Mamici de martie - aprilie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Bon soir fetele!

si multumim de complimentarisa faceti ptiu ptiu sa nu mi deocheati baiatul!

gabrielaveres,
nu te ingrijora ca nu misca mult bebe.in faza terminala asa se intampla.nu mai are loc thomi!si alexucu meu a fost mai lenes pe final.

azi a stat mai toata ziua treaz,iar acum pe seara l a dururt burticautza dar l am mai calmat cu un prosopel cald si cu sticlutza calda.imi vine sacand il vad ca sufera
ellinia,
si eu zic daca poti sa mergi la mama ta.cred ca ai nevoie sa te mai relaxezi putzin pt ca pari tensionata.pupici si ai grija de tine si bebelul tau scump!
rrox3,
abia asteptam sa ti vedem fetitzele!si pe tine, desigur!
oanamc,
mult succes luni si nastere si recuperare cat mai usoare!

si s aveti somnic linistit!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

a,
si eu m am impartasit inainte de nastere.e f bine.daca putetzi,mergeti la biserica.

chiar asa,mamacita!azi n ai venit la apel!sau faci iar chef?

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am deosebita placere de a va anunta ca azi dimineata la ora 6 si 20 de min s-a nascut Thomas Daniel!
Gabriela, felicitari, mii de felicitari!
Thomas, dragul meu nepotel, sa cresti mare, sanatos si cuminte!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Felicitri Giliutza, ca de obicei eu sunt in urma cu felicitarile datorita fusului orar!!! Sa-ti traiasca fetita scumpa si tu sa te inzdravenesti repejor!!!

Zuzunachi-Doamne ajuta ca s-a terminat cu bine istoria cu spitalul si ca se simte mai bine minunea ta. Mai sa nu fie cu deochi (cum zici tu), dar ai o frumusete de baietel ca nu-ti poti lua ochii de la el!!! Si e si un voinic. Sunt curioasa cit o sa aiba David al meu la nastere, caci la 37 sapt era de 3.400 kg.

Rrox-bravo pt prima plimbarica!!! Cred ca erati tare haiosi cu totii impingind la caruciorul bebicii. Dar ce mindra era Mariuca, imi pot inchipui!

Clio- bravo pt cumparaturi!!! Ai facut un lucru intelept, ce era ca dupa nastere sa te lovesti la tot pasul de lucruri de care ai nevoie!!! Si imi inchipui cit de naucit ar fi fost sotul tau saracul!

Oanamc - e bine micuta!!! Bravo ei! Iti tin pumnii la nastere! Nici ca mai stiu, tu pt cezariana te pregatesti? Mult mult curaj, si vezi cit chefuiesti in weekend.

Am rezolvat azi toata hirtagoria pt recoltatul de celule din cordonul ombilical. Am stat si ne-am gindit daca sa o facem sau nu, caci e destul de costisitor (aproximativ 1000 euro), si in final am decis ca decit ceva material pe care cheltuim cu usurinta, mai bine o sansa in plus puiului in cazuri extreme (Doamne ajuta sa nu fie nevoie de ele!!!).

Iar am umblat de nauca prin oras, si am gasit in final o draperie rezonabila la pret pt camera bebeului si draguta foc, caci ce vazusem in alta parte, foarte frumoasa de altfel, m-a sunat tanti azi cu un pret de...vreo 200 euro, nu mi-a venit sa cred, pt un geam de 1.60/1.60m!!! Asa ca am luat una de gata si de abia astept sa o punem!!! In rest nici nu stiu ce am mai facut, dar oricum am stat vreo 5 ore prin oras, iar acum trebuie sa fug la curatenie. Noroc cu mama, care nu ma prea lasa sa fac mare lucru, dar acum ea e "blocata" in bucatarie, tot la cerintele mele. A, stiu ce am mai achizitionat, plante, imi place de mor gradinaritul, si sunt asa de mindra de gradinuta mea, caci anul trecut pe vremea asta nu exista nimic pe aici, iar acum, creste, creste. Am luat 3 azalee (cresc in gradina pe aici), una galbena, una rosie si alta alba, un maslin, caci de mult imi doream, e asa de frumos, si o alta planta care nici sa ma tai nu stiu cum ii zice, dar e draguta foc, are frunzele cu verde si galben, e evergreen (nu-i cad frunzele nicodata, si creste ca o tufa. Saracul Marian, dupa ce ca imi suporta mofturile de gravida, acum mai are si de sapat in gradina! E, face parte din acelasi "nesting", ma scuz eu!

In rest ma simt binisor, tot mai greu noaptea, nu stiu voi cum va descurcati, dar pt mine e o adevarata lupta sa ma intorc de pe o parte pe alta, si ma si doare burtica cind incerc asta!

