Mamici de martie - aprilie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
mamacita spune:
lantana,daca-ti amintesti,deschisesem subiectul cu decalotarea si circumcizia chiar inainte sa se strice forumul si va postasem chiar si un link:stai sa vad la ce pg.e...
clio,normal sigur ca trebuiau sa inceteze,dar daca tot sunt prezente arsurile...mesteca un Rennie.Sau,daca vrei musai remediu natural,incearca un pahar cu lapte cald baut cu inghitituri mici(poate la tine merge,la mine nu functioneaza).Sa stii insa ca Rennie contine carbonat de calciu si magneziu,putand reprezenta si o sursa buna de calciu si magneziu si nu e contraindicat in sarcina(eu spun ca e un fel de var alb
).Important e sa nu faci exces,din cauza carbonatului(exact ca la bauturile carbogazoase),dar unul-doua pe zi nu pateste bb absolut nimic,s-ar putea sa-i prinda bine la oscioare...
adriana,epidurala se face si la cezariana fara probleme;mai nasol daca pleaca dr....
oanamc,nu cumva povestesti despre relatia mea cu mama?
E identica,mai putin la ultima faza,cand s-a bucurat,dar in continuare discutiile cu dansa trebuie filtrate;nici macar schimbarile psihice ale unei gravide nu le poate pricepe,desi i le-am explicat de o mie de ori(nu le pricepe tata,care e medic,tot imi repeta ca eu am capacitatea sa trec usor peste asa ceva,lucru care ma enerveaza si ma deprima si mai tare)...Daca surorii mele,cu 5 ani mai mica(deci 32,nu vreun copilas de tzatza),ii curge nasul,e tragedie in familie,in schimb cele trei raceli ale mele din timpul sarcinii au fost un eveniment cel putin banal,pentru ca"eu sunt puternica,stiu ce sa fac,stiu cum sa ma controlez si ce tratament sa iau,n-am voie sa fiu mai irascibila etc."Am cedat sa le mai explic ca hormonii ma fac la fel de vulnerabila ca pe cea mai isterica si nestiutoare dintre femeile acestei planete bla,bla...Imi vad de treaba mea in continuare,noi sa fim sanatosi...ceea ce doresc din inima la toata lumea!
mamacita spune:
Fetelor,la sectiunea 22 pg.9,am postat doua linkuri care duc si ele la altele.Cred ca acelea dintre noi care avem baietei suntem interesate de solutia optima indiferent de tara in care nastem,mai ales intr-o problema in care parerile sunt chiar 50-50% impartite pro si contra decalotarii;circumcizia s-ar parea ca va cam fi abandonata(va ramane doar cea din motive religioase sau medicale).
mamacita spune:
A,v-am promis ca va spun "Somn usor"insomniacelor!Ar fi frumos sa bantui eu noaptea pe forum![]()
![]()
![]()
clio spune:
M-am calmat cu laptic sa stiti!!!! Acum chiar sunt si eu cum trebuie!!!!Of, ce bine este!!!!Mai ramane somnul...de atras in capcana!!!
Nicoleta si bebelusa +36
oanamc spune:
Bravo,Clio!Somnul tot cu laptic caldut il atragi!
Mamacita, imi pare rau ca parintii tai nu si-au schimbat atitudinea acum cand tu esti insarcinata si ai mai multa nevoie de sprijin.Indraznesc sa imi dau cu parerea, scuze pentru asta, si sa spun ca, probabil comportamentul lor in ceea ce te priveste se datoreaza faptului ca intotdeauna te-ai descurcat singura si ai dat dovada de multa independenta, discernamant, maturitate si seriozitate.Nu gresesc, nu?(asta s-a intamplat la mine)
Ei, tata a fost primul care a inteles ca schimbarile din comportamentul meu: irascibilitatea, nervii se datoreaza sarcinii; au facut o "reuniune de familie" si s-au pus de acord sa imi tolereze toate iesirile din perioada asta.Acum toata lumea se poarta cu mine de parca as fi un copil lipsit de aparare.Nu sunt eu chiar asa de sensibila, dar ma simt atat de bine cand sunt protejata si rasfatat de toata familia.Cred ca acum ii voi lasa mai des sa imi vada latura asta sensibila, nu voi mai face intotdeauna pe "dura".Acum simt si eu ca suntem o familie; imi pare rau ca au trecut atatia ani fara sa ne intelegem unii pe altii...
Hai ca am filozofat destul!
Noapte buna burticute!
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38)
andira spune:
Mai sunt si eu pe aici!!
si nici mie nu mi-e somn... nu stiu ce am de 2 nopti...
Mamacita, nici pe mine nu ma intelege mama la capitolul "surplus de emotii in sarcina", tot eu trebuie sa fiu cea precauta si diplomata..
Am avut un meci acum 2 saptamani, dar si-a revenit, Slava Domnului...
Acum cand am mai multa nevoie de ea, se gasise sa se certe cu mine!
Dar acum suntem ok...
O mai fi cineva pe aici sau vorbesc singura?... ![]()
andira spune:
Fetelor, Mamacita, multumesc pentru raspunsurile referitoare la baita in "apa fiarta si racita".
Si mie mi se parea tot de domeniul SF-ului...
Buun.. sa vad ce mai aflu. Ma gandesc sa fac un fel de "perle" si cu genul asta de sfaturi, desi pana la urma sunt bine intentionate... ![]()
gabrielaveres spune:

