Mamici de martie - aprilie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Oanamc, felicitari! Sa-ti traiasca bebelina!
Adriana, sa ai o nastere usoara si o refacere rapida!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Felicitari la toate fetele care au nascut si asteptam numai vesti bune de la viitoarele mamici. Eu nu va spun (la viitoarele mamici) sa dormiti acum (oricum este foarte dificil) in schimb va sfatuiesc sa aveti pe cineva (de exp. mama) langa voi macar 3 saptamani sa recuperati orele de somn de dinaintea nasterii. Eu stau noaptea pana la 2 cu bebe dupa care il pasez mamei pana la 7...sotul din pacate nu este in tara. In primele doua sapt. bobocicul nu stie pe ce lume este dar dupa aceea ....vedeti voi:)
Astazi Iosif a facut 3 saptamani, clavicula s a sudat si este fericit ca sta fara manuta imobilizata. S a nascut cu 3800 a scazut in spital 200g si astazi l am cantarit si este un grasun de 4.400g si 53cmm. Cam de o saptamana isi ridica, capul si l balangane cateva secunde si pac cade la loc cu o expresie mirata. Mananca la 3 ore mai intai san si dupa aceea 120ml milupa. Este un dulcic si cel mai mult ii place cand il pup pe gatut si pe gusita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am reusit sa termin si eu treaba pe la bucatarie si am mai citit putin din ce ati postat ieri,

ligia iti tin pumnii sa fii curajoasa , sa ai un bebe sanatos iar tie iti doresc refacere rapida, eu merg sambata la cezariana , mi-e cam ciuda pt ca as fi vrut sa scap maine dar asta e , o sa-l invat pe sotul meu pana la urma sa va scrie , dr a zis ca ma tine pana marti sau miercuri in spital , mi se pare asa mult

mai fetelor bebelinul meu nu stiu ce are cred ca s-a speriat rau de tot cand am fost la epilat , de atunci nu vrea sa mai miste decat ffff incet , oare ce are? cateodata mai impinge el mai tare , dar rar, sau poate nu mai are loc?
mamacita la tine cum e? , Doamne abia astept sa-l vad sambata sa-l tin in brate sa-l vad eu ca e sanatos
mamacita ce bine arati...si burtica e asa scumpica, nu e chiar asa mare , pe langa a mea, eu tot fac poze dar nu mai apuc sa le descarc in calculator

fetelor va pup pe toate si ma duc in patut pt ca am niste picioare de imi vine sa plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor pe unde sunteti mey?

eu n-am stare-n mine si nu pot sa stau in pat si sunt asa obosita si as vrea sa dorm dar nu pot

ligia esti pregatita pt maine? iti tin pumnii o s ama gandesc la tine sa aiba grija Doamne Doamne de tine si de bebelinul tau sa fiti bine si sanatosi si sa ajungeti cu bine acasa

maine dimineata merg sa ma impartasesc ssper sa ma trezesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Oanamc si sotul ei, felicitari pentru LETITIA Medeea, ma bucur nespus ca fetele sunt bine, multumim pentru vesti si asteptam cu nerbdare sa vina Oana acasa si apoi sa mai intre pe forum, ea e foarte activa si ii ducem lipsa !Ligia iti tin pumnii si ne rugam si pentru tine la fel si pentru draga de Adriana, eu zic ca sambata e o zi buna mai ales ca e de sf. Gheorghe, D'zeu sa va pazeasca si sa va ajute sa treceti cu bine voi si bebeii vostri!La noi inca nimic nou, liniste si pace, am fost azi dupa o adeverinta la d-na doctor si am intrebat-o daca depasesc termenul (28 apr) ce sa fac, mi-a zis sa ma prezint la control la spital dupa 2 zile sa-mi faca un test! Mie mi-ar place sa se intample acum cat mai repede evenimentul ca si eu am probleme cu somnul dar cand vrea D'zeu sa fie o sa fie si sunt ok cu asta. Ziceam de somn, azi noapte pe la 3.30 n-am mai putut sa dorm, am stat treaza pana la 7 iar apoi am amdormit pana la 2.30 ziua, vorba kathywshei, sa dormim acum cand mai putem!Fetelor va tin pumnii la toate, mamicile sa aveti grija de voi si bebeii vostri... va pup pe toate cu drag, danna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

gata sunt pregatita!

