Mamici de martie - aprilie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
rrox3 spune:
Hiroral nu cred ca trebuie sa-i dai nici un supliment fetitei tale. Nu toti copii cresc in acelasi ritm, ca la carte. Daca se simte bine si umple pampersii e in regula copilul. Ar fi si culmea sa ne cramponam de 4 g pe zi, nu? Daca ia in greutate e OK dupa parerea mea.
lui Karen!
Ligia13 nu cred ca e bine sa mai faci acum vaccinul antitetanos. E prea aproape de nastere, nici nu-si face efectul atat de repede. Da-l incolo de vaccin, eu nu l-am facut la nici o sarcina. Nastere usoara!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
adrianafedorca spune:
neata fetelor,
acum m-am trezit, am reusit sa adorm pe la 7 , bine ca am reusit, vad ca e liniste mare pe aici ca de obicei in weekend, afara e o zi superba, cred ca o sa ies si eu un pic la plimbare sipoate ajung si pe la babay expo daca tot ies,
Ocrainic,Lantana,Dialori tinem pumnii in continuare sa fie totul bine
ma duc sa pap ceva si revin dupa plimbarica
mamacita spune:
'Neata,mamici,ca burtici mai sunt doar cateva,printre care si a mea,care sper sa stea acolo cuminte pana pe 25 cand i-am programat festivalul!
ocrainic si lantana,m-am bucurat foarte mult de vesti,de-abia astept sa citesc anuntul cu"in ziua de...s-a nascut...cu greutatea...Apgar..."
Oana,iti spun sincer ca toate acele metode de care-ti pomeneam intra la capitolul"sfatul doctorului",eu n-am incercat decat accidental stimularea mameloanelor;m-am frecat odata mai cu spor cu prosopul aspru dupa dus,ca mi se parea mie ca nu sunt curata bec,ca am cruste,si dupa 2' de frecat tine-te,frate,contractii,de nu mai nimeream no-spa-ul...De aceea nu stiu ce sa-ti spun cu ceaiul din frunze de zmeura;mama ta nu stie?
Adriana,mama,credeam ca ai scapat de nesuferitele de insomnii,dar vad ca esti foarte constanta...
Multumesc de urari la toata lumea,deocamdata vad ca sunt ok si ma ptregatesc de plimbarica,afara fiind o vreme superba.Poate tragem o fuga pe la Neptun...
Apropos de concedii,Roxana,Alexandru este made in Romania,doar ca n-am stiut pana nu ne-am intors din concediul din Turcia.M-am bucurat insa ca momentul probabil al conceptiei era deja dupa minim o saptamana de concediu si ca am apucat sa-mi curat putin organismul de anestezicele inhalate,altfel mai aveam un morcov...
Am avut si un bebe made in Tenerife,in luna noastra de miere,dar n-a fost sa fie...De Ioana imi aminteam,caci ne-ai povestit foarte frumos si chiar atunci m-am si distrat amintindu-mi de concediul nostru.Sa ne traiasca minunicile!Si bineinteles,si noi pe langa ele![]()
Teodora,multumesc de raspuns;trebuie tinut si post?Dureaza mult spovedania?Sper ca nu te pune sa stai in genunchi nu stiu cat,ca eu nu mai pot...
Ligia,eu zic daca ai dubii sa suni,weekend sau neweekend,caci e o ora civilizata;decat sa ajungi diseara in cine stie ce graba sau agitatie,mai bine vezi acum ce-ti zice(sincer,nu cred ca a inceput travaliul,dar eu nu sunt ginecolog
).
crengutalil,sper sa intri in cazurile fericite cu doar cateva zile cefalee si ma bucur pentru tine;ai incredere in Roxana si fa cum ti-a zis cu Fenobarbitalul.Succes!
Ligia,acum am vazut ca ai mai scris.Cate sapt.ai,caci antitetanosul,daca te hotarasti sa-l faci,se cam face la 34 saptamani,nu tardiv in sarcina.
mamacita spune:
Roxana,deci esti de acord cu mine,nu sunt asa paranoica pana la urma cu medicamentele![]()
Ligia,daca s-a suparat Clio,ar fi pacat,ca nu are de ce,dar pana la urma dragoste cu sila nu se poate,nu?
Si apoi,decat sa ne certam,mai bine cine nu se simte confortabil cu noi se retrage...
Bravo,Adriana,bine ca te-ai odihnit putin!
hiroral,sa-ti traiasca Karen si stai linistita,e ok frumoasa japoneza!
ligia13 spune:
mamacita , eu am 38 saptamani,vineri sunt programata la cezariana. Deci mai am 6 zile pana atunci.
Mie doc de familie mi-a zis sa-l fac cu 1 - 2 saptamani inainte de nashtere.
No ca nu stiu ce sa mai cred. Deci tu zici ca mai bine nu-l mai fac deloc?
mamacita spune:
Ligia,scuza-ma
,ce aiurita sunt,normal,ca avem acelasi dpn!Eu zic ca mai bien uita-l;oricum nasti in spital,nu acasa sau pe camp,neasistata...
