Mamici din Japonia (2)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
devylla spune:
daniela glanda tiroida in japoneza se spune:koujousen!
Sanatate!
Sper sa iti ajute cuvantul.
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danielaaaaa spune:
DEVYLLA----iti multumesc mult de tot,nici nu ai ideie ce bine mi-ai facut sa iti dea dumnezeu ce vrei tu.
Mersi mult de tot
MERSIIIIIIIIIIIII
Pantera28jp spune:
SHIAN...am pus poze cu noi dar probabil ca nu ai observat.. da si tu tarcoale pe langa penultimul meu mesaj si vezi ca undeva jos e adresa cu albumul!PUPICI
EERYKA ...sunt epuizata ! Zilele astea am fost atat de aiurita din toate punctele de vedere ,ce copiii doamne fereste ,unul si atat ,pe bune nici nu ma gandesc!
Nici macar nu ma duce capul sa leg 2 doua cuvinte la ora asta ,dorm in fotoliu dar o sa-mi r evin in curand ,o sa ma obisnuiesc si cu ritmul asta,nu?
Fetelor sunteti niste dulci toate cu printii si cu printesele voastre ,ce mai ,sa va dea dumnezeu sanatate la toate si fericire!
Maine ROny nu are gradinita asa ca ssssstttt...dorm si eu pana la 8-9 cam asa ,numai sa nu inceapa cu trompeta de dimineata ca de obicei asa imi face .Auzi la el ,de jos ma striga :Maaamaaaaaaaaaa...okiteeeeeeeeee!Mai si ce glas are !
Ajutor ...maine vi-l las voua pe forum ,il imbarligati voi cu ceva ..hiiihihhi.
Ce mai faceti de mancare in ultima vreme ca eu una sunt in pana de idei ?Ma cam s aturai de facut mancare ,ei da lasa c a n-ajung eu milionara si de n-oi manca numai prin restaurante...looollll..ce prententii la mine!
Luni cica mergem la Tama dobutsu koen toate mamicile cu copiii de la gradinita ca daca n-ar fi fost asa as fi mers si eu tare mult duminica la biserica cu voi .Sa vopsiti si pentru mine un ou .
Gata ca m-am lungit si mi-e un somn .
Pe curand!
Cu stima si respect ,Ella Koizumi
yashy spune:
Ha!!!! Te-am prins Ella!! Eu te asteptam pe mess si tu...
Glumesc!
Mi-am luat calcu in plapumioara si asa de adormita sunt!! Vorbim maine dimineata la tel
, mai tarziu, stiu
.
De fapt am intrat sa spun mamicilor care vin duminica la biserica, sa nu uite sa aduca cel putin inca un rand de haine pt. copilasi! Se vor murdari rau! Poate aveti sortulete, salopete de lucru etc N-ar fi rau nici pt. mamici o salopeta... Pe mine m-a facut toate culorile pe camasa alba cu care am fost anul trecut. Sa nu ziceti ca nu v-am zis
.
Va pupacesc dulce! Noapte buna!
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama
yashy spune:
Ionela, am vazut pozele! Sunteti toate niste frmoase
! N-am ras deloc de voi!! Si mie-mi plac florile alea albe
, cum se cheama?
paaaaaaaaa
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama
Eryka spune:
Buna mamicilor ,
Repede ca sa trezit Ayumi .
Ma laud cu Ayumi ,care de 2 zile a prins curaj si a inceput sa mearga singurica ,face cativa pasi pana isi pierde ekilibrul ,cand se tine de canapea sau de masutza o kem spre mine si vine asa fericita ,sunt atat de mandra de ea incat cred ca am sa explodez de fericire
![](icon_smile_big.gif)
A crescut printesa si nu-mi vine sa cred ca acus face 1 an
![](bis.gif)
Va pupic fetelor ca e trezita bebelina si nu ma mai lasa sa stau sa ma laud
![](icon_smile_big.gif)
![](teiubesc.gif)
![](copilas.gif)
Lory_k spune:
Naomi,eu imi cer scuze pentru intarziere!Sa-ti traiasca printesica si sa te bucuri de ea!La capitolul olita cred ca va mai trebui sa astepti putin! Alinutul meu nici gand sa faca kk ,a luat olita pe post de masinuta si o plimba prin toata casa de parca n-ar fi casa plina de masinute
Asta e!RABDARE, SI IAR RABDARE! Fetelor,azi este SF.GHEORGHE!Avem un sarbatorit GEORGE a lui SANDRA
La multi ani!Sa fie sanatos si sa-i aduca lui mami numai bucurii!!!!As vrea sa merg si eu la biserica dar e prea departe de mine!Eu l-am botezat pe Alin in Romania,la fel si pe sotul meu care a vrut si nume de crestin.Il cheama ca si pe mine Florentin.E foarte incantat ca maine e ziua noastra de nume!Trebuie sa sarbatorim
va dati seama,nu?Va pup pe toate
sandra20 spune:
shion la multi ani!!!
va multumesc ptr raspunsuri...
