Mamici de martie - aprilie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Dragele mele,vin si eu la raport! Inca sunt ok, azi am facut o plimbare lunga prin parc cu sotul meu iubit, am avut o vreme splendida fara vant, cu soare mult si tare placut. Mici contracti am avut aceasta seara dar nimic ingrijorator! An-K, dupa socoteala d-nei dr. eu ar trebui sa nasc pe 28 aprilie, nastere normala iar cezariana in cazuri extreme. Sincer nu stiu exact cat o sa stam in spital pentru nastere normala sau cezariana iar spitalul la care nasc se afla in Aalst, unde si locuim si se numeste "Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis", este foarte mare si se afla aproape de centrul orasului. Esti foarte draguta ca te-ai gandit sa ne vizitezi, desigur mi-ar face enorma placere sa ne cunoastem dar eu nu vreau sa te stiu pe drumuri inca, sa nu fie prea devreme pentru tine si pentru bebe, insa gandul tau de a ne vizita este foarte frumos si iti multumes de pe acum! Sincer sotul meu nu stiu daca va intra sa va spuna ca am nascut inca nici nu l-am intrebat sau propus sa o faca...Andira, zic si eu ca si Rroxi sa nu te invinovatesti pentru nimic, esti o mamica buna si te ingrijesti sa-i fie cat mai bine fetitei tale si asta se cunoaste din mesajele tale, nu te lasa doborata de ganduri neplacute ci lupta-te cu ele, iti doresc multa sanatate si numai bine!Oana Crainic am vazut pozele tale cu iubitul de David dupa care se vede clar ca sunteti topiti si nu e de mirare ca e un scump si un dulce de copilas! Sa va dea D'zeu sanatate si sa fiti fericiti impreuna!Andruzza, Rares e de pe acum un supermodel de baietas, are deja o figura foarte expresiva, sa creasca sanatos si sa va mandriti cu el!mamanati, draga de tine, iti doresc sa apuci sa te mai odihnesti putin, tu pe langa ca ai muncit toata sarcina, cu sotul departe, acum cu alergia, esti o mamaica foarte brava si iti doresc mult succes luni, suntem alaturi de tine si asteptam sa va intoarceti sanatoase impreuna cu bebe printre noi!Adriana, capul sus si fara teama, nu lasa panica sa-ti fure momentele acestea pe care atat de mult le asteptai, sa n-ai nici o teama si sa te bucuri din plin de fericirea adusa de fiinta minunata care abia asteapta sa te cunoasca! Mult succes si sanatate !mamacita nu mai ai mult si dupa mesaje se pare ca ai ceva emotii, te mai desparte cateva zile pana la vederea lui Alexandru si cred ca esti coplesita deja de dragoste! Iti doresc nastere usoara sau mai bine zis o operatie si anestezie perfecta asa cum tu prea bine stii sa faci, ma bucur pentru tine ca nu mai ai mult si te vei vedea cu iubirea in brate!Fetelor stiu ca inchid lista, dar asa a fost sa fie, va multumesc ca va ganditi sa ma asteptati aici dar eu nu vreau sa va tin in loc, e mai usor ca ultima oita sa-si caute turma decat sa asteptati voi dupa ea :)!De Teodora stiti ceva ? Lantana..., danuta_t? Sper ca sunteti bine oriunde v-ati afla, multa sanatate fetelor!Cristinatwo sper ca in curand vei reaparea printre noi cu vesti bune, abia astept sa vad poze cu gemenii! Sa auzim numai de bine si D'zeu sa va pazeasca pe toate impreuna cu sotii si copilasii vostri dragi!Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare fetelor

am zis sa mai intru inca o data pe forum inainte de plecare, m-am trezit de la 5 si n-am mai avut stare sa stau in pat, oricum am reusit sa dorm de la ora 23,00 pana la 5 dimineata , tot e bine, nu credeam ca o sa inchid ochii in noaptea care a trecut dar uite ca se poate,
in schimb mi-e o foame fetelor de lesin, si sete rau de tot, doctora mi-a zis ca nu am voie nimic, ca-mi vor face niste analize, oare dupa aia am voie o gurtita de apa?

mamanati noi toate am crezut ca ai nascut deja, oricum ma bucur ca te simti mai bine si ca bebelina ta e bine, iti urez succes si nastere usoara si probabil o sa ne auzim la bebelusi de martie-aprilie 2005

mamacita nu-i mai baga in seama pe toti idiotii, atata timp cat tu esti fericita nimic nu mai conteaza, si stiu ca esti, asa ca te pup si abia astept sa ne auzim la bebelusi

fetelor va pup pe toate , aveti gruja de bebelini, cele care inca nu au nascut le urez nastere usoara si bebelini sanatosi

ne auzim marti sau miercuri

Adriana si bebelinul inca in burtica pt cateva ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Neata fetelor !!
Multumesc ELLINIA pt urari

CORAL La multi ani ! sa-ti traiasca Georgelul si sa fie sanatos

Adriana iti doresc multa putere si mult curaj si o sa vezi ca Dumnezeu o sa te ajute cum nici nu-ti-ai inchipuit.Osa fie totul bine

