Mamici de martie - aprilie 2005 (25)

Mamici de martie - aprilie 2005 (25) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

mamici
Lorelai a nascut pe 18 ianuarie Livia si Maya
Ninocikap a nascut pe 17 februarie Mihai Alexandru
Cameron a nascut pe 23 februarie Erin Stefan , 3 kg.
Ellinia a nascut pe 25 februarie Stefanut , 2,900 kg., 50 cm., APGAR 10
Saphir a nascut pe 27 februarie Ailish Samburica
Betilina a nascut pe 27 februarie Irina Maria , 3 kg.
Clara03 a nascut in februarie Sebastian , 3,150 kg, Apgar 9, 50 cm
Caramella a nascut pe 1 martie Alicia Bianca , 2,800 kg., APGAR 9
Raluca I a nascut pe 2 martie David Andrei
Elibui a nascut pe 4 martie Alice , 3 kg., 54 cm.
Claudia 2803 a nascut pe 7 martie Melissa Ioana , 3,180 kg., 51 cm.
Erix a nascut pe 9 martie ? , 3.850 kg.
Giuliatm a nascut pe 10 martie Alessandra , 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10
Dariaevelin a nascut pe 10 martie Brien Constantin , 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10
Andruzza a nascut pe 10 martie Rares , 3,4 kg.
Ana71 a nascut pe 13 martie Eva Maria , 3,3 kg., 51 cm.
Simonette a nascut pe 13 martie George Alexandru , 2.750 kg., 47 cm., APGAR 9
An-k a nascut pe 14 martie Bianca Ecaterina , 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9
Anca Micaela a nascut pe 17 martie Ema Ioana , 3,2 kg.
Smmiha a nascut pe 18 martie David Andrei , 3 kg., 50 cm.
Zuzunachi a nascut pe 19 martie Alexandros Xenofon , 3,820 kg., 52 cm.
Rrox3 a nascut pe 23 martie Ioana Alexandra , 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8
GabiG a nascut pe 23 martie Luca , 2,9 kg., 48 cm.
Gilbertliana a nascut pe 24 martie Tudor , 2,950 kg., 50 cm.
Coral a nascut pe 24 martie George Victor , 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9
Gia22 a nascut pe 25 martie Nicolas David , 3,9 kg., 52 cm., APGAR 10
Raluk a nascut pe 26 martie ? , 3,350 kg.
Hiroral a nascut pe 30 martie Karen , 3,148 kg., 51 cm.
Kathywsha a nascut pe 31 martie Iosif , 3,8 kg., APGAR 9
FancyBaby a nascut pe 2 aprilie Alessia Maria , 4 kg.
Carmissis a nascut pe 2 aprilie Rada , 2,6 kg.
Giliutza a nascut pe 7 aprilie Adinuta? , 3,4 kg.

Listuta cu
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2005
Sasuke DPN 7 martie 2005
Salimoni DPN inceputul lui martie
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Ako DPN 17 martie 2005 viitoare mamica de Darian si Rares
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Geneviere DPN 26 martie 2005
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de

Aprilie
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de Gabriel
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
AdelaP DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de
ClaudiaH DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de Stefan
Oanamc DPN 11 aprilie 2005, viitoare mamica de Letitia Medeea
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 , viitoare mamica de Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Andira DPN 15 aprilie 2005, viitoare mamica de
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de , Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Gipsy DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de Robert Andrei
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Crangutalil DPN 24 aprilie 2005,viitoare mamica de
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Lantana7 DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de
Cristinatwo DPN sfarsit aprilie 2005 , viitoare mamica de
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de
Jenii viitoare mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43325" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43842" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44215" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44670" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45074" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45358" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45531" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45739" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46035" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46287" target="_blank">24

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor eu am dat in boala somnului, m-am trezit dimineata am papat am mai stat vreo 10 min la caculator si m-am bagat in pat si acum 10 minute m-am trezit adica am dormit vreo 3 ore, si as mai fi dormit dar m-a trezit sotul , bebelinul a dormit si el bustean, de obicei al meu se joaca cand eu ma bag in pat dar acum a dormit dragul de el de parca era frant de oboseala, oare ce am de dorm asa mult?

