Mamici din Japonia (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna dimineata.
Miso soul inca nu am facut. Am facut listuta cu ce trebuie sa iau dar inca nu am ajuns sa cumpar. Sper ca saptamina viitoare s ama incumet sa fac.
Naomi, le spun copilasilor darcusori pentru asa si sint. Aki e nascut de Hellowen, si e chiar dracusorul in picioare. Ultima boacana pe care a facut-o: s-a urmact de pe fotoliu pe un dulapas si de acolo pe monitorul de la calculator. Are o putere, televizorul il tot misca din loc, intr-o zi o sa il scape pe jos.
SI eu incep sa ma intristez cind vin sarbatorile, ca acasa nu sint aici. Iar rutina zilnica ma omaora. In afara de a avea griaj de copii, de facut de mincare in fiecare zi(care in ultima vreme o mininc eu) singurul lucru care mi-a ramas e calculatorul. La televizor nu m-am mai uitat nici nu stiu de cind. Se uita Melany si Sotul la desene animate, pe mine nu prea ma incinta.
Va las, Melany vrea sa mergem afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata

astazi domnisoara mea face 9 luni,ce repede mai trece timpusi cadou am sa ii cumpar olita,doar suntem domnisoara si trebuie sa ne obisnuim cu olita

Pantera si Lory,modificat la puiuti vostri in tabel.Pantera,am vazut cu baietelu tau,tare frumusel e,si tu arati minunat.Te inteleg ce simti ,si eu de multe ori ma simt neajutorata si singura,iar in privinta urmatorului am retineri,nu cred ca va mai fi;ce spui ca socri imi spun sa fac trei,iti dai seama ca am avut un adevarat.

Eryka,am hotarat, nu voi lua decat o cutie cu noi(nu avem loc in bagaje),Naomi va avea aproaoe un an cand vom merge si sper sa nu fie probleme.

Eli ,Naomi are haine de firma(Gap,Elle,Mickey Mouse,Si.Shu.Non,Bebe||,Oshkosh,etc), sunt primite sau cumparate de mine cand prind reduceri.La pret normal nu i-am luat nimic pt ca sunt ff scumpe si ea creste repede,nu se merita.Insa avem si ieftinica o groaza,nu cred ca are timp sa le poarte pe toate(deja cateva i-au ramas mici fara sa le fi imbracat deloc,am uitat de ele)Din Nissen i-am luat cateva body-uri si nu imi place materialu,nu o sa mai comand nimic de imbracat.La incaltari am dat o mare importanta,are deja patru perechi ,toate ii acopera glezna,au fost destul de scumpe,dar asta e,mersu e important;mai tarziu ii voi lua si mai ieftine(asta cand va merge ff bine).

Raluca ce face Karen?I-ai bagat formula?

PASTE FERICIT TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Anca, sa-ti traiasca printesica!! La Multi Ani!! Multa sanatate si fericire, pupici muulti!! Tare as vrea sa ne intalnim, daca nu in Jp poate cand mergem la Piatra, nu?

Am intrat doar un picut acum ca tre sa plec la piscina cu Luka. Am mai pus niste poze cu Luka ieri la 'pui mic'. Sunt un rezumat a anului trecut din vara pana acum.

Va pupic! Mai vb!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetelor!!
Va multumesc frumos pt informatii Eli,Anca[b].In ceea ce priveste botezuldaca e vorba de nasi cretini nu am pe nimeni pe cine sa pun am o singura prietena care sta in apropiere daca pot spune asa si ea e momentan plecata in tara sa-is ia permisul...deci mai dureaza pana se intoarce.Nu stiu cum vom face cred ca pana la urma vom astepta sa mergem in tara sa o botezam si mai este pana atunci...Nu m-am interesat precis la biserica dar daca voi ati spus ca e nevoie de nasi ortodoxi,nici nu ma mai gandesc la pritenii nostri japonezi care vroiam sa-i punem...
Anca La multi ani lui Naomi sa creasca mare!!!Si spor la treba..cu olita!!
Karen papa numai san si se satura asa ca nu ii dau formula..bea seara inainte de culcare foarte mult si des dupa baita si apoi doarmetun vreo 3 4 ore si se mai trezeste o data pe la 4-5 dimineta atat.E cumintica foc eu cred ca daca i-ar fi foame s-ar trezi si ar plange nu daca nu i-ar fi ajuns??
Noi ne pregatim de Chesti aia care se face la ei la o luna de la nasterea copilului O MIANMAIRI(sper ca am scris cat de cat sa intelegeti ca nu stiu cum se spune corect). la mamici si la bebici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

buna mamici,

Noi azi am facut multa treaba,am plecat de cu dimineata...si ne-am intors cam acum jumatate de ora!Am spalat masina si am dat-o cu wax...ca tare se mai murdarea fara si sa vedem acuma cat o sa tina.
este cuminte,nu prea am noutati despre el.
Nepoata mea vorbeste bine ambele limbi,romana ceva mai slab,adik scarceste cuvintele dar intelege tot ce ii vorbesc.
Naomi sa-ti traiasca fetita si sa iti aduca numai bucuri!
Hiroral noi pe fetita am botezat-o in tara,ca aici nu se putea ca stam destul de departe de tara!Am botezat-o destul de tarziu,dar ne-a spus un preot ca daca copilului ii merge bine se poate intarzia putin cu botezul.
Shian ti-am vazut baetelul in revista,e scump foc
Ce as vrea sa ajung si eu la biserica...dar stau departe si nu se poate,fetelor care mergeti spune-ti acolo o vorba buna si pt mine.
Voi ce planuri aveti pt mai(golden week)?Noi ne-am gandit sa mergem intr-o excursie!