Eli geo de obicei papa fructe la masa de 12...dim lapte si la pranz fructe...yo plec de acasa pe la 8:30 deci e mult prea devreme sa i le prepar....borcanele cu fructe,m-am gandit si eu la ele dar crede-ma ca am cautat si nu am gasit nicaieri...doar legume,orez,carne,peste.....iaurt nu are voie ca e alergic la laptele de vaca...alt iaurt presupun ca nu se gaseste...deci eu nu sti ce sa-i mai dau sa manance..tot ce i-am facut nu i-a placut..azi o sa incerc sa-i dau cartof fiert(nu piure),taiat cubulete mici..
eu hainute nu ii iau de firma caa oricum le face praf si nici nu suntem genul de oameni care ne imbracam cu haine de firma...cumparam ce ne place....la fel si ptr bb..papucei nu avem decat 2 perechi..in casa cand e in ciorapi sau descult are o viteza...dar afara se impiedica mereu,parca e rata asa merge, inca nu stie sa calce bine cand e incaltat...bine ca papuceii care ii are sunt si cu 2 nr mai mari ca altfel yo nu pot sa-l incalt
pantera iti multumesc ptr raspuns...as vrea sa-ti raspund si eu dar astept sa deschida shiann subiectul cu soacrle sa ne varsam amarul
..bafta
shian ai 10000000000000 de voturi de la mine
hiroral iarta-ma dar nu ma pot abtine
quote:
Buna fetelor!!
Va multumesc frumos pt informatii Eli,Anca.In ceea ce priveste botezul[b]daca e vorba de nasi cretini nu am pe nimeni pe cine sa pun am o singura prietena care sta in apropiere daca pot spune asa si ea e momentan plecata in tara sa-is ia permisul...deci mai dureaza pana se intoarce.Nu stiu cum vom face cred ca pana la urma vom astepta sa mergem in tara sa o botezam si mai este pana atunci...Nu m-am interesat precis la biserica dar daca voi ati spus ca e nevoie de nasi ortodoxi,nici nu ma mai gandesc la pritenii nostri japonezi care vroiam sa-i punem...
Pantera28jp spune:
SHIAN...Soacrele,ce poti spune de ele,paine acra ,doar atat, ca dealtfel ne-ar doare capul daca am deschide subiectul .
Adinaaaaaaaaaa....ieri m-am culcat la 1 noaptea dar nici pe net n-am putut sta ca veni sotul tarziu si flamand asa ca l-am asteptat sa-i dau sa manance.
Maine neaparat sa-mi spuneti si mie cum a fost la biserica .Abia astept.
Pupici dulci la mamici!
eli spune:
Buna!
Geroge, cu intarziere, la multi ani pt cele 11 lunisoare si pt ziua numelui.
Sandra, borcanele cu fructe, ce+i drept, mici, (de la kewpie) sunt de la 5 la 7 luni (cu mar, cu banana, cu mar si piersica), la Gerber am vazut mai multe combinatii. Eu am mai comandat de pe net de la Earth's best ( borcanele de 170 g si 113 g).
Naomi, si tie la multi ani pt ieri!
Cu hainele, eu majoritatea i le iau de la Elfin Doll (le gasesc la Nishimatsuya-baby kids), sunt si ieftine si de buna calitate. II mai cumpar si de la NEXT sau GAP, la reducere, doar daca imi place ceva enorm il iau la pret normal.
Sa va zic o faza, i-am cumparat de la Gap un body verde deschis, am dat 1900 Yeni, iar dupa cateva zile am gasit din acelasi material, aceeasi culoare, bluzita (de la alta firma) la 600 de yeni. Cred ca de cele mai multe ori la magazinele renumite, platim si "firma".
De azi dimineata Stef se ridica intr-una in picioare ajutandu-se de orice are in jur: de patut, la medic cand am fost de spatarul canapelei, se tine de noi. SI e asa de fericit cand reuseste. Sta, cat sta si apoi se lasa jos.
Eryka, felicitari pt relizarea lui Ayumi.
Ionela, vazut fetele, pupicei.
Fug ca plange!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei