Mamici de martie - aprilie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, an-k, multumesc la fel!!

adriana, nastere ushoara, sa te refaci repede, multa sanatate tzie si bebelinului tau!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
_

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Am revenit si eu, caci bebeleul intirzie s ase trezeasca pt papica de la miezul noptii, asa ca nui vreau sa-l trezesc eu. E obosit tare saracutul ca il supara tare rau burtica in timpul serii pt vreo 2 ore intre 6 si 8, si nu poate dormi deloc. asa ca dupa baita si azi si ieri doarme dus si mi-e mila de el sa-l trezesc eu. Dar daca nu il las mai mult de 4 ore,e bine, nu?
Am citit putin in spate si am vazut ce minune mare are cealalta Oana, bravo Oana, bravo Letitia, ce mare ai crescut, nu degeaba a avut grja de tine mamica. Felicitari multe, multe, si hai repede inapoi Oana.
Adriana-tin pumnii pe simbata, sa te refaci repede si sa fiti bine si sanatosi amindoi!
Mamacita - tin pumnii sa se mai lase asteptat Alex al tau si sa fie totul asa cum ai planuit! A fost grozava chinezoaica mea, cum ziceam mai sus. Ii dau pe buna dreptate nota 10! si ma simt la fel de bine sa-i dau si sanatatea lui David pe mina ei. Si-a cistigat pe merit tot respectul si increderea mea, a stiut de unde pina unde poate sa mearga ea, intotdeauna tot ce a zis a fost real, confirmat si de obstetrician. De fapt si de fapt, toti cei cu care am luat contact in spital, toate cadrele medicale, au dat dovada de o grija de oameni deosebita si un profesionalism desavirsit. Nu ma asteptam la altceva, dar pt Marian care nu a venit in contact cu lumea medicala de aici,a fost o mare incintare (el lucrase ca si medic doar in RO)!
Nu-mi ziceti si mie ce este cu mamanati? A nascut? Ca nu am apucat sa citesc totul din urma inca!
Dana_J - sigur ca te vom astepta cu toatele aici, cum sa t elasam la sfirsit?
Fug acus sa-l trezesc pe adormila,
Oana si David
http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Felicitari inca o data ocrainic! Sa-ti traiasca bebelinul, dragul de el! Mamanati nu a mai aparut, dar cred ca o fi nascut deja, dar nu are timp sa intre sa ne anunte marele eveniment!
Andruzza, ai o splendoare de baiat! Ar fi foarte bun pentru facut reclame la cat e de expresiv!
Rrox, Camerun, mersi de lamuriri in legatura cu vigantolul! Sper sa ma lamureasca si pediatra!
Maine e petrecere mare la Simonette si Coral acasa.... sa le traiasca cei doi Georgici!

Am fost azi foarte harnicuta (sunt foarte mandra de mine ca de mult n-am mai facut atata treaba intr-o singura zi), si Stefan a fost cuminte asa ca va pup si va urez un week-end cat mai placut, si multa bafta adriana pentru maine, iar mamacitei pentru luni!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamacita bafta luni si sa nu ne parasesti pe noi cele care mai avem pana ne tinem bebeii in brate

Luminita
24 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetele!!]!!
Oanamc felicitari pt Letitia sa fiti sanantoase amandoua si sa ai o refacere cat mai usoara te asteptam cu vesti si pozici
Adriana tinem si noi pumnii pt maine si sa dea Domnul sa ai o nastere cat mai usoara!!
Mamacita la fel daca e sa fie Luni sau in wekeend iti doresc sa ai o nastere usoara,fara probleme si un bebe mare ,sanatos si papacios!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Adriana,multumesc pentru urari,pe care ti le intorc si tie,sa ne intoarcem sanatoase cu bebeii in brate.S-ar parea ca Alex iar nu mai creste,dar e bine asa cum e.
Oana,te-ai chinuit ceva,dar rezultatul e pe masura,ai un bebelus mare si frumos ca parintii lui,sa traiti toti in iubire!Am privit de-a dreptul incantata pozele,sunteti o familie minunata!Si ma bucur ca nu ne-am inselat asupra chinezoaicei si i-am dat nota pe merit,este extraordinar sa ai maini bune pe care sa te poti lasa cu toata increderea...Apropos de epidurala,eu dau bolusurile de cate 10 ml ropivacaina,fara fentanyl,pentru a evita ventualele alergii morfinice;dezavantajul e ca trebuie sa injectez putin mai des,dar inca nu m-a depasit volumul de munca astfel incat sa nu-mi permit sa vizitez des parturienta si sa-i asigur confortul.
In ce priveste bebelusul,sigur ca toate suntem nestiutoare la inceput,pana se creaza o rutina,dar apoi sa vezi placere...oricum pana acum n-a fost nevoie de nici o facultate sau diploma ca sa poti creste copii,asa ca sigur ne vom descurca foarte bine,eu sunt foarte optimista!
ellinia,lulu,hiroral,multumesc pentru sustinere!
mamanati sigur a nascut,asa cum cred ca si cristinatwo isi tine minunile in brate,dar sa le dam timp sa-si revina,le asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI care sunt din ce in ce mai multe,sanatate voua si vostrii;nastere usoara celor care urmeaza sa nasca.De mult nu am mai intrat pe net,am avut probleme cu compu,am fost tare bucuroasa cand am vazut cat a crescut lista cu mamici,am vazut si poze sunt super.Apropo de poze am facut si eu o multime si a-si vrea sa-mi fac album dar nu ma pricep cum,cine ma ajuta si pe mine?Alicia a mea implineste de Paste 2 luni,are4,600kg,a pus bine ,cand am iesit din spital avea 2,680.E tare dulce si cumintica ,doarme bine noaptea se trezeste de 2-3 ori si cu ochii asa inchisi mananca si doarme in continoare.Nu o mai alaptez ca nu mai am lapte,am alaptat-o 1 luna ,am facut o alergie urata nu stiu nici acum de la ce si am facut tratament.Aveam si asa putin lapte si dupa tratament nu mai am deloc.La puiuta-i dau milumil1 ,mananca bine dar tot cauta cu gurita si dupa aceea.Daca se trezeste intre mese i dau ceai babycalm,o ajuta la colici,nu prea are.Am inceput de cateva zile sa-i dau suc de morcovi cateva lingurite si ii place.Am vazut ca parerile sunt impartite in privinta diversificarii,eu m-am gandit sa-i dau ca si asa e tot timpu constipata,face o data pe zi sau la2 zile,a facut si mai tare.Asta de la lapte praf,contine si mult fier.Iubirea mea gangureste din ce in ce mai mult si cand ne vede zambeste ,i-ti vine sa o mananci.Fetele din Timisoara pe unde va plimbati bb poate ne intalnim ,eu stau in circumvalatiunii.VA LAS CA PLANGE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Va multumesc frumos pt incurajari, inca n-am trecut toate hopurile (azi dimineata la 5 aveam aproape 40 de grade, de la o intoxicatie cu lapte de tara), iar pe fetita am trimis-o cu mama la spital, sa-i verifice manuta.
Veste buna: clavicula s-a sudat, desi o sa o mai tin inca vreo saptamana cu manuta imobilizata. Veste proasta: are mastita.. Am inteles ca mai apare asta la nou-nascuti, dar pt ca tampitii aia de la Gr A mi-au zis sa nu-i scot bandajul de la manuta de marti pana azi, eu n-am observat mai devreme, bandajul fiind peste manuta, piept si umar.

