Mamici de martie - aprilie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
kathywsha spune:
Andira imi pare rau pentru ceea ce ai patit, cat despre fasa si tu puteai sa o pui...eu asa am procedat cu Iosif...la doua zile ii schimbam fasa care o puneam peste o bluzita subtire si moale.
Adriana si Mamacita (care -by the way- nu stiu ce ne faceam fara sfaturile tale) va doresc nastere usoara si sunt sigura ca totul va fii mai mul decat bine pentru ca Cineva acolo sus va iubeste.
ninocikap spune:
buna seara dragele mele,
felicitari pentru toate noile mamici, bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!
eu am fost plecata in week-end la socrii, si am venit acasa abia marti dimineata cand am descoperit cu stupoare ca nu imi merge internetul, si abia in seara asta s-a remediat problema.
imi astept si sotiorul din delegatie de la Zalau, e undeva prin zapezile astea de care se pare ca nu mai scapam...
duminica am facut 2 luni, adica Alexandru, si am fost marti la doctor la control. Acum avem 5,550 kg si 61 cm (nu a luat decat 650 de grame luna a doua dar doctora zice ca nu e nimic rau in asta). Adevarul este ca piticul nu sta locului cand e treaz, pedaleaza si da din manute de nu se poate... ii place sa il tin la verticala si pentru putin timp chiar isi sprijina greutatea in picioruse, si ii place la nebunie sa stea pe burta, isi ridica si caputul si umerii si asta de multisor.
marti ne ducem la vaccinul de 2 luni.
acum va pup si incerc sa citesc tot ce ati scris voi intre timp.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
adrianafedorca spune:
ce faceti fetelor? eu am venit din oras acum vreo ora, m-am tot plimbat in speranta ca obosesc si ca uit de emotii , degeaba, am niste emotii de nu mai stiu cum ma cheama, astept acest moment de atatea luni si acum parca mi-e frica ,
oana l-am vazut pe David e o frumusete de baiat sa va traiasca sa se fac mare si frumos is sa fie sanatos
fetelor va pup pe toate si o sa ma gandesc la voi si abia astept sa ne auzim saptamana viitoare, nu stiu daca sotul meu o sa intre sa va dea vestea sper sa isi aduca aminte
Adriana si bebelinul pentru inca o noapte in burtica- 39 de saptamani
ninocikap spune:
acum am ajuns cu cititul la paginile cu urarile pentru bebelusul meu asa ca am facut o pauza de un minut ca sa multumesc fetelor, cam cu intarziere, rusine sa-mi fie..
ninocikap spune:
quote:
Originally posted by ellinia
Ninocikap, n-ai mai aparut sa-mi spui si mie care etreaba cu vaccinul, cum a reactionat Alexutu, i s-a facut "buba" acolo? Eu mai am putin si am emotii, mai ales ca dupa vaccin nu au voie sa manance doua ore si la cat e de flamand mere Stefan, nu stiu ce am sa ma fac cu el!
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
mai citesc putin mai raspund la intrebari.
ideea e ca mie doctora mi-a zis ca sa ma duc cu el la vaccin la 2 ore dupa ce a mancat, iar tu zici ca sa nu manance 2 ore dupa , al meu mananca la 3 ore si deci ce sa ii fac?
care mai stiti altceva?
rrox3 spune:
An-k vitamina D in exces cauzeaza calcemie crescuta si asta nu e buna deloc fiindca ii inchide fontanelele mai repede lui bebe, ii afecteaza toate oasele si alte neplaceri. Citeste pe prospect.
Zuzunachi doza de Vigantol e de 1-2 picaturi pe zi la sugari, dar in general se recomanda 2 fiindca mai sunt pierderi la administrare. De exemplu daca ii pun in lingurita mai ramane ceva si pe lingurita, daca ii picur direct in gurita mai scoate cu limbuta ceva din el si tot asa. Si Ioana mai e putin galbioara si pe piele si in albul ochilor, dar nu ma ingrijoreaza prea tare. Mariucai i-a trecut complet dupa 2 luni. Si unui fin al meu la fel. Daca e doar putin, nu creste si nu o afecteaza, nu-i nici o problema.
ClaudiaH daca vrei sa-i dai ceai nu trebuie sa-l indulcesti cu nimic. Zaharul fermenteaza in burtica si mierea e complet interzisa pana la 1 an. La indulcitori nici sa nu te gandesti. Eu nu-i dau decat lapte Ioanei.
Poti sa scrii aici tot ce vrei in legatura cu bebe, o sa ne mutam cu toatele la bebelusi dupa ce nasc toate gravidutele. Pana atunci discutam aici despre piticoti. Nu-ti face griji, nu sperii pe nimeni. Si pe mamicile in devenire le intereseaza problemele bebeilor.
