South Beach - o dieta interesanta (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Ioana, eu am dat pe stepper 1.5 mil, si am mai vazut promotii la metro. Si are inclusiv "ghidon", adica nu e doar dispozitivul pe care faci sport.....

Zi-mi te rog cate kilograme ai si la cate vrei sa ajungi, ca sa te trec in listuta, pentru raportarile de vioneri. A, apropos, lista de la pagina 1, se actualizeaza in fiecare vineri. Raportam cate kilograme am dat jos intr-o saptamana.

Apropos, eu raportez cu un kilogram mai putin decat vinerea trecuta. 53

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_ioana spune:

buna dimineata!marti aveam 54 kg/ 1,59.vreau sa ajung la 47 (cat aveam acum vreo 2-3 luni). ar trebui sa mai caut daca spui ca are si ghidon al tau, adevarul este ca sunt cam scumpe cele din catalog...azi nu m-am cantarit dar banuiesc ca am vreo 53 , parca simt ca am mai dat jos un pic...te pup!

Mergi la inceput

Ioana, sigur gasesti stepper-e mai ieftine. Nu merita atatia bani, mai ales ca...la un moemnt dat, nu o sa mai faci asa de des.....

Mai, dastiu ca ai ambitie. De ce vrei sa slaesti asa de mult? ca arati bine. Si eu am 1.60 si acum am 53, si sunt multumita, daca as ajunge la 47, as fi chiar slaba. Trimite-mi o poza. ramonav23@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

raportez 65 kgpe care sper sa le pastrez si sa nu pun la loc maine cand sunt invitata la o elena.doamne ce m-am bucurat ieri vazand ca s-a mai topit un kil.
pupici si spor la slabit

Mergi la inceput

Lore bravo, esti tare. Ai vazut ca pana la urma a cedat si cantarul? Felicitari!!!

Nu aceleasi felicitari le merit eu, care de joi o tin intr-o distractie....adica, calc pe langa la greu, cu de toate pentru toti. De la inghetata la tort cu crema, de la cartofi prajiti pana la paine cu unt. Am avut musafiri si am dat-o in bara rau de tot. Imropriu spus, pentru ca....am vrut sa fac asta.
De maine, evident, ca trecem inapoi la SB, si la alergat in fiecare zi ca sa contracarez efectul "raului" mancat. Nu ma cantaresc, pentru ca mi-e frica sa vad ce zice cantarul, asa ca pana la raportare, gata cantarul. Am observat ca ma deprima foarte tare sa vad mai mult decat vreu pe cantar. Sa speram ca vineri, am sa raportez o stagnare, care ma va bucura tare mult. Logic, la cat am mancat.....

Cred ca imi ajunge pe 3 luni,. cat am mancat. Hhihihi. Am niste poze noi puse in album.

Mergi la inceput

ramona multumesc muuuult si sper ca maine sa am tot atatea kg ca ieri si azi m-am cam destrabalat cu mancarea(am fost si io o mica ilenutza si mi-am permis).
ramona mi se pare mie s-au in fotografiile noi esti inconjurata de vedete?

Mergi la inceput

scuze am facut o greseala a se citi in loc de "s-au in fotografiile" - "sau in fotografiile"

Mergi la inceput

Lore, hihihiihi, ma mandresc si eu. Nu ti se pare, asa este. A fost ziua fratelui meu, este Constantin. Iar fratele meu este sunetistul studioului lui Laurentiu Duta. Prin urmare....au fost invitati si baietii de la 3SE, si Andreea de la Blondy si baietii de la Reflex, daca ii stiti. Dar cu ei nu m-am obosit sa fac poza.
Pozele au fost facute pentru tipa care apare in poze cu mine, ea vroia sa aiba...o amintire.

Astazi, mancarea mea este urda si mere. Sunt podepsita. Trebuie ca pana vineri sa-mi revin.

O zi super!

Mergi la inceput

ce e cu linistea astea aici?nu mai slabeste nimeni?eu am ramas la 65 kg .nu mai stiu ce sa-mi fac mancare.mai am 2 sapt sa ajung la 60 dar nu cred ca voi reusi.
haideti fetelor mai dati idei de mancaruri permise.
va pup si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_ioana spune:

salut fetelor...azi sunt cam trista...aseara am dat-o si eu in bara azi doar cu ceai si apa, diseara o salatica...toate mergeau "conform planului", o salata, un piept de pui,o conserva de ton...ieri am mancat doar budinca de conopida, eram foaarte incantata...aseara mi-am facut "plinul" cu conopida, salata verde, ceapa,dovlecei etc, nu mai aveam ...eh, si imi vine o idee: sa fierb putina conopida si putin dovlecel...le-am fiert si apoi le-am calit intr-o lingurita de unt impreuna cu putina ceapa verde si am trantit si un ou in tigaie...o bunatateeeeeee, am pus multe condimente a iesit suuuuper!!!!mi-am facut si o salata verde , am tocat si acolo un ou fiert, putin piept de pui...toate ok, numai ca : pe langa astea am adaugat si putin vin rosu duuuulce si bun (cam 100 ml)...asta nu a fost extrem de tragic dar pisi si-a luat capsuni aseara si m-a tot tentat: aaaaaa, n-ai voie, ce pacat, uite ce mari si frumoase sunt...le-a curatat ,le-a bagat la frigider cu zahar...am mancat si eu pana la urma de, eram la un fel de "cina romantica"...cam atat...dar cel mai tragic e ca simt ca nu am mai dat jos nimic...sau poate sunt si stresata, sa nu intru in panica... pupici!

Mergi la inceput