Copilasi "din flori si plante"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishka spune:

Wallmark produce acum un produs care se numeste Femine Plus si care contine Vitex Agnus Castus. Nu stiu daca se importa in Romania dar daca s-a importat Periodin nu vad de ce nu ar aduce si Femine Plus.
Eu am luat Mastodynon asa cum scrie in prospect 30 de picaturi dimineata si 30 seara in fiecare zi, fara intrerupere, inclusiv pe peioada ciclului menstrual. Se ia cel putin 3 luni pana la max. 6 luni. Recomand insa inainte citirea prospectului ca nu se potriveste pentru toata lumea. E un medicament homeopat dar totusi medicament.
Va pup,
Mishka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Mirona, Mastodynonul este o solutie si parca se iau 50 picaturi /pe zi intr-un pahar cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Da Speranta iar am incurcat borcanele...
Eu nu stiu ce am in ultima veme ... dar le incurc tot mai rau ... Mastodynonul cu Metronidazolul. Sa fie varsta? sau ce altceva?

Mi-am cumparat si eu Mastodynon - 420.000 lei. In prospect scrie 30 pic/2x/zi.
Am mai comandat si Femina Plus 260.000 lei (asta doar la un Plafar ca la celalalt mi-au spus ca nu se mai fabrica).
tanti - amandoua produsele contin vitex agnus. Daca-l obtin ... sa-ti comand si tie? Scrie-mi PM daca vrei si vedem cum rezolvam.
Am mai intrat pe un site si as putea sa comand si Periodin - 360.000 lei. Asta mai vad eu. Sper sa nu fie de rau augur ... asta ca le-am procurat deja. Mai am putin de asteptat, fac un test de sarcina si daca nu e sa fie ... ma apuc de trat.
Deocamdata sunt cu ceaiurile bine stiute, acid folic si laptisorul de matca.
Schema de trat. inca nu mi-am facut-o ... mai astept un picut.
Va pupa

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Miro, stai linistita ...toate suntem zapacite cu atatea chestii pe cap.Nu crezi ca ai comandat prea multe produse cu Vitex ? sper ca nu le iei tu pe toate in acelasi timp, sau vrei sa ai tripleti?(trimiti barza si la noi ,daca vine cu mai multi la tine)
De unde ai comandat Periodin, ca auzisem ca nu se mai fabrica..
Te pup,esti tare dulce!
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Speranta
am dat cautare pe google si am gasit un site Walmark unde poti comanda produsul si iti vine prin posta. Am vrut sa-ti trimit link-ul pe PM, dar nu merge site-ul. Tasteaza tu in google si vezi poate merge la tine.

Tu zici ca e prea mult daca iau o singura pastila de Femina Plus pe zi si 60 picaturi de mastodynon pe zi (30 dim si 30 seara)? Periodin inca nu am comandat.
Daca e sa fac gemeni ... ar fi bestial ... scap deodata.
Totul e ... numai sa vina. De tripleti ... nici nu sper eu la o asa minune.
Va pupa fata.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Pe mine m-au ajutat Dumnezeu si...Femina Plus (varianta a Agnolyt-ului, Agnucastonului, etc). Dupa ani de asteptari, tratamente, monitorizari, stimulari, etc... (ca tare batranica is !!)sunt gravidutza in 5 luni, numai dupa o luna de luat Femina Plus (in aceeasi luna in care nu m-am mai dus la dr. pentru tratament)
Nici acum nu-mi vine sa cred. N-am fost niciodata insarcinata pana acum...si ma apropii vertiginos de al patrulea deceniu de viata. Va doresc succes si voua.

Carmi

Mergi la inceput

Multumim Carmi ca ne-ai impartasit bucuria ta si noi iti dorim numai bine si sanatate multa atat tie cat si bebicului din burtica. FELICITARI !!!

ce-as fi vrut sa fi fost o musca si sa fi fost cu tine sa-i vad moaca doctorului cand l-ai anuntat ca esti

Ti-am gasit un locsor in listutza noastra sa ne fi exemplu. Merci.

Miro

Mergi la inceput

Din nou eu ...
azi trebuia sa-mi aduca comanda de Femina Plus la Plafar ... bineinteles ca nu au onorat-o. M-a amanat tipa pe vineri. Daca nici vineri nu o am ... incep tratamentul fara Femina, doar cu Mastodynon.
Mi-am mai cumparat si Maca ...
Va pup

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Dragutele, ma bag si eu un pic ca am o intrebare, daca ma puteti ajuta.
Ce flori si plante credeti ca ajuta la desfundarea trompelor? Ca la mine asta este problema, trompa dreapta infundata si cea stanga in curs de infundare.

Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Eu am aflat ca sunt gravi aseara si sunt in al noualea cer, asa ca ma scuzati daca sunt incoerenta! Eu si sotul meu am facut o cura de vitamine inainte de bebe, banuiesc ca a ajutat. Am luat 3 luni la rand Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu (toate intr-un flacon de la laboratoarele Medica), combinat cu vitamina E (o luna da, o luna nu) si Acid folic eu, Spirulina amandoi (timp de 4 luni) si Ginseng sotul. Nu stiu daca a ajutat, eu banuiesc ca da, mai ales ca se spune ca Seleniul merge foarte bine combinat cu vitamina E.
Eu iau in continuare acid folic iar vitaminele le-am oprit la inceputul lunii.
Mentionez ca nu am facut analize de fertilitate si nici nu stiu daca aveam vreo problema reala. Am incercat un an si jumatate inainte sa ramanem gravi si acum nu ne vine sa credem!
Bafta multa la bebei, trimit barza si la voi!
Anda si matzul subacvatic (nu stiu inca cat are)

toujours optimiste

Mergi la inceput