Mamici de martie - aprilie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Adela, super haios baietelul tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Buna dimineata!Eu n-am mai avut somn de la ora 6 si m-am tot invartit in pat;Multumesc fetelor pt.incurajarile primite referitoare la sexul bb;ce va fi va fi!Astazi avem 37 sapt.+1zi si nu mai trebuie sa iau Utrogestanul;nu stiu de ce am impresia ca sunt pe ultima suta de metri;Sper doar ca totul sa fie bine!
Clio si Gabrielaveres unde sunteti?V-am pus absente nemotivat!

Teodora si bb.37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Buna dimineata, fetelor!
Abia de aseara vad ca v-ati mai inviorat!!!

Noi sambata si duminica am colindat, acum ca a iesit ceva constructiv sa nu...este partea a doua a problemei...
Mai intai din partea sotului pentru voi, cele care m-ati convins sa fac ceva cumparaturi dinainte de nasterea bebelusei, multe
Desi s-a lasat cu suparari mari din parte viitoarei bunici, am fost totusi la cumparaturi pentru bebelusa.
Nu am luat mare lucru(decat niste hainute care imi par asa de mici!) pentru ca mi-a fost foarte greu sa ma decid, dar tot este bine pentru inceput.In cateva zile voi lua si patutul cu salteluta si lengerie! Abia cand m-am vazut pusa in situatia de a cumpara mi-am dat seama ce dificil mai este!!!Dupa ce am vazut un patut, ma gandeam deja la altul...Asta cu toate ca eu aveam impresia ca sunt ferm convinsa ca pe acela il vreau!De hainute nu va mai povestesc!Ba voiam asa, ba voiam altfel, ba culoarea asta, ba culoarea cealalta!

Rrox3, asa cum ai intuit, ma refeream la compresele sterile pentru "maretul" tampon de dupa!!!Nu am gasit nici in ruptul capului comprese de dimensiuni mai mari. Am gasit, dar minuscule...Am luat pentru linistea mea, insa sper sa gasesc in cele din urma...
Cat despre topicul "bebelusi de martie-aprilie 2004", mi se pare normal sa asteptam toti bebelusii sa se nasca, dupa care sa ne schimbam domiciliul...In plus daca plecati voi, cele care ati nascut, de aici cu cine ne mai sfatuim?!
Cat despre Iona, felicitari pentru gramele luate zilele acestea!!!Cum a reactionat Mariuca la sosirea voastra acasa?Ce atitudine are fata de Ioana?

Mamacita, un BRAVO mare pentru dolofanul tau!!!Lasa tristetea la o parte si pentru alte momente! Acum trebuie sa te bucuri de micutul din burtica!

Adriana,link-ul cu alaptarea este foarte util!!!Multumim!Ce-ti face grasanul?

Cristinatwo, multumim pentru sfaturi!!!

Teodora,cum te mai simti?

Andira, iti tinem pumnii si iti facem galerie
La fel pentru Giliutza, Gabrianah, AdelaP

