Mamici de martie - aprilie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Adriana draga de tine sper ca dormi, ca a reusit sa te ia Mos Ene in lumea lui.
Pai eu ce sa fac, a lucrat sotul meu prin gradina, am stat pe linga el, am mai facut si eu una alta incetisor, de exemplu mi-am adunat niste seminte de patrunjel, ca ce o sa facem la anu'! Dupa, am facut un fel de placinta de spanac (cea greceasca, spinaco pita cum ii spun ei, am zis bine Zuzunaki???), pt prima oara in viata mea, dupa o reteta de pe cutia de foi de placinta.
Si cam atit! Ce se iimpla nou la capitolul contractii, nu stiu ce sa zic, parca parca ar fi mai dureroase ce simt eu in partea de jos a abdomenului, dar nu stie cine ce. Dar parca acum incet incet apare o jena la nivelul spatelui, dar parca poti sa sti cum trebuie sa fie!?
Presimt ca o sa mai am de asteptat.
Ce nu am apucat eu sa fac a fost sa ma spovedesc si sa ma impartasesc. Vroiam sa o fac in weekendul asta, dar...Asa ca sotul meu si cumnatul meu (care a venit de vreo luna ca preot pt comunitatea romaneasca de aici), fac o slujba "de urgenta" ca sa poata sfintii cuminicatura pt impartasanie.
Pupici ca ma cheama...
Oana si David care si-a spart colivia dar nu mai vrea sa apara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Buna dimineata fetelor!Cam lenesi bebelusii nostri!Probabil ca stiu ei unde este mai bine!
Ocrainic si Iantana va tin pumnii si va doresc o nastere usoara!
Rrox bine ca mi-ai spulberat fanteziile in legatura cu Baby Expo!
Mamacita spovedania se poate face in orice zi;eu am fost ieri ca sa evit aglomeratia si de frica sa nu nasc intre timp;daca vrei poti sa te spovedesti de Florii numai ca va fi inghesuiala mare!Dar poate te vor lasa in fata cand iti vor vedea burtica!
Adriana observ ca ai inceput turele de noapte!
Oana si eu stau si astept cu nerabdare momentul care se pare ca se mai lasa asteptat!

Teodora si bb.38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza fetelor.

Si eu am avut insomnii azi-noapte dar nu am avut chef sa deschid calculatorul.
Nu stiu ce am , dar de la 5 azi dim am o durere groaznica in partea stinga, dar f sus , undeva sub coaste. Nu stiu ce am, dar ma injunghie asha. Sper sa nu fie un inceput de travaliu pt ca sunt singura acasa si f speriata. Doc mea nu e prea incantata sa o aduci in weekend ,de-aia eu sper ca e numa un junghi de la reumatism. Ma doare si un shold de nu mai pot. Ca sa nu va mai spun ca m-am deranjat un pic si la stomac, si imi umbla ceva prins intestine (acu realizez saracele mele intestine ce trasee ciudate au acum).
Sper ca daca ma apuca contractiile, sa o faca numa petse vreo 3 ore cand imi vine sotzul acasa.

Hai ca m-am vaitat destul. Dar ce sa fac? Cui sa ma pling? E deja ora 9:30 dar nu indraznesc sa sun pe nimeni, fiind weekend, toti vor sa doarma mai mult.

