Copilasi "din flori si plante"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

-lor,chiar nu vreti sa mai scrieti la acest subiect,eu cred ca sunt multe fete care au obtinut sarcina pe cale naturala si care ne-ar putea ajuta si pe noi cele care ne dorim acest lucru si nu stim ce sa mai facem ca sa reusim.
Va doresc sarcina usoara si copii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

tuturor aspirantelor la titlul de burtici viitoare mamici!!
am citit rubrica voastra din intamplare,pentru ca am vazut-o in prima pagina de subiecte.
m-am hotarat sa va scriu,pentru ca si eu nu demult eram interesata cum sa fac sa raman.iata deci cum am procedat eu:asteptam de un an evenimentul dar se parea ca il asteptam in zadar.in fiecare luna cand vedeam ca iar a venit ciclul simteam ca innebunesc.am fost la si mi-a spus ca nu am nimic si sa am rabdare.sotul meu si el a facut analize(spermograma)iar motilitatea era cam mica.nu stiam ce sa fac.am citit tot ce se putea citi si am descoperit un articol in care tinctura de branca ursului era foarte laudata.asa ca am luat de la farmacie si am facut tratament cam o luna amandoi.am mai luat vitamina E forte si acid folic una pe zi(doar eu),si iata ca minunea s-a intamplat!!ma gasiti de acum la rubrica mamici martie-aprilie 2006.
nu disperati cum faceam eu!!totul este posibil!!
va pup pe toate si va astept la rubrica proaspetelor gravidute.
mult noroc!
zumy5+

Mergi la inceput

Zumy felicitari, cum ai luat tInctura de branca ursului, cate lingurite pe zi si cat timp si cata vit E?

Mergi la inceput

SPERANTA,eu am luat branca ursului 1lingurita de trei ori /zi intr-un pahar cu apa.VIT E una pe zi,in acelasi timp luam si acid folic tot una pe zi.totul cam o luna pt ca apoi am ramas.la fel de bun este si otetul de mere facut in cassa.au fost facute studii ghiar si pe animale iar procentul in cazul reusitei a fost de 100%.nu stiu cum se face acest otet.se amesteca si cu miere.oricum daca poti sa-l obtii,, se ia cate o lingurita in paharul cu apa de trei ori pe zi inainte de masa.este grozav si pt gravide.tot studiile au aratat ca bb erau sanatosi tun,aveau la nastere parul destul de bogat si unghiute care trebuiau taiate.daca afli tu reteta poate mi-o scrii si mie.eu pe cine am intrebat nu a stiut nimeni sa-mi spuna!nu e bun cel din comert.trebuie neaparat NATURAL!!!
PUPICI
ZUMY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna ,fetelor!am decis sa va scriu si eu ,desi nu stiu in ce masura va va ajuta.eu am avut probleme cu menstruatia si ovarele de la 17 ani.in fiecare luna ciclul imi venea numai cu pastile,in special anticonceptionale...la 22 ani am renuntat la orice tratament,mai ales ca ma si casatorisem si speram sa vina bebe repede.deci 2-3ani de incercari si nik.acum suntin 12saptamani si minunea o atribui in cea mai mare parte luiDunezeu care ne-a ascultat rugaciunile.dar am facut si un tratament naturist(dar eu il faceam pt lipsa de energie si depresie,dar este bun pt tot organismul in general).este vorba de fiole cu laptisor de matca si fiole cu ginseng.ambele produse mai contin o gramada de alte substante naturale f folositoare.luam 10zile un produs si zece zile celalalt,cam o luna jumate si s-a intamplat!!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor, va doresc mult succes in incercarea de a face bb-i.
Am (am avut) anexita cronica si trompa stanga infundata si cea dreapta partial infundata, dupa tratament medicamentos si injectabil (din pacate); in ianuarie am schimbat medicul, care mi-a recomandat, paralel cu tratamentul, bai se sezut cu apa calda cu sare (la un litru de apa o lingura de sare mare - din cea care se pune la muraturi), 10 zile intre CM-uri. Din martie sunt si toate sunt ok.
Adelina 20 fix

