Mamici de martie - aprilie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Danna J multumim ca ai impartit si cu noi povestea voastra frumoasa! Si imi place foarte mult si ce ai spus despre Clio

Astazi tati s-a dus iar la Baby Expo si ne-a cumparat scaunul de masina de la chicco. Asa ca l-am instalat in masina si fuga la plimbare. Am indesat si caruciorul in portbagaj si ne-am dus in Herastrau. Sa vedeti ce mandra statea Ioana mea in scaunel O sa pun mai tarziu cateva poze pe net s-o vedeti. Super zi, n-as mai fi plecat din parc!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ce faceti fetelor? v-ati culcat?
am fost si la plombarica si baby expo azi cam aglomerat dar am reusit sa vad aproape tot, cam ce se gaseste in oras au si acolo , la acelasi pret , ma asteptam si eu la reduceri dar n-am prea vazut, am luat si eu un costumas bebelinului asa ca sa nu plecam cu mana goala,
am gasit un stand cu produse pt botez , au si pagina pe net angelsday.ro poate gasiti ceva care sa va placa, aveau niste rochite de botez pt fetite superbe, in rest nimic interesant

mey dar ce a patit clio, de ce sa se supere pe noi?
CLIO te asteptam cu vesti bune, lasa supararea pentru altii

roxana cat a fost sacaunul auto? cum se numeste? si eu vreau sa cumpar unul dar nu prea stiu de care si nici nu ma pricep, asta care l-ai luat tu e bun , pana la ce varsta merge sau kg ?

va pup si va doresc somn usor, sper ca in noaptea asta sa dorm si eu ca tot omul

Adriana si bebelinul 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Observ ca suntem toate cam obosite!Se vede ca am stat mult timp pe afara!Da,astazi a fost o adevarata zi de vara;si eu am vazut o invazie de parinti,bunici cu copii si o gramada de carucioare care mai de care mai colorate;
Cred ca nu mai reveniti astazi asa ca va spun:Noapte buna si somn usor(fara insomnii)

Teodora si bb.38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

felicitari celor adela, sa va traiasca Alexandra

dana, frumoasa poveste

elinia tu cat timp faci tratamentul cu tarate? azi incep si eu... si am facut si album, in care am pus poze cu Bianca si o poza gravidutza, sunt asa mandra de album

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am mai facut un album, am pus poze cu scaunelul auto. Il gasiti la Poze noi .

Adriana scaunul este Chicco, se numeste Vector (defapt e un nume mai lung Transient Jet Vector sau asa ceva) si l-am luat de la salon fiindca era mai ieftin acolo. A costat 4 milioane si pe site-uri l-am gasit intre 4.450.000 si 5.500.000 lei. Este pentru grupele de varsta 0+ si 1, adica pentru copilasi intre 0 si 18 kg (0 vorba vine ). Mi s-a parut cel mai bine facut dintre toate marcile si eu vroiam neaparat unul pentru 0-18 kg. Cele cosulet pentru grupa 0+ doar, chiar daca scrie pe ele ca sunt pana la 13 kg., defapt le poti folosi cam pana la 6-7 luni doar, fiindca odata ce se pot ridica in fund nu mai stau culcati in cosulet. E mai economic sa iei unul pentru ambele grupe de varsta, il poti folosi pana la 4-5 ani. Poti sa-l vezi in noul meu album sau pe net, da cautare dupa chicco Vector.

An-k ti-am vazut pozele! E o scumpa Bianca! Si papagalul e un simpatic

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

rox, sa-ti traiasca fetele sunt niste scumpe, trebuie sa fii tare mandra, Ioana arata asa micutza in scaun,... eu daca am luat cosuletz, Bianca aproape-l umple

fetelor voi cu ce faceti baie copilutilor? ca eu foloseam Mustela pana alaltaieri, iar ieri cand am fost la pediatra am intrebat-o de bubitele Biancai, mi-a dat A-DERMA(mostre) cu tarate de grau, parca s-au extins si mai rau, o sa-i fac doar baie simpla cu tarate, si n-o mai dau cu nici o crema- sa vad
vreau si eu un sfat
multumiri

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata fetelor,

cand ziceam si eu ca dorm mai mult , m-am trezit iar la 5 dimineata , de fapt m-am trezit pt ca a plecat sotul meu si n-am mai putut sa dorm , si daca tot m-am trezit am zis sa-i fac si lui cafeluta si papica si adevarule e ca ma luase o foame si pe mine ..., sper sa mai dorm si eu cateva ore acum dupa ce a plecat

roxana am vazut scaunul, ce mandra sta Ioana in el, parca e imparateasa , dar are voie sa stea in fundulet acum, nu e prea mica?
de fapt de la cate luni are voie sa stea in fundulet?

an-k ti-am vazut si tie minunea de fetita e o scumpa si imi vine s-o pap toata , e tare frumoasa si dolofana, sa-ti traiasca si sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa

ieri a fost intr-adevar frumos afara probabil de aia nu s-a scris mai nimic, si azi cred ca o sa fie la fel dar azi nu cred ca mai iespt ca ma dore rau spatele , asa ca o sa stau mai mult in pat

gat am fugit in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

A mai trecut o zi cu bine. Azi noapte am dormit ca un pui. Mai am 5 zile. Vai cred ca vor fi mai grele decat toata sarcina.

Nu stiu ce sa va mai spun ca sunt tare somnorici.

Aa, rrox, super fetele tale. Vai ce scaun de mashina mare ati luat. Arata f bine.

Adriana la 5 atzi baut cafeaua si atzi si mincat. Mai da matinali suntei voi in familia aia.

Sotzul meu doarme acum ca azi noapte s-a uita la televizor, nicu nu stiu cat era ceasul cand a venit in pat.

Mai fetelor mi-am visat bebelinul azi-noapte. Prima ora! Unul mic, brunetzel, cu ochi mari si fff cuminte. Il imbracam si el statea ca prostutul. Il pusesem pe masa`goala, asha rece si el tacea. ERam f incantata si mindra de el.

hai ca va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

an-k, ce fatuca frumoasa, dolofanica si cu ochi albastri ai. Rrox, si tu la fel, ai o mindretze de copila si ce cuminte sta ea in scaunelul cel nou! Ca sa nu mai zic de surioara ei, Mariuca, ce afectuoasa pare! Minca-le-as eu de fete cucuiete! Daca n-o sa ne dea broscutza noastra de furca prea mult, poate ne ajuta Dumnezeu si facem si noi o fetitza cit de curind! Ca tare-mi sint dragi!
Vad ca astazi a fost slaba activitatea pe forum, v-ati plimbat cu toatele! si la noi a fost superba vremea si am plecat la cumparat de rasaduri de flori ca sa-mi impodobesc terasa! Asa mult as mai fi stat la plimbarica intr-un parc undeva, dar dupa doua ore a trebuit sa ma intorc ca nu ma mai tineau curelele.
va doresc ca miine sa aveti tot asa, o zi senina si linistita. ma duc si eu sa incerc sa dorm. Sper sa reusesc! pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Neata la fete,m-am trezit si eu la 7, dupa o noapte buna si odihnitoare, zic eu ca am dormit foarte bine pana la ora asta! An-K am vazut si eu pozele cu placere, Bianca o scumpa si la fel maimica si taticul ei, sa va creasca sanatoasa si frumoasa in continuare! Rrox, valabil si pentru pustioaicele tale scumpe si dulci care se vede clar ca iti imbogatesc viata cu fericire! Scaunul foarte fain si solid, sa-l foloseasca Ioana sanatoasa pana creste mare !Copii sunt o binecuvantare de la D'zeu, fara nici o indoiala si asta inseamna ca suntem binecuvantate (eu inca mai am de asteptat putin) dar celelalte mamicute sunt fericite !Vom merge si noi azi in Bruxelles la o plimbare prin cartierul arabilor, este plin de magazine si au auzit ca au articole foarte frumoase de bebei si nu prea scumpe. Habar n-am ce o sa gasesc acolo, si daca sunt deschise sau nu dar vreau sa facem o plimbare cat se poate de obositoare (stiti voi de ce :) ) si poate gasesc materialul de perdea la bebe!Toate buna si frumoase in rest, asteptam vesti bune de la OanaCrainic care e la spital si ne gandim la ea si la celelalte fete care se pregatesc sa nasca!O duminica excelenta, insorita si plina de caldura tuturor!

Mergi la inceput