Ma duc sa ma pun in pat ca vad ca ma apuca si niste contractii nedureroase. Doamne ajuta sa fie alarma falsa.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dragele mele,Ligia iti tin pumnii sa nu fie momentul chiar acum cand esti singurica dar cred eu ca oricum mai dureaza si ajunge sotul acasa! Asa ca succes, nu te panica si tai cuminte in patuc.Lantana, daca ai citit si eu am patit tot ceva asemanator, un fel de alarma falsa dar din partea mea care crezusem ca mi s-a rupt apa, a fost un fel de exercitiu premargator nasterii, nu imi parea rau sa se intample evenimentul. Iti doresc nastere usoara fara probleme.OanaCrainic, tinem pumnii in continuare si duminica sa-l ti mandra pe David in brate. Imi place mult numele ales de tine si eu l-as fi numit daca era micut tot David insa nu sunt sigur ca Narcis (sotul) era si el de acord. Am dormit foarte bine noaptea aceasta dupa o baie relaxanta cu cateva picaturi de ulei de migdale, iar peste putin timp vreau sa mergem in piata saptamanala din oras. Este foarte fain, se inchide centrul orasului pentru auto si sunt tot felul de tarabe cu diferite lucruri, gasesti si pentru bebe, dar de obicei nu cumpar de acolo insa ma intereseaza un material de perdea si sa mai vad ce gasesc. Vreau sa ma plimb cat mai mult in perioada aceasta desi uneori am dureri inghinale foarte mari mai ales cand ma ridic din pozitia sezut sau din pat!Dialori, sa ai grija de tine si iti doresc narstere usoara !Va doresc tuturor un weekend minunat si Cel de sus sa fie cu voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Tot eu, cred ca este ultimul mesaj inainte de plecatul la spital. Cum mi s-a zis, fac bocceluta si am plecat la ora 10 (acum e 8.10). Contractiile nu prea s-a intensificat, nici ca frecventa, nici ca intensitate, asa ca...nu stiu. Probabil ca o sa verifice cit de dilatata sunt, caci pina acum nu am avut parte inca de un examen intern toata sarcina!!!
Ce sa va mai zic, emotii nu am, cred ca o sa ma copleseasca pe parcurs, iar teama nici pe atit, oare chiar sunt inconstienta???
Pupici tuturor, bata si tie lantana si cind o sa mai ajung si eu pe net sa citesc doar vesti bune, bune despre bebelusi sanatosi si frumosi.
Oana si baietelul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Fetelor, multumesc pentru urari, si voua va doresc tot binele din lume, la cele cu bb-ei multa sanatate, iar celor care se pregatesc de nastere mult curaj si o nastere usoara.Mamacita, iti multumesc mult pentru raspuns , deja e mai bine cu capul de doua zile,Beau doar o cafeluta mica pe zi, cofedol am in casa dar nu am luat ca mi-a fost frica sa nu treaca in lapte si sa-i fac rau fetei.Acul sigur a fost subtire , ca i-am spus dr. ca dupa operatia de apedicita m-a durut capul un an, dar era facuta acum 15 ani si sigur de atunci, s-au schimbat acele, a si zis ca are grija, problema a fost ca m-a intepat de vreo 5 ori cred pana a reusit, eu am 1.80 si poate de-asta , plus ca zicea ca am ligamentele(?)dintre vertebre osificate si nu patrunde acul, ceva de genul asta, la ultima incercare a reusit, zicea ca daca nu reuseste , ajungem tot la generala.Apoi a durat mai mult decat normal sa prinda anestezia, ei vroiau sa se apuce de operat si eu inca miscam constient un picior, s-au mirat si ei, au mai asteptat 5 minute si apoi s/au apucat de treaba.Si la operatia de apendicita la fel am patit, au taiat cand inca nu eram amortita, desi ar fi trebuit.Probabil am eu o sensibilitate mai mare, nu stiu.Oricum bine ca mi-a mai trecut, nu de tot,dar e suportabil, pot sta in picioare.Cam asta e , multumesc mult la toate fetele si va doresc numai bine.Roxx, cum e cu fenobarbitalul?Si mie mi-a dat dr. sa- i dau la fata, ca are icter si nu-i trece, ca daca nu ma trimite la spital s-o puna la lampa, si zau ca nu vreau.Dar doarme foarte mult si daca nu suge atatea ore clar ca nu ia in greutate.La tine dupa cat timp a trecut icterul dupa fenobarbital?Va pup acum, ca nu mai pot sta la calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Crangutalil ma bucur ca-i mai bine cu capul! Eu nu i-am mai dat Fenobarbital Ioanei fiindca incepuse sa se dezgalbeneasca singurica. Dar ea a facut si fototerapie in spital si oricum a supt bine intotdeauna, nu a fost mai somnoroasa decat trebuia. Mai este si acum putin galbioara, nu i-a trecut chiar de tot, dar e foarte activa si suge foarte bine. Chiar s-a facut o dolofana. Ia cate 50g. pe zi . Daca e prea somnoroasa si nu suge bine Thea mai bine ii dai Fenobarbital. Eu am intrebat in toate directiile si ajunsesem la concluzia ca e absolut OK sa-i dau daca e nevoie.

