Mamici de martie - aprilie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Buna fetelor!
Ieri am iesit din spital, deci am dormit in patutul nostru si am facut prima baita acsa asistata de tanti

Imi dat voie sa va dau un sfat?
Pregatiti din timp BAGAJELE pt spital si cumparati ce va trebuie pt . Oricum veti descoperi ca nu ati cumparat asta sau asta....
La noi asa a fost...! Rada a venit cu circa o saptamana mai repede si mai grav nu am recunoscut contractiile....! Deci am ajuns la spital la dilatare 6 cm deci adio cezariana...!Dar MINUNEA a aparut si acum este bine....!
Avem probleme cu alaptarea, deci vom intra si noi pe link-ul aratat de voi...!

Pentru mamicile care au nascut cat timp am lipsit....!

Multumim pentru felicitari...!

Carmen si Rada - la 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Nu reusesc sa gasesc link-ul despre alaptat...
Va rog sa mai dati o data adresa>>>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

carmissisuite aici link-ul de la cap 1 iar cap 2 este la femina intim

neata fetelor, ne-am trezit si noi, am dormit zilelle ...si eu ma minunez,

carmissis spune-ne si noua ce sa ne mai punem in bagajul pt spital

va doresc o zi minunata la toate burticile si mamicile, azi am inteles ca osa fie fff cald, poate ies si eu la o plimbarica scurta

pupici
Adriana si bebelinul 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24479 hai ca sunt zapacita rau am uitat sa pun lunk-ul se vede ca abia m-am trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Fetelor, felicitari celor care au nascut , sa va traiasca bb-ii si sa fie sanatosi...Mai am si eu 2 zile si gata,in sfarsit imi voi vedea bebelina...Abia astept , dar am un morcov...Sambata pe 9 la ora 10 ne/a chemat dr la spital sa facem cezariana, deci mai avem azi si maine...Si trece asa de greu, si am niste emotii...Dar o sa treaca si o sa facem cunostinta cu cel mai iubit dintre pamanteni pt.noi...Sa/mi tine/ti pumnii si marti miercuri cum pot va dau de veste ce si cum...Sambata suntem la sfarsitul sapt 38 dupa calculele mele, dupa ecograf ar fi chiar Dpn...Of,cate griji ne facem si noi, cate prostii ne trec prin cap si ne ingrijoram de la orice...Dar sa ne vedem cu bine la bebei de martie aprilie cu toatele,cand s-o termina cu toate nasterile...Succes la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Zuzunaki, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu bebelinul. Eu chiar vroiam sa-ti multumesc pentru sugestia cu betisorul imbibat in ulei, asa am mai reusit sa-i mai desfund nasucul lui Stefan, plus picaturile Nazomer. Da' sa sti ca si lui i-a gasit stafilococ auriu si acum face tratament cu antibiotic. Mi se pare tare aiurea chestia asta cu nasucul la copilasi asa mititei! Sper sa fie totul bine pana la urma!
Danuta_t, nu te speria ca bebelul tau nu a crescut, la fel am patit si eu, Stefan era in urma cu o luna, am nascut la 39 sapt si el era la nivelul de 35 de sapt, si tot a avut 2,900 kg si acum a recuperat foarte bine, a depasit deja 4 kg! Doctorita mi-a zis ca sunt bebei carora nu le prieste chiar atat de bine in burtica mamei si se dezvolta mai bine in viata extrauterina. Asa ca mult curaj si nu te gandi la lucruri triste, inca putin si faceti cunostinta!
Mamacita, mersi frumos pentru raspuns! Macar acum stiu ca nu a fost in imaginatia mea!
Oanamc, mie mi-a zis doctorita sa nu-mi cumpar sterilizator. Mi-a zis sa spal foarte bine biberoanele dupa fiecare utilizare cu apa si detergent ca sa nu ramana nici o picatura de lapte, limpezite foarte bine, iar o data pe zi fierte timp de 10 minute, pastrate bineinteles in conditii igienice, cu capacul pe tetina. Si cam atat. Oricum, sper din tot sufletul sa nu ai nevoie de ele!
Crangutalil, mult curaj si sa va fie intalnirea cat mai placuta si in mod sigur emotionanta! Recuperare usoara!

Nu prea stiu cum sa-mi revin din oboseala, de vreo doua zile nu prea ma simt bine! Beau un ibric de cafea pe zi si tot ma simt obosita... Ieri nici n-am iesit afara, ma trezesc din ce in ce mai greu noaptea! Inainte saream din pat la orice miscare a lui Stefan, acum ... trece un pic pana reusesc sa ma dezmeticesc! Ma bate gandul sa ma duc la Iasi la mama sa stau vreo saptamana sa ma odihnesc si eu un pic! Mai vad eu...
V-am pupat si aveti grija de voi!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

hello,girls and mothers!

bebelinu nostru face bine,tot asa putzin infundat dar ne tratamincet incet!azi chiar i am mai facut niste pozici pe care le am pus in album daca vreti sa le vedeti.mamici,puiutii vostri cam cat stau treji pe zi???al meu de ex azi s a trezit la 8.30 si a adormit iar abia pe la 12,desi intre timp a mai picotat un pic.e normal?

cristinatwo,10x again si felicitari pt ingerasii tai!

