Mamici de martie - aprilie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
ligia13 spune:
Neatza fetelor!
Azi nu mai e nici una cu insomnii?
Ce bine de voi. Eu am resit sa dorm f putzin azi-noapte. Nu m-a durut nimic, dar pur si simplu nu putem dormi.
Uff, mai am doua noptzi. Pe de o parte abia astept, pe de alta tare ma simt nepregatita.
Aseara sotzul a facut pe cosmeticianul si m-a ras peste tot(pt ca eu nu sunt asha curajiasa ca adriana sa ma epilez acu cu burta la gura). Pentru ca nici la pedichiura nu aveam chef sa merg s-a ocupat tot el de prblema. Saracu!
Ce bine ca s-au mai animat si fetele care au nascut. Credeam ca sunt suparate tare ca trebuie sa astepte dupa noi.
Despre marsupiu tocmai am citit intr-o carte (Manualul parintzilor de la Teora) ca de la 4 saptamani potzi sa-l pui, dar in din ala care sa-i tzina capul. Acuma nu stiu si cartea asta cat e de buna. In ea scrie ca de la 3 luni tre sa-i diversifici deja mincarea, iar in alta aprte am citit ca numa de la 6 luni sa-i dai altceva. Pana atunci trebuie sa-i ajunga laptele de mama. Apoi sa fim sanatosi ca om vedea noi cum facem.
Va pup, ca ma duc sa maninc. Vai ce foame am dimineatza. Ca de luo!
ocrainic spune:
Dragelor, am sosit acasa de 2 ore cu minunea de bebeu. S-a nascut pe 17 aprilie seara la ora 21.08 ora Noii Zeelande, David, 3.750 kg, 51 cm, 34 cm diam cefalic.
Va pup si venim miine sa va povestim mai multe , caci a fost usor cu cintec!!!
Oana si bebeul David (3 zile)
simonnete spune:
blue]FELICITARI OCRAINIC !sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea !!

Ellinia[/blue] actele pt alocatie sunt:BI mama(copie +original),certificat nastere copil (c+o),declaratie tip ,1 dosar cu sina.
In legatura cu orasul incare le depui ,cred ca acolo unde are domiciliul copilul ,dar asta nu stiu sigur 

tuturor si nasteri usoare celor care sunt pe ultima suta de metri
Simonnete si George-Alexandru (5+ sapt )

adrianafedorca spune:
neata burtici, mamici si bebici
ocrainic felicitari, sa-ti traiasca David,sa fie sanatos si mancacios si sa se faca frumos ca mami

fetelor eu am reusit sa dorm aseara dar rau de tot adica ma trezeam din ora-n ora sa merg la toaleta si aveam niste dureri de burtica de credeam ca nasc, fara contractii , asa ca la ciclu, si sunt umflata ca un balon, abia ma mai misc , bine ca vineri scap , ca daca era sa astept termenul adica 29 aprilie nu mai rezistam
DIALORI iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine o s afie bine , nastere usoara si un bebe sanatos
suntem cu tine
fetelor voi ati ajuns la biserica sa va spovediti si sa va impartasiti? eu nu , azi nu am cum ca trebuie sa merg sa rezolv niste chestii pe care numai eu le pot rezolva asa ca o sa merg maine dimineata ma trezesc frumusel la 7 si ma duc sper sa nu nasc pana maine
acum va las si revin mai tarziu poate primim vesti si de la cealalata oana
Adriana si bebelinul 38s+5z
Anca Micaela spune:
Felicitari proaspetelor mamici! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi iar voua - refacere rapida!
Mult succes celor care sunt in asteptarea evenimentului! Suntem alaturi de voi.
Curaj, ca mai avem putin si vom vorbi exclusiv de alaptat, scutece, vaccinuri... ![]()
Va pup pe toate si pe toti,
Anca Micaela
carmissis spune:

