Mamici de martie - aprilie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
mamacita spune:
danuta t, e usor sa incurajezi,e mai greu sa suporti pe pielea ta;ce pot sa-ti spun si sper cu asta sa-ti ridic moralul,este ca si eu am trecut acum 2 saptamani fix prin aceleasi emotii si pe deasupra nici nu era la termen.A recuperat apoi de avea 3 kg la 36 saptamani!Pe langa vitamine,te sfatuiesc sa bagi proteine in papa cat cuprinde(eu nu sunt vegetariana,dar nici nu pot sa spun ca ma omor cu carnea,dar cand am suplimentat-o s-a cunoscut).Curaj!E la termen si are peste 2,7kg,deci e ok!
Mersi pentru informatiile legate de celulele stem,chiar nu stiam ca se recolteaza si la Tm,dar pe mine oricum nu ma ajuta.Ma bucur ca se fac pasi si la noi in directia asta!
Irina,ma bucur si sa-ti traiasca bebelusa;dar ce e cu placenta?
zuzunaki,saracii,ce spaima,bine ca totul e ok;vezi ca ti-a raspuns Cristina amanuntit.Sanatate multa!
Adriana,eu am dat parca 950000 pe centura,oricum nu depasea 1 milion.
rrox,si tie multa sanatate.Ce dulce Mariuca,manca-o-ar mama!
oanamc,cred ca si eu tot "13-14" o sa fac inainte de nastere
,dar nu te agita,suntem cu tine(caci suntem in eter,care este peste tot,si la maternitatea din Tm,nu?![]()
![]()
).
Cristina,ce face perechea regala?
mamacita spune:
coral,deci a fost cursa cu obstacole;bine ca ati ajuns la finish in regula amandoi.S-aveti program sportiv de campioni!![]()
oanamc spune:
Am revenit!
De cand am zis ca merg sa mananc, de acum trei ore, asta am facut incontinuu:AM MANCAT 

. Ce altceva sa mai fac?![]()
Mamacita, stiu ca sunteti alaturi de mine si va multumesc; suntem toate impreuna, alaturi, in aceasta calatorie fantastica la sfarsitul careia vom deveni mame si atunci va incepe o noua calatorie, si mai interesanta alaturi de puiutii nostri.
Merg sa ma intind ca iar am exagerat azi, iar picioarele mele se revolta!
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 39)
clio spune:
Of, of

Voi asteptati sa va vedeti puiutii si pe mine m-au apucat cumparaturile!Daca nu am fost in stare pana acum, asa imi trebuie 

Astazi am luat carucior, din cate vedeti am inceput cu sfarsitul.Sunt asa disperata sa cumpar tot ce imi trebuie, incat nu mai stiu incotro sa o apuc!!!Maine vreau sa rezolv cu patutul, salteluta, lengeriile pentru piticuta.Azi am mai luat maruntisuri pentru ea(trusa de domnisoara cu forfecuta de unghii, perie de par
), masuta de infasat, cateva hainute! Sunt super fericita!Mai am o gramada de luat

De ce nu le-oi fi facut eu pe toate la timp, nu stiu!!!
Zuzunaki, imi pare rau pentru micutul tau!Dar pana la urma bine ca totul s-a sfarsit cu bine!
Coral, asteptam povestea nasterii si poze cu Aschiuta...si cu mami desigur!
Mamacita, se pare ca esti iara in forma!Ma bucur pentru tine!
Oanamc, iti tinem pumnii!Suntem alaturi de tine!Si la epilat
si pe 13-14...
Andira, am crezut ca astazi va fi ziua cea mare![]()
Ma bucur ca esti multumita de patut!!!
Rrox, dulce Mariuca!Eram curioasa de reactia ei!!!
Nicoleta si bebelusa +37
irinabungau spune:
Mamacita, am placenta laterala, eu sper totusi sa se ridice pana la urma. Pupici multi, ai grija de tine si bebe,
Irina si bebe 21 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
zuzunaki spune:
Buna seara!
iaca si eu abia acum ajung sus la calculator ca pana acum am avut program cu bebicu.Nu i fuse somn deloc.
Multumesc mult tuturor fetelor sufletiste!
Cristinatwo