Andira nu te invinui. Nu e vina ta ce s-a intamplat, se putea intampla oricui. Dar ar fi bine sa stai cu cineva cateva zile sa-ti mai revina moralul. Si nu mai bea lapte de la tara decat daca il fierbi timp de 10 minute (poate avea listeria). Poate a afectat-o si pe Irina intoxicatia asta (alaptezi, nu?) si d-asta plange. Da-i Sab Simplex daca ai, o ajuta. Si capu' sus! Altfel nu te faci bine si nu poti sa-ti ingrijesti fetita cum trebuie! 
Mamacita ce face Alexandru?
Ocrainic David e un scump si tu o frumoasa. Defapt toata familia e frumoasa! Va doresc numai fericire!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
mamanati spune:
Buna fetelor,
Cit de mult mi-a fost dor de voi zilele astea!!!
Abia acum am venit de la spital si repede la calculator sa va anunt ce am mai facut. De la bun inceput va spun ca bebe e inca in burtica. La spital mi-au pus picuratori, injetii, analize, vizite pe la toti medicii... Am crezut ca o sa-mi induca nasterea ca sa nu sufere bebe de la alergia mea, ca nu dormeam noptile. Dar au vazut ca ma simt mai bine dupa tratament si examenul Doppler arata ca bebe e bine si mi-au dat voie in week end sa stau acasa. Luni trebuie sa ma prezint iar la spital. Pe linga alergie mai faceam si tratament pentru maturizarea placentei.
Inca nu am citit mesajele, ma apuc imediat dupa ce postez mesajul.
Am reusit insa sa vad ca au nascut Oanamc SI Ocrainic.
FELICITARI fetelor!!! Sa va traiasca bebeii si sa va aduca multe bucurii.
Am impresia ca o sa ramin ultima gravida de aici
Cit eram in spital parca imi era frica sa nasc, dar odata ce am ajuns acasa vreau sa nasc mai repede.
Acum va pup pe toate si multa sanatate.
B.N.
zuzunaki spune:
rrox3,
multumesc de info!eu ii pun in lingurita cu laptic si inghite bine.de fapt e un haplea mic!
mamanati,
ne tot pacalesti
multa sanatate amandorura!
adriana,
relaxeaza te cat poti,nu te mai agita,stai cumintica!mai e un pic de tot!
toate cele bune si curaj!
noapte linistita tuturor!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
mamacita spune:
Andira,nu e cazul sa te deprimi acum,strange-ti fortele si da-i bataie,iese soarele si pe strada voastra pana la urma!
zuzunaki,asa e,micul comandant dicteaza,eu ascult;se tot fataie incolo-incoace,iar eu stau cuminte sa nu ma bage prea tare in seama sa-i vina ideea sa iasa
.Dar tu iar m-ai topit cu Alexucu tau;si tu arati foarte bine,lasand la o parte ca iti vine turnata culoarea roz,ai slabit fantastic:cat ai dat jos?
Adriana,si eu am emotii,dar cand ma gandesc ca-mi voi tine bebelicul in brate si cand citesc despre toti bebelicii de martie aprilie 2005,de-abia astept!Azi mi-a dat telefon o "prietena"care are o fetita de 1,5 ani si e iar insarcinata,care a beneficiat de ajutoare din toate partile posibile,nu ca sa-mi ureze alea-alea,ci ca sa-mi spuna ca"e curioasa sa vada cum ne descurcam".I-am spus ca faptul ca suntem mai mari cu 10 ani decat ei semnifica intelepciune,nu ramolisment,si oricum numai handicapati nu suntem.Ce au facut altii,vom face si noi...Unii oameni cred ca n-au activitati neuronale nici macar o data pe cincinal!Chiar si-o fi inchipuit ca asa ceva asteptam sa aud in asemenea momente?
mamanati,ce surpriza
!Si noi,care ne pregateam de urari,asteptam doar confirmarea...
Vestea cea buna este ca te simti bine si bebe la fel,ultima nu ramai,nastem aproape toate care am mai ramas odata![]()
!
mamanati spune:
Fetelor, imi pare rau ca v-am dezamagit in halul asta! Acum am apucat sa citesc ce s-a mai scris si vreau sa va spun ca sunteti niste dulci si sa va multumesc pentru incurajari si urari. Desi mi-au spus medicii ca o sa-mi provoace nasterea, eu sper sa nasc atunci cind bebe se va simti pregatita. Dar vedem ce decizie o sa ia luni nenea Doctor.
B.N.