Dialori tinem pumnii sa apara cea de-a doua fetita cat mai repede si in conditii cat mai bune!

Lantana cu siguranta nu mai e mult pana te intalnesti cu bebe! Nastere usoara!

Ocrainic sper ca ai nascut pana acum, dar daca nu, tinem pumnii in continuare

Clio unde te-ai ascuns? Sau deja esti cu fetita in brate?

Mamacita cred ca e mult mai bine sa-ti faci griji, decat sa inghiti aspirine imediat cum racesti, mai ales daca te-ai chiunuit atat sa ai un copil si mai esti si medic, deci stii ce faci. In fond putea sa ia un paracetamol, daca chiar nu se putea doar cu remedii nemedicamentoase.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetele!!
Crangutalil si Adela20felicitari sa va traiasca puiutii si sa fiti sanantosi cu totii!!
Oana si Dialori sa fe intr-un ceas bun sa aveti o nastere usoara si va asteptam cu vesti si cu pozici!!
Mamacita tinem si oi pumnii sa fie totul bine si sa va ocolesca raceala
Noi suntemn bine fetita mea s-a cam smecherit si mi-a transformat sanul in suzeta ei...Am fost la control la doua saptamani si intr-o saptama a lua cam 200 de grame nu stiu cume bine sau nu??
Cei de la spital mi-au spus ca un bb ia cam 30 de gr pe zi si Karen a luat cam 26 un picut putin si cica sa-i dau seara inainte de culcare san ,iar apoi completare cu formula.Eu una nu vrea si nici puiuta nu plange ca nu i-ar ajunge sau ceva..asa ca...
Sa aveti o nastere usoara cele ce sunteti pe ultima suta de metri si sa ne auzim cu bine la bebelusi de martie aprilie
Mai intru mai tarziu daca ma mai lasa printesa ma duc sa-i fac baita!!

Mergi la inceput

Tot eu!

Deocamdata am scapat! Am reusit sa fac si un dus, am si motzait juma de ora si parca acu sunt mai bine.
Cred ca vremea asta imi joaca feste. La noi acu ploua nasol si e o vreme sa nu scoti catelul din casa. Cred ca presiunea scazuta ma ataca pe mine, ca mereu sarcina asta cand a fost vreme "moale" am avut probleme.
Hai ca mi-am sunat sotzul si e pe drum. In juma de ora vine acasa si pot si eu sa fiu mai linistita.
Hai ca poate cu ajutorul lu D-zeu reusesc sa fac un tauras nu un berbecutz. Nu ca as avea ceva cu berbecutzi, dar m-am obisnuit cu gandul ca va fi tauras.

In rest ce sa va zic, sunt un pic mirata de oana care zice ca i s-a rupt apa si totusi nu au tyinut-o in spital. la noi , daca s-a rupt apa nu mai pleci acasa. Daca nu apar contractiile, tzi le provoaca, dara acasa nu mai pleci.

Noroca ca mi-ati amintit de antitetanos. Il am in frigider, azi tre sa o chem pe prietena mea , care e asistenta sa mi-l intepe. Oare doare? Unde se face asta?

Slabutza miscarea astazi pe aici. Toate va relaxati asha de weekend.

Mai vorbim cand mai apucatzi si voi sa intratzi pe forum

Mergi la inceput

Mai fetelor se pare ca clio s-a suparat pe noi.
Uite tocmai am vazut ca a postat pe subiectul cu vobsirea parului in timpul sarcinii, dar cu noi nu vrea sa vorbeasca:).

Deci se pare ca nu a nascut!
No ca am dat-o de gol, sper ca nu se supara.

Mergi la inceput