Mamici de martie - aprilie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
oanamc spune:
Rrox3, m-am distrat aseara cu sotul meu cand i-am povestiti de plimbarica voastra! Noi sigur o sa ne luam la bataie pentru carucior, abia astept! Cand se intampla sa iesim in parc cu prietenii nostri care au bebelusi, sotul meu nu ii lasa pe parintii copilului sa impinga carutul, el trebuie sa o faca, si sa vezi ce mandru e! Imi imaginez cum o fi cu printesa noastra
Daca ar fi dupa el, s-ar plimba acum cu carutul prin casa
!!!!
Teodora, sunt programata luni dimineata la 9. Sa stii ca am emotii mari, dar nu imi e frica deloc.Toata lumea zice ca nu sunt normala, dar sigur luni o sa fiu terminata de frica. Mai am doua zile pana atunci si vreau sa ma bucur la maxim de burtica(burtoaie).
oanamc spune:
Ocrainic, si mie imi plac mult florile. Am balconul plin, dar abia astept sa ne mutam la casa pentru ca visez la o gradina de flori minunata, cu multe tufe de trandafiri, si cu lalele si zambile primavara....
Eu cred ca Mamacita ne face o surpriza de week-end.Prea e lunga absenta ei! Sa dea Domnul sa fie totul bine cu ea si puiutul ei!
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 39+)
danna_J spune:
dragele mele burtici si mamici,in primul rand: FELICITARI, GABRIELA!!!!!! LA MULTI ANI, THOMAS!sa fiti sanatosi sa veniti cu bine acasa si sa ne povestiti aventura voastra. Gabriela, ma bucur in sfarsit pentru tine ca 'ai scapat'!!! Iti doresc insanatosire grabnica si multa sanatate micutului THOMAS, bineinteles ca asteptam poze ! Eu va spun scurt despre mine ca sunt bine, nu am vesti dar astept cu nerabdare sa nasc, ieri seara am avut contractii nedureroase destul de dese dar nu atat regulate! Merg din ce in ce mai des la toaleta ceea ce inseamna ca a coborat putin puiuta desi dupa burta n-ai spune! Oana iti doresc o nastere usoara, sa fi curajoasa asa cum am obs ca esti, si totul va fi bine, noi fetele ne vom gandi si ruga pentru tine! Pana la urma la toate ne vine termenul, dar eu ma tem sa nu raman ultima pe aici si bebe sa nu intarzie prea tare! Pana atunci incerc sa ma odihnesc cat mai mult, sa nu ma stresez si totul sa fie bine!Mamacita, speram ca totul e bine cu tine, iar daca esti la spital sa nasti suntem cu tine si te asteptam sa te intorci ! Multa sanatate la burtici si mamici, sa va bucurati de minunile din viata voastra.Ocrainc, te pup si sa ai grija de tine si de David, si eu ador florile si deja se observa pe terasa si in gradina mea, unde cu ceva efort am reusit sa-mi plantez si eu mai multe flori si plante, planta aceea cu frunze verzi si galbene, e foarte faina, creste bine si rezista si aici iarna, nici eu nu o stiu cum se numeste, eu nu prea cunosc denumirea decat la florile si plantele obisnuite cu care am crescut si nu prea am memorie pentru denumirile noi, aste e un dezavantaj. Ma bucur ca e mama ta langa tine si intr-un fel ma gandesc cu drag la ea pentru ca si mie imi e dor de mama mea. Va pup pe toate !
teodora racz spune:
Oana imi place ca esti optimista!Ai dreptate:mai bine stai linistita in weekend ca luni dimineata va incepe stresul;
Oare Mamacita chiar ne face o surpriza?Sper sa fie bine!
geta_sava spune:
Buna dragelor! Am si eu o problema.....maine fac 40 sapt si fetita mea nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa...... oare tre sa ma alarmez.... toti mi-au spus ca fetele vin mai repede dar vad ca a mea e tare puturoasa:( Maine il sun pe dl dr sa vedem ce spune si el. Ma mai apuca contractii dureroase dar nu tin mai mult de 2 ore....Si daca stie cineva cat de mult poate bb sa stea acolo??? Ca sa stiu cat mai am de asteptat:(
Va pup pe toate si pe bebeii care au aparut deja...
hiroral spune:
Buna fetelor!! reusisesc sa intru si eu n sfarsit..
