Mamici de martie - aprilie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
mamacita spune:
kathywsha,ce ma bucur pentru micutul Iosif ca s-a vindecat!
Si creste bine!
Adriana,nici la mine nu mai are loc,in schimb nu stiu cum reuseste ca de 4-5 zile se tot muta de pe stanga pe dreapta si invers de m-a innebunit,mai ales ca la echo mi-au zis de mai demult ca are circulara.
Ligia,tinem pumnii,sa ne dai de veste!Si multumim de urari!
Roxana,multumesc,draguta ca de obicei,iar eu chiar sunt mandra de burtica mea!Ce ma bucur ca printesele sunt bine si ca Ioana e asa cuminte si mancacioasa!Iti doresc sa se reuneasca repede familia si tati sa fie in siguranta!Cand si daca o sa-ti fie urat,gandeste-te la noi
suntem cu voi!
mamacita spune:
Doamne,Andira,am citit si eu si sotul meu si ni s-a zburlit parul de peste tot pe unde-l avem!![]()
![]()
Barbatul meu,impulsiv si luptator ca un adevarat berbec ce este,s-a enervat de-i venea sa se duca acum sa-i impuste pe aia cu spitalul lor Grigore Alexandrescu cu tot!Cred ca si daca patesc ceva mai neplacut nu trebuie sa-i spun,ca sfarseste in inchisoare
!
Va dorim multe,multa sanatate si sa incapeti pe maini bune!Ne rugam pentru voi!
an-k spune:
mamacita eu tot n-am reusit sa vad

, dupa ce sign in, imi apare o pagina cu niste date, nu neaparat legate de fotografii, unde printre altele imi sunt date ultimele e-mailuri, eu nu stiu

andira, asa sunt de cand ii stiu adica de cand eram noi mici, nu s-a schimbat nimic
, sanatate, va doresc din tot sufletul sa nu mai aveti nevoie de ei
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
giuliatm spune:

Oanamc felicitari pentru Letitia Medeea, sa fie sanatoasa si dragastoasa si sa va bucurati de ea!!!

Te asteptam pe forum sa ne povestesti cum a fost nasterea si primele impresii de mamica, iar pe cand mai da caldura sa ne intalnim cu bebelele in parc. 
giuliatm & alessandra
rrox3 spune:
Andira bine ca ati scapat de acolo! Si bine ca ne-ai spus si noua sa nu calcam pe acolo. Sper ca sunteti bine acum si tu si Irina. Multa sanatate! 
An-k e foarte bine. Dupa logare iti apare pagina despre care zici. Si tu trebuie sa dai din nou click pe link-ul pus de Mamacita in mesaj. Si gata, vezi pozele.
Mamacita stiu ca sunteti aici
si e tare bine cu voi ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
danna_J spune:
Andria, e graoznic prin ceea ce ai trecut! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta, sper sa te faci bine cat mai curand si tu si bebe si sa uiti cosmarul acesta! Rrox, suntem cu tine, sa nu te simti singurica mai ales ca acum o ai pe printesa de Ioana langa tine care sunt sigura ca e o compania minunata! Speram din tot sufletul sa vina vremea buna peste Vestul tarii si sa se termine cat mai repede catastrofa din Timis, am urmarit si eu si sotul si ne-am ingrozit de ce am vazut la stiri! Fetelor m-am gandit sa va spun ca daca intarziu sa nasc voi sa deschideti urmatorul subiect cu mamicile si sa nu ma asteptati, vin eu la voi acolo si va dau de stire, daca nasc in mai nu cred ca e cazul sa merg la mamicile din mai pe care nu le cunosc! Asa ca vin dupa voi si va gasesc! Pupici la puntinele burtici care au mai ramas, ingerii sa va pazezasca, mult succes Ligia si curaj, iar mamicilor numai bine si cat mai multa sanatate lor si puiutilor!
andrruzza spune:
Avem albuuuuuuuum!!!!!
http://community.webshots.com/user/andrruzza
...bebelushi, mamici si burtici...
mamica lui Rares(10.03.2005)
_
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mamacita spune:
Andruzza,sa-ti traiasca Rares,e un frumos,are asa o piele curata si niste trasaturi foarte bine definite,iat tu esti deja mamica experimentata,dupa cum il manevrezi in cada.Ah,pana oi ajunge si eu asa mi se pare o vesnicie,desi mai e atat de putin.
Azi noapte am tot avut dureri surde abdominal inferior,dar persistente,urmeaza sa vad ce mi se spune azi la control;testul non-stress de dimineata a iesit foarte bine,bb e ok,sa vedem daca mai are si rabdare pana luni,daca nu,voi deranja toata echipa de sarbatori,asta e,el comanda...
danna-j,ce vorbesti,cum sa nu te asteptam,cred ca sunt in asentimentul tuturor mamicilor de martie-aprilie daca afirm ca stam pana la ultima si apoi ne mutam,eu asa concep prietenia,fie ea virtuala sau reala;doar nu ne-o apuca nerabdarea in ultima saptamana...
adrianafedorca spune:
salut fetelor,
ce mai faceti?am fost si eu azi m-am impartasit, am sta o gramada pt ca era asa multa lume dar nu la impartasit nu stiu la ce , le tot citea parintele acolo, si l-am rugat sa ma spovedeasca si pe mine si sa ma impartasesca si de la 8 pana la 10 am sta si l-am asteptat sa termine cu babele, mi-a spus ca la 8 zile dupa nastere s avina o femeie mai in varsta sa-mi faca molifta ii da nu stiu ce apa sfintita din care sa beau eu cred, nu stiu exact ca nu prea am inteles, o sa vad atunci ,
pe mine ma cam doare burtica din ce in ce mai rau asa pe jos ca la ciclu dar nu tine mult, insa nu mai pot dormi deloc indiferent cum stau in pat simt ca mor de dureri, bine ca mai am o zi si o noapte si scap, maine pe vremea asta o sa-mi vad bebelinul , Doamne ajuta ,
ligia suntem alaturi de tine si ne rugam la Dumnezeu sa fie bine bebe sa fie sanatos si tu sa ai o nastere usosar asi sa te refaci repede
fetelor mai suntem asa putine, nu-mi vine sa cred,
oricum sunt tare fericita ca am reusit sa ajung pana aici , ca am reusit sa dau viata si sa cresc in burtica la mine o minune , pentru ca este intr-adevar o minune de la Dumnezeu, ii multumesc lui Dumnezeu ca a avut grija de mine si de bebelinul meu si suntem sanatosi amandoi si ca maine o sa ne vedem in sfarsit, pana la uram n-au fost chiar asa de lungi cele 9 luni, oricum au fost cele mai frumoase luni din viata mea si sper sa le retraiesc cat mai curand din nou, sa-i fac o surioara sau un fratior lui Cezar Ioan, asa o sa-l cheme pe bebelinul meu
fetelor va pu si revin mai tarziu, acum ma duc sa mai fac cate ceva prin casa si sa ma aranjez putin pt intalnirea de maine
Adriana si bebelinul pentru inca o zi in burtica 39 de saptamani
andrruzza spune:
mamacita, multumesc frumos!!!
Astept sa vad poze cu bele al tau
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
_
"Neasteptatul se produce intotdeauna"