South Beach - o dieta interesanta (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

ioana, ai voie capsuni, dar in faza a doua. Bine, zaharul e jale, dar....asta e acum.

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_ioana spune:

banuiam eu ca e jale...........ma rog, am trecut cu suces peste aceasta zi, am mancat da doar un pic la pranz: peste si am furat o lingurita de zacusca ...ma topeam de pofta.partea buna este ca mi-am luat tinctura din fructe de soc (200 ml)...am auzit ca ajuta, sa "videm"...pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna fetelor, raportez pt listuta 52,9 kg. Sunt asa de fericita, mai am 900 de grame de dat jos si ajung ca inainte de sarcina. Dar nu ma las pana ce nu dau si burta jos, ca asta, cu toate ca a mai scazut, se incapataneza inca sa mai fie prezenta.

Ruxandra bine ai venit si succes la slabit.

Fetele, slata orientala este permisa (cu ceapa, cartof, castravete murat, ou, masline, o lingurita de ulei si un pic de otet)?

Din pacate nu mai reusesc sa va scriu in cursul sapt (mai ales ca sapt asta Stef mi-a fost bolnav), in schimb va citesc vinerea cand trebuie sa va zic "rezultatele".

Weekend placut!

Mergi la inceput

raportez si eu..cu toate ca abia m-am cantarit, nu aveam cantar si azi am ajuns prin gima sa fac cumparaturi pentru firma(nu era nevoie ,aveam de toate dar am gasit eu motive:ulei de masline, sapuniera, servetele, cafea turceasca...inutilitati doar sa ajung sa-mi cumpar cantar )...e ora 11.00, de obicei stiu ca tre sa ne cantarim dis de dimineata...cantarul arata aprox 53 kg...m-am cantarit si imbracata etc...oare nu e mai bine sa ma cantaresc maine dimineata si sa dau raportul? e vreo problema? multumesc eli, felicitari si tie si succes in continuare...

acum sunt confuza m-am dus in baie, m-am dezbracat/descaltat...si am 52..dar mai bine ma cantaresc maine dimineata.

Mergi la inceput

categoric 52 kg...m-am cantarit azi dimineata!
ce mai faceti voi fetelor, ce gatiti azi? eu chiar sunt in pana de idei...iubi nu mai are mancare deci tre sa fac ceva...azi cred ca avem si musafiri, vin sa vada meciul la noi
sincera sa fiu nu prea am chef...mai ales ca eu lucrez si azi...pana pe la 14.00
aseara:
am comis infractiunea !!ajung acasa, manac "cumintica" o salata cu ton, simpla fara maioneza, 3 frunze de salata, 1 rosie, un castravete putin otet, lamaie si ton...pe iubi l-au apucat poftele nu stiu ce-i cu el: iar capsuni, banane ,ananas...ceva suspec oricum.ma abtin cu succes dar: am iesit in oras...toata lumea la masa, "prietenele" celor din grup: vaaaai, dar tu nu mananci nimic, esti cumva la dieta?si noi!si un ranjet stupid (mai ales ca una din ele e stix).eu: nu, ce va face sa credeti asta? am mancat acasa dar mai mananc putin ca nu m-am saturat...dupa ce m-am certat cu chelnerul care incerca sa imi bage pe gat o garnitura: cartofi prajiti, natur sau orez...eu: salata chelnerul: asta nu e garnitura, salata e salata garnitura e garnitura...nu zau idiotule! ma rog, pana la urma am mancat o rulada de pui cu ciuperci delicioasa si o salata bulgareasca.
ajung acasa...ii facusem lui pisi o salata inghetata de fructe:banane, capsuni zdrobite +bucatele de ananas...eh, cine credeti voi ca manca bunatati la 00:30??? ruxi....adica eu
asta e...dupa asta am mancat un iaurtel dietetic cu lamaie (stiu ca lamaia nu isi are locul aici dar merge-e foarte buna metoda pentru o silueta de vis...)
eh, asta sa fie problema...
va pup pe toate si va doresc un week-end excelent ,fara tentatii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Buna fetelor!
Am trecut sa va salut si sa va pupacesc pe toate, sa va urez sa ajungeti cat mai repede la greutatea dorita si sa va anunt cu mare bucurie ca am trecut de "pragul" meu de 64de kg (Ramona stie cel mai bine cat m-am chinuit)!!! Am 62, sint fericita taaaaaare si abia acum, cand ma vad mai frumusica parca, in oglinda, mi s-a facut de dieta! Hihihihi!

Bafta tuturor! Sa fiti frumoase, sa va iubiti si sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by araya

Buna fetelor!
Am trecut sa va salut si sa va pupacesc pe toate, sa va urez sa ajungeti cat mai repede la greutatea dorita si sa va anunt cu mare bucurie ca am trecut de "pragul" meu de 64de kg (Ramona stie cel mai bine cat m-am chinuit)!!! Am 62, sint fericita taaaaaare si abia acum, cand ma vad mai frumusica parca, in oglinda, mi s-a facut de dieta! Hihihihi!

Bafta tuturor! Sa fiti frumoase, sa va iubiti si sa fiti iubite!

ara si alex

asa e, e frumusica FOC! Si are niste ochi.....mama-mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Tzuni draga, esti un exemplu greu de urmat......prietenii stiu de ce . Ce zici de o reuniune la o terasa, eventual intr-un parc...? Mie mi-e dor de voi.

Stiind ca iti plac bebelushii...il voi lua si pe alex. Sint sigura ca va fi dragoste la prima vedere si ca va fi o reala amenintare pentru dinu, hihihi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si eu v-am indragit, tare mult! Asa ca, oricand, cu drag! Si mai ales cu bb-ii! Imi plac copiii ENORM. Ma rog si eu la Cel de Sus sa faca in asa fel incat intr-o zi sa-mi spuna si mie cineva "mama".

Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiva spune:

Buna fetelor,citesc de un timp acest subiect si m-am hotarat sa ma alatur si eu daca ma primiti.De fapt am inceput dieta acum 10 zile ,am respectat-o dar cred ca portiile pe care le-am mancat sunt cam mari.Am slabit 2 kg si mie mi se pare cam putin.Va rog sa-mi spuneti voi cat ati reusit sa slabiti in primele 10 zile.Poate ca gresesc eu ceva...
Va multumesc

Mergi la inceput