Va pup si va doresc o zi buna!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

hiroral ma refeream ca stam departe de Tokio,acuma am vazut ce am scris dupa ce am trimis mesajul.

hai ca am fugit,pup u all!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor sa stiti ca mai exist si eu pe-aici!!!, si cu cucuietele mele!!!, ca de n-ar fi ele cred ca m-as plictisii rau!
Fetelor treceti-ma si pe mine cu cucuietele mele, va rog frumos!!!
Anca ptr. Naomi!!!; sanatate si ptr. mami GANBATE!!!
Fetelor nu mai stiu cine spunea de miso shiru, scuze!; eu nu exista zi nu fac miso, din orice, sotul meu daca nu exista miso nu poate trai, dar si mie imi place la nebunie, ce sa mai spun de fica-mea cea mare Arisa; eu folosesc miso de la MARUKOME, si este ffff. buna; chiar asta-seara am sa prepar una din nira si ou, mmmm deja salivez
Chestia cu vorbitul limbii rom. cu copii, chiar vroiam sa va intreb, in ce stadiu va aflati; Arisa intelege tot aproape, in jur de 85%, dar de raspuns tot in jap., DAR in ultimul timp am abservat ca rupe destul de bine in romana, multe cuvinte, dar imi place ca ca ma intreaba semnificatia unui cuv, in trei limbi posibile, engleza, jap., rom., chestia asta obosindu-ma la culme; de desteapta este ffff. spun eu, dar la incapatanare nu o intrece nimeni; ba am observat ca se aseamana cu femeile jap., mentalitatea lor, si asta nu-mi place deloc, asta fiindca cumnata-mea isi tot baga nasul intre mine si ea, dandu-mio peste cap, ptr. ca eu mi-o tin fff. din scurt, spunand-umi ca nu-i acord destula iubire, dar ma c-am mananca limba si mii teama sa nu refulez vre-data; mai daunazi i-am c-am taiat-o, si s-a c-am bosumflat, sa vedem in continoare ce-o sa-mi mai spuna; cat priveste Emily ea este cuminte, pana acum!!!; a inceput sa se intoarca de pe burta pe spate, si invers; ii place de sora-sa, Arisa, si rade in hohote cand se scalamba; of, este bine si cu doi, dar si greu
Problema hainutelor, la noi este cu Arisa; acum urmeaza sa-i luam de la Nissen, ptr. ca lui fii-mea chiar daca-i cumperi haine de firma nu are nici o semnificatie, ca le face de comanda de parc-ar fi baietoi(mai daunazi mi-a intrat in lac, de s-a udat din cap pana-n picioare, plus de asta s-a mai tavalit si prin nisip, asta fiind dupa ploaia de marti); ar fi muuuuulte de spus dar renunt caci mi se face parul maciuca, iar ptr. Emily saracuta aproape nimic nu am cumparat, tooootul fiind preluat de la sora-sa, nici macar OMIAMIRI nu i-am facut-o inca, si nici lui Arisa SCHI-GO-SAN n-am ajuns sa facem, datorita faptului ca sotul meu nu are chef de NIMIC!!!, dar mai alaltaieri m-am enervat si i-am spus ca ma duc sii fac singura lui Emily poze la fotograf, ptr. ca Arisa cand era mica i-a facut, si ar fi o nedreptate sa nu-i fac si eu; incaltari nu-mai spun cate i-am luat lui Arisa, si poarta GROAZNIC DE RAU!!!, toate fiind julite si scalambate, dar le am pe toate pastrate, iar cand o fi Emily mai mare, i le dau doar in parc, iar la plimbare ii cumpar macar o perche noua, asa si cu hainele, macar doua trei costumase noi si restul preluate!!!
Hiroral eu nu le-am botezat nici acum, pe nici una dintre fete, nici pe Arisa, nici pe Emily, tot din lipsa de nasi, dar sotul meu este crestin, el botezandu-se in Rom. in Biserica Ortodoxa, cand ne-am cununat.
C-am atat ptr. moment, mai revin si altadata, ptr. ca Arisa maraie........

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

am pus poze noi!!!; vizionare placuta!!!, si sa nu rade-ti, da?

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Fetelor scuze ca nu am mai scris nici un mj,dar am zis sa va las pe voi mamici cu bebei sa conversati intre voi,pt ca eu nu am de cine sa povestesc....dar promit ca atunci cand voi avea si eu bebe nu veti scapa de mine.

Am intrat la voi pt a va cere si eu un ajutor.
Umblu prin spitale de 2 zile si nu imi da nimeni de cap;am glanda tiroida si nu stiu sa o traduc in japoneza sau macar daca stie cineva in engleza va rogggggggg mult sa ma ajutati si pe mine cu tradusul acesta .
Daca nici luni sau marti nu stiu cum se numeste sant terminata.
Va rog mult daca stiti sa imi spuneti si mie .
Va multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna fetelor,va multumim pt urari...asa cum am spus am fost la cumparaturi,am cumparat olita si o piscina(pt cand mergem in Ro);cu piscina nu avem probleme ,ii place la nebuniein schimb cu olita mare circ a mai iesit ,si se "arunca" jos de zici ca a luat foc curisoru.Am ascunsa(numai cand o vede incepe a urla)insa maine am so scot pe post de jucarie.

Ionela da-mi datele la printesele tale;am vazut ,frumoasa zona ta,o groaza de flori iar puiutele tale seamana cumva cu tati?pt ele.

PASTE FERICIT TUTUROR

o seara buna

Mergi la inceput