acum chiar ca ma duc sa votez

fetelor vedeti ca la femina intima este deschis un subiect despre alaptat , au ajuns deja la cap 2, eu m-am apucat de citit , spun lucruri interesante fetele acolo, si cate probleme sunt cu alaptatul ....nu-mi vine sa cred, sper sa nu avem nici una probleme

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24479&whichpage=1

aici e link-ul de la cap 1 - spor la citit

Adriana si bebelinul 36+

Mergi la inceput

am numarat sunt 15 fetite si 14 baietei , sunt curioasa la final cine va fi pe locul 1 ...sa fie sanatosi asta conteaza cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc foarte mult Cristina!Azi am sunat si,bineinteles,fiind duminica,n-a raspuns nimeni,dar maine iau masuri.
Adriana,si eu am o stare de somnolenta perpetua,parca m-ar fi piscat musca tete,care stare imi da si tristete;azi n-am fost in stare sa ies din casa nici macar pentru o plimbarica,desi afara e asa frumos.Acum trage sotul de mine sa ma scoata in oras,sa vedem daca oi fi in stare sa ma imbrac...
Poftim,uitam s-o felicit pe carmissis:sa traiasca Rada si sa va bucurati de ea,sa fie sanatoasa si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ce liniste mare e azi pe forum! ce faceti, ati plecat toate la plimbarici, dormiti sau va socializati?
Mamicilor, ce va mai fac bebeii? Eu sunt mandra tare, Ioana mea de ieri pana azi a luat 50g. si cu o zi inainte 40g. Mai avem putin si ajungem la greutatea de la nastere (scazuse 400g.).
Aveti idee unde gasesc in Bucuresti paturica din aceea cu fermoar, numai buna de impachetat bebelusul si pus in carucior? Ma gandesc sa incep s-o scot la plimbare cam intr-o saptamana, daca o sa ne permita vremea, si ne trebuie ceva mai gros.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Tot eu
M-am gandit sa deschidem subiectul cu Bebelusi de martie-aprilie 2005 dupa ce nasc toate fetele de aici si atunci sa ne mutam cu totul acolo. Pana atunci e chiar constructiv sa discutam tot aici si despre bebelusi. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

mey ce liniste pe aici , pe unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Bune fete, burtici si noi bebei, felicitari Kathywsha, FancyBaby si Carmissis - sa va traiasca bebeii, sa fie mincaciosi si sanatosi si voi sa fiti alaturi de ei, revenindu-va cit de repede!!!

Adriana- am intrat si eu pe link-ul dat de tine despre alaptare, si mi se pare foarte, foarte interesant si util. Dar cred ca il voi aprecia mai la justa valoare mai tirziu, cind sunt convinsa ca fiecare dintre noi vom avea experiente si probleme diferite cu bebicii nostri sugaciosi! Mie mi se cam face teama daca o sa ma descurc sau ba, daca o sa fie bebeul mincacios, daca, daca, daca...Dar oricum raspuns la toate astea, doar mai tirziu!

Cristinatwo - mii de multumiri pt toate sfaturile super utile, si multa sanatate gemenilor!

Mamacita, Adriana - ce va pot "invidia" ca reusiti sa dormiti multisor, eu tot la fel de cind am terminat cu slujba, ulcat la 12-12.30, trezit 6-6.30!!! Sunt tare nacajita, as vrea si eu sa ma odihnesc mai cu spor acum ca am scapat sii de raeala, dar nimic...

Mamacita - bravo voincului tau ca s-a facut maricel! De acum ginduri negre mai putine (desi in practica nu cred ca ne iese)!

Simonette - Doamne ajuta ca s-a terminat cu bine pt tine si bebe!!! Multa multa sanatate pt micut! Insista cu alaptatul, e cel mai bn lucru pt bebel. Da si tu un ochi (asta daca te mai lasa George Alexandru)pe link-ul dat de Adrianafedorca despre alaptat, poate mai gasesti acolo sfaturi utile ce ti se porivesc tie si bebelui!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24479&whichpage=1

Gabrianah si Gabrielaveres- tinem pumnii si sa ne dati de veste!!!

Oanamc- felicitari pentru analize!!!! Sa ne dai de veste cum a ieit eco bebeului, doar vesti bune trebuie sa ai la asa o graviduta model!!!