Fetelor poate ma ajutati si pe mine cu un sfat: am avut o nenorocita de amigdalita si dupa 5 zile timp in care am supt tot felul de "bombonele" am luat antibiotic (amoxicilina). Ultima capsula am luat-o vineri noapte la ora 3
DE CAND POT SA INCEP SA ALAPTEZ IAR ?

pt toate

Simonnete si George -Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

simonette si coral, sa va traiasca georgeii,
rox, de azi am sa opresc cu ambele vitamine, dar crezi ca 3 saptamani a cate 5picaturi/zi, ii pot cauza? in prospect nu scrie decat ca prea mult poate crea hipercalcemie, dar ce inseamna prea mult nu scrie, oricum o sa vorbesc luni cu pediatra

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k nu trebuie sa opresti Vigantolul. Redu doar doza. Nu-i nici o problema ca 3 saptamani i-ai dat mai mult. Nu te ingrijora. Problemele apar la dozaj marit prelungit, nu asa repede.

Simonette si Coral La multi anisori! George-ilor vostrii

Geta Sava La multi ani!

Noi astazi facem o luna si suntem tare fericite Si vine si tati cu tot cu Mariuca, asa ca intregim familia.

Teodora, Lantana, Danuta si Cristinatwo asteptam vesti bune de la voi
Ligia sper ca sunteti bine amandoi, te asteptam

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Felicitari Oanamc pentru Letitia-Medeea !! sa creasca mare si sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!

Felicitari Ocrainic pentur David cel frumos!! multumim de poze, sinteti foarte draguti si fericiti!! Ce bine ca aveti pe cei dragi la voi in aceasta perioada, si va puteti bucura impreuna de minunea cea mare!

Andira, felicitari pentru irina ! ce fetita mare aveti! am citit cu inima strinsa durerea prin care ati trecut si treceti..nu te descuraja,si nu te invinovati, esti cea mai buna mamica pentru Irina ! sa stii ca si noi cu primul copilas( Nathan are 3 ani jumate), am trecut prin zile foarte grele la inceput. Ma gindesc la voi, si o sa ma rog si eu sa va ajute Dumnezeu sa va vindecati cit mai repede, si sa intareasca El trupul micut al Irinei si sa se faca bine si cu clavicula si cu mastita. nu dispera, andira, multumeste-I pentru fetita ta cea frumoasa si perfecta.
Tine-o cit mai aproape de tine, sa te simta aproape , leagan-o si cinta-i usor pe capshor. Si gabriel al nostru se linisteste tare mult cind e in brate la noi si ne simte asa de aproape.

Adriana, iti tinem pumnii petnur nastere,totul sa decurga bine si Cezar sa fie sanatos!

Mamacita, iti doresc si tie ca totul sa fie "ca la carte" , sa aveti o intilnire super-fericita cu minunea voastra cea mare- Alexandru!!

Mamanati si danna-j, ma gindesc si la voi, sa aveti o nastere usoara, si copilasi sanatosi, sa reveniti repede cu marile vesti !!

rRox ce draguta e ioana si ce mult ia in greutate!! bravo tie ! nu imi trimti si mie niste lapte ?acum vreo 2 zile eram cam trista crezind ca incep iar sa nu am destul, dar acuma sint fericita ca vad ca se satura si inca mai ramine. tu pompezi laptele ce ramine dupa supt? mie moasa mi-a zis ca sa nu il pompez,laptele se regleaza dupa cerintele lui..nu prea stiu ce sa fac. am pompa de la avent, manuala, dar nu iese nici o picatura cu ea, doar daca ma mulg cu mina reusesc sa scot ceva. de asta ma bucur ca Gabriel e asa o pompita de buna..pe Nathan l-am alaptat doar vreo 2 luni si ceva si am inceput sa ii dau formula, vazind ca nu se satura, insa de data asta tare as vrea sa alaptez exclusiv cit mai mult.. daca ai ceva tip-uri, te rog..
fetelor dragi, va doresc un weekend frumos impreuna cu cei dragi!!
ce frumaosa e luna asta aprilie, si ce repede a trecut! parca ieri era inceputul lunii, si acum ,uite, imediat trecem toate la "mamici"!
Ana

http://community.webshots.com/user/gabrianah102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sunt si eu o viitoare mamica peste 3 zile( a doua oara).Trebuia normal sa nasc dupa 5 mai, insa se mai schimba lucurile...
Am urmarit in paralel si la voi si la noi, mamici de mai-iunie...
Mamacita am inteles ca esti medic in Spitalul nostru de vis si vroiam sa te intreb daca aceea mirifica anestezie peridurala se face pana la urma la cerere, sau deloc, sau de fapt cum se procedeaza.La prima nastere nu a fost nevoie,probabil din cauza varstei(22) am nascut natural f.repede incat nu mi-am dat seama ce dureri am avut.
Acum insa la 31 am avut alte probleme, cu cerclaj, hipertensiune, travaliu prematur,edeme.Cu toate acestea dr.(Deheleanu) nu vrea sa-mi faca cezariana, iar pentru peridurala nu s-a manifestat prea incantat.Oricum a zis luni imi scoate firele si daca nu se declanseaza nasterea ,marti o va induce, fiind de garda.Ce sa fac , sa-l mai pistonez pentru anestezie, sau sa merg pe mana lui, spunandu-mi ca acum voi naste inainte sa-mi dau seama...?
Iti doresc o nastere usoara si o reface la fel...