Stiu ca nu voi dormi la noapte mai deloc.
Fetelor ne auzim pe saptamana viitoare , cred ca numa vineri apar eu.
bebelinul meu si-a facut de cap azi. Dupa ce de 2 luni e in partea dreapta, azi s-a mutat in stinga . Si nu stiu pe ce apasa dar ma cam doare.

Adraiana, mamacita bafra acu pe ultima suta de metri!

Va pup si sper sa revin cu un bebe sanatos si voios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ligia 13, multa sanatate, te asteptam cu vesti!!! Sa ai parte de nastere usoara si de un bebe sanatos si voios!!!

Irina si bebe 23 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Felicitari Oanamc!! Bine ai venit pe lume Letitia! Sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa! Oana, refacere rapida si te asteptam pe forum! Multumim taticului curajos (a vazut tot!!) pentru vesti!

Mamacita arati foarte bine si burtica nu-i deloc uriasa. Iti vine foarte bine

Hiroral si Ioana isi tine caputul pentru putin timp si mai aud si de la ea cate ceva ce seamana a gangurit. Si canta cand suge si uneori cand doarme , asa dintr-un fel de gemete mici.

Cameron baietelul tau e un scump Imi pare rau ca ai avut probleme cu el, bine ca a trecut!

Ellinia Vigantol se da de la 2 saptamani. Daca inca nu i-ai dat, da-i neaparat. Este vitamina D, fara de care nu fixeaza calciul.

Kathywsha ce bine ca i s-a sudat fractura lui Iosif! Si creste foarte bine! Nu doarme noaptea? Eu am noroc cu Ioana deocamdata. Sta treaza dimineata si seara, dar noaptea doarme bine. Ma trezeste de 2-3 ori sa pape si se culca la loc dupa repriza de scremeli si caca de rigoare. Inca face cate unul dupa fiecare masa.

An-k si Ellinia multumim pentru felicitari. Ma simt ca vacuta Milka, mai ales ca-l pun pe tati sa-mi faca masaj in fiecare seara Si laptic am destul, asa ca Ioana papa pe saturate. Ma asteptam sa fie asa, fiindca la fel a crescut si Mariuca, foarte bine. Numai ca Mariuca era mai plangacioasa si nu prea dormea noaptea, umblam amandoi ca somnambulii cu ea in brate prin casa si atunci stateam in garsoniera asa ca nu dormea nici unul. Acum ca stam intr-un apartament cu 4 camere am un bebe care doarme cuminte noaptea

Ligia nastere usoara, un bebe sanatos si recuperare rapida iti doresc! Suntem alaturi de tine!

Eu si Ioana am ramas singurele acasa . Tati a plecat sa pozeze inundatiile din Timis si Mariuca abia sambata seara se intoarce de la tara. Cred ca o sa ne fie putin urat.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Oana,parca mi s-a luat mie o piatra de pe inima,stii bine ca eu ti-as fi facut cezariana pana sa se mureze copilul!Bravo,taticule de Letitia Medeea,ai fost un adevarat luptator!Sa va traiasca printesa ambilor,sa fie frumoasa,cuminte,sanatoasa si plina de umor ca si mama ei!Va asteptam sa va cunoastem la Constanta (si fizic)!
an-k,fata de vocea Biancai cred ca nici Freddy n-ar fi facut fata!Ai vazut ce fetita de bun simt ai,cum te-a lasat ea la concert?Pozele mele le poti vedea logandu-te pe yahoo;iti mai dau link-ul odata:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=e47e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Adriana,dar stiu ca te grabesti,mama!Am mers absolut in paralel pana acum(inclusiv la kg),acum te grabesti,de ce nu vrei sa nastem amandoua luni?Acum,ca te-a auzit pe tine,vad ca se grabeste si Alexandru;am avut cateva dureri acum in partea inferioara a abdomenului de pot sa spun ca ma speriasem.M-am repezit sa fac dus,sa fiu pregatitaVad ca au cedat.Nici macar lenjeriile nu mi le-au pregatit astia la spital,ei ma asteapta luni.
Am fost la impartasit astazi,a fost foarte dragut preotul,foarte expeditiv,m-a tinut pe scaunel,ca nu prea puteam sa stau in genunchi,iar eu am plecat ca niciodata(ah,cascatenia asta de sarcina)fara sa las nimic!Moooor de rusine!Sotul meu era asa patruns,incat a uitat si el sa ma intrebe,mai ales ca niciodata n-am facut asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru urari si pt sprijin!

