Copilasi "din flori si plante"
Buna mamici,
sper sa nu va suparati pe mine pentru titlul hazliu al subiectului.
Sunt o "tanara" aspiranta care doreste sa faca o listutza cu sarcinile obtinute in urma administrarii unui tratament naturist, indiferent de plante, flori sau medicamente(naturale).
Daca doriti sa deveniti exemplu pentru fetele, aspirante care incearca de mult timp si s-au hotarat si pentru acest gen de tratament, va rog mult sa postati aici cateva exemple si explicatii, de genul: cat timp ati urmat un astfel de tratament, cam ce ati luat, la cat timp dupa ce l-ati urmat ... s-a petrecut minunea.
Va multumesc anticipat si va astept cu drag postarile.
Miro
Raspunsuri
crangutalil spune:
Eu am luat tinctura ursului, si eu si sotul, ca cica face miscodeii mai vigurosi,si eu mai luam niste pastile de Kamaiani, tot din plante,si acum avem o fetita de 3 saptamani.Cam la 6 luni s-a intamplat minunea.Era pe forum ceva cu reteta asta naturista, postat de livia.Daca stii sa cauti dai o cautare.Te pup si cu incredere in D-zeu curand va veti strange copilasul in brate.
Mirona spune:
Multe multumiri crangutalil,
in primul rand FELICITARI!!! pentru bebelina ta.
Tocmai despre tratamentul Liviei este vorba si de derivatii ale acestuia.
Te-am trecut in listutza noastra, sa ne fii exemplu. Merci.

Miro
Stepha spune:
Crangutalil, felicitari! Exemplul tau ne da aripi celor care tinem vreun tratament naturist in asteptarea bebelului.
Ai luat branca ursului in continuu pentru ca e contraindicat femeilor insarcinate? Nu ti-a fost frica? Tu ce probleme aveai de ai decurs la tratamentul naturist?
Numai bine tie si bebitului tau!
Mirona spune:
Crangutalil te-am trecut in listutza noastra. 

Invitam si alte mamici sa ne scrie despre reusita lor dupa urmarea unui tratament naturist.
Va rugam!!!
Miro
Kittycat spune:
Eu n-am obtinut sarcina in urma vreunui tratament (lucky me...). Dar vroiam tare mult sa te felicit pt titlul ales pt subiect- cand l-am deschis credeam ca e vorba de cu totul altceva si cand colo... M-ai facut sa rad in dimineata asta! Si daca esti o "aspiranta" iti doresc multa bafta...
Andra,
de printesa
(15.11.2004)
Mirona spune:
Kittycat multumesc pentru aprecieri.

Da! sunt o aspiranta si iti multumesc pentru cuvintele tale, am sa le transmit si celorlalte fete "naturale" cum le numesc eu.
Cand ai tu putin timp, te rugam sa ne detaliezi putin faza cu acest tratament.
Ce este lucky me...??? E din plante, deci e natural? Cine ti l-a recomandat si de ce? Ce probleme ai avut? Eu as dori sa te trec pe listutza noastra ... daca ne dai voie.
Multumiri si sa-ti traiasca fetitza. Si pe deasupra mai e si scorpioanca de-a mea .... FELICITARI!!!.
Miro
gabitzam spune:
Hai ca-ti raspund eu ![]()
lucky me --> adica, norocoasa de mine (de ea adica)
Deci kittycat nu a obtinut sarcina in urma unui tratament, precum zice chiar ea mai sus.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Mirona spune:
Vai de mine .... ce jenant ....
dar la cate am auzit ... MACA, KAMAIANY, CAT'S CLOW ... ma gandeam ca un LUCKY ME ... ar fi si el un medicament, nici macar nu m-am gandit ca ar fi doar insemnatatea traducerii.
Ce tembela ... deja am luat-o razna... sorry
Miro
Avalon spune:
Mirona, fetita dulce
, dincolo de titlul amuzant al subiectului chiar nu ai de ce sa te simti jenata!
Sunt si eu aspiranta si va rog, viitoarelor mamici

care ati obtinut sarcina in urma unui tratament naturist sau homeopat,sa ne scrieti si noua!