Insfarsit merge DC.Si eu ca si voi toate am facut poteca pana la calculator zilele astea,sincer mi-ati lipsit enorm.
Poate va intrebati ce e cu mine la ora asta pe forum? Ce mai ,nici eu nu scap de insomnii,cu toate ca dupa ziua da azi am crezut ca o sa dorm neintoarsa. Noi azi am fost in vizita la niste prieteni care stau la munteam mancat gratar si ne-am plimbat(pe jos) vreo 3 ore printre munti.A fost superb si m-am simtit minunat. Dar odata ajunsa acasa s-a resimtit efortul facut in plimbarea mea de azi:au inceput contractiile si arsurile la stomac.Poate credeti ca sunt unpic sarita de pe fix ca in 37 sapt si 5 zile mie imi arde de escaladat muntii,mai ales ca de ieri am inceput sa pierd din dop.Dar sincer nu m-am putut abtine ca la noi a fost o zi superba de primavaraiar iar eu m-am simtit foarte bine(slabiciunea mea fiind muntele si schiatul
). Dar dupa seara asta nu cred ca o sa mai repet aceasta experienta. Acuma macar am scpat de contractii dar inschimb ma omoara acidul de la stomac.Asa ca fetelor ma inscriu si eu in randul celor ce sufera de insomnii si acid la stomac

.
Ocrainic - ma bucur ca ai reusit sa o revezi pe mama ta si ca insfarsit e cu tine. Si eu ma lupt acum sa o aduc pe mama mea aici(ca sunt probleme la vama romana din cate am inteles,maine ma duc sa ii fac invitatie pt o mai mare siguranta)sper sa ajunga inainte sa nasc.Iti doresc o insanatosire cat mai rapida.
Lantana - si eu astept un baietel si cred ca stiu cum trebuie sa te simti(dorindui tot binele din lume cateodata nu sti ce e mai bine pt el).Eu personal nu prea sunt de acord cu circumcizia,cred ca e un lucru personal pe care baiatul tau ar trebui sa-l hotareasca(din cate stiu se poate face dc o sa vreie si cand va fi matur)in plus ca o vad ca pe o mutilare.Sper sa nu te superi pe mine dar sincer ti-am scris cea ce gandesc.Parere intarita si de articolele pe care le-am citit la propunerea mamacitei inainte sa fie probleme cu forumul.
Mamacita - imi pare rau ca nu te intelegi cu mama ta mai ales acuma cand ai avea mai mare nevoie de ea.Eu nu stiu ce ma-si fi facut fara ea,fiind si cea mai buna prietena pe care o am.
Bine fetelor hai ca va las,ca s-a facut tarziu. Ma duc sa vad dc reusesc sa adorm.
P.S.- scuzati greselile de ortografie ora e devina![]()
Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
carmissis spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!!!!!

Sunt singura pe aici? Se pare ca DA! Va dati seama ca nu am dormit decat 4 ore

CRISTINA in legatura cu slateaua de frbra de cocos, eu am primit-o acum 2 saptamani.... La prima vedere mi se pare buna.. nu este tare, nu depaseste ca grosime 12 cm, si se potriveste perfect la patut. Deocamdata sunt f.... multumita. Sper ca este si antialergica asa cum scria in info. Mai am si 6 luni garantie.