Mamici de martie - aprilie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
lulu75 spune:
Am intrat sa vad ce fac proaspetele si viitoarele mamici. Mi-au dat lacrimile de emotie cand am citit de bebei, carucioare, hainute...
E minunat! Sper sa treaca timpul cat mai repede si sa traiesc aceleasi emotii. Acum mi se pare ca e atat de mult pana in august...
Luminita
22 saptamani - mama de baiat
lulu75 spune:
Felicitari proaspetelor mamici, iar celor care acum astepta nerbdatoare sa nasca, le doresc nastere usoara.
La toate va doresc bebei sanatosi care sa va aduca numai bucurii!
Luminita
22 saptamani - mama de baiat
cameron spune:
La ora 15.45 Giliutza a nascut o fetita de 3.400kg .. Sa-i traiasca ..si sa se bucure de ea!
gabrielaveres spune:

Felicitari Giliutza pentru fetita ta ,sa cresca mare si voinica iar tu sa te refaci cat mai repede. Te asteptam cu amanunte si cu poze.

Zuzunaki - ma bucur enorm ca micutul tau si-a revenit(si imi pre foarte rau ca a trebuit sa treci printr-o experienta urata - spitalul). Ai un baietel cu adevarat superb,nu iti poti lua ochii de la el,cand va fi mare o sa inebuneasca fetele
(dar asa si trebuie
).
Astazi nu stiu ce am patit, cred ca m-am molipsit de la Adriana
,ca toata ziua am dormit ma simt rupta in doua de oboseala, sunt fara nici un chef,a-si putea sta tot timpul in pat. Am observat ca si micutul Thomi a fost mai lenes ca si alta data,miscand mai rar si mai finut. Sper sa treaca starea asta ca nu imi place. Oricum maine va trebui sa ma duc de dimineata sa fac niste cumparaturi asa ca va trebui sa ma bag in priza unpicut(eu la sfarsitul saptamanii fac cumparaturile pt toata saptamana viitoare,si pe maine mi-am programat un peste proaspat la cuptor 

ca azi am vazut la tel o reteta cu peste si am murit de pofta 
)OK cred ca v-am plictisit deja asa ca va pup dulce.
Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
teodora racz spune:
Felicitari Giliutza!Sa-ti traiasca fetita!

Zuzunachi ai pus niste poze superbe!Ce frumos este bb.!Sa fie sanatos!
Fetelor am ajuns si eu de la epilat in sfarsit!Am tras o tura de cumparat verdeturi si mi-am facut o salata
Pana am ajuns in casa m-am intalnit cu o gramada de vecine si bineinteles ca am primit o gramada de sfaturi!![]()
Mamacita nici eu nu am mancat foarte multa carne in aceasta perioada asa ca sunt curioasa cat de rotofei va fi bebelinul!In schimb am bagat salate,lapte,branza si iaurturi;este bine nu?
Nici eu nu am rezolvat problema dr.pt.bb;am primit un nr.de tel.dar nu prea am incredere in dr.de familie;sorry,nu vreau sa jignesc pe nimeni!
Fetelor si mai am inca o problema:cumpararea cantarului!
Am gasit o gramada de oferte si preturile sunt pe masura;voi l-ati luat?cat timp avem nevoie de el?
corrinutza spune:
FELICITARI GILIUTZA! SA AVETI O VIATA FRUMOASA CU BUCURII!
Pentru restul fetelor asteptare placuta.
Vad ca puteti sa va odihniti si sunt bucuroasa ptr voi.
Eu una nu am linishte, merg cam 2-3 ore pe zi si degeaba. Au aparut primele contractii noaptea dar cam atat. Ziua linishte!
La voi cum e?
Va pupa si BB Daniel din bultica (inca)
andira spune:
Sibip, eu sunt cam in ceata sincer...
Ieri am fost la control, si fara eco, fara nici o verificare, m-a trimis direct sa ma internez, si sus la Maternitate sa-mi faca o inregistrare! Pana am terminat eu inregistrarea nu l-am mai gasit la cabinet, asa ca l-am sunat. I-am spus ca inregistrarea e buna, si mi-a zis sa vin azi sa nasc! Eu am picat in cap, si l-am intrebat de ce, ca doar n-am nici pe naiba, contractii, dureri de burta sau altceva... Calendaristic, maine as fi in 40 sapt, dar ecografic am 39 sapt, probabil ca de-aia bebe nu da nici un semn...
Si a zis ceva de genul ca era mai bine azi ca e si anestezistul, dar apoi imediat mi-a zis sa vin atunci cand ma apuca pe mine contractiile. A cedat imediat, n-am inteles de ce!!
Si chiar daca as fi avut 40 saptamani, trebuie neaparat sa nasc la termen??!?!
Si nici greutatea nu o stiu, ca n-a mai apucat sa-mi faca eco, si daca e bebe mare, pe de alta parte, stau degeaba, ca oricum mi-ar face cezariana, probabil... sunt tare confuza!!
Culmea e ca eu acum figurez ca fiind internata, mi-a zis sa raman asa, n-am facut foaie de externare...
Fetelor, voi intelegeti logica?
Cert e insa ca daca trec de weekend fara nici un semn, luni ma infiintez la el sa verifice greutatea copilului, placenta etc!
andira spune:
Felicitari Giliutza, sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa!!!!

De-abia astept sa-mi vad si eu fetita...![]()
![]()
Clio, sar'na de incurajari!!![]()
adrianafedorca spune:
Felicitari Giliutza sa-ti traiacsa fetita sa fie sanatoasa si frumoasa
Adriana si bebelinul 36+