Mamici de martie - aprilie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
mamacita spune:
Multumesc,Danna,esti o dulce ca de obicei.Mie mi se pare imensa burtica,de-abia ma pot misca,dar pe de alta parte simt ca acolo Alex e in siguranta.Agitatia mea va incepe din momentul in care il vor scoate si eu nu voi putea sa ma tin imediat dupa el.Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine cu mine,ca sa-mi pot trimite anestezista dupa bebe,sa se asigure ca e bine tratat
Probabil devin din ce in ce mai exagerata,hai ca nu vreau sa va agit si pe voi.
mamacita spune:
Dana,tu ce faci,nici un semn?
Adriana,unde ai disparut?
Ma duc sa ma culc(a se citi fatai in pat)si va doresc somn usor burtici si bebici cu mamici!
zuzunaki spune:
MAMACITA,
esti o scumpete de doamna doctor
!!!nici tati nu e mai prejos!
multi pupici si tie si bebicului!
somn linistit tuturor!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
hiroral spune:
Buna fetelor!!
Scriu si eu acum repejor ca de citit v-am tot citit zilele astea insa cand sa scriu si eu ceva hop ca printesa mea se trezea si...
In primul rand felicitari
Cenia Daniela77,Gypsy,Andira sa va traiasca bebelusii!
Si nu in ultimul rand burticutele care mai au putin si isi vor tine bebeii in brate, mult curaj si sa aveti o nastere cat mai usoara
Fetita mea e la fel de nesatula ca mai toti bebeii presupun avand in vedere ca papa san,insa noaptea e o cumintica foc se trezeste de doua ori pe noapte atat si in rest doarme...
Mamicilor cu puiuti vi se intampla ca bb sa gangureasca intr-un fel??Puiuta mea o las in patut,iar patutul e langa geam si se uita cu interes mare la geam, la lumina si ii vorbesc si se mai intampla sa scoata cate un aaa sau nu stiu ce o fi si un fel de chiuit din asta asa de bucurie ...nu va spun ca ma topesc toata..
Iar in legatura cu capusorul cand o pun sa dea gazele afara, o sprijin de umarul meu, misca capul si la stanga si la drepata ca si cum si-ar tine capusorul singurica pt cateva clipe.
Hai ca eu visez multe de acuma..
la mamici, bebici si burtici!!
cameron spune:
Buna dimineata mamici!
Felicitari noilor mamici si sa va triasca minunile sa va bucurati de ele!
Eu am avut o problema cu bebe..si am fost tare suparata. Luni dimineata a plans foate tare. L-am examinat pe toate partile si am observat ca .. avea putzica putin umflata. L-am lasat fara pampers..si in decurs de o ora s-a umflat cumplit de mult si s-a invinetit. Am sunat asistenta de la cabinet si a zis sa stau linistita ca e de la plans. Idioata de pediatra nu isi da nici macar telefonul sa nu fie deranjata. Am plecat la spital si doctorita de garda a zis sa ma internez pentru o noapte sa ii faca o urocultura. Explicatia ei a fost ca ar fi de la scutecul absorbant. M-am internat, am ajuns intr-un salon mic-mic unde mai erai 3-4 bebei mici cu probleme. In afara de o compresa locala cu rivanol nu i-au pus nimic altceva. Am intrebat de urocultura.. au raspuns ca dupa miezul noptii. La ora 6 au venit sa ii faca ampicilina injectabila, am refuzat si am cerut externarea. Am luat beb-ul si m-am dus la chirurgul de garda...care i-a facut o spalatura locala cu apa oxigenata si betadina. Acasa i-am dat ospamox la 6 ore, nurofen si i-am aplicat comprese cu rivanol, alternand cu ceai de galbenele si pelin. Ieri am fost la control la chirurg, i-a mai facut o spalatura cu rivanol..si totul e ok. Mai este foarte putin inflamat, aproape imperceptibil. Mi s-a rupt sufletul. Mame de baietei ..aveti mare-mare grija.
Explicatia doctorului a fost ca..este ceva normal. Eu nu gasesc nici o explicatie. Am grija de igiena lui, ii schimb pampersul de 7-8 ori pe zi. Nu stiu daca nu cumva cand i-am dat cu lapte de corp dupa baie..sa-l fi atins si acolo fara sa-mi dau seama.
Acum suntem linistiti..ufff..
Nu stiu daca reusesc sa postez si eu poze cu bebe-ul meu mic si drag care face sambata 2 luni.
ligia13 spune:
Neatza neatza si de la mine!
Se pare ca Adriana m-a parasit, probabil ca a nascut ieri, oricum zicea ca pe 20 merge la control, probil ca a oprit-o.
Deci am ramas singura care maine merge la scos bebe. Uff, mai o zi, dar mai ales o noapte. Tare stresata am dormit si azi noapte.
La un mom dat mi-a fost cald si m-am dezvelit si asha am adormit. M-am trezit apoi cu o durere groaznica de spate si cu spatele rece. Mi-a dat sotzul cu o crema de reumatism, mi-am pus un shal si am adormit din nou.
Mai fetelor de 2 zile nu stiu ce sa cred, dar am o umezeala mai mare in zona. Nu stiu daca e urata mea de candidoza cu care m-am luptat toata sarcina sau e dopul. Pierd asha cate putzin putzin constant. Dar culoarea e galbuie si nu prea e ca albusul de ou. Nici urma de tenta rosie. Probabil ca e iar candidoza mea. hai ca poate mai rezista pana maine acolo inauntru bebele.
