treaba cu elidelul nu e chiar asa de buna. am oprit elidelul si ne-am dus la homeopat. asta se intampla cam acum 5 luni, prin februarie. ceea ce imi pare mie rau e ca nu m-am dus cu copilul la homeopat mai devreme. suntem foarte incantati de rezultate. in prezent, fata arata super! pe corp are doar 2 bubite dintre care una nu-i mai trece pentru ca se tot scarpina el. stiti ce am observat? daca ii dau cu crema de galbenele, se vindeca foarte bine orice bubita care mai apare.

ce problema am eu? acum 2 zile, i-am dat o lingurita de branza de vaci facuta in casa cu calciu lactic. am luat dorna albastru (1.5% grasime). am amestecat-o cu putina paine si i-am dat-o. a mancat-o imediat. nu i-a aparut nimic, nu a avut nici o reactie. sa va spun ca eu inca il alaptez si pana acum nu a mancat alt tip de lapte.

nu stiu ce sa fac. sa incep sa-i dau branza de vaci in continuare?
pana acum i-am mai dat si banane si peste si ficatel de pui si galbenus de ou si nu a facut nimic. toate aste pot sa-i faca rau in vreun fel daca pe corp nu-i apare nimic?

eu pe corp nu-i dau cu nimic pentru ca nu i se usuca deloc pielea, il spal cam o data la 2 zile cu sanosan, pana acum il spalam doar cu ceai de galbenele. de scarpinat se scarpina in cap si pe la urechiuse, unde culmea, nu are nimic.

poate cineva sa-mi raspunda la intrebari?
multumesc mult.
sfatul meu: apelati la homeopat cu incredere daca nu aveti alta solutie!

va pup,
raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorac spune:

raluca noi am fost la mai multi pediatri si toti ne-au spus ca pot sa-i dau branza calcica - Oana are 5 luni
spune-ne mai multe despre tratamentul homeopat
Annelise ce faceti? am fost la miu, vreau sa te intreb legat de baia de amidon si diversificare
Pupici,

Mergi la inceput