Mamici de martie - aprilie 2005 (23)

Mamici de martie - aprilie 2005 (23) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45739" target="_blank">Mamici de martie - aprilie 2005 (22)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Andira,eu mi-am facut bagajul aproape in totalitate.Nu l-am pus la vedere ca sa nu ma stresez si mai tare!Eu desi am dpn intre 16-26 aprilie, astept sa nasc din clipa in clipa.Nu stiu daca pentru faptul ca am contractii sau pentru ca imi simt bebelusa miscand foarte aproape de iesire, cert este ca astept din clipa in clipa!Of!Si m-a apucat o asa nostalgie...parca imi pare rau ca nu mai am burtica!Sunt asa de mandra cu ea, ca parca as mai vrea-o inca un pic, macar un pic!Nu stiu ce m-a apucatDesi pe de alta parte abia astept sa-mi tin bebelusa in brate!

Nicoleta si bebelusa +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Andruzza, felicitari si refacere grabnica. Sa creasca Rares mare, frumos si voios !

Dana si bebelica sapt.36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cand se intoarce sotul meu ma apuc si eu de bagaj..
Nu de alta, dar daca ma pocneste si las pe seama lui, s-ar putea sa ma trezesc cu exact ce nu am nevoie la mine...

El rade de mine ca ma misc ca un pinguin, si ieri ce credeti? Ne-am dus la Cora sa facem niste cumparaturi, si stiti ca locurile de parcare sunt indicate de animale. Unde ziceti voi ca am lasat masina(fara sa stim, binenteles)? La ..ELEFANT!!
I-am zis ca a facut-o intentionat.... ma misc ca o balenuta octogenara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Felicitari, Andruzza[
Sa-ti traiasca bb-le, sa fie sanatos si papacios!!!!!

Scuze, am pierdut firul la un moment dat!

Nicoleta si bebelusa +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Am revenit si eu. Intr-adevar, mare liniste pe aici...
Eu indraznesc sa ma bucur pentru ca nu trebuie sa stau prea mult la birou si nu mi se umfla asa tare picioarele...
Fetelor, sotul meu a vazut la Carefour in Bucuresti patut exact cum am luat noi, la oferta, mai ieftin cu 1.500.000lei....Asta e, n-aveam de unde sa stim.
Trebuie sa merg in pat ca bebe iar are antrenament.Cum ma asez la birou sa va scriu, bebelina mea se agita.Se poate sa o deranjeze sunetul tastelor...???

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Andrruzza, sa-ti traiasca feciorul, Rares, si tu sa te refaci cit mai repede! te asteptam cu vesti!
Clio, dannaJ, Mamacita, gabrielaveres, oanamc, andira, sinteti niste dragutze! mersi de complimente, dar nu uitati ca pozele alea au fost facute pe 1 ianuarie si pe la mijloc de februarie, iar acum sintem la sfirsit de martie! Credeti-ma ca am avut grija de mine intre timp! Dar nu ma mai stresez deloc, desi cred ca voi avea peste 20 kg in plus cind voi naste, bebe sa fie sanatos! Adevarul este, asa cum v-am mai zis, ca am poftit in perioada asta la tot felul de porcarii de mincaruri ca pizza, cheesburgers, si muuulte dulciuri! Iar inainte nici nu ma uitam la ele, decit foarte, foarte rar!
Mamacita, daca n-oi putea, nu uita ca mai am si un hazband prin preajma! O sa fie bucuros, cred, sa-si ajute un coleg de breasla. Se rezolva cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

vad ca vorbiti de bagaj de spital si alte alea... si eu am intrat in saptamina 36, dar trebuie sa recunosc ca am fost cam lenesa! mi-am cumparat totul, insa asteapta sa fie spalate, calcate si impachetate! Cind va vad pe voi asa harnicutze, ma gindesc ca ar fi bine sa incep sa ma agit si eu mai mult! sa nu ma prinda bebe nepregatita!

http://community.webshots.com/user/lantana777

Mergi la inceput

Fetelor, in lipsa de ocupatie (evit cu indarjire televizorul!!) mi-am mai bagat nasul pe aici, pe DC, la diferite subiecte. Ati ajuns vreodata la "De la forum adunate si-napoi la forum date"? E beton!! De 2 ore rad, cred ca nu m-am distrat niciodata asa bine singura!!

Mostre:

[..]wc-ul il spal eu, punand mai intai clor cu detergent sa faca asa reactia aia ciudata si sa faca bulbuci ca la carbit, apoi frec bine, apoi mai dau o data cu clor, clatesc, dau cu spirt, apoi torn spirt si dau foc. Daca nu e asa nu ma pis stau 3 zile fara sa ma pis.[...]

