Mamici de martie - aprilie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
mamacita spune:
cameron,ellinia(iti spun "La multi ani" de pe acum),lulu,multumesc de urari si incurajari
!lulu,nu te lasa pacalita de aspectul de mamica zambitoare si fericita,chiar sunt o "tanti"
,dar asa a fost sa fie
si mai bine mai tarziu decat niciodata,nu
?Bine,nici chiar la 70 ani
!
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by mamacita
cameron,ellinia(iti spun "La multi ani" de pe acum),lulu,multumesc de urari si incurajari!lulu,nu te lasa pacalita de aspectul de mamica zambitoare si fericita,chiar sunt o "tanti"
,dar asa a fost sa fie
si mai bine mai tarziu decat niciodata,nu
?Bine,nici chiar la 70 ani
!
Tanti doctorita, acum m-am uitat la profilul tau. Trebuie sa fii mandra ca arati atat de bine la acesti ani. Conteaza sufletul si el te arata mult mai tanara. Bebe o sa aiba o mamica frumoasa si inteleapta.
Luminita
24 de saptamani
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by ligia13
Neatza neatza si de la mine!
Se pare ca Adriana m-a parasit, probabil ca a nascut ieri, oricum zicea ca pe 20 merge la control, probil ca a oprit-o.
Deci am ramas singura care maine merge la scos bebe. Uff, mai o zi, dar mai ales o noapte. Tare stresata am dormit si azi noapte.
La un mom dat mi-a fost cald si m-am dezvelit si asha am adormit. M-am trezit apoi cu o durere groaznica de spate si cu spatele rece. Mi-a dat sotzul cu o crema de reumatism, mi-am pus un shal si am adormit din nou.
Mai fetelor de 2 zile nu stiu ce sa cred, dar am o umezeala mai mare in zona. Nu stiu daca e urata mea de candidoza cu care m-am luptat toata sarcina sau e dopul. Pierd asha cate putzin putzin constant. Dar culoarea e galbuie si nu prea e ca albusul de ou. Nici urma de tenta rosie. Probabil ca e iar candidoza mea. hai ca poate mai rezista pana maine acolo inauntru bebele.
Nu stiu ce sa va mai spun, probabil ca azi e ultima zi cand scriu la topicul asta, apoi cand ma intorc o sa fim toate cu bebelusi.
Adineauri m-a sunat sotzul ca luat baitza, ca asta nu reusisem sa luam, si el era f stresat, de parca nu putea lua si cat sunt eu in spital. dar ma rog, bine ca a luat.
Mamacita , am vazut pozele, f frumoase, adica pardon , arati f bine, burta parca nu-i asha cazuta, a mea cama sha a fost toata sarcina.
Hai ca va las, poate ma reusesc sa mai scriu mai tarziu!
Sa ai o nastere usoara si un copil sanatos si frumos! Ti-am spus ca eu sunt nascuta pe 22 aprilie iar mama m-a nascut fff usor. Asta iti doresc si tie!

Luminita
24 de saptamani
an-k spune:
rox, ce bine ia Ioana in greutate, felicitari
mamacita[i/], vreau si eu sa vad pozele, am dat click pe linkul din postul lui lulu75, m-am logat, si... m-am pierdut in ceata
, ma ajuti si pe mine, sa fad o frumoasa doamna doctor?
elinia, imi aduc aminte ca si eu am vrut baiat, sa fie fotbalist, dar acum avem fetitza si-o s-o fac tenismena![]()
hiroral am vazut pozele cu Karen, e o dulcica, si aud ca-i si cumintica,
adriana, dana, ligia, va tin pumnii, pt o nastere cat mai usoara, si bebei sanatosi, va asteptam cu vesti
cameron, imi pare rau ca ati avut probleme, bine ca le-ati rezolvat, si ai o dulceata de baiat cu ochii lui mari,
zuzunachi la multi ani pentru prima lunisoara
eu am fost fff. dezamagita cu concertul, un mare faaaaasssssss
, da si eu ce credeam ca invie Fredy sa-mi cante mie
, off, tare dezamagita am fost, au cantat cu Paul Rodgers(ieri am auzit de el prima oara), nu zic ca nu canta bine- ca nu ma pricep, dar oricum departe de original, asta e, pun un CD, si ascult ce-mi place
, cel mai rau imi pare ca am stat departe de Bianca 5h degeaba, ea mititica a fost o cumintica, a dormit, a papat si a adormit la loc pana am venit noi acasa, m-am simtit usurata, cand am ajuns, imi venea s-o iau in brate dar nu am vrut sa o trezesc
cand a venit prima oara Michael Jackson in Romania, le aratau la TV pe cate unele fete ca plangeau, si l-am intrebat pe tata- eu nestiutoarea-, de ce plang fetele respective, raspunsul a fost- plang dupa banii care i-au dat pe bilet,... asa o sa fac si eu![]()

