Mamici de martie - aprilie 2005 (29)

Mamici de martie - aprilie 2005 (29) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

mamici
Lorelai a nascut pe 18 ianuarie Livia si Maya
Daniela77 a nascut pe 13 februarie David Andrei , 3,1 kg., 49 cm., APGAR 10
Ninocikap a nascut pe 17 februarie Mihai Alexandru , 4 kg., 52 cm., APGAR 9
Cameron a nascut pe 23 februarie Erin Stefan , 3 kg.
Ellinia a nascut pe 25 februarie Stefanut , 2,900 kg., 50 cm., APGAR 10
Saphir a nascut pe 27 februarie Ailish Samburica
Betilina a nascut pe 27 februarie Irina Maria , 3 kg.
Clara03 a nascut in februarie Sebastian , 3,150 kg, Apgar 9, 50 cm
Caramella a nascut pe 1 martie Alicia Bianca , 2,800 kg., APGAR 9
Raluca I a nascut pe 2 martie David Andrei
Elibui a nascut pe 4 martie Alice , 3 kg., 54 cm.
Claudia 2803 a nascut pe 7 martie Melissa Ioana , 3,180 kg., 51 cm.
Erix a nascut pe 9 martie ? , 3.850 kg.
Giuliatm a nascut pe 10 martie Alessandra , 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10
Dariaevelin a nascut pe 10 martie Brien Constantin , 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10
Andruzza a nascut pe 10 martie Rares , 3,4 kg.
Ana71 a nascut pe 13 martie Eva Maria , 3,3 kg., 51 cm.
Simonette a nascut pe 13 martie George Alexandru , 2.750 kg., 47 cm., APGAR 9
An-k a nascut pe 14 martie Bianca Ecaterina , 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9
Anca Micaela a nascut pe 17 martie Ema Ioana , 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10
Smmiha a nascut pe 18 martie David Andrei , 3 kg., 50 cm.
Zuzunachi a nascut pe 19 martie Alexandros Xenofon , 3,820 kg., 52 cm.
Rrox3 a nascut pe 23 martie Ioana Alexandra , 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9
GabiG a nascut pe 23 martie Luca , 2,9 kg., 48 cm.
Gilbertliana a nascut pe 24 martie Tudor , 2,950 kg., 50 cm.
Coral a nascut pe 24 martie George Victor , 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9
Gia22 a nascut pe 25 martie Nicolas David , 3,9 kg., 52 cm., APGAR 10
Raluk a nascut pe 26 martie Nicola Adriana , 3,350 kg., APGAR 9
Hiroral a nascut pe 30 martie Karen , 3,148 kg., 51 cm.
Kathywsha a nascut pe 31 martie Iosif , 3,8 kg., APGAR 9
FancyBaby a nascut pe 2 aprilie Alessia Maria , 4,1 kg., 55 cm.
Carmissis a nascut pe 2 aprilie Rada , 2,6 kg.
ClaudiaH a nascut pe 3 aprilie Stefan , 3,4 kg., 51 cm., APGAR 9
Gegea a nascut pe 3 aprilie Daria , 3,3 kg., 50 cm., APGAR 8/9
Gabrianah a nascut pe 5 aprilie Gabriel-Stefan , 3,8 kg., 54 cm.
Giliutza a nascut pe 7 aprilie Adinuta? , 3,4 kg.
Gabrielaveres a nascut pe 8 aprilie Thomas Daniel , 3,220 kg., APGAR 10
Gypsy a nascut pe 8 aprilie Robert Andrei , 2,9 kg., 48 cm.
Crangutalil a nascut pe 9 aprilie Thea Ioana , 3,5 kg., 50 cm.
Cenia a nascut pe 9 aprilie David , 3,3 kg., 51 cm.
Tuchi a nascut pe 10 aprilie Medeea , 3,7 kg., 58 cm., APGAR 9
Geta Sava a nascut pe 11 aprilie Emilia Alexandra , 3,620 kg.
Adela20 a nascut pe 14 aprilie Alexandra , 3,3 kg.
Andira a nascut pe 14 aprilie Irina Ana-Maria , 3,950 kg.
Ocrainic a nascut pe 17 aprilie David , 3,750 kg., 51 cm.
Dialori a nascut pe 20 aprilie Vanessa Elena , 3,422 kg.
Oanamc a nascut pe 21 aprilie Letitia Medeea , 3,7 kg., 51 cm.
Cristinatwo a nascut pe 22 aprilie Adela , 2,550 kg., 46 cm. si Rares , 2,950 kg., 47 cm.
Lantana7 a nascut pe 22 aprilie Alexander Christian , 3,720 kg., 52,5 cm., APGAR 9/9
Ligia13 a nascut pe 22 aprilie Radu , 3,6 kg., 52 cm.
Adrianafedorca a nascut pe 23 aprilie Cezar Georgian , 3,850 kg., 56 cm., APGAR 10
Mamacita a nascut pe 25 aprilie Alexandru
Danna_J a nascut pe 29 aprilie Sara , 3,990 kg.