Vreau in primul rand sa felicit si reu toate mamicutele care au nascut cat timp nu am mai intrat noi pe forum si imi cer scuze ca nu va enumar dar eu abia acum recuperez...
Va multumesc de asemeni tuturor pt urari si am PUS POZICI in albumul KAren am sa incer sa mai pun cateva acuma cat doarme fetita...
Cu alaptatul ce va pot spune este ca aici la spital prima data cand i-am dat san mai intai trebuia sa o cantaresc,ca apoi sa-i dau san si sa fac scaderea sa vad cat a supt.Prima data a supt doar 4 gr si alea cu chiu cu vai ca drept sa va spun eu nu aveam deloc sfarc la san
asa si apoi incetul cu incetul a inceput sa suga, cate 8 10 16 28 gr..ca pe urma sa-mi apara rani la sani,iar cei de aici mi-au dat o crema PureLan nemteasca zic eu oricum e din Europa.Cam asta a fost povestea cu alaptatul ...daca aveti ceva nelamuriri sau va pot ajuta cu ceva cu multa placere..In ultimul timp Karen doarme amiaza si pot si eu sa mai respir putin ...
Ce vroiam sa intreb mamaicile care au nascut si alapteaza cum fac ca bb sa ragaie sa dea gazele afara ca cei de aici mi-au zis ca cei ce papa san nu prea ragaie in schimb cand fac kk elimina gazele ...si fetita mea nu va spun ce vanturi da din alea cu sunete
,insa mai da si laptic afara si eu una ma sperii de....
Imi cer scuze ca m-am lungit atata si am inceput sa palavragesc cate si nevrute si incerc sa intru si mai tarziu
Mult curaj si rabdare burticilor care sunt pe ultima suta de metri,mai este un pic si din burtica o sa va treziti din senin cu bb in brate...
multi tuturor
Raluca&bebelusa,5 zile pana la DPN http://community.webshots.com/user/hiroral
ellinia spune:
Felicitari Gabriela! Sa-ti traiasca bebelinul si sa te bucuri de el toata viata!
Hiroral, ca o mamica "cu experienta" ce sunt
iti spun ca si eu pateam la fel cand ii dadeam san lui Stefan. Nu reuseam deloc sa-l fac sa eructeze, in schimb gaze dadea tot inainte. Acum, de cand papa lapte praf eructeaza mult mai usor si mai mult (din cauza formulei). E normal sa regurgiteze un pic, dupa masa, si chiar intre mese. Ranile de la san or sa-ti treaca, poate gasesti si pe la tine un bephanten (cu asta mi-au trecut mie, e foarte bun), sau garmastan. Oricum iti trebuie rabdare, trec in cateva saptamani.
Can va aud pe voi ca vorbiti de alaptat mi se face asa un dor...sa-l mai vad pe Stefan la san, asa mancacios cum era! Nici nu ma gandeam eu ca am sa alaptez asa de putin. Imi doream sa alaptez sase luni, cu extensie pana la noua... Pacat! Ma tot chinuie gandul ca bebelusii hraniti la san se dezvolta mai bine decat cei alimentati artificial, ca sunt mai destepti, mai feriti de boli!![]()
Rrox, ce inseamna totusi "prea gros" sau "prea subtire"? Ca sunt total debusolata! Poate din cauza ca a fost un pic racit am exagerat si l-am imbract prea gros! Daca are bluzita de corp, o jacheta normala si pe deasupra una mai groasa, plus doua perechi de pantaloni, doua perechi de sosete si doua caciulite normale ce inseamna?
Ca eu nu mai stiu!
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46909" target="_blank"> Mamici de martie - aprilie 2005 (26)
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

22 saptamani - mama de baiat