Mamici de martie - aprilie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
mamacita spune:
ocrainic,lantana,imi pare rau ca aveti insomnii!Trebuie sa va urez eu "Somn usor",ca de cate ori v-am urat n-a avut nici una insomnie!![]()
ocrainic,pe aici circula o viroza respiratorie groaznica,dar s-ar parea ca a coincis cu epidemia la nivel planetar...Multa,multa,multa sanatate,tine-te tare!
lantana7 spune:
propun si eu un subiect de discutzie mai "delicat"!
voi ce stiti de circumcizie?
aici, una dintre problemele importante pentru care trebuie sa semnezi inainte de a naste este circumcizia (in cazul in care ai baietzel!) daca vrei sau nu sa i se faca imediat dupa nastere! Am vorbit cu sotzul meu si l-am intrebat si pe doctor dar inca nu sintem lamuritzi. Americanii in general fac asta baietzilor la nastere, sotzul meu insa este de partea cealalta a baricadei. trebuie sa luam hotarirea cit de curind si nu stim ce sa facem! Voi aveti vreo informatie in legatura cu asta?
hai ca astept si parerile voastre!
http://community.webshots.com/user/lantana777
danna_J spune:
Haleluia ca merge forumul, fara voi ma simteam groaznic de izolata si parca incepeam sa ma strez. E adevarat ca e din ce in ce mai greu, stau acasa toata ziua si cred ca am facut gaura in fotoliu, aproape ca nu mai rezist si parerea mea e ca bebe s-a miscat din pozitia cu capul in jos in pozitie transversala si simt ca-mi plezneste burtica pe lateral. NU am nici urma de vergeturi si sper sa nu apuc sa fac, asta e unul din cosmarurile mele cu sarcina sa nu am vergeturi doamne ajuta-ma! Cu slabitul rezolv insa stiu ca de vergeturi nu mai scapi... Vineri merg si eu la dr. sunt sigura ca bebe s-a miscat dar o sa vad la eco mai sigur, oricum sugitul il simt tare sus in partea dreapta. Poate imi iau si eu adio de la nastere normala dar pana in ultimul moment nu se stie.Oanamc, bine ca esti bine tre sa mai avem putina rabdare toate, suntem pe ultima suta de metri :).Eu abia astept sa-mi coboare burtica si sa mai pot respira mai bine.mamacita, ma bucur ca analizele sunt ok si tu esti bine.ocrainic imi pare rau de raceala, cred ca ai dreptate cu virusul din romania, dar sa speram ca nu o sa fie mai grav si bine ca e mami ta cu tine acum :).adriana si eu o sa am bebe mare sunt sigura de asta, sotul meu a avut 4.3 kg la nastere si parca vad ca si bebe al meu e mare, pe mine m-a suparat dr ca desi am intrebat-o cat cantareste bebe-le in urma cu 2 saptamani nu mi-a spus decat ca la nastere ea il estimeaza la 3.5 kg ceea ce eu nu prea cred. Dupa cum iau volum ... nu stiu, mai vedem.Si la mine au reinceput insomniile, le tratez cu indiferenta, vin la pc, mai citesc pe aici, nu mai mananc nimic intre timp ci doar beau apa, si ma cuibaresc langa sotul sa mai dorm ceva si reusesc inca 4 ore de somn. Acum ca a revenit forumul ma bucur ca stim una de alta si ramanem impreuna la bine si la greu!D'zeu sa le ajute pe fetele care nasc, rrox ne gandim la tine si la celelate fete de care nu am auzit nimic in ultimul timp!Doamne ajuta si somn bun tuturor!
lantana7 spune:
mamacita, saru'mina pentru urari!
asa sa fie cum zici tu!
ocrainic, bun venit mamei tale! Acum trebuie ca esti linistita si fericita ca o ai pe mama ta linga tine! Eu o sa ma multzumesc cu telefoanele! si cred ca o sa incarc nota de telefon, nu gluma!ai grija sa te faci bine!
clio spune:
In sfarsit, va regasesc 