"Am o placere pentru medicina: abia astept sa se imbolnaveasca cienva sa ma informez despre tot tot ce-nseamna boala respectiva.."

"...dar uneori trebuie sa-l mai las si singur cate 10-15 min. In timpul acesta merg sa vad ce face si pe unde este."

"Ma numesc Manuel, am 32 de ani si sunt din Alexandria. Sotia mea mi-a spus ceva care m-a uluit: ca vaginul ei... simte daca fac sex cu o alta femeie. Este adevarat? Va intreb pentru ca afirmatia ei m-a pus pe ganduri. Va multumesc, cu respect.

Raspuns:
S-ar parea ca vaginul simte ceva... Dar sa vedem de ce si cum se poate intampla asa ceva! Vaginul uman este un organ cam... ciudat. Aici se intalnesc colonii imense de bacterii care se reinnoiesc constant. Daca o femeie are relatii sexuale regulate cu un barbat, vaginul ei se adapteaza acelui partener. Cand isi schimba barbatul, vaginul simte si se produc modificari, se intrerupe acea stabilitate bacteorologica. Este un organ atat de sensibil, incat daca femeia are un singur partener, dar acesta face sex cu o alta femeie si-apoi se intoarce la ea, mediul bacterian al vaginului ei se schimba. Asadar, pe sotie o poti pacali, insa vaginul simte imediat infidelitatea... "

"Originally posted by xxx
Am mai facut si vreo 5 ani de rusa, dar abia acum imi dau seama de importanta si de frumusetea ei, deci mi-ar placea sa invat mai mult pentru o calatorie cu Transsiberianul pana in Japonia.

--------------------------------------------------------------------------------

Atentiune! Atentiune! Anuntam pasagerii ca ne apropiem de ultima statie e Transsiberianului! Ultima statie! Beijing!! Care vrea sa calatoreasca mai departe , pana in Japonia, sa ia aveonu, vaporu` , shalupa, yahtu` personal sau sa faca un tunel pe sub ocean! Se poate si prin innot!"

Si ultima, ca nu vreau sa va stresez:

Intrebare:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
dar nu despre asta vreau sa vorbesc ci despre curatenia in zona V inainte de controlul ginecologic...Trebuie sa te duci spalata sau nespalata?
Cel mai BINE este ca inaintea controlului nu tu spalat in zona V(cel mai bine nespalata de 48 de ore sau hai sa zicem 24 de ore dar asta doar in caz ca nu suporti sa stai asa mult nespalata si IN NICI UN CAZ SA NU te speli in vagin),nu sex sau petting si nici sters cu servetele umede,mirositoare etc.
Ce parere aveti?Este corect sau nu?Eu sunt mai mult spre da.
Cred ca in aceste conditii doctorul ginecolog poate sa-si dea seama de miros,secretii mai bine chiar daca face lama sau alte investigatii.

Si raspunsuri:

quote:
eu stiu ca timp 48 de ore inainte sau cel putin 24 e bine sa nici nu te stergi. Poti sa te scuturi daca vrei.

quote:
eu zic ca puteti sa nu va spalati cateva zile si sa-i trimiteti doctorului doar chilotii, poa' sa-i si miroase si sa ia cu spaclul si ceva secretie

quote:
Adica cum se orienteaza bietul om dupa miros?? Da ce e caine de vanatoare sau doctor?????????

quote:
Legat de pilozitati, eu tre sa astept sa-mi creasca inainte de a ma duce la ginecolog!!! ... Doamnele japoneze nu se frezeaza in zona cu pricina .... (o tin cat mai bine ascunsa). Si sincer n-as vrea sa vad cum ii ies ochii din orbite la domnu` doctor ... ca sa nu mai spun ca o tunsoare/ defrisare fie ea si cat de neinsemnata este considerata deviatie sexuala... si nu vreau sa se creada ca am poposit din filmele xxx direct pe masa de consultatii....

Sper sa nu va suparati pe mine ca am deviat de la subiectul nostru de mamici, dar am zis ca poate mai rade cineva cu mine...

Mergi la inceput

Uf, si era "din lipsa de ocupatie"... scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hai ca ati inceput sa va animati putin,!
Eu acum nu pot sa scriu prea mult,pentru ca ma dor falcile si abdomenul de la ras!Andira,intr-adevar,criminale mostrele!I-am citit si lui Marius si am ras amandoi de ne-au dat lacrimile!
De bine ce dupa-amiaza m-au incercat niste frisoane si o melancolie de boceam ca prostul(sau mai degraba proasta),ca o baba,acum nu ma mai pot opri din ras!

Mergi la inceput