Copilasi "din flori si plante"
Raspunsuri - Pagina 4
Mirona spune:
Georgiana bine ai venit la acest topic. Ne mai gasesti si la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47632&whichpage=1" target="_blank">Discutii despre tratamente naturiste (2). Noi suntem adeptele si nu expertele tratamentului naturist, asa ca am postat mai departe intrebarea ta. Raspunsul il vei primi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47290&whichpage=5" target="_blank">aici de la Livia, ea e experta noastra in naturiste. Sper sa-si faca zilele astea timp si sa ne raspunda. Multa bafta in a-ti rezolva problema. 
Anda felicitari inca o data. Sa-ti traiasca matzul subacvatic si sa va bucurati de el.
Imi explici ce inseamna
quote:
Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu (toate intr-un flacon de la laboratoarele Medica)
Ai luat capsule sau pastile efervescente?
Te trec si pe tine in listutza noastra. Sa ne mai scrii!

Miro
Mirona spune:
Buna fetelor,
dupa cum am promis va scriu din nou. Azi e vineri: nu am obtinut nici azi Femina Plus - s-a convins si tanti de la plafaru' nr. 2 ca nu se mai fabrica.
Am reinceput ... asa, fara Femina - dar mi-am comandat de data asta Periodin. Raman deci cu Tratamentul Liviei, pe langa care mai iau Periodin si Mastodynon. Ce ziceti fetelor , e prea mult?
Pe marti apare comanda.
Sper sa nu vorbesc singura pe aici ...
Miro
pisoi3 spune:
Buna
Mirona, este vorba despre niste pastile rosii, se inghit, gen capsulele cu antibiotice. Stai sa ma uit pe o cutie sa iti dau indicatiile exacte: Producator: Laboratoarele Medica (www.pro-natura.ro; www.medicalab.ro; email: medica@softnet.ro; tel. 021 266 47 77). E vorba despre un tub bagat intr-o cutie de carton colorata si pe care scrie Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu iar in stanga e desenat un om cu sistemul nervos.
Ideea e sa fii atenta sa fie Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu pentru ca ei au si pastile cu combinatia Calciu, Magneziu, Zinc dar fara seleniu, ori seleniul e cel care te intereseaza mai ales, dupa cum ti-am zis merge bine combinat cu vit. E. Eu am luat aceste pastile de la farmaciile Iedera (banuiesc ca le stii, sunt raspnadite in tot Bucurestiul), e una si la Romana (chiar langa Sensi Blu cred), pe langa Mini prix, aproape de Lahovari. Sper sa gasesti aceste pastile, daca nu, iti dau indicatii exacte unde se afla aceste farmacii.
Bafta multa, iti tin pumnii!
Anda
si matzul subacvatic 7+
toujours optimiste
Mirona spune:
Multumesc mult Pisoi3 pentru detaliile date. Am sa incerc sa cumpar ... asta daca gasesc in farmaciile din Timisoara - eu nu sunt din Buc.
Mai am o intrebare ... intrebatoare: tu nu te-ai ingrasat de la atatea vitamine??? Eu sunt predispusa la ingrasare si ... asta mi-ar mai lipsi ... in loc sa ma ingras asa
sa ma ingras asa
.
Mai voiam sa va spun ca nu mi s-a onorat nici comanda de Periodin, nici asta nu se mai fabrica, asa ca am ramas doar cu Mastodynon-ul dintre produsele cu Vitex.
Carmi tu unde ai gasit Femina Plus? Tu esti graviduta in 5 luni acum, deci acum 6-7 luni ai cumparat Femina ... de unde ... ca cica nu se mai fabrica?
Merci
In rest ... vad ca nu mai se anunta nici o mami naturala ... . Chiar nu mai sunt?
Miro
Carmi spune:
Mirona, eu locuiesc in Germania, iar aici
se gaseste pe toate drumurile...
Incearca sa cauti variantele ´Agnolyt´, sau ´Agnucaston´.
tanti spune:
Carmi daca ai timp poti sa te interesezi si sa imi spui si mie cat costa Agnolyt sau Agnucaston si cate pastile sunt si cum se iau, la noi in tara nu se gasesc
Pupici
pisoi3 spune:
Mirona,
Sa stii ca e adevarat ca m-am ingrasat putin, intr-adevar nici eu nu stiam de ce ma ingras, probabil era de la vitamine (nu pot sa iti zic sigur, eu doar banuiesc, ca de la altceva nu prea avea de la ce), am pus vreo 5 kg fara sa mananc dezordonat sau la ore tarzii, si eu sunt predispusa la ingrasat, dar asta e, uite ca am ramas graviduta cel putin. Iar kg in plus le dau eu jos dupa ce se naste bebe. In timpul sarcinii o sa ma straduiesc sa nu iau prea mult in greutate, la cum se prezinta lucrurile acum, nici o sansa sa mai iau, dar nu stiu cum va fi mai tarziu. Eu zic sa alternezi luatul vitaminelor cu sport, bicicleta, ce vrei tu. Acum, stii tu, fiecare organism reactioneaza diferit. Oricum, eu nu am ajuns inca asa
, dar nici mult nu mai aveam daca mai luam vreo 3 luni!
Banuiesc ca scopul tau e sa ramai graviduta, asa ca... Faci si tu un mic sacrificiu, iti spun eu ca bebe merita. Si nu e obligatoriu ca si tu sa te ingrasi, fii atenta la alimentatie si sa speram ca nu o sa iei mult in greutate.
Daca nu gasesti vitaminele in Timisoara, spune-mi si vedem cum facem.
Bafta multa!
Pupici 
Anda
si matzul subacvatic 7+
toujours optimiste
speranta spune:
Dragele mele
,oare cum putem face rost de Agnolyt/Agnucaston,oare nu exista nici un distribuitor, nimic? Aici nu gasim nici Femina.Poate se indura cineva de noi si ne poate ajuta.
Carmi spune:
Tanti,am gasit Agnolyt (producator´Madaus´):
60 pastile - 16,53 euroi
100 pastile - 26,61 euroi
Agnucaston (Bionorica)
90 pastile - 16,96 euroi
60 pastile - 11,94 euroi
Le puteti comanda aici: http://www.apotheker.com/index.php
Succes
LunaNoua spune:
Eu am asteptat 7 ani miracolul, cu foarte multa rabdare. Nu am facut nici un tratament hormonal ori naturist, dar am facut tot posibilul sa avem bb
. Ei ... timp de 7 ani, NIMIC, NIMIC. Minunea s-a intamplat dupa ce si eu si sotul am tinut post ca la carte, urmat de spovedit si impartasit cu tot sufletul. Apoi, am mai mers la o slujba de dezlegare... si gata :) Bucurie mare !!!!!!! 
Pupicei !!!!
Cu drag, Luna Noua