Mi-ati lipsit!!!!!!Abia asteptam sa va regasesc!!!!Chiar sunt dependenta de forumul asta, de voi!!!!
Adriana, felicitari pentru bebelinul tau! urias!!!L-ai hranit cum trebuie, sa intelegem...Eu, care sunt disperata ca voi face un piticut...iti imaginezi...mi se pare extraordinar...de mare...
Mamacita,si pe mine ma chinuie niste arsuri de neimaginat...Nu stiu ce sa mai fac...Dar este normal?Nu ar trebui sa inceteze acum arsurile astea?
Oanamc, ma bucur ca ti-ai revenit!!!!Si ai grija sa nu te mai apuce depresiile!!!!
Ocrainic, bun venit viitoarei bunici!Asta o sa iti aduca multa liniste si echilibru!!!!
Teodora, contractiile au inceput dintr-o cauza sau alta?Ai facut efort, miscare?Eu m-am mai linistit...nu mai sunt asa agitata si vad ca si contractiile sau mai rarit...Dar am stat linistita acasa, nu am mai colindat toata ziua ca o nebuna...
Fetelor, desi kilogramele mele in plus nu sunt multe, ma simt umflatica si maaare...si burtica tot creste!Ca doar mi-era ca nu creste!Abia respir...de miscat ma misc eu cum ma misc, dar abia respir...Of!Abia acum simt si eu un pic mica "povara"...
Nicoleta si bebelusa +36
adrianafedorca spune:
fetelor ce ma bucur ca sunteti bine , eu inca n-am somn, am tot vorbit cu o prietena la tele fon care e si ea insarcinata in 15 saptamani si ne-am pus pe vorba si cand ne-am uitat la ceas s-a facut 11, iar acum mi-a fugit somnul,
mamacita sigur o sa fac cezariana, mai ales dupa ce am citit ce a patit zuzunaki, o sa discut cu dr mea toate posibilitatile, as vrea totusi anestezie epidurala, as vrea sa-l vad pe bebelin imediat ce se naste,nu prea am inteles cum sta treaba cu placenta, dar o lamuresc eu si pe asta cu dr , daca e nevoie nasc mai devreme si gata, oricum la eco a scris data nasterii 18 aprilie,voi afla luni cum stau lucrurile mai exact, faza mai nasoala e ca am aflat acum ca s-ar putea ca dupa 8 aprilie ca dr sa plece din tara sper sa nu fie adevarat
va pup si ma duc la culcarica, va dorresc noapte buna si un somn lin
Adriana si bebelinul 35+
AMR= 32 de zile
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
oanamc spune:
Se pare ca mananc atat de mult din cauza arsurilor...am senzatia ca le mai calmeaza...Nu am luat toata sarcina absolut nici un medicament si chiar nu as vrea sa incep acum...
Ocrainic, ma bucur mult ca a venit mama ta, cred ca esti atat de fericita!
Eu nu am fost foarte apropiata de mama niciodata cu toate ca am locuit impreuna cu parintii pana m-am maritat, am fost independenta, nu am discutat niciodata ca-ntre fete, nu i-am cerut niciodata sfaturi...in fine...Abia dupa ce m-am casatorit am simtit nevoia sa ma apropii mai mult de mama, dar nu stiam cum sa procedez si ea e din fire cam carcotasa, in orice ii povesteam gasea ceva negativ, nu era de acord cu nimic din ce faceam, niciodata nu era multumita cu toate ca multi parinti si-ar fi dorit copii ca mine si ca fratele meu(fara falsa modestie!
)
DAR, totul s-a schimbat de cand a aflat ca va fi bunica.Sincer, mi-a fost frica sa o anunt.Spre surprinderea mea si a sotului meu, a fost foarte emotionata, chiar a plans, si de atunci si ea si tata fac planuri cu bebelina si noua lor postura de bunici.Am inceput sa mergem impreuna la cumparaturi, ne sunam aproape zilnic, mergem la plimbare, vine la mine la cafea, discutam lucruri despre care nu gandeam sa vorbim vreodata...In fine, sunt fericita ca, mai bine mai tarziu, decat niciodata, nu-i asa?
V-am facut capul calendar, scuze!Trebuia totusi sa ma laud cu noua mea relatie cu mama !
Lantana, eu tocmai am citit intr-o revista despre circumcizia la bebelusi. Cand am timp incerc sa reproduc niste pasaje. 
oanamc spune:
Clio, am observat ca lapticul caldut mai calmeaza arsurile.In rest eu bag in mine ca sparta cand am arsuri, pe moment ma lasa, dar in maxim o ora isi fac simtita prezenta.Cel mai rau e cand ma trezesc din somn sa merg la toaleta(din 2 in 2 ore) si nu mai pot adormi din cauza arsurilor.

si atunci dau iama in frigider...

Incearca si cu biscuiti sau paine.
Mult succes!
mamanati spune:
Buna seara fetelor,
N-am mai rezistat sa nu va scriu pina nu citesc tot ce ati postat pina acum (mai am de recuperat cu cititul citeva paginute).
Ma bucur ca lucreaza din nou forumul si pot saluta toate burticile, mamicile si bebelusii. Parca eram fara miini in week end fara forum. La noi totul e OK. Azi am fost la oftalmolog si mi-a spus ca pot naste natural desi am miopie de grad mare. Acum astept bebeca sa se intoarca iar cu capul in jos si sa ramina in pozitia asta pina la "THE BIG DAY".
Ma bucur ca va pot citi din nou si ca sunteti
.
Pupici la toate.
B.N.

ceva remedii naturale pentru arsuri????