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
oanamc spune:
Saluti fetelor!
Sper sa intre mesajul (Oana mi-a aratat cum , dar se pare ca am uitat si cum ma cheama)!
Astazi la ora 12:43 s-a nascut fetita noastra , Letitia Medeea
. Are 3,700 Kg si 51 cm.
Oana e sub anestezie , dar e bine, a nascut cu cezariana (am vazut toata interventia,........... nici acum nu pot sa merg drept). Fetita e superba. Are mainile "murate" de la prea mult stat in lichid. Lichid nu mai era aproape deloc. Cezariana s-a facut dupa ce am intervenit la persoane foarte influente din domeniu, cu toate ca era caz de cezariana (colul nu se deschisese si termenul era relativ depasit). Sunt multe persoane din acel spital carora ar trebui sa le fie rusine ca sunt medici sau mai bine zis sa le fie rusine celora care au hotarat persoanele cu "semnatura" din spital. Spre norocul nostru numarul celor care sunt OK e mult mai mare. Mai multe o sa va povesteasca Oana.
Eu nu beau...........dar in cazul de fata facem o exceptie
.Asa fericit nu am fost niciodata.
Saluti, si va multumesc pentru toate mesajele de sustinere care , am inteles ca i le-ati trimis Oanei.
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by oanamc
Saluti fetelor!
Sper sa intre mesajul (Oana mi-a aratat cum , dar se pare ca am uitat si cum ma cheama)!
Astazi la ora 12:43 s-a nascut fetita noastra , Letitia Medeea. Are 3,700 Kg si 51 cm.
Oana e sub anestezie , dar e bine, a nascut cu cezariana (am vazut toata interventia,........... nici acum nu pot sa merg drept). Fetita e superba. Are mainile "murate" de la prea mult stat in lichid. Lichid nu mai era aproape deloc. Cezariana s-a facut dupa ce am intervenit la persoane foarte influente din domeniu, cu toate ca era caz de cezariana (colul nu se deschisese si termenul era relativ depasit). Sunt multe persoane din acel spital carora ar trebui sa le fie rusine ca sunt medici sau mai bine zis sa le fie rusine celora care au hotarat persoanele cu "semnatura" din spital. Spre norocul nostru numarul celor care sunt OK e mult mai mare. Mai multe o sa va povesteasca Oana.
Eu nu beau...........dar in cazul de fata facem o exceptie.Asa fericit nu am fost niciodata.
Saluti, si va multumesc pentru toate mesajele de sustinere care , am inteles ca i le-ati trimis Oanei.
FELICITARI!!!
Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii iar Oanei ii doresc sa se refaca repede.
I-a spus ei cineva ca bebelusa vrea sa apara in zodia taurului si asa a fost...
Inca o data FELICITARI!!!
Luminita
24 de saptamani
Claudelu spune:
Oana, felicitari!!!
Refacere rapida! 
Letitia Medeea, sa fii sanatoasa, cuminte si isteata!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
an-k spune:

felicitari, Oana, si refacere rapida, sa va traiasca Letitia Medeea, sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si sa va umple viata de bucurii
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
adrianafedorca spune:
hello,
inca n-am nascut ,ieri dupa control am ajuns acasa si tocmai ma pregateam sa va scriu cand au sunat nasii de cununie, era ziua de nastere a nasei si ne-au invitat la restaurant , si am ajuns pe la 2 noaptea acasa, si azi am dormit pana la 13 si am avut putin treaba si acum am gasit putin timp sa va scriu
am fost ieri la control, totul e bine, bebelinul nu are de gand sa iasa prea repede , si dr m-a intrebat daca mai vreau sa mai asteptam ca el ar mai vrea, i-am zis categoric NUUUUUUU, eu nu mai pot , asa ca a ramas pt sambata , vineri era prea aglomerata si a zis ca e mai bine sambata , deci fetelor sambata la 7 trebuie sa ma prezint la spital, sipe la 10-10,30 ma opereaza, parca imi convine mai mult sambata , e si sarbatoare , e Sf Gheorghe, si cica e bine sa se nasca de ziua unui sfant,
vad ca ati scris o gramada , inca n-am ap[ucat sa citesc , acum trebuie sa fug la bucatarie sa fac o mancarica si revin mai tarziu dupa ce citesc ce s-a postat ieri
va pup pe toate
Adriana si bebelinul 38+