Va las ca iar am scris istorii, nu stiu de ce mereu mi se intimpla asa!
Va pupilesc si curaj fetelor care nasc in weekend (tinem pumnii Craingutatail) si multa sanatate bebicilor micuti!
Oana si Davidut (mai sunt 10 zile!!!)

Mergi la inceput

Bravo!!! FELICITARI Gabrielaveres!!!! Sa traiasca Thomas Daniel!!! Nu a mai asteptat el sa treaca weekendul! Sanatate multa puiului si tu sa-ti revii repede si sa ne povestesti!!!

Pusilici muti!
Oana

Mergi la inceput

Unde esti mamacita? Ca nu a mai fost zi fara tine!!! M-am obisnuit cu mesajele tale zilnice. E totul OK, da?

Daca nu ma bati, si iti mai amintesti de link-ul acela cu decalotarea, ca eu lenesa nu am reusit inca sa ajung la el, si acum i-am pierdut urma!

Nici pe mamanati si danna_J nu le-am mai "citit" de mult, fetelor, ce mai e pe la voi, hai spuneti-ne doar 2 vorbe ca sunteti bine!!!

Pupici,
Oana si bebeul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Felicitari Gabriela!Sa-ti traiasca puiul!Te asteptam cu poze!
Fetelor ce liniste-i pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Salutare fetelor!

Revin si eu pt cateva momente cu toate a sunt frant ade oboseala.
la listuta fe fetita mea o ceama Nicola Adriana ,am avut 3350 gr si apgar9 la cezariana

Eu ma simt bine cu operatia cu toate ca a fost experienta memorabila cand oi avea timp am sa va povestesc
Deocamdata suntem acasa maine facem 2 saptamani
eu am probleme f mari cu pieptul am niste rani ingrozitoare si reusesc f greu sa alptez iar fata nu se satura deloc mi-a luat putin in greutate.

va pup si cand oi mai avea timp am sa va citesc........pama una alta tot ce prind dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Giliutza si Gabriela, multe, multe felicitari si sanatate multa voua si micutilor.
Gabriela, se pare ca Thomi n-a mai avut rabdare sa vina si bunica, dar lasa, ca pana iesiti din spital, ajunge si ea. Bine ca sunteti sanatosi amandoi si refacere grabnica.

Fetelor, vreau sa va multumesc pentru incurajari, mi-a fost mult mai bine ieri, asa ca am mai cumparat 2 bluzite pentru bebe (nu m-am putut abtine, oricat am incercat). Am luat una pentru 0-3 luni si una pentru 3-6 luni, ca doar sper sa semene cu tati si sa creasca mare si frumos.

La controlul de ieri, am facut o inregistrare de 15 minute a activitatii cardiace (asa am retinut). Se incadreaza in limitele bune. A fost tare simpatic, cum se misca un pic in burtica, cum se auzea mai tare cum bate inimioara, iar valorile urcau un pic mai mult. Am mai facut si o inregistrare a fluxului din cordonul ombilical, este si el in regula. Asa ca dr a decis sa il mai lasam in burtica, nu da semne ca ar fi stresat, iar maine mergem la o noua inregistrare.
Dupa unele masuratori, ecograful apreciaza greutatea la 3 kg, dupa circumferinta abdominala o apreciaza la 3,3kg.
Cu putin noroc, s-ar putea ca acest week-end sa fie ultimul in doi (vreau sa ma odihnesc caci de cand sunt in concediu sunt mai obosita decat inainte; plus ca vreau sa imi treaca si tusea cu care inca am ramas in urma racelii).

Mamacita, s-ar putea sa ai tu dreptate cu proteinele. In ultimele 2-3 saptamani, am avut un apetit mult mai ridicat pentru carne. La cantina firmei, ma uitam la toate farfuriile pregatite ca sa o aleg pe cea cu halca cea mai mare de carne (si in nerusinarea mea , nici rusine nu mi-era de acest gest). Iar acasa, la fel, mi se parea tot timpul ca ce e in farfuria sotului e mai mare si mai bun.
Am crezut ca e doar poveste chestia cu "bebe cere", dar acum ma gandesc ca poate exista totusi un sambure de adevar pe undeva.

Oana, iti tin pumnii sa ai liniste in week-end-ul asta si sa va distrati bine la botez. Asteptam povesti despre botez, ca parca vad, intr-o luna asta o sa fie subiectul principal de discutie (pana atunci o sa fim deja experte in alaptat, baita, colici asa ca va trebui gasit un alt subiect).

Gata, va las, am si eu program de epilat azi, si am o pofta si de spanac si de mere. Poate reusesc azi sa fac piata si ceva de mancare.

Dana si bebelica sapt.38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

FELICITARI, GABRIELA!!!!!!

LA MULTI ANI, THOMAS!

Mergi la inceput