Nicoleta si bebelusa +37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Neata fetele! Vad ca toata lumea se plange de somnolenta...cam asta simt si eu. Eu stau in Iasi deja de o saptamana si m-am cam saturat de asteptat! As vrea sa pot face ceva sa vina bebe mai repede si sa plec cu el la casuta mea dar mai astept sa implinesc 40 sapt cred ca asa e mai bine nu? Simt ca nu mai am rabdare sa o tin in brate:) Cine mai e la aproape 40 sapt implinite sa imi spuna si mie cum rezista ca eu pe zi ce trece tot am senzatia ca nu am sa o mai nasc niciodata:)
Felicitari mamicilor noi si sa se bucure de bebelusii lor!
Pupicei la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'Neata,fetelor,mamici cu si fara burtici!
Azi ma simt mult mai bine dpdv psihic,poate si pentru ca m-am trezit cu camera inundata de soare,ceea ce intotdeauna mi-a dat pofta de viat.Ai dreptate,Clio,tristetea e pentru alte momente,dar nu stiu ce-am avut ca-mi venea sa plang intr-una si fara nici un motiv,chiar ca prostul.Nu-i asa ca,facand cumparaturi pt.bebelusha,chiar si ceva nesemnificativ,iti creste moralul?Nu uita ca toate optiunile in ce priveste copilul vostru va apartin tie si sotului,nimanui altcuiva;e problema lor daca nu vor sa inteleaga,vorba aceea"cainii latra,ursul trece".
Sper sa va mai inviorati si voi,ca weekend mai lancezit ca asta n-am vazut pe forumul nostru.
Am sunat la tel.dat de Cristina-multumesc din nou-si era un centru de protezare auditiva;mi-au dat tel.de la farmacia Cora,am sunat,aveau pompa si le-am rugat sa o rezerve,caci va veni o prietena sa o ridice.Inca nu am reusit sa iau legatura cu acea prietena,ea fiind acum la serviciu,dar nu cred ca ma va refuza.Mai ales ca bietul nostru prieten din Germania are de alaltaieri niste necazuri...sotia lui(de fapt cu care trebuia sa faca nunta la sfarsitul lui aprilie,insarcinata fiind si ea undeva prin 23-24 sapt.,a inceput sa sangereze si i-au descoperit o problema extrem de rara(3-6% din sarcini)=placenta dubla.Drept care are indicatie de repaus absolut la pat pana la termen.Va inchipuiti?Eu n-am nimic si turbez de cateva saptamani de cand sunt acasa,cu plimbari cu tot,darmite sa stai luni intregi in pat?!Asa ca ar fi totala nesimtire din partea mea sa ii rog sa se gandeasca si la altceva cand ei sunt in situatia asta.Bineinteles ca au contramandat si nunta si tot.Mi-a venit sa plang pentru ei.
Chiar ca ar trebui sa fim fericite pentru sarcinile noastre si sa ne vedem cat mai repede cu bebicii in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Buna fetelor !

Ocrainic multumesc , am intrat si am citit

Andira eu am cumparat patut din lemn de cires plus saltea de la ma gazinul barza de pe Vacaresti

AJUTOOOR[red][/red copilul meu este constipat de 3 zile si nu face decat daca ii bag un supozitor cu glicerina.......mai exact a avut 1 scaun la 24 h

De cate ori pot sa-i bag supozitor pe zi ca sa nu-i irit funduletul? si ce sa-i dau sa- i treaca constipatia si sa revina si el la nr normal de scaune?

va rog mult ajutati-ma pt ca mi-e mila de el sa-l vad cum se screme pana se inroseste si sa vad ca nuu poate sa faca nimic

simonnete si george alexandru

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Simonette, daca alaptezi mananca tu ceva care sa il ajuta sa iasa usor afara (de exemplu spanac, paiune cu secara sau o jumatate de portocala (nu f mult ca poate face colici)

Apoi sa stii ca in jurul varstei de 1 luna jumate doua luni nu mai e obligatoriu sa faca kaki dupa fiecare masa, poatre avea unul-doua scaune la 24 ore. La fel in cazul alimentatiei artificiale, asha ca lasa-l cum vrea el, cu exceptia cazului in care plange si se vede ca se screme tare rau. Cu supozitoarele nu exagera (deja unul pe zi e mult), ca dau dependenta.

Pupici tie si piticului,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 22 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

ahhh ...si inca ceva cand pot sa-L SCOT PE BB AFARA? dar daca plec intr-o vizita si merg cu autoturismul pot sa-l iau si pe el?

ma scuzati ca pun asemenea intrebari dar dupa ce am trecut prin cosmarul acela ma intreb daca tot ceea ce fac e bine pt el

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Dragelor,
Carmissis a nascut pe 2 aprilie la ora 18. Rada are 2,600kg, ochi verzui si e micuta, micuta:)
sa va traiasca bebelusii

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Mitub el are abia 3 sapt . Si dupa ce mananca il vad ca vrea sa faca kk pt ca se screme rau de tot ,pana se inroseste ...si pt ca nu poate sa faca incepe si plange rau mititelu. Si daca il las asa fara supozitor (doar 1 la 24 h ) ,constipat ce se poate intampla mai rau ?

offf Doamne mi-e asa de teama

Mergi la inceput