Mamici de martie - aprilie 2005 (28)
mamici
Lorelai 
a nascut pe 18 ianuarie
Livia si Maya
Ninocikap
a nascut pe 17 februarie
Mihai Alexandru , 4 kg., 52 cm., APGAR 9
Cameron
a nascut pe 23 februarie
Erin Stefan , 3 kg.
Ellinia
a nascut pe 25 februarie
Stefanut , 2,900 kg., 50 cm., APGAR 10
Saphir
a nascut pe 27 februarie
Ailish Samburica
Betilina
a nascut pe 27 februarie
Irina Maria , 3 kg.
Clara03
a nascut in februarie
Sebastian , 3,150 kg, Apgar 9, 50 cm
Caramella
a nascut pe 1 martie
Alicia Bianca , 2,800 kg., APGAR 9
Raluca I
a nascut pe 2 martie
David Andrei
Elibui
a nascut pe 4 martie
Alice , 3 kg., 54 cm.
Claudia 2803
a nascut pe 7 martie
Melissa Ioana , 3,180 kg., 51 cm.
Erix
a nascut pe 9 martie
? , 3.850 kg.
Giuliatm
a nascut pe 10 martie
Alessandra , 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10
Dariaevelin
a nascut pe 10 martie
Brien Constantin , 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10
Andruzza
a nascut pe 10 martie
Rares , 3,4 kg.
Ana71
a nascut pe 13 martie
Eva Maria , 3,3 kg., 51 cm.
Simonette
a nascut pe 13 martie
George Alexandru , 2.750 kg., 47 cm., APGAR 9
An-k
a nascut pe 14 martie
Bianca Ecaterina , 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9
Anca Micaela
a nascut pe 17 martie
Ema Ioana , 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10
Smmiha
a nascut pe 18 martie
David Andrei , 3 kg., 50 cm.
Zuzunachi
a nascut pe 19 martie
Alexandros Xenofon , 3,820 kg., 52 cm.
Rrox3
a nascut pe 23 martie
Ioana Alexandra , 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9
GabiG
a nascut pe 23 martie
Luca , 2,9 kg., 48 cm.
Gilbertliana
a nascut pe 24 martie
Tudor , 2,950 kg., 50 cm.
Coral
a nascut pe 24 martie
George Victor , 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9
Gia22
a nascut pe 25 martie
Nicolas David , 3,9 kg., 52 cm., APGAR 10
Raluk
a nascut pe 26 martie
Nicola Adriana , 3,350 kg., APGAR 9
Hiroral
a nascut pe 30 martie
Karen , 3,148 kg., 51 cm.
Kathywsha
a nascut pe 31 martie
Iosif , 3,8 kg., APGAR 9
FancyBaby
a nascut pe 2 aprilie
Alessia Maria , 4,1 kg., 55 cm.
Carmissis
a nascut pe 2 aprilie
Rada , 2,6 kg.
ClaudiaH
a nascut pe 3 aprilie
Stefan , 3,4 kg., 51 cm., APGAR 9
Gabrianah
a nascut pe 5 aprilie
Gabriel-Stefan , 3,8 kg., 54 cm.
Giliutza
a nascut pe 7 aprilie
Adinuta? , 3,4 kg.
Gabrielaveres
a nascut pe 8 aprilie
Thomas Daniel , 3,220 kg., APGAR 10
Crangutalil
a nascut pe 9 aprilie
Thea Ioana , 3,5 kg., 50 cm.
Geta Sava
a nascut pe 11 aprilie
Emilia Alexandra , 3,620 kg.
Adela20
a nascut pe 14 aprilie
Alexandra , 3,3 kg.
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2005
Sasuke DPN 7 martie 2005
Salimoni DPN inceputul lui martie
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de 
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Ako DPN 17 martie 2005 viitoare mamica de 
Darian si Rares
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Geneviere DPN 26 martie 2005
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de
Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de 
Aprilie
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
AdelaP DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Oanamc DPN 11 aprilie 2005, viitoare mamica de
Letitia Medeea
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Andira DPN 15 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
, Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Gipsy DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de
Robert Andrei
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lantana7 DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Cristinatwo DPN sfarsit aprilie 2005 , viitoare mamica de 

Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de 
Jenii viitoare mamica de 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43325" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43842" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44215" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44670" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45074" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45358" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45531" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45739" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46035" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46287" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46504" target="_blank">25 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46909" target="_blank">26 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47181" target="_blank">27
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
Raspunsuri
rrox3 spune:

Gata, am fost si la Baby Expo cu tot cu Ioana. Pana la urma am pus-o in marsupiu pentru vreo 40 minute cat am colindat pe acolo, dar am sustinut-o si cu mana sa nu o zdruncin cand merg. A dormit fericita. Am hotarat sa-l folosesc doar ocazional si pentru durate scurte pana mai creste. Uitati si un link pentru cele interesate, am intrebat si la Parintii intreaba, parintii raspund si am primit o gramada de raspunsuri (despre marsupii): www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47328" target="_blank"> Bebe in marsupiu
Mi s-a parut cam jalnic salonul, cam mizerie pe acolo si putini expozanti. A fost cu folos totusi vizita, am vazut scaunele auto de la chicco, dar n-am cumparat inca fiindca vreau sa-l vad si pe cel de la neonato inainte sa ma hotaresc si bineinteles ca nu exista la marele salon! Am vazut si ca celelalte marci nu imi plac (finisarile si aspectul general) si am cumparat si niste ghetute adorabile din piele intoarsa, rosii, pentru Ioana peste cateva luni
Si m-am intalnit si cu Anca Micaela cu sot si Ema cu tot, ceea ce mi-a facut mare placere, in sfarsit ne-am vazut, ca tot treceam una pe langa alta pana acum (suntem la acelasi medic). Din pacate amandoua fetitele dormeau duse, ar fi fost interesant sa se vada. Ioana deja e foarte interesata de ce e in jurul ei cand e treaza.
Mamacita sa nu-mi spui ca l-ati conceput (scuze daca sunt indiscreta!) pe Alexandru in Turcia!! Nu de alta, dar noi chiar asa am facut cu Ioana
Asta dupa 1 an de incercari fara succes ![]()
Lulu75 Zymafluor iau copii incepand cu cateva luni, nu mai stiu exact cate, nu mamicile gravide. Eu i-am dat Mariucai si are dintii sanatosi si albi, desi abia de un an se spala zilnic cum trebuie, pana atunci ne tot razboiam. Acum l-am mai rarit fiindca foloseste pasta de dinti care contine si fluor.
Danuta t eu sper ca nu v-am urecheat!! A fost doar o observatie. Si sa stii ca nici eu nu am acceptat vizite la maternitate, cu exceptia mamei mele, sotului si Mariucai. Cat sunt in spital in pijamale, cu tot felul de dureri si cu bebe nauc saracul de lumea in care a aterizat chiar nu cred ca e momentul sa primesc vizite. Cand suntem gata de intalnit lumea ne externeaza si pe mine si pe bebe si de atunci devenim sociabili ![]()
Gabrianah imi plac la nebunie copilasii tai! Sa va traiasca si sa fie fericiti!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
cristinatwo spune:
Gabrianah, valoarea bilirubinei este mare. Nu stiu insa cum se procedeaza in Germania. In Romania pot sa-ti spun ca se facea fototerapie in primele zile dupa nastere(este eficienta pana la varsta de 1 saptamana). Ulterior noi administram fenobarbital.
Din punctul meu de vedere ar trebui vazut de medicul pediatru care poate stabili conduita ulterioara.
Mamacita, iti tin pumnii sa nu aiba nimeni de comentat la prezentare. Si felicitari pentru evolutia lui Alexandru. Cum de fiecare data bebeii mei au luat exemplu de la Alexandru sper sa-si pastreze bunul obicei si peste o saptamana sa anunt si eu ca au ajuns la aceasta greutate(ei sunt mai mici cu 5 zile).
Rrox, ceva lucrusoare interesante, "maruntisuri" necesare in primele saptamani ai vazut la Baby Expo? Eu as vrea sa merg pe acolo dar tot ma intreb daca merita efortul
oanamc spune:
Cred ca azi sar peste plimbarica. S-a intunecat rau afara si cred ca vine furtuna.Brrrrr!
andrruzza spune:

bebelushi, mamici si burtici....

