Mamici de martie - aprilie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor, tocmai ne-am intors de la control.Fetita are 2.950 grame si e totul bine, mai e lichid,retardul nu mai e asa de mare,a mai masurat-o o data ea nu e lunguta, dar nici noi nu suntem inalti.
I-am vazut fetisoara, e asa de dulce, as fi in stare sa o recunosc din 1000 de copii...
M-am indragostit de bebelusa mea si nici nu am vazut-o in realitate!
Deci, ramane cum am stabilit, ma prezint luni dimineata cu bagajelul la maternitate si...GATA!

Sunt foarte fericita si ma rog la Doamne-Doamne sa fie totul bine, pana luni sa nu se intample nimic (sambata merg la botez )

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 39+)

Mergi la inceput

Vreau sa va dau un sfat!
Daca mai aveti timp, inainte de a naste mergeti la biserica, spovediti-va si impartasiti-va!Eu nu am mai facut asta niciodata; cred in Dumnezeu, ma rog Lui, dar nu prea merg la biserica..., acum m-a sfatiut cineva sa merg si m-am dus. Nu va pot explica in cuvinte ce bine m-am simtit in biserica, dupa ce m-am spovedit si m-am impartasit,si bebelina era asa de linistita,iar eu am simtit ca incep aceasta noua etapa din viata mai curata, mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Felicitari, Giliutza!!!
Sa iti traiasca Adinuta!!!
Te asteptam cu pozici!!!

Nicoleta si bebelusa +37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

oanamc foarte bine ai facut ca ai fost la biserica si te-ai spovedit si impartasit, si mie mi-a spus prietena mea care a nascut acum 2 ani sa merg si ea a mers inainte sa nasca si a nascut usor si fetita este sanatoasa, si se zice ca e bine sa te spovedesti si impartasesti inainte sa nasti ca sa nu ia copilul pacatele tale, si eu vreau sa merg saptamana viitoare, o sa incerc sa tin si post macar o zi sa vad daca pot daca nu asta e nu se pune ca doar sunt gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor eu sunt tare fericita am fost azi in oras si am luat si carucior, nu m-am putut abtine, ziceam ca astept baby expo pe 15 dar n-am mai rezistat , e asa frumos, abia astept sa-l plimb pe bebelin ,

oanamc iti tin pumnii pt luni , dar cred ca mai vorbim pana atunci

in rest nici o noutate astept sa treaca zilele sa-l tin pe bebelin in brate, mamacita am fost si i-am luat body din ala cu "eu si tati o iubim pe mami", nu mai aveau decat asa si ceva cu vreu decapotabila si tel mobil, ala cu am cea mai frumoasa mami nu mai era, as fi luat si din ala

fetelor mai am 14 zile

Mergi la inceput

Da, am uitat sa va spun ca de obicei se tine post macar o zi inainte de spovedanie, dar pentru femeile gravide nu e valabil.Totusi inainte de impartasanie nu trebuie sa mancati nimic.De aceea e bine sa mergeti la biserica cat de devreme se poate, pe la 8-9 dimineata.

Mergi la inceput

Zuzunaki, ce mare a crescut baietelul tau!E tare dulce si zambaret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Astazi am iesit prima data cu Ioana in parc Am fost toata familia si aproape ca ne-am batut pe carucior, vroiam toti sa-l impingem In final, am avut castig de cauza, ca doar "eu am facut-o!", dar a trebuit s-o mai las si pe Mariuca la manevrat, altfel se supara Am facut si poze, in weekendul asta o sa fac un album pe undeva sa-mi vedeti fetele. Si bineinteles ca nu am stat doar o jumatate de ora cum ne recomandase tanti doctora pentru prima iesire, am stat o ora intreaga.

Sibip poti sa inscrii copilul si la medicul tau de familie, o sa-i faca el si vaccinurile si o sa-l si urmareasca, dar e de dorit sa-l inscrii la un pediatru. Neonatologii se ocupa doar de nounascuti, nu il poti inscrie la un neonatolog. Pediatrii gasesti cu siguranta la policlinica cea mai apropiata, dar mai trebuie si sa cercetezi putin, sa gasesti unul mai bun. Pentru probleme mai serioase (pe care sper sa nu le ai!)poti apela si la alti medici din policlinici private.

Crangutalil nastere usoara!! Tinem pumnii sa ai un bebe sanatos si frumos si sa te refaci rapid!!

Ellinia daca tot te simti obosita mai bine mergi la mama. In perioada asta ai nevoie de ajutor, n-are rost sa te suprasoliciti.
Nu cred ca baietelul tau plange din cauza zdruncinaturilor carutului, de obicei asta ii adoarme, nu-i deranjeaza. Poate nu-i place sa simta adieri de vant, sau poate il imbraci prea gros sau prea subtire. Incearca variatii gen invelit cu o paturica, dezvelit, caputul bine protejat de vant si tot asa, poate afli ce il supara. si lui si tie!

Giliutza felicitari!! Sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Zuzunachi baietelul tau e un scump! Si e mareee!!! Fetita mea e mult mai mititica, abia a reajuns la greutatea de la nastere, adica 3,3 kg. (scazuse pana la 2,9 in maternitate).

Oanamc felicitari pentru bebe! O sa aiba sigur 3 kg. la nastere si e foarte bine.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Oana am emotii pt.tine!Stiu ca totul va fi bine si te vei intoarce acasa victorioasa!Dimineata esti programata?
Fetelor ramanem tot mai putine burtici si apar tot mai multe mamici!
Si pe mine ma asteapta preotul sa ma duc la biserica;cred ca ma voi duce sambata sau marti dupa controlul de luni de la dr.
Mamacita unde esti?Nu te-am auzit astazi!Sper ca totul este in regula si nu ne faci o surpriza!
Va doresc tuturor noapte buna!

Mergi la inceput