Listuta cu
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2005
Sasuke DPN 7 martie 2005
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Ako DPN 17 martie 2005 viitoare mamica de Darian si Rares
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Geneviere DPN 26 martie 2005
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de

Aprilie
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
AdelaP DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de , Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de
Jenii viitoare mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43325" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43842" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44215" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44670" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45074" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45358" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45531" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45739" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46035" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46287" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46504" target="_blank">25 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46909" target="_blank">26 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47181" target="_blank">27 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47404" target="_blank">28

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Felicitari Cenia!!! La multi ani si tie si lui David! Multa sanatate la amandoi!

Felicitari Gypsy!! Numai bine si tie si lui Robert Andrei!

Mamanati nastere usoara si sa scapi cat mai repede de alergie!! Te asteptam repede inapoi fara mancarimi si cu o fetita frumoasa si sanatoasa!

Gabrielaveres tinem pumnii sa te repari repede! E cam ciudat sa nu te coasa la loc, dar or fi stiind ei ceva!

Ellinia nici unui bebe nu-i place prea multa lumina, nu au ochisorii adaptati inca pentru ea. Eu ii trag copertina de la carucior sa nu-i mai bata soarele pe fata si e fericita. Dupa ce adoarme pot chiar s-o las putin la soare. I-ai o sepcuta sau palarioara cu bor sa-i protejeje ochisorii.
Eu o s-o intreb pe pediatra cand mergem la vizita de o luna si despre oftalmolog, cand ar trebui facut un control.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Felicitari,Cenia,sa-ti traiasca David,ai fost foarte simpatica la relatarea celor cateva faze de la nastere,asteptam restul povestii!
Felicitari,gypsy pentru Robert Andrei!
Danna j,deci inca mai esti cu noi,ca si lantana!Inseamna ca suntem mai mult de 5 ramase pe lista de burtici!Danna,nu te va putea speria nici o poveste de nastere pe de o parte pentru ca fiecare e diferita si fiecare avem destinul nostru,dar mai ales pentru ca fericirea de a-ti avea copilul in brate e atat de coplesitoare,incat iti da forta sa depasesti orice obstacol;devii leoaica in apararea puiului.Dupa cum ai vazut,daca e sa se intample ceva se intampla indiferent in ce parte a lumii esti,dar cred de asemenea ca ai remarcat ca toate,absolut toate mamicile s-au pus pe ele pe planul doi cu toate grijile si se mandresc cu bebicii si asa vom face si noi,curaj,mai e putin-putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Buna fetelor!Abia acum am ajuns si eu acasa pt.ca am lasat-o pe doamna care ne face menajul sa se desfasoare;asa ca am tras o raita prin oras si pot sa spun ca acum sunt obosita;
Bineinteles ca n-au lipsit povestile de groaza despre nastere de la anumiti binevoitori;insa acum ca am citit despre fetele care au nascut usor mi-a mai venit inima la loc!
Cred ca in grup conduce detasat Daniela77 cu un travaliu de doar 55min.?Felicitari si pt.Gabrielaveres si Cenia!Toate ati fost niste eroine!
A inceput sa ma sune si pe mine lumea sa vada daca nu am nascut si la fel la firma toti sunt foarte contrariati;se asteptau ca deja sa fiu cu bb.acasa!Dar mai avem putin asa ca rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

[bis
Felicitari mamicilor Cenia, Gabrielaveres,Gypsy, Daniela77 sa creasca bebeii mari si sa va aduca numai bucurii, sa fie mancaciosi si cuminti (mai ales NOAPTEA,in aceasta perioada).
MAMANATI nastere usoara si sa scapi cat mai repede de acea alergie nesuferita...

Rrox multumesc pentru informatii, am cautat si am gasit, acolo unde m-ai trimis! Mai trebuie sa ne hotaram... Intrebare ?.... Crezi ca as putea sa o pun pe Rada in marsupiu pt. scurt timp daca are numai 2 saptamani?

An-K - zona aleasa de tine pt. concediu este superba. Eu locuiesc in apropiere si am fost de cateva ori vara acolo. Sunt niste peisaje superbe...Poate cand treci spre Vatra Dornei sa ne intalnim...

Ce mai stiti de cele 2 Oana si de Cristinatwo? Oare isi tin in brate?

Mamacita nici un mesaj de la tine? Ce se intampla?

Dintre mamicile care au avut probleme cu nasucul infundat la imi spune-ti si mie cam dupa cat timp nu ati mai avut probleme...Noi avem deja doua saptamani si nu observ nici o modificare chiar daca am pus ser fiziologic incalzit. Totusi nu are febra, nu tuseste, mananca bine...Ce sa mai cred?

ramase va doresc sa priviti cu optimism nasterea si sa mai aveti un pic de rabdare...