mamacita,clio,teodora_racz,multumim frumos

simonnete,mersic.din fericire eu n am fost deprimata ci numai ingrijorata tare.si adevaru ca m am jelit un pic cat a stat la poligrafie legat cu firele alea

ellinia,ma bucur ca ti am fost de folos!pupici tie si lui stefanutz!

vad ca e cam liniste pe aici azi...tuturor si mult "supces" si curaj pt fetele care asteapta sa nsca!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am venit de afara acum vreo jumatate de ora si mai mult m-am enervat. Bate vantul tare si n-am putut sa stau si Stefan plangea in continuu. Nu stiu de ce nu-i place afara, asa imi face de fiecare data. Si pentru mine e o adevarata aventura sa cobor si sa urc apoi 4 etaje si cu copil si cu carut! Apropos, fetelor care nu v-ati luat inca un carut - cautati unul cu rotile cat mai mari pentru ca altfel scuturati copilul din toate incheieturile! Cu trotuarele de la noi nici nu-i de mirare . Sau eventual sa aiba niste arcuri, ceva care sa mai atenueze zdruncinaturile. Din pacate eu nu m-am gandit si la chestia asta, si poate si de asta se enerveaza Stefan, mai ales ca mai si regurgiteaza, oricata grija as avea eu sa nu-l zdruncin...
Zuzunaki, si Stefan si-a redus programul de somn, din pauza de trei ore dintre mese doarme (de fapt mai mult picoteste si el) cam o ora, o ora jumate. Acum e mai greu si din cauza colicilor il apuca in timpul somnului si se trezeste, sau in timp ce mananca si nu-i mai trebuie chiar daca nu a mancat destul si atunci am scandal cu el pentru ca vrea mancare din jumate in jumate de ora pana cand varsa... de ma scoate uneori din sarite... da' ma calmez repede ca n-am incotro! E mai greu seara pentru ca adoarme foarte greu si vrea numai purtat in brate, de ma face cocosata! Oricat am zis eu inainte de a naste ca nu am sa-l alint - l-am alintat, ca nu am sa-l invat in brate - l-am invatat (ca n-am avut incotro)...si nici de plans nu il pot lasa sa planga ca mi se rupe sufletul! Ai un frumusel foc (sa nu fie de deochi), iar tu arati foarte bine ! De abia astept sa mai slabesc si eu un pic ca m-am saturat sa fiu , n-am slabit decat 3 kg intr-o luna jumate!
Hai ca iar m-am lungit la vorba!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Salutare burtici si mamici!
Profit de faptul ca Thomas doarme, atipisem si eu si m-am trezit pentru ca...mi-era foame. Am o pofta de mancare teribila. Chiar si noaptea ma scol sa mai mananc ceva, bbineinteles dupa o vizita la toaleta.
Maine ajunge mama la mine! Sunt atat de fericita ca bebita a fost cumintica si nu a iesit mai devreme, cum imi prevazuse la echo!!! Doamne, de-ar mai sta in burtica inca o saptamana, pana avem programata cezariana!
Am mari emotii, parca imi pare rau ca nu am venit sa nasc in Romania, la doctorul meu! L-am simtit ca pe un tata la prima nastere. Si cel de aici spun toti ca ar fi grozav, dar eu il simt foarte rece, nu am reusit sa creez aceeasi comunicare cu medicul ca la prima nastere. Ei, important e ca totul sa se sfarseasca cu bine si sa fie bebita sanatoasa.
Sotul meu inca nu s-a decis in privinta numelui, si asta ma enerveaza teribil. Si tot sustine ca mai e timp, pentru ca aici bebeii primesc nume abia la botez, iar botezul se face dupa ce implineste un an!!! Mie mi se pare mai mult decat ciudat. I-am spus insa ca daca nu se hotaraste pana cand nasc, fata se va numi Alexandra, asa cum vreau eu si ca nu e bine sa schimbi numele, ca-i merge rau copilului. Asta pentru ca el e foarte superstitios!
Va pup, si aveti grija de voi!

Adela si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Salutare din nou! Am ajuns iar la icafe, de fapt e unul din principalele motive pentru care ies din casa. Si slava domnului, inca ma simt bine!
Fetelor am o problema-intrebare: am sunat azi la un medic de familie neonatolog, pentru care primisem recomandare - si surpriza: m-ar putea programa doar pe 22 aprilie (cind sanse sint mari sa fiu la spital) sau ... in iunie! Deci in nici un caz nu as putea sa-l inscriu pe bebe acolo, ca daca am o urgenta ce fac????
Deci intrebare: unde gasesc si eu un medic de familie DISPONIBIL cind ai nevoie de el???
Am citit in Carnetul gravidei (ca sa vedeti cu ce ma ocup) ca la o adica poti sa-l inscrii pe bebe la medicul tau de familie. Chiar daca nu e de specialitate??? Cum vine asta? cine-i face vaccinurile?
Cine trebuie sa vina acasa in prima saptamina?
Poate ma lumineaza cineva care deja a trecut prin asta. Ideea mea era sa gasesc medicul inainte de nastere, ca sa fiu sigura ca merg la sigur. Dar tare mai trebuie sa ma grabesc acum ca am ramas cu ochii in soare.
Cam atit despre mine.

Andira, spune-mi te rog de ce vroia medicul sa nasti "programata"? Inteleg ca totul este in grafic si ca te simti bine, si tu si bebe, nu-i asa? Incerc sa inteleg logica... pt. ca sintem la acelasi medic.

Ioana

Mergi la inceput