Oanamc, sa-ti traisca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa!!

Vreau sa va dau si eu un sfat, sper sa nu considerati ca ma bag in discutie aiurea: sa faceti tot posibilul sa nu ajungeti cu bebe bolnav, cel putin nu cu el la spital la Grigore Alexandrescu. Eu am avut 3 zile de cosmar: am venit cu bebe din spital sambata (la doar 2 zile ne-au dat drumul din maternitate - eu n-am stiut ca normal e sa mai stai sub supraveghere medicala), iar duminica fetita mea a racit (rinofaringita), iar mie mi s-a infectat epiziotomia.

La recomandarea medicului pediatru, s-a dus cu ea (eu nu m-am putut misca fara urlete de durere pana ieri) sotul meu sa-i fac injectie cu ampicilina la Gr A. Cand colo, cei de acolo, crucindu-se ca ne-au dat drumul din spital asa repede, si ca la vine bolnav un copilas de 3 zile, au zis ca nu-i dau drumul acasa, ca o interneaza pt tratament.

Toate bune si frumoase, insa cand a venit sa ma ia si pe mine si am ajuns acolo, am facut o depresie nervoasa (vorba vine, dar am tras niste plansete de duminica seara de-am zis ca pierd tot laptele). Conditiile la Gr A sunt deplorabile!!!
M-au pus intr-o camera 2/2, in care erau inghesuite 2 paturi, in unul mai era o mamica cu un baietel de vreun an si ceva, in celalalt trebuia sa stau eu, de-abia operata, cu infectie de nu ma puteam misca, intr-un aer irespirabil, umed si ingrozitor de cald. M-am rugat de ele sa-mi dea o camera unde sa stau singura, nu s-a putut. M-au mutat de-abia dimineata. In noaptea aia a trebuit sa stau cu bebe inghesuita in pat, cu cosmarul ca as putea adormi si cadea peste copil, sau as putea sa o lovesc (am uitat sa va spun ca are si clavicula dreapta rupta la nastere, pt ca a fost prea mare).

In fine, dimineata ne-au mutat in alta camaruta cu un sg pat, dupa ce am plans ca disperata toata nopatea. Nu ti se da nimic de mancare, eu am si racit, o cana de ceai nu am avut acolo.
M-am rugat plangand aproape de ele (de asistente) marti dimineata (pe la 4 dimineata) ca nu mai puteam de durere, sa vorbeasca cu medicul de garda sa se uite cineva la operatia mea. Nici gand, ei sunt spital de copii, de unde ginecologie... Si eu vroiam doar sa vada despre ce e vorba, de ce ma doare asa tare....
Pentru ca aveam febra, din cauza racelii, mi-au adus un termometru sa-mi masor temperatura. Eu eram cu fetita in pat si o alaptam. Asistenta care mi-a adus termometrul a lasat usa de la salon deschisa, dar exact atunci era geamul din fata de pe culoar deschis. Si am strigat-o pe asistenta sa vina sa inchida usa, fetita mea statea exact in curent. Nu va spun ce bombaneala, ca le-am rugat sa inchida usa!! Si nu era o problema, ca m-as fi tarat din pat pana la usa sa o inchid, desi fiecare miscare mi-era un chin, dar alaptam copilul!!

I-am rugat frumos, pentru ca i-au luat o gramada de analize, sa-i faca si grupa de sange, pt ca in maternitate nu i s-a facut, iar eu cu sotul meu avem Rh neg. Si macar sa stu cum stau cu copilul, ce grupa de sange a luat, ca RHul sigur e neg. N-au vrut sa-i faca grupa, ca cica nu scria pe foaia de internare. I-adevarat, dar era chiar asa greu???

Doctorita care a consultat-o in schimb a fost ok, prof Ciofu, cand ne-a vazut a exclamat "mai, dar de ce o tineti aici??? problema e mama, nu copilul!! trimiteti-o acasa sa se ingrijeasca!"
Asa ca dupa 3 zile de cosmar, marti am venit acasa.
Fiindca eu n-am putut sa beau macar un ceai fierbinte in spital, binenteles ca fetita a luat raceala de la mine.

Maine ma duc cu ea la ortopedie sa-i verifice manuta, o sa-i rog sa o aspire, si sper sa nu mai vad in viata mea spitalul ala!!

Mergi la inceput