Carmen si Rada (2 saptamani si..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hm... ce chestie am scris un mesaj si vad ca nu a aparut...am venit de la epilat am scapat cu bine , n-am nascut acolo desi mult nu mai aveam , parca de data asta a durut cel mai tare, m-am facut si pe burta...am avut niste emotii, bine ca am scapat cu bine

vad ca nu a aparut nici un mesaj de la Oanele noastre, sigur au nascut , am niste emotii pt ele mai ales pt Oanamc, stiu ca-si dorea asa mult sa o tina pe bebelusa in brate , cred ca intalnirea a fost si mai emotionanta dupa o saptamana de asteptare, Oanelor va asteptam cu vesti , sa fiti sanatoase si voi si bebelinii va steptam cu vesti
si pe tine cristinatwo, si cu poze mey,

fetelor iar am dormit dupa amiaza vreo 3 ore, iar ma uit pe pereti la noapte, m-am dereglat rau de tot cu somnul, dorm ziua si noaptea ma uit la tv....crde ca din cauza emotiilor, maine merg la controlul final, adica sper sa fie final sa nu patesc si eu ca oana, si vineri gata, ma intalnesc cu iubitul meu bebelin, sunt tare fericita

va pup
Adriana si bebelinul 38s+4z

Mergi la inceput

carmissis,ce draguta ai fost,cum adica nici un mesaj de la mine,ca doar inainte de tine si Teodora tocmai ce scrisesem;apropos de faza asta,mamici care ati nascut,tot asa aiurite si fara memorie va simtiti,ca eu una parca umblu cu capul in traista si mi-e teama sa nu raman asa si dupa nastere,sa uit sa schimb copilul sau mai stiu eu ce...
Adriana,eu am citit mesajul tau,dar in sectiunea care tocmai s-a incheiat;chiar ma gandeam ce eroine sunteti cu epilatul asta al vostru.Sa stii ca si eu m-am dereglat cu somnul la fel,doar ca nu ma dau jos din pat de teama ca as putea alunga si urma vaga de somn care ar putea sa apara...Si uite asa ma intorc ca o chiftea de pe o parte pe alta,nici sotul meu nu se mai odihneste din cauza mea,dar i-am spus ca e antrenament pentru ce urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ce chestie ciudata puteam sa jur ca l-am scris aici,

mamacita sa stii ca si eu tot la asta ma gandeam ca e antrenament pt ce urmeaza , dar sigur ne descurcam noi, tocmai vorbeam cu mama si-mi spunea ca te intareste Dumnezeu si parca faci asta de o viata, Doamne ajuta sa fie asa ca mie mi-e o frica de mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

fetelor,

Ieri am fost la doctor si m-a programat in spital sa-mi provoace sarcina, caci deja a mea bebitza nu vrea sa iasa, a trecut data cu 7 zile si asa ca ma duc sa-mi provoace sarcina; vreau sa va spun ca am emotii.
Sa-mi tineti pumnii. Cu prima sarcina a fost usor, am nascut-o pe Diana la 38 sapt. si am avut epidurala a fost ok, asa sarcina usoara doresc la toate fetele, dar acum la a doua sarcina vadca e cam dificil, difera total.
Deci fetelor am sperat ca voi naste mai devreme dar nu a vrut, ii place sa stea la mamica ei in burtica sa o chinuie.Cind voi ajunge acasa si ma voi reface o sa va scriu, asa ca tinetimi pumnii.
Urez la celelalte mamici care nu au nascut sarcina usoara si sanantate la bbei lor.
Va pup pe toate sunteti minunate.

Lori, Diana(1an si 5 luni) & viitoarea bbelina Vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Daniela77 felicitari!! Sa-ti traiasca voinicul si sa va aduca numai bucurii! Ai deja un baietel maricel, scrie-ne si noua despre el.

Dialori nastere usoara!

Carmissis nu stiu ce sa-ti zic de marsupiu. Asta tu hotaresti, eu ti-am zis ce am hotarat. Uita-te ce mi-au raspuns mamicile, gasesti link-ul in prima pagina de la subiectul anterior (28) si trage si tu concluzia. Radei!

Mergi la inceput

Dialori,nastere usoara!
Eu stau cam cu morcovul,caci ieri si azi am tot avut niste dureri scurte suprapubiene(in partea de jos a abdomenului).Stiu ca apar cand se formeaza segmentul,la termen,si ma bucur ca nici urma de dop,dar n-as vrea sa vina pe nepregatite.Vineri merg la ultimul control si luni la cezariana,dar parca ar fi o vesnicie pana atunci,eternitate in care bebe nu are rabdare si vrea sa iasa.Ii explic eu sa stea acolo pana luni,dar nu stiu daca stie limba.

Mergi la inceput