Noi, am fost la nenea ginecologul vineri, care ne-a facut acelasi lucru ca si tanti chinezoaica, si care nu a facut decit sa ne confirme ca totul e OK si ca el fericit vine, daca dintr-un motiv sau altul o sa ajung sa am nevoie de un obstetrician a nastere (in conditiile unui travaliu normal, este doar tanti chinezoaica pe aproape!). In rest nimic senzational, doar aceeasi stiuta discutie despre "minunatul" strepto B si Rh negativ (testeaza singele bb din cordonul ombilical, si daca e positiv, ti se da vaccinul). Bebele marisor, dar nu parea ingrijorat defel din cauza asta cind m-a vazut(cred)asa mare si lata.
In rest, noi tot in febra "nesting-ului" suntem, facem lucruri care initial ni le propusesem pe mai tirziu, dar parca toate ACUM trebuie facute: decoratiuni pt camera bebelui, aer conditionat (pe post de heat pump, caci incet icet se lasa frigul pe la noi). Si culmea, nu ma obosesc defel toate astea!
O singura ingrijorare am, va spusesem eu ca imi cumparasem pe net o gramada de chestii pt bb, si o prietena urma sa le trimita. Ei bine, sunt inca in asteptarea lor!!! Incepe azi a 6-a sapt, si posta a zis ca ajung in 4-6 sapt! Trebuie sa mai am rabdare poate, dar deja ma si gindesc la o solutie de back-up in ideea ca nu ajunge patutul, ca restul lucrusoarelor nu sunt din cele indispensabile. Era poate mai simplu tot din magazin!!!

Va pup acus, caci e 7.44 am si poate mai reusesc sa trag un pui de somn!
Pupici la burtici si bebelusi,
Oana si David (37 sapt si 6 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ocrainic, stai linistita ca daca prietena ta ti-a trimis lucrusoarele, sigur vor ajunge.Cu "nesting-ul" cred ca toate suferim de sindromul acesta...
Nu imi vine sa cred ca s-au nascut deja atatia bebelusi, parca tocmai nascuse Lorelai.
Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe toti, sa le dea sanatate, sa cresca mari si cuminti!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Buna fetelor,
Harnice mai sunteti la scris! Eu abia daca mai pot sta pe scaun sa citesc ceea cec mai scrieti! E drept, accesul la calculator e "restrictionat" de Thomas, care daca ma vede butonand vrea imediat la mine in brate! Unde sa mai incapa si el, saracutul, pe langa burta mea imensa??
Saptamana asta ma duc iar la un control, dar programarea pt cezariana e deja facuta, pe 14 aprilie. Numar zilele ca un soldat!
Am deja emotii la gandul ca o voi tine in brate pe micuta pe care mi-am dorit-o atat de mult dar si la modul in care o va primi Thomas! Deocamdata mi-a spus ca nu ii va ceda patutul care a fost candva al lui, ci o va trimite sa doarma in masina!! Deh! Gelozia!
Va urez la toate nastere usoara si succes in "cariera" de mamici proaspetelor mame. Va pup

Adela si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox3, foarte buna ideea, ca altfel ar trebui sa patrulam intre 2 topicuri...

In alta ordine de idei, doctorul meu ma anunta hotarat sambata ca saptamana viitoare nasc! Daca asa zice el, asa o fi... Oficial, vineri am facut 39 sapt, dar bebelusa mea e mai mica cu o saptamana, si cum nu-mi da nici un semn, n-as fi asa sigura ca voi naste inainte de 10... Vom vedea!!

Pana atunci, sunt suparata ca nu reusesc sa ma hotarasc la un patut anume...Fetelor din Buc, care v-ati luat patuturi din lemn, de unde le-ati luat si cam cu cat?

Oanamc, am renuntat la patut cu cadru metalic, desi sunt mult mai aratoase, pentru ca nivelul de sus am vazut ca nu sustine decat in jur de max 6-7 kg... Ori, eu as vrea ceva care sa-l tina mai mult pe bebe sus. Cred insa ca voi lua si unul din asta pentru calatorit.

Mai e careva pe aici la ora asta?

Pupici si noapte buna, celor care se pregatesc de culcare!

Mergi la inceput