Copilasi "din flori si plante"
Raspunsuri - Pagina 2
crangutalil spune:
Mai fetelor, intrati pe sectiunea asteptand un ingeras un viata noastra si vedeti acolo tratamentul Liviei, sau la tratamente naturiste.Dati o cautare, ca trebuie sa-l gasiti.Eu am facut 6 luni trat, si cand ma plictisisem si am spus gata, in luna aia am si ramas.Va doresc succes.
Mishka spune:
Miro,
Eu cred ca pe mine m-a ajutat Mastodynon-ul, un extract din Vitex Agnus care se gaseste la farmacii. M-am hotarat sa-l iau pt. ca aveam un ciclu cam scurtut (intre 22 si 25 zile) si dupa ce mi-am luat temperatura bazala vreo cateva luni am ajuns la concluzia ca faza luteala era cam scurta. In general se zice ca faza luteala e scurta daca e sub 11 zile, a mea era intre 11 si 13 zile, dar mai scurta decat 14 cat ar fi normal.
Noi incercam cam de un an sa ramanem graviduti si dupa ce am luat Mastodynon, cam dupa vreo doua luni faza mea luteala s-a lungit la 15 zile si la inca vreo luna, doua am ramas insarcinata. Nu stiu daca e coincidenta sau daca intr-adevar e efectul Mastodynon-ului dar cred ca pt. defect de faza luteala ajuta.
Iti urez multa bafta atat tie cat si la toate fetele aspirante si sa vi se implineasca visul 
V-am citit si m-ati ajutat f. mult (din umbra) pe toata perioada aspirarii.
Mihaela
Mirona spune:
Mishka iti multumesc pentru colaborare.
Nu ne-ai spus ce ai fetita sau baietel, dar oricum sa-ti traiasca, sa fiti fericiti si sanatosi.
Te-am trecut in listutza noastra ... sa-ti urmam exemplul.

multumim pentru urari.
Miro
Mishka spune:
Miro, avem numai sase saptamani, asa ca nu stiu ce e
. Deocamdata mi-a fost confirmata sarcina la ecograf saptamana trecuta, mai avem de asteptat...
Pupici 
Mirona spune:
Mishka sa ai grija de tine si de micut. SA-TI TRAIASCA!
Cand ai putin timp ... ne detaliezi putin cum luai tu Mastodynon-ul, asa ca in trat. Liviei, adica supozitor?
Si in ce zile ale CM-ului?
Merci mult si sa te pastrezi sanatoasa.
Miro
danais spune:
Hop si noi, adica eu si
Denisa, la existenta careia a contribuit un arbust minunat Vitex Agnus Castus plus pulbere de seminte de marar in faza foliculara (pana la ovulatie). Eu am ovare polichistice si am incercat mai bine de doi am sa raman insarcinata. Povestea pe lung se gaseste pe prima pagina de la "povesti de succes" la forumul aspirantelor. Sorry ca habar n-am sa pun link.
Am luat pastilute cu extract uscat de Vitex (capsule Agnolyt) si pulbere de marar si am ramas insarcinata in a doua luna de incercari, luna in care am luat si pulbere de seminte de marar in faza foliculara. Minunea mea s-a nascut pe 17 ianuarie 2003 si este o "floricica" foarte zglobie si isteata.
Succes tuturor aspirantelor "naturiste", sa va vedem cat mai curand
.
Daniela si
Denisa
Mirona spune:
danais Felicitarile noastre si sa-ti traiasca bebelina, sa te bucuri de ea.
Te-am trecut in listutza noastra, daca vrei sa ne vizitezi:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47632&whichpage=1
Daca doresti sa trimiti link-uri trebuie sa ai doua ferestre deschise, cea in care scrii si cea din care doresti sa transmiti informatia.
In cea dea doua copiezi sirul acela lung care este in casuta cu www. ... etc. si apoi in cealalta fereastra, in mesajul tau dai Ctrl V (Paste). Incearca si tu, daca nu te descurci ... cu mare placere iti mai explic o data pe PM.
Voi incerca si eu sa gasesc acest medicament, poate intre timp o fi aparut si pe la noi. Cam cat a costat? Pulberea de marar cum ai luat-o, sublingual 5-15 min. si apoi inghitita cu apa? Te mai asteptam cand mai ai timp.
Ti-am citit povestea ... impresionanta si frumoasa.
Si eu am ovare polichistice, la fel am luat si eu anticonceptionale pentru a-mi regla Cm-ul - 8 ani. Acum cand vreau un bebe se gaseste o desteapta de doctorita sa-mi dea din nou pilule. Eu am refuzat si merg mai departe pe trat. nat. Norocul meu e ca v-am gasit pe voi, familia uriasa de pe DC.
Multa sanatate.
Te pup
Miro
tanti spune:
Mirona daca gasesti altceva in afara de Mastodynon care contine vitex agnus sa ne spui si noua , eu am cautat dar nu am gasit nici pe internet nici in farmaciile din Buc
Pupici
clauditzadennis spune:
Voi fi putin off-topic, dar sper sa nu va suparati...o prietena de-ale mele, care a incercat ani la rand tratamente de toate tipurile, a ramas insarcinata dupa ce a facut 10 sedinte la un bioenergoterapeut (sper ca asa se cheama) renumit (fata care aduce ploaia, sotia lui Adrian Pintea). Se pare ca problema ei cea mai mare era stresul, tensiunea acumulata de-a lungul anilor de tratament...ma gandesc ca nu strica sa aveti in vedere si optiunea aceasta. Sa va dea Dumnezeu tuturor bebei frumosi si sanatosi!
Claudia,soacra frumoasei Oti
danais spune:
Mirona, multumesc ca ne-ai pus pe listuta si pentru indicatiile cu link-ul.
Pulberea de seminte de marar am luat-o asa cum spui tu, sublingual 5 min, apoi inghitita cu apa. Agnolytul nu a fost deloc scump, nu mai tin minte exact cat, dar stiu ca m-am mirat cat e de ieftin. Se gaseste si in Ungaria, sub numele Agnucaston, sau cam asa ceva.
Eu am luat si Mastodynon inainte pentru panaramele de chisturi de la sani. Poate m-a ajutat si asta. Mai exista un produs de la Wallmark, Periodin, care continea Vitex, dar, din cate stiu eu nu se mai fabrica.
Sanatate si succes tuturor aspirantelor si sa vedem cat mai multi copilasi "din flori si plante".
Daniela si
Denisa