Nu stiu ce sa va mai spun, probabil ca azi e ultima zi cand scriu la topicul asta, apoi cand ma intorc o sa fim toate cu bebelusi.
Adineauri m-a sunat sotzul ca luat baitza, ca asta nu reusisem sa luam, si el era f stresat, de parca nu putea lua si cat sunt eu in spital. dar ma rog, bine ca a luat.
Mamacita , am vazut pozele, f frumoase, adica pardon , arati f bine, burta parca nu-i asha cazuta, a mea cama sha a fost toata sarcina.
Hai ca va las, poate ma reusesc sa mai scriu mai tarziu!
mamacita spune:
zuzunaki si ligia13,multumesc de complimente,hiroral multam de urari!
cameron,imi dau seama prin ce-ai trecut si-mi pare rau;bine ca s-a rezolvat,dar eu n-as renunta la urocultura.
Ligia,iti tin pumnii sa fie totul bine.Cred ca umezeala de care spui e candidoza,intr-adevar,si la mine se manifesta la fel.Daca era dop,macar niste striuri sau o culoare mai rozacee,daca nu consistenta gelatinoasa,tot apareau.Eu merg maine iar la control,apoi luni cezariana.Parca simt ca bb nu mai are rabdare,se foieste incolo-incoace,de pe o parte pe alta.
Adriana n-a mai zis nimic dupa control;s-o fi oprit deja pentru cezariana?
cameron spune:
mamacita, nu am renuntat la urocultura. Maine dimineata o sa ii lipesc "punguta" si apoi o sa il trimit pe tati la un laborator.
O sa ma gandesc la tine luni si o sa-ti tin pumnii sa fie totul bine si sa ai un superbebe..asa ca mamica lui frumoasa!
ellinia spune:
Rrox, felicitari pentru micuta ta! Ce repede creste si ce bine ia in greutate!
Zuzunaki, chiar ma gandeam sa-i schimb ceaiul (ii dau ceai de tei si chiar daca nu bea mai mult de 10, 15 ml pe zi, am inteles ca nu e bine sa fie dat la baietei pentru ca le afecteaza "virilitatea" de mai tarziu
). Am sa incerc cu ceai de fenicul. Colici mai are si el mitittelul da' sunt mai mult dimineata si oricum, se cunoaste ca a mai crescut, altfel ii suporta, nu mai plange, numai se mai strange, geme, se inroseste la fata, da-si revine repede! Am reusit si l-am mai temperat un pic cu foamea, chiar daca plange ii cant, il ridic pe sus, il tin la verticala (ii place mult de tot si da cu capul in stanga si in dreapta - am zis ca-l fac fotbalist). Ieri nu a depasit cu mult cantitatea care trebuie sa o manance, ii dau mai mult la pranz, dupa-amiaza si seara, iar dimineata si noaptea mai putin. Poate reusesc sa-l obisnuiesc asa! Incerc sa-l pun mai des pe burtica, chiar daca nu-i prea place, si isi tine capusorul bine, cateodata da din maini si din picioare de parca ar inota sau ar vrea sa plece la plimbare de-a busilea. Oricum e tare simpatic cand sta pe burta si isi ridica capul
!
Mamacita, Alexandru se va naste in ziua in care Stefan implineste doua luni! Ai grija de tine in week-end, odihneste-te cat mai mult, cu toate ca nu cred ca ai sa ai stare! Nici eu n-am avut. Cu o seara inainte de a ma interna m-am apucat indesat rufe in masina de spalat si de intins dupa aceea, de facut curat, de parca aveam sa lipsesc o vesnicie!
Camerun ce bebel dragut ai! Chiar acum ma uit la pozele lui! Are niste ochi mari si frumosi (sa nu fei de deochi!
) Imi pare rau pentru ce ai patit cu el, si eu am foarte mare grija de Stefan din punctul asta de vedere. Nu prea i-a intrat buricul inauntru si ma tem ca are hernie ombilicala. I-am pus iar un banutz acolo dar cred ca am sa intreb pediatra ce mai pot sa-i fac. Tu ii dai vigantol deja? Eu nu prea am sanse cu calciu, il scuipa si se stramba de parca cine stie ce i-as da, mai ales ca s-a invatat sa scuipe tare! In ceai nu pot sa i-l pun ca nu bea asa de mult ceai intr-o zi. Ma mai chinui asa cateva zile, dupa aceea poate trecem la vigantol, poate pe asta il tolereaza.
An-k, sper sa-ti priasca concertul! Cred ca e prima data cand stai asa mult fara Biencuta si probabil de asta ai starea asta de neliniste.
Adriana, Danna, Ligia , gata, sa aveti grija de voi si nastere usoara!
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by mamacita
Iar l-am trimis mai repede!
Cine vrea sa vada cam cum am ajuns cu 5 zile inainte de eveniment,adica azi,cu 17kg in plus si burtica coborata,am mai pus azi cateva poze,nu multe ca va plictisitisi vor urma mai multe cu bebe!
Va reamintesc,intrati pe yahoo cu username-ul si parola voastra,apoi puteti vedea pozele:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=e47e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
Oau ce burtica frumoasa ai si ce dragutza esti. Dupa nick-name si sfaturi, mi te imaginam o tanti
altfel decat esti. Nastere usoara si sper sa ramai pe DC si dupa ce vine BB sa ne dai sfaturi si noua cele mai mici in burtici.Luminita
24 de saptamani