Aspirator nazal avem,dar am evitat sa l folosim exact din acelasi motiv expus de tine.In seara asta i am curatat nasucul lui bebe si am scos ceva
asa ca nu mai "mormaie",e mai aerisit.Si o dam in continuare cu Isotone(adica ser fiziologic .Na ca nu mi trecea prin cap ca e chiar ser fiziologic treaba asta
).In orice caz e mai bine
.Pulsoximetru se cheama si aici(mi am adus ulterior aminte ca era si "puls"in fata cuvantului).<multumesc din suflet!
Pupici tuturor!Si somnic linistit!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
cristinatwo spune:
Zuzunaki, ma bucur ca situatia este sub control. O sa vezi, incet, incet, va respira mai bine.
Mamacita, perechea mea face bine. In ultimile zile au inceput sa aiba miscari atat de ample ca mi se pare ca ies prin burta. Si nu le place cand pun stetoscopul pe burta(mai ales lui). Aseara m-a apucat rasul cand am vazut ca iar ne sincronizam cu ideile fixe si temerile: mai nou si eu imi monitorizez tensiunea pentru ca mi se umfla mainile; am schimbat tipul de apa plata ca am ajuns sa beau 4 litri pe zi(dar tot degeaba, indiferent ce apa e, tot atata beau). Saptamana trecuta m-am dus sa-mi fac analizele. Mi-era teama sa nu am surprize neplacute cu valoarea glicemiei dar la capitolul asta e ok. In schimb am un calciu de 8 si o proteinemie de 6 si oricat ma straduiesc, lactate si carne nu pot baga in mine mai mult decat am facut-o in ultimile luni. Totusi sper ca la controlul de sambata sa am si eu parte de aceeasi surpriza placuta ca si tine si sa aflu ca am doi pui mari. Daca tot ne sincronizam la luatul pe aratura cu temerile, sa o facem si cand e vorba de vesti bune.
teodora racz spune:
Pupici pt.burtici si mamici!
Am vrut aseara sa intru si eu pe forum ca tot omul dar din nou nu s-a putut
Clio vad ca te apropii cu pasi repezi de eveniment!Si eu ma duc la dr.luni si o voi ruga sa ma programeze;si asa am destule emotii!
Zuzunachi imi pare rau de bb.tau!Sanatate!
Eu astazi m-am programat la epilat si pensat pt.ca mi-e frica ca nu voi mai avea timp
Ma epilez pana la genunchi,nu inghinal!Doar nu credeati ca sunt asa de curajoasa!
Vorbim mai tarziu!
ligia13 spune:
Buna burtici si mamici!
Am reusit sa citesc aproape tot ce ati scris, dar nu am mai reusit sa si scriu. La mine e ultima saptamana la serviciu si incerc sa fac cat mai multe ca apoi sa nu fiu "deranjata" prea tare.
Am fost si eu la control, marti. Bebe al meu e bine, are 3Kg si nu da semne ca vrea sa iasa. Sper sa stea cuminte pana pe 25 cand m-au programat pt cezariana.
Deja m-au apucat emotiile si sunt tot mai ingrijorata, nu mai mai pot gandi la altceva.
Am si eu o rugaminte la fetele din Bucuresti. Vreau si eu masutza din aia de infashat cu baitza incorporata (nu din aia cu sertare, scumpa, ci din aia cu picioare de plastic care sunt in jur de 3 mil(pe net). Voi de unde ati cumparat. La noi la Bv nu reusesc sa gasesc si daca are sotul vreo delegatie il pun sa ia din Bucuresti, dar va rog spuneti-mi niste magazine(cu adresa cu tot ca noi de la tzara nu stim)
Pt cele care ati cumparat deja, astea sunt oarecum pliante, adica ar putea sa o aduca cineva cu trenul de exemplu?
Va multumesc!
Sper ca sunteti bine, si promit ca de luni scriu mai des, ca am net acasa si o sa am timp de stat toata ziua la calculator.
Va pup!
simonnete spune:
Buna dimineata fetelor !
Zuzunachi ma bucur tare mult ca acum
e bine ,pt ca si eu am stat cu al meu cateva zile in spital si am iesit de acolo deprimata. Multa sanatate !
Rrox multumesc, am iesit pana la urma cu el afara ,(l-am bagat intr-un marsupiu,) pt ca am fost la dr . sa vedem ce e cu constipatia aceea de 4 zile .Am rezolvat-o intr-un final cu un siropel Duphalac. Oricum dr mi-a spus sa nu-l tin > de o ora
auziti eu mai am nevoie de niste sfaturi:aseara m-am muls si am scos 20 ml lapte din amandoi sanii. Deci mai exista vreo solutie sa -mi revina lactatia ori ba? mentionez ca beau 1 litru lapte ,1 litru ceai si mananc si 2 iaurturi de 400g /zi
va pupicesc si fetelor care mai au putin le doresc NASTERE USOARA!
Simonnete si
George Alexandru 3sapt si 4 zile