Mamici de martie - aprilie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
ellinia spune:
An-k, si in cartea mea "de capatai" scrie ca tot de la 4 luni se incepe cu divrsificarea pentru ca pana atunci bebeii nu au acele enzime care sa ajute la digerarea alimentelor solide. Cu suzeta am incercat dar prima data a tras de doua trei ori din ea si a varsat tot ce mancase, iar a doua oara tot asa, a tras de catva ori si cand a vazut ca nu-i curge nimic din ea a scuipat-o si s-a pus pe urlat de ziceai ca-l taie cineva! 
Cornelia eu ador numele asta, pe fratele meu mic il cheama Patrick - Stefan (are doar 16 ani- neimpliniti, e si el un scump si chiar seamana cu Stefan al meu!). Buna alegere!
Aici a inceput sa tune. Sper sa nu inceapa vreo furtuna, ceva! Se trezeste acusica sefu' trebuie sa fiu la apel!
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
ellinia spune:
Andira, felicitari pentru mica ta minune! Sa-ti traiasca Ioana Ana-Maria si sa te bucuri de ea toata viata! Acum e o mica somnoroasa, dar se obisnuieste ea mititica sa suga!
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
gabrielaveres spune:
Ciao fetelor, am intrat si eu pt un minut sa va salut si sa felicit fetele care au nascut:sa aveti parete de bebelini sanatosi mancaciosi si necolicosi iar voua o refacere cat mai rapida.Iar fetele care urmeaza sa nasca : capul sus, mult curaj si o nastere cat mai usoara. Noi azi suntem mai bine,taietura doare mai putin se pare ca incepe sa se prinda,iar Thomi doarme ca un ingeras(numai azi dimineata am avut niste probleme cu Colicii 

care au trecut
.
Adriana - pompa e manuala si e de la medela-harmony.Nu stiu dc acasa se gaseste,dar eu sunt foarte multumita de ea.Sper ca cea ce iti vei cumpara sa iti fiae lafel de folositoare ca si mie.
Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
an-k spune:
andira felicitari, sa-ti traiasca ana-maria, sa va aduca numai bucurii, daca adoarme(asa facea si Biencusa mea, primele 2 saptamani), trezeste-o aducandu-i aminte ce are de facut :)
apas-o usurel cu degetul pe obrajor, sau ii ti talpita intre degete si o masezi usor, sau o masezi usor la ceafa, sa vezi cum se trezeste si papa din nou, succes
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
off, in seara asta mergem la concert la "Queen", in ianuarie cand am luat biletele nu m-am gandit
, eram, asa bucuroasa si hotarata ca vreau sa merg
, acum mi se zburleste parul ca trebuie sa o lasam pe Bianca la matusa lu' barbata'miu, mi-e asa greu sa ma despart de ea, si e concertul 2,30h, + alte 2 drumul, mi-e rau, eu nu m-as duce, da am parte de strigaturi, "ai vrut la Queen", e... de stat la tot oricum nu stau asta e clar
matusa vine pe la 6, i-am lasat si laptic in frigider, 3biberoane, sa-i ajunga, sper ca totul va fii bine, maine va zic cum a fost, sau diseara, cand ne intoarcem
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
zuzunaki spune:

ANDIRA,LA MULTI ANI ,SA TI TRAISACA PUIUTZA,SA CREASCA MARE SI FRUMOASA!!!
ELLINIA;
ca sa i mai potolesti setea lui Stefanutz poti incerca sa i dai ceuitz de fenicul.Se poate da din prima saptamana si ajuta si la calamarea durerilor de burtica.
Puiul meu e bine,ieri am implinit O LUNA
si am sarbatorit doar cu laptic:)))Ne chinuie tare colicii

dar asta e...masaj,sab simplex si ...multa rabdare!!!
Pupici si felicitari tuturor fetelor care au nascut si mult curaj celor ce urmeaza!
Nico si
Alexandros Xenofon(o luna si o zi)
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
mamacita spune:
Azi am fost la plimbarica si m-am "programat"si la spovedanie-impartasit:maine la ora 8:30,atunci cand eu de obicei dorm mai bine
Cornelia,multumesc pentru urari!Nu pot sa-ti spun ca mi-ar face placere sa ne intalnim in spital
,pentru ca asta ar insemna ca iti doresc sa nasti mai devreme;eu de fapt iti doresc sa nasti usor,fara complicatii,la timp,un Stefan sanatos si cuminte(mi-e si frica sa spun papacios
,ca uitati-va la ellinia)!
Andira,sa-ti traiasca Ana-Maria,sa fie printesa vietilor voastre!

Saraca de tine,prin ce-ai trecut!Cea mai buna dovada ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ suntem noi,mamicile de pe forum,fiecare cu povestea ei,care in nici un caz nu seamana cu planurile construite in cele 9 luni de asteptare.Sunt curioasa si nu prea ce ma asteapta si pe mine...
Din pacate,altceva decat ti-au spus fetele nici eu nu stiu sa-ti spun apropo de dormitul exagerat.Refacere rapida!
an-k,relaxeaza-te si bucura-te de concert,il meritati,iar Bianca va fi foarte bine,asteptand sa-i povestesti cum a fost la concert!
zuzunaki,La multi ani!
mamacita spune:
Iar l-am trimis mai repede!
Cine vrea sa vada cam cum am ajuns cu 5 zile inainte de eveniment,adica azi,cu 17kg in plus si burtica coborata,am mai pus azi cateva poze,nu multe ca va plictisiti
si vor urma mai multe cu bebe!
Va reamintesc,intrati pe yahoo cu username-ul si parola voastra,apoi puteti vedea pozele:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=e47e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
danna_J spune:
mamacita, vazut pozele si placut burtica ta! Arati excelent si doar burtica e mare, in rest tu te mentii bine, si nici burtica nu e asa de mare, MARE :)! Numai bine in continuare !Andria ne-ai facut o surpriza frumoasa ! Sa va refaceti cu bine si LA MULTI ANI pentru micuta Irina Ana-Maria (care a avut aproape 4 kg) !Fetelor va doresc un somn linistit si fara probleme !
rrox3 spune:
Felicitari Andira!!
Multa sanatate si tie si Irinei! Ce mare s-a nascut! 
Ellinia poate nu-i e chiar atat de foame. Si Ioana, daca sta treaza, cauta tot timpul sa suga. Cred ca face asa fiindca ii place sa suga, nu fiindca ii e foame. Si cum nu prea stie ce sa faca cand e treaza, incearca sa ma induplece sa suga, fiindca asta ii place si stie sa faca ![]()
An-k sper sa te distrezi bine la concert! Ioana creste foarte accelerat si e o cumintica. Nu plange decat cand se trezeste si ii e foame si trebuie sa astepte dupa mami sa o schimbe. Astazi a facut 4 saptamani si a depasit in sfarsit dpn-ul (era pe 18 aprilie) si a facut si 4 kg. Tinand cont ca scazuse pana la 2,9 kg, a luat 1,1 kg. in 3 saptamani si 2 zile. Creste de zor. ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)