South Beach - o dieta interesanta (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Buna dimineata. Am modificat listuta, eu am ramas la fel, ca am fost plecata in week si ...am calcat pe langa. AM fost la Sinaia, si apoi la Busteni, am ajuns la Cruce. Am facut totusi sport...m-am bronzat....

Kaiva......de unde te stiu eu pe tine? Bine ai venit, sa slabesti frumos si bine cu noi.
Nu e putin 2kg, fiecare slabeste in felul ei....Stiu o tipa care a tinut cura aia in care mananci din 2 in 2 ore. 3 saptamani. Si a slabit 2 kg. Ft putin!!!!!!!

O zi buna

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_ioana spune:

salutare fetelor!
si eu pe aici...m-am cantarit azi dimineata...51,5 - 52 kg, nu stiu ce sa zic, parca ma simteam mai usurica dar...asta e! nu intru in panica, si asa sunt panicata si poate de asta nu mai dau jos.
nu pre am mai avut timp sa scriu, ieri am incercat sa intru pe forum si nu se incarca pagina...
de azi sunt la zilele mai "libertine", am terminat cele 2 saptamani, cel mai mult ma bucur pentru fructe, chiar mi-e pofta de un mar !cartofi prajiti,mici si paine calda cu susan (la restaurant)am avut aseara in fata ochilor si nu m-au tentat absolut deloc, sunt o eroina...dar am mancat o pizza cu blat subtire si crocant cu legume ,ciuperci si sunca...
pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

fetelor nu mai slabiti?de ce atat de multa liniste aici?nici eu nu prea am vesti am ramas cu 65 de kg dar am trecut si pe langa 64.asta e ,daca nu m-am putut retine la cartofiori noi cu salata.

ramona ,tu ca esti de la malul marii ,nu cunosti persoane care inchiriaza apartamente sau camere la vile .vreau sa venim la mare impreuna cu sora mea si bilete nu stiu daca reusesc sa gasesc in perioada in care sunt in concediu.poate afli ceva.
va pup si mai scrieti noutati despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ok azi am facut-o lata .dupa ce pe la pranz incepusem sa ma umflu in pene ca scazuse cu o liniuta sub 65 pe la 19,30 sotului meu i se face pofta de pizza si da comanda fara sa ma intrebeeee,bineinteles ca am mancat si io si nu o felie ci trei si am mai tras si o cana de cola ca sa fie tacamul complet.ooooooooof.

spor la slabit si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu21 spune:

buna fetelor,
eu sunt noua, noua pe aici, asa ca nu prea stiu eu cum sta cu regimul; asta....poate vrea cineva sa ma lamurasca si pe mine.
mi separe mie sau regimul asta e cam ca regimul Montignac?
si.........ce tre' sa mananc mai exact?
adica am voie lactate sau nu?
ca am inteles ca fructele le cam .....

PS si eu sunt intr-o lupta acerba cu kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Raportez 52,7 kg.

Ralu, bine ai venit. In prima etapa a dietei (2 sapt) nu se mananca deloc fructe, iar lactate, urda si parca e voie (poate iti zic fetele care au cartea) si iaurt, branza slaba. Sunt niste link-uri la inceputul acestui capitol, daca nu le-a citit deja. Spor la slabit!

Fetele, unde ati fugit! Eu am fost super ocupata plus ca mi-a fost si rau, acum mi-am mai revenit putin.

Succes si va astept cu rezultate cat mai bune! Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Sint fericita! Am 61 kg!

Ramona, multumesc mult pentru pontul cu urda, de la tine am invatat; pap multa urda cu rosii si castraveti, carnita, fructe si legume. Disociat.

Nu ma mai doare coloana deloc, iar starea de spirit este excelenta.
Va pup pe toate si va doresc sa fitzi frumoase si sa scapati de nemernicele astea de kg in plus :)

ps. ca bine zice lore: ramona, ne ajuti cu marea?

Mergi la inceput

salutare fetelor...lume noua, lume noua, bine ati venit!
eu m-am cantarit azi dimineata, am 51...e de bine zic eu, nu ma mai agit sa pierd mult si repede ca mai mult iau si pe urma regret...mai bine asa ca o broscuta testoasa ...saptamana asta am baut mult ceiut antiadipos, am mancat multe legume si m-am apucat de cura aia "scarbosica" cu usturoi, bine am mai scapat o shaorma, dar in ziua respectiva nu am baut decat ceai si apa plata, 40 min exercitii... sper sa nu ajung sa il urasc, imi place la nebunie usturoiul dar tinctura asta e graznica
maine ma duc la un botez, sper sa fiu frumusica, mi-am modificat o rochita pe care nu am mai purtat-o de cativa ani,doar ca nu mi-am gasit pantofi, azi e ultima sansa!!!!...nu sunt invitata dar...prietenul meu e, persoana respectiva nu stie ca suntem impreuna si va avea o surpriza

zilele astea nu am mai reusit sa intru , cand accesam pagina nu se incarca...
va pup pe toate, fiti frumoase!
aaaaaa, am uitat sa va spun, mi-am luat de pe net tae- bo si fac de cateva zile, e suuuuuper ok, transpir mult , sper sa fac treaba buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

ruxandra_ioana.......imi poti da si mie cursurile tale de "tae bo"? sau sa imi spui de unde le'ai luat? eu intru zilnic pe DC++ dar nu gasesc. Multumesc anticipat. Pup.

Mergi la inceput

salut! si eu tot de pe dc++ le-am luat, adica fratiorul meu...nu stiu exact ce si cum...el a dat search tae-bo...rezultatele: basic tae bo, 8 minutes tae-bo work-out si advanced tae-bo. pe astea le-am luat eu...am facut saptamana asta mai mult basic (5 min) ,programul de 8 min si vreo 15-20 din advanced...mai nou acum fac decat din advanced...transpir de nu mai pot...la inceput a fost greu la advanced..pana inveti miscarile si mai ales SA LE FACI CORECT...le faceam mai cu incetinitorul si mai mult ma uitam cum fac aia..dar in ultima vreme tin ritmul
o sa-l intreb pe fratior daca mai tine minte de unde anume, doar ca acum e la liceu, abia diseara il pot intreba si iti raspund maine...daca tot nu si nu...vb cu el sa mi le puna pe cd...eu mi le-am salvat la birou in calculator iar cd-ul l-am dat unei prietene.daca vrei si esti din buc ne putem intalni (in cazul in care nu reusesti) si ti-l dau.
te pup!
p.s.si daca nu esti din buc ti-l pot trimite!

Mergi la inceput