Mergi la inceput

Zumy,scuza-ma ca-ti raspund mai greu.Multumesc pt sfat,as fi vrut sa te mai intreb ceva pe privat, dar vad ca nu-l ai activat asa ca o sa-ti scriu aici.Eu cand am luat tinctura de BU mi s-a micsorat CM, de la 26-27 zile la 19-21 zile si nu stiu ce sa mai fac , sa mai iau sau sa nu mai iau. La tine cum s-a manifestat? Reteta de otet de mere este f. simpla si o putem face oricare dintre noi. Se ia de la cineva de la tara ,din curte sau din piata de la un taran 5-10 kg. de mere(sa nu fie tratate ,din import cu hormoni de creste,nu de la ferme pomicole, cat mai natural,chiar adunate de pe jos)Sa fie coapte,chiar daca sunt lovite nu conteaza. Se spala se zdrobesc(taie in bucati)si se pune intr-un vas de plastic/sticla cu gura larga si se cuprinde cu apa peste fructe cu cativa cm. Se lasa in curte sau intr-un balcon deschis,la aer, la soare cateva saptamani, acoperit cu ceva provizoriu(nu etans), ca sa nu cada ceva acolo, dar sa poata sa-si faca loc musculitele de otet, sa-si faca treaba, ca de aia e natural. El fermenteaza acolo , vezi ca trebuie sa-i lasi vasului loc de fermentare, nu-l umpli pana-n gura si apoi gusti si daca e otet,il strecori bine si-l pui in sticle cu dop.Astfel preparat il poti pastra cati ani vrei. In momentul cand il prepari ca sa-l bei pui in apa lingurita cu miere naturala. Nu are sens sa pui mierea la fermentat. Daca te intereseaza miere de adevaratelea naturala,dintr-o zona salbatica si garantata sa-mi spui.Uite, chiar iti multumesc ca mi-ai adus aminte, ca intr-adevar citisem mai demult ca otetul de mere e f. bun si mai ales ca acum gasesc in orice curte mere de vara o sa-mi fac si otetul.

Proadelina,ti-am scris un mail.

Mirela 10,uite o sa cumpar si niste fiole de Ginseng, dar cum iau 10 zile de laptisor ,10 zile Ginseng si tot asa sau ma limitez la 10 si 10 si apoi pauza pina luna viitoare, cand iar incep.
Va pe toate si va multumim.

Mergi la inceput

SPERANTA,IMI PARE RAU CA-TI RASPUND ASA TARZIU DAR A FOST PICAT NET-UL.MULTUMESC MULT PENTRU RETETA OTETULUI DE MERE.O SA O FAC SI EU NEAPARAT.IN LEGATURA CU TINCTURA DE BU,NU STIU CE SA-TI SPUN.EU AM FACUT TRATAMENT DOAR O LUNA PT CA APOI AM RAMAS.NU AM REMARCAT MODIFICAREA CICLULUI.DACA AI DUBII INCEARCA OTETUL DE MERE!EU ZIC CA E MULT MAI SIGUR SI MAI SANATOS.
DACA MAI AI ALTE INTREBARI NU EZITA SA-MI SCRII.ITI VOI RASPUNDE CU PLACERE SI ABIA ASTEPT SA AUD CA TESTUL PE CARE-L VEI FACE ESTE..POZITIV!
ZUMY 5+

Mergi la inceput

la -ci.

Mergi la inceput

dragele mele gravidute, pot sa va spun ca de astazi am inceput sa iau fiolele de Ginseng, fac bai cu sare si de vreo luna iau Maca ,beau ceai de coada soricelului, frunze de zmeur, cretisoara si Kambucha, urmeaza otetul de mere(ce ziceti ajunge sau mai adaug?)... asa ca va rog sa va pregatiti ca vreau sa vin si eu in grupul vostru.

Mergi la inceput