Felicitari tinerelor mamici pentru copilasi si nasteri usoare pentru cele care au ramas...
La multi ani de Sf.Gheorghe si Florii pentru cine are ce sa sarbatoreasca

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Profit de cele cateva minute de liniste ca sa va mai scriu.Astazi RADA la ora 6 si 30 minute implineste trei saptamani.Nu pot sa va spun cat ne-a schimbat viata ACEASTA MINUNE.Este cumintica, doarme intre 5-7 ore pe noapte, iar ziua ceva mai mult...dar ne-am obisnuit.

Am reusit sa citesc cam tot ce ati postat...
OANAMC - pt Letitia Medeea. Imi pare rau ca ati avut probleme cu medicii, dar in Ro. mie mi se pare ceva norma, fara relatii nici eu nu stiu care ar fi situatia...
ADRIANA - nastere usoara si sa revii cu informatii
KATHYWSHA - ne bucuram ca Iosif si-a revenit si "La Multi Ani" la cele trei saptamani
LIGIA - iti tinem pumnii

ANDIRA- medicii sunt nebuni? Ce fel de oameni sunt in acel spital? Si fetita cu raceala ce fel de tratament a primit?

ANDRUZZA - superbe poze! Rares este atat de dragalas!
CARAMELLA - "La multi ani!" pentru Alicia
MAMANATI - ce bine ca ti-ai revenit si este bine...Chiar am crezut ca ai nascut si sarbatoresti deja

RROX - "La Multi Ani!" si petrecere frumoasa cu familia reintregitasila fetite

LOREEN - ne bucuram pentru intrarea in randul mamicilor de martie-aprilie.Iti dorim nastere usoara si asteptam vesti.

MAMACITA - estifrumoasa! Nu te mai agita pt toate prostiile!Gandeste-te la ziua de luni cand speram ca iti vei tine si tu MINUNEA in brate! Nastere usoara si sa revii f. repede cu vesti.

va transmitemsi va asteptam...pana la ultima...

Spuneti-mi si mie mamicilor este normal ca dupa trei saptamani Rada sa aiba nasucul tot infundat? Si pe deasupra mai are si o mica horcaiala atunci cand nu este curatat nasucul...Noi am fost la tanti si a spus ca nu avem nimic, dar s-ar putea ca la 6-7 luni sa avem probleme cu polipii...VOI STITI CEVA DE ACEST LUCRU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

gabrianah,carmissis,danna_j,multumesc pentru gandurile frumoase,asa este,am emotii!Te asteptam si pe tine,nu scapi tu asa usor de noi...
simonette si coral,sa va traiasca Georgeii,rrox,sa-ti traiasca Ioana si in patru!
Am sarbatorit si eu pana acum,pe tatal meu care este Gheorghe si care,undeva in adancul sufletului,l-am simtit eu ca ar fi vrut chiar azi sa-si primeasca primul nepotel cadou,dar mi-a inteles motivele administrative si s-a resemnat.Asteapta pana luni.
Adriana,te pup si eu,eu probabil ma voi intoarce vineri sau sambata acasa.
loreen,dupa epitetele folosite e clar ce experiente ai avut in spital si cam cata incredere ai in medicii de acolo.Ce ma mir e cum de ai incredere in sfatul meu...Eu iti voi raspunde,tu procedezi cum crezi de cuviinta:
-in primul rand,dr.Deheleanu este un profesionist cu experienta,deci daca nu a fost de acord cu cezariana,probabil ca acum nu ai indicatie,dar stai linistita,e foarte sufletist si nu te va pune in pericol,daca la un moment dat se va impune cezariana,ti-o va face fara ezitari
-anestezia epidurala,care chiar este mirifica si nu in sens peiorativ,se face la cerere
-pentru anestezie trebuie sa fie de acord si ginecologul,sa mai fi colaborat pentru asa ceva;dr.Dehelean e de moda veche si nu prea-i plac interferentele anestezice,din cate cunosc eu o singura data a acceptat epidurala la o pacienta de-a lui care era cunostinta de-a mea si am insistat eu si a fost emotiv ca la un examen.Bineinteles ca totul a iesit cum trebuia,pacienta foarte incantata,dar el n-a mai vrut sa repete experienta si cred ca sunt vreo patru ani de atunci.
-daca marti iti declanseaza nasterea,desi ne uram reciproc de pe acum nastere fara probleme si copii sanatosi,tu stii cum arat din poze si ne putem intalni si in spital,asa ca daca te mai pot ajuta cu vreun sfat(caci la ora actuala cu anestezia e imposibil)apeleaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
_
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput