Mamici de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita, astea erau la volumul 3, cum s-ar spune...
Acum caut cu disperare partile 1 si 2...
Va spun daca le gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Fetele,

va pup si am intrat printre picaturi sa vad care e atmosfera pe aici.

Am pus pozici in albumcu puiul meu iubit!!!!

sorry ca n am timp sa scriu mai mult dar nu pot sa l las singur nici macar cand doarme asa de mor de dragul lui!!!!!!!!
pe scurt :am nascut f greu-2 ore jumate expulzia-iar travaliul in total 13 ore!am facut si epidurala dar ma asteptam la mai mult...adica f putzin m au lasat durerile...en fin...o sa povestesc io mai pe larg.si m am mai ales cu una bucat epiziotomie si una din labii rupta in doua.azi sunt mai bine cu ranile dar durerile de san persista desi ma dau cu toate alifiile.moasa mi a zis ca o sa treaca treptat.secretul e sa caste micutzul guritza cat mai mult cand apuca sanul.

o sa mai scriu.va pup si dau fuga la bebel ca deja mor de dorul lui!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Andira, super...

Nicoleta si bebelusa+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Zuzunachi, sa-ti traiasca bebele!Ti-am vazut pozele!Este un frumos si un dulce!

M-a cam inspaimantat ceea ce ai spus despre nastere !

Nicoleta si bebelusa+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

zuzunaki,sa-ti traiasca "grasul",nici nu cred ca facea fata vreo epidurala la asa voinic,mai ales ca spuneai ca ti-au rupt o labie...Cum au reusit,doar ti-au facut si epiziotomie?!
Oricum,rezultatul bate toate asteptarile!Vazandu-l asa frumos si fotogenic si pe tine atat de fericita,mi-ai starnit sentimente contradictorii:pe de o parte de-abia astept sa-l tin in brate si eu pe micut,pe de alta as vrea sa stea cum trebuie pana la termen,pentru ca oricum e asa fragil ca o sa tremur toata sa nu i se intample ceva...
Ce mai incolo-incoace,felicitari si multumim pentru poze,asteptam si povestea nasterii atunci cand vei putea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am uitat sa va spun "Somn usor",ca maine ma trezesc mai devreme sa ma duc la recoltare pentru depistarea streptococului B!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Zuzunaki, ai o comoara de puiut, sa-ti traiasca!
Si ce tatic mandru!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Andira, sunt bestiale fazele! M-am distrat de minune!
Fetelor, merg la culcare, noapte buna!

Mi-a venit sotul acasa !!!!!!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Zuzunaki, esti o scumpa si iubitul tau puiut la fel, imi pare bine ca totusi a trecut ce a fost mai greu... parca ieri erai si tu cu burtica mare in asteptare si iata ca a trecut. Am mai ramas noi inca cateva burtoase care ne agitam pe aici si nici macar prin cap nu ne trece ce ne asteapta si e mai bine asa! Sa ai grija de tine si de minunea de langa tine...Mamacita succes maine la rezultate, sa-ti iasa cum trebuie sa nu te stresezi de nimic si somn usor si tie!Oanamc imi pare bine ca sotiorul e langa tine si are acum grija de tine, somn usor si noapte buna!Clio, Andria ... noapte buna dragelor si ne mai auzim si maine pana atunci sa dormiti bustean!Gabi... harnicut-o ma bucur ca ai terminat cu treburile, tu nu stai nici macar o clipa nu-i asa? Vrei sa ne complexezi pe celelalte burtici ? :) Ma gandesc la rrox a noastra, ce s-a intamplat cu ea de nu mai da nici un semn de viata ? Sper din toata inima ca este bine si totul e ok cu ea si cu bebe! Iti ducem lipsa roxana!Fetelor noi suntem bine (eu si bebe) am facut cozonaci azi cu mac cam 6 bucati si taticul e foarte incantat ca-i plac mult dar nu ii place ca mamica sa faca nimic, ii place cand sta si se odihneste cat mai mult... ca asa au zis 'colegele tale de pe forum' sa te odihnesti acum cat poti ca pe urma... este un scump si-l iubesc tare mult!Va doresc la toate somnic usor fara probleme, la mamele cu bebelusii noi si lor cat mai multa odihna iar la cele care sunt prin salile de nastere sau spital, D'zeu sa le pazeasca si sa le dea putere sa treaca cu bine prin toate, ele si bebelusii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Andira,, nebunatico, vrei sa ne faci sa nastem inainte de termen? Eu mi-aduc aminte ca le-am mai citit cindva mai demult si totusi n-am putut sa ma abtin, am ris tinindu-ma cu mina de burta...
Multzumim ca ne-ai ma inveselit!(ca si eu avusei azi o zi nu prea "buna"!)

Mergi la inceput