danna_J spune:
Dragelor suratelor,m-am intors de la o plimbarica cu sotul prin ploaie, dupa o vreme frumoasa saptamana trecuta se pare ca avem parte de zile ploiase una dupa alta. Nu imi pare rau, e ok desi mi-ar place sa fie soare cum spune Adriana ca e in Bucuresti sau mamacita in Constanta, te invidiez sincer mamacita pentru marea care e asa de aproape de tine si poti sa te bucuri din plin de ea. Noi stam la 80 km de mare, nu e mult totusi dar e o mare mai rece si cu multi curenti de aer insa abia astept si eu sa merg cu familia sa ne tavalim in soare si nisip la marea Nordului. Ne-am programat anul acesta vacanta pe cont propriu in Spania dar in septembrie sper ca la 4 luni sa nu fie prea devreme pentru bebe o calatorie asa lunga cu masina. Puteam sa mergem in ROmania dar am fost deja anul trecut de 2 ori si mi-ar place sa mai schimbam putin. Cum in Spania voi merge la sora mea care e casatorita acolo cu un spaniol
ei bine, sunt sigura ca ne vom simti minunat mai ales ca sta la 5 minute de plaja si mai are si o casa de vacanta la munte! Abia astept sa mergem, am mai fost acum 2 ani si ne-am simtit minunat, in vara aceea am fost ceruta de nevasta in Paris, ca ne-am oprit sa vedem Parisul care e numai la 3 ore de noi
si sotul a crezut ca e romantic sa ma ceara taman in varful turnului Eifel
, ploua marunt si atunci, am zis daaaaaaaaaaa imediat si am plecat sa sarbatorim evenimentul
:). Nu stiu de ce va povestesc acum toate acestea
.Cat despre bebica noastra e o minune, credeam pur si simplu ca nu pot sa am copii, nu am ramas insarcinata si m-am obisnuit cu gandul ca nu voi avea copii si nu mi se parea o tragedie, cum mie imi place mult sa calatoresc in lume si sa fiu independenta imi convenea oarecum situatia. Dupa aproape 2 ani si jumatate am rams insarcinata tocmai intr-o perioada 'stresanta' cum mai zicea cineva de pe forum, ne mutasem in casuta noastra care arata intr-un hal fara de hal, am dormit pe jos pe o saltea de aer ca nu ne montasem inca dormitorul si totul arata tragic in jurul nostru, si asa am ramas insarcinata, nu zic ca nu ne-am iubit intens
, insa nu as fi crezut ca acela e momentul in care se concepe minunea. Cand mi-a intarziat ciclu am crezut ca e doar o chestie temporara care se va regla insa cand au aparut greturile si am vazut ca pot si fara cafea mi-am zis ca e vremea sa merg la
, care mi-a confirmat banuiala, aveam deja un bebic de 2 luni...Fericire si nu prea pentru ca la inceput mi-a fost un rau de nedescris si casa era cu susul in jos si praf si dezordine se lucra de zor la casa si mi-era greata de tot, dupa ce l-am vazut pe bebe prima data n-am mai putut de bucurie si nu mi-a venit sa cred ca in pantecele mele se afla un mic omulet care a fost conceput din dragoste si mi-a fost tare drag sa-l vad asa de frumos si bine format, a fost cel mai fain eco care l-am vazut si imi pare rau ca nu l-am inregistrat pe caseta pentru ca era un eco vaginal si se vedea foarte bine! Uite-ma acum plina de emotii si mandra de burtica mea dupa care toata lumea intorce capul, e deja destul de mare si azi in piata un tip mai in varsta mi-a spus ca o sa fie baiat
si mi-a urat succes! Toata lumea aproape care mi-a vazut burtica mi-a zis sa ma astept la un baietel, numai d-na
mi-a zis ca o sa fie fetita! Acum ramane de vazut dar este incurcatura cu numele si unele obiecte vestimentare care le-am luat si roz, desi m-am axat mai mult pe alb. Apropos azi i-am luat niste ciorapei atat de micuti si de simpatici sa imi vine sa ii port ca si brelog. Dupa atatea povesti nemuritoare care sper ca nu v-au obosit va las cu bine...ma gandeam la Clio, poate ea s-a suparat pe noi dar noi nu ne-am suparat pe ea si sa faca bine sa revina printre noi :). va pup si sa va bucurati de soare si cele cu bebicii sa se bucure de soarele lor, adica de iubitii copilasi care cred ca va umple inima de caldura mai ceva ca un soare!
teodora racz spune:
Danna J frumoasa poveste ne-ai spus!Este bine cand ai o surpriza de genul asta!Imi pare rau ca la voi ploua pt.ca aici este un timp superb si vom merge si noi la o plimbare!
Mamacita pe mine nu m-a tinut mult la spovedanie;poate si pt.ca a vazut ca sunt cu burtica;si stii ca sa mearga totul mai repede mi-am scris toate pacatele pe o hartiuta;eu post nu am tinut si stiu ca femeile gravide pot sa mearga linistite chiar daca nu au tinut;oricum m-am simtit mult mai bine dupa;si sotul s-a spovedit asa ca daca poti,du-te!
Ligia iti tinem pumnii!
mamacita spune:
Cine zicea ca viata bate filmul avea dreptate,danna j!
Teodora,multumesc,fac tot posibilul sa ma duc si chiar cred ca ai dreptate,de sarbatori va fi aglomerat iar la noi lumea nu se mai comporta crestineste,sa sper ca ma lasa,n-ati vazut ce s-a intamplat,cum s-au batut si injurat pentru o sticluta de aghiasma?Am impresia ca multi se duc nu din credinta,ci ca sa fie vazuti sau pentru ca e moda...Stiu eu sigur unii care asa actioneaza;de exemplu tin post cu mare sfintenie,dar te-ar lasa sa mori la usa lor...
Am fost la plimbarica,dar n-am mai ajuns la Neptun,ca m-a luat foamea,ne-m plimbat pe la Eforie,a fost chiar foarte placut.
oanamc spune:
Fetelor, am fost si eu la o plimbarica. Dupa furtuna de ieri, azi e zi de vara! Nu va puteti imagina cate carucioare si cati copii prin parcuri!
Danna_J, frumoase clipe!