mamica lui Rares
_
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ocrainic spune:
Salut fete dragi, nu stiu cind o sa va mai scriu personal, am sa-l rog pe Marian sa va dea de veste.
Este 5 dimineata la noi si pe la 4 dimin s-au rupt apele, asa ca tusti la spital pt antibiotice cu faimosul streptococ. Si cine stie cind mai vin acasa. Doar cu puiutul in brate in citeva zile.
Va pup cu drag si sa va ginditi la noi!
Oana si David care vine!!!
adrianafedorca spune:
Felicitari, Adela20 !sa-ti traiacsa fetita sa fie sanatoasa si frumoasa
ocrainic iti tinem puminii sa dea Domnul sa fie bine si sa te intorci acasa cu David
rrox3 zici ca nu e cine stie ce la baby expo? hainute pt bebelini au , vreau ceva mai deosebit sa-l scot din spital, sa ma duc degeaba? au aratat si la tv niste imagini dar n-am vazut mare lucru, sa vad cum ma simt maine , poate merg
oanamc ceva nou pe frontul de vest? ai montat lustra , ai spalat covorasul? acush acush vine bubulina si nu esti gata ,
hai ca mai avem putin si suntem toate gata , vai ce emotionata sunt, nu-mi vine sa cred ca mai suntem cateva, si ca toata lumea e bine , Doamne iti multumesc ca ai avut grija de toate mamicile de martie aprilie 2005,
fetelor va pup, fug in patut , si revin mai tarziu sa vad ce mai faceti
Adriana si bebelinul 38 de saptamani
adrianafedorca spune:
oanamc cred ca stiu ...bebelina ta vrea sa fie tauras, de aia nu se grabeste sa iasa, probabil nu vrea sa fie berbec, asta e sigur, am tot stat si m-am gandit si cred ca asta e...
hey v-ati culcat asa devreme?
ocrainic spune:
Eu din nou. Sunt happy ca nu a trebuit sa stau in spital, caci poate sa mai dureze pina incepe travaliul. Asa ca l-au verificat pe bebe (bataile inimioarei)+ contractiile mele (neregulate, dar existau), totul e perfect, au vorbit la tel cu tanti mea chinezoaica si planul a fost sa merg acasa. O sa ma sune tanti mea chinezoaica de-a lungul zilei sa ma verifice cum stau cu contractiile, iar daca nu se intimpla nimic, la ora 22 deseara trebuie sa merg cu tot calabalicul la spital caci imi dau antibiotice intravenos. Si daca tot nimic pina la 24 de ore dupa ce s-au rupt apele, la indus nene cu ocitocina (nu vreau!!!!!). Sper din tot sufletul sa se intimple natural!!!
Tot ce simt eu in momentul de fata sunt niste dureri trecatoare sub burtica, care tin 30-35 de secunde. Nu stiu sa zic cit de des apar, dar oricum nu f des.
Fete, nu veniti cu idei ce as putea sa fac ca sa ajut sa se declanseze travaliul normal??
Ma gindesc sa incerc sa dorm putin, ca mi-e un somn!!!!!!!!!!!!! Si poate o fi ultimul somn sanatos pina vine bebe si pe urma toata ziua sa ma plimb prin casa si gradina (se arata o zi frumoasa insorita!). Aveti alte idei???
Pupici,
Oana si David cel fara prea multa apa
ocrainic spune:
Eu cred ca voi dormiti deja!!!
Ce prost moment mi-am gasit si eu sa mi se rupa apele, vineri seara in RO, cind lumea se bucura ca vine weekendul si petrece cu sotiorii
!
Si eu nu am cu cine povesti si sfatui!

Somn usor atunci! Si sper sa nu fiu tot aici cind va treziti!!!