Nu stiu ce sa ma mai fac, cred ca innebunesc. Dam dintr-una in alta, poate nu stiu eu sa o ingrijesc. Ma gandesc sa ma mut la socrii cateva zile, sa ma ajute, ca eu singura se pare ca nu stiu sa fac fata. Nu stiu ce sa fac...

Cred ca au inceput si colicii, pt ca azi e de nepotolit. De unde era o cumintenie de fetita, plange si maraie tot timpul.

uf, nu vreau sa deprim pe nimeni, dar nu stiu ce sa mai fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

hi girls!

ocrainic,
felicitari pt curajul si puterea de care ai dat dovada!esti o mamica frumoasa foc cu un bebe si un tatic la fel!
adriana,
cred ca stii ca ne vom gandi toate la tine si ti vom tine pumnii stransi sa fie totul super!
ellinia,
bravo,ce harnicutza ai fost!am citit de vigantol.eu ii dau lui Alexucu din sapt a doua,dar numai o picatura pe zi.o fi prea putzin?ca rrox3 zicea de 2 pe zi...dunno..in legatura cu calmarea colicilor:si noi il tinem la verticala si i place,ii vorbim,il leganam,ce mai,facem tot posibilul sa i alinam durerea!pediatrul nostru ne a zis sa l scoatem mult la plimbare.si chiar am inceput sa iesim cu el mai des acum.ii place tare si doarme dus,iar cand vine acasa are o pofta de laptic!!!
mamacita,
multa bafta luni si sa dea Domnul sa iasa totul cum ai stabilit!dar n o fi foc dac o fi si cum vrea bebeluŽ!ca doar el e personajul principal
ieri am fost la o plimbarica mai lunga cu tati si am facut POZICI pe care le am adaugat in album.ma mandresc si eu cu baietzii mei,ce sa fac?!in rest,totul e ok.Alex e inca putzin galbui la fata(si ochisori)si ma gandeam ca totusi ar fi trebuit deja sa treaca icterul,nu???cine stie mai multe pliz!
cum zise si mamacita,mamanati si cristinatwo cred ca deja trebuie felicitate..insa asteptam confirmarea.

FELICITARI OANAMC!!!sa ti traiasca buburuza si sa va aduca numai bucurii si fericire!

va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Revin si eu sporadic, la fel e si timpul meu liber de fapt. Stefan al meu mananca aproape tot timpul (suge, il alaptez la san) si mai trebuie sa merg si la facultate asa ca de unde timp?
Haideti mai mamicilor luati una dintre voi initiativa de a deschide subiectul bebelusi de 2005 ca sa am si eu unde sa ma plang si sa cer ajutor fara sa sperii viitoarele mamici.
Pana una alta stie cineva sa ma lamureasca si pe mine in legatura cu ceaiul, la bebelusii mici se indulceste sau nu, si daca da cu ce e mai bine sa fie indulcit?
Si inca ceva, sfat pentru viitoarele mamici care vor sa alapteze: luati-va Garmastan unguent si dati-va pe mameloane inainte de a alapta pentru ca desi veti face ragade nu va veti chinui la fel de mult. Eu mi-am cumparat dar abia dupa ce am facut ragade si mi-a luat vreo 2 sapt. sa se vindece ( mi-am facut masaj la sfarcuri inainte de nastere si copilul a fost corect pozitionat la san si cu toate astea am facut ragade).
Gata, timpul meu a expirat se trezeste Stefan cel mancacios

Va pup pe toate si va urez nastere usoara celor care nu au nascut si nopti linistite celor care au nascut deja!

Claudia

Mergi la inceput