MAMACITA - cred ca ai dreptate si dupa nastere suntem la fel de aiurite si uituce, dar nu in legatura cu bb.Vei vedea ca pt. el nu uiti nimic, in schimb te vei simti extrem de obosita si vei incerca sa dormi cand doarme
. Stii care este problema...? Nu vei putea...Este groaznic...de obositor, dar in acelasi timp si...un miracol!
OANA 

sa creasca mare 
Ce liniste pe net? Ce se intampla?
sibip spune:
ELLINIA in legatura cu orasul:
- daca parintii au adrese diferite, copilul este trecut la adresa mamei (deci orasul unde locuiesti tu). Nu conteaza in ce oras l-ai nascut, conteaza deci unde ai tu domiciliul!! Hope this helps
Si eu ma confrunt cu aceleasi probleme, pt. ca nu vreau sub nici o forma sa ingros rindurile bucurestenilor si sint mindra ca ma trag din dulcele tirg. (al Iesilor).
Fetelor, deci mai sintem care nu am nascut inca? Vad ca pe martie nu s-a completat listuta si sint putin in deruta. Oricum din cite mai sintem, mai multe sint deja programate fie pentru cezariana fie pentru declansare. NUMAI EU NU STIU CIND NASC????
ellinia spune:
Simonette si Sibip, mersi frumos pentru raspuns! Cred ca am sa fac dosarul si rog pe cineva sa-l depuna la Iasi, iar alocatia sa o depuna direct in cont ca si asa suma e foarte mica. Ca un paradox, cum numai la noi se putea intampla, mi-ar trebui alocatia pe doua luni ca sa-i iau o cutie de lapte praf care ii ajunge cinci zile! Dar astea sunt alte discutii....
Sibip, ma bucur sa intalnesc o ieseanca! In ultimul timp le cam duc dorul....
Ocrainic, felicitari pentru micutul David, sa va traiasca!
Danuta, daca mai esti pe aici, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme din cauza ca bebelinul are intarzieri de crestere. Asa a fost si mitittelul meu si acum deja a luat 1 kg in numai trei saptamani! Important este sa-si dubleze greutatea la trei luni, pentru ca apoi incepe sa se dezvolte armonis! Iti tin pumnii!
Ninocikap, n-ai mai aparut sa-mi spui si mie care etreaba cu vaccinul, cum a reactionat Alexutu, i s-a facut "buba" acolo? Eu mai am putin si am emotii, mai ales ca dupa vaccin nu au voie sa manance doua ore si la cat e de flamand mere Stefan, nu stiu ce am sa ma fac cu el! Am trecut deja la biberoane mari si e cam hazliu, biberonul e aproape de doua ori cat capul lui si a dat de tre, patru ori din gurita si l-a dat gata!
Hai ca plange, v-am pupat!
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
rrox3 spune:
Ocrainic felicitari!!!
Sa va traiasca David, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Refacere rapida tie si asteptam sa ne povestesti! 
Ellinia nu-ti mai face atatea griji cu vaccinul, nu e chiar atat de rau. Trece repede. Alocatia nu o sa o poti primi direct in cont de la inceput. Prima va veni la domiciliul pe care il declari si abia cu aceea chitanta de la prima alocatie te duci din nou si ceri sa se platesca in cont. Habar nu am de ce, dar, cel putin aici in Bucuresti, asa e.
Ligia cu diversificatul exista o mare diversitate de opinii
. Cand era Mariuca mica se incepea pe la 2-3 luni cu sucuri, la 4 luni deja papa cereale de bebe. Acum aceleasi cereale sunt etichetate de la 6 luni. Se tot schimba opiniile. Probabil daca ai un medic mai in varsta o sa-ti zica sa incepi diversificarea mai devreme si daca ai unul mai tanar, mai tarziu. Cat despre marsupiu si in cartea mea "what to expect the first year" tot din a doua luna de viata a bebelusului apare.
Sibip stai linistita, o sa nasti si tu cu siguranta si suntem aici
si pentru tine
Gravidutele din martie care eu ramas pe lista au nascut cu siguranta, dar nu au mai intrat pe forum. N-am vrut sa le sterg de acolo daca tot s-au inscris.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)