Mamici de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita si eu am auzit ca produsele de la sanosan sunt mai bune decat jhonson, , dar exolicatia nu am primit-o, am vazut ca prietenele mele tot sanosan folosesc asa ca tot sanosan o sa cumpar si eu

oanamc ce faci? sper ca esti bine, nu te-am mai vazut pe forum

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

danuta_t pt temperatura pooti folosi jumatate de cana de spirt amestecata cu jumatate de cana de otet si putina apa , pui pe niste vata si vata o bagi in sosete si te bagi in pat, cel mai bine sa faci chestia asta diseara inainte sa te culci , o sa vezi ca iti scade temperatura in cateva ore, sa te bagi in plapuma ca sa si transpiri , maine o sa vezi ce bine te simti

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Ellinia ai tras o adevarata sperietura cu bb!Sper ca acum sa fie mai bine!
Gabi felicitari pt.Luca!
Fetelor ce nu inteleg eu:de ce sugarii sunt predispusi la nasuc infundat?Majoritatea au astfel de probleme sau doar cei care racesc?
Mamacita acelasi lucru m-am intrebat si eu:nu cred ca noi vom duce sarcina la termen;acum toate bune si frumoase,noi stam si privim de pe margine la mamicile noi dar ne va veni si noua randul!

Mergi la inceput

Anca Micaela chiar ca ai o minune de fata , e o dulce, chiar ca-ti vine sa o mananci , sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Teodora, am inteles ca toti bebeii sufera de chestia asta, atata vreme cat nu stiu sa sufle nasul.
Camerun, doctorul tau pediatru nu e in regula. Obligatia lor e sa vina o data pe saptamana asistenta si o data la doua saptamani doctorita. Tu te duci doar la o luna, la doua, si tot asa pana cand mai creste copilul. Este dreptul lui de "asigurat", doctorita primeste bani pentru el. Cred ca ar trebui sa-l schimbi.Uite, chiar acum o ora a plecat asistenta de la noi, si nu era ziua ei de vizita, a venit sa vada ce am facut la spital.Asa ca, ar trebui sa gasesti alt medic, chiar daca e un pic mai departe de casa, important e sa aiba grija de copil.
Anca Micaela, eu am cumparat ieri Nazomer - apa de mare - produs natural - 40.000 lei si e foarte bun pentru nasuc. Tot nu-i iese nimic, dar macar ii flidizeaza secretiile si poate respira. Iar despre pompa, cea de cauciuc ca o para poti sa o arunci ca traumatizezi copilul cu ea. Este o pompita cu cap de sticla care cica ar fi eficienta. Inca nu am cumparat-o ca nu am gasit-o pe aici pe langa casa. Tot de la doctorita de la spital stiu, poate cu asta reusim sa le tinem nasucurile cat de cat fara secretii. Ah, si pune sa ai tot timpul pe calorifer un castronel cu apa, ca sa umezeasca aerul in camera, si aeriseste des, dar grija la curent.
Alta metoda n-am incercat, mai spunea ceva Zuzunaki, cu un betisor din acela pentru urechi muiat in putin ulei de bebei. Am sa incerc si asa, sa vad.
Adriana, poate gasim si noi spray-ul acela Mar plus, poate e eficient.
Pana acum am stat cu fheonul pe burtica la Stefan si a reusit sa adoarma un pic. La cat de sclifosit a fost azi nici sa mananc n-am reusit.
V-am pupat, aveti grija!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna papuselelor si bebeilor!

si multumiri de urari din nou tuturor!
sa stiti ca voi mi ati deochiat baiatul1!!!ieri toata ziua mi a miorlait iar aseara de la 10 la 3 am la fel!dureri de burtica si colici mititelul mamei!!!am facut masaj la burticutza cu ulei si a mers iar azi am luat picaturi impotriva durerilor si colicilor.aici sunt sub numele de sab simplex si sunt f bune.se dau la fiecare masa.insa continuam si cu masaj.
eu sunt azi mai bine cu raceala dar ieri am crezut ca mor!ma infuzez cu musetel si beau ceiutz intruna!Doamne ajuta!

ellinia si anca micaela,
intr adevar,metoda noastra pt desfundat e f buna.chiar azi am folosit o din nou.pe bebic insa il gadila un pic asa ca o sa chiraie!but don t worry!

mamacita,multzam de felicitari!numai ca saracu dr fritz...cred ca n a urlat nimeni la el cat am urlat euo sa povestesc io mai pe larg cand am timp.

buburuza mea are azi 4,200!l a cantarit din nou moasa azi.

sunt f happy ca azi ne a venit comanda de babyfon!e o salvare!asa pot sa vin si eu linistita aici in camera de sus unde avem calculatorul sa mai butonez cu voi.si nu numai de asta.are raza de 300m.mi arata si respiratia micutzului(dc nu respira 15 sec ma alarmeaza),temperatura camerei si pot auzi orice zgomot pe care l face.ce mai,sunt f incantata!

va pup mult de tot si numai bine tuturor!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

LA MULTI ANI IOANA ALEXANDRA!!!sa fii sanatoasa,mancacioasa,frumoasa si desteapta!!!iar mama ta sa se bucure de tine mereu!!!
rrox,refacere cat mai rapida!!!si multi pupici

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele,

Multumim pentru laude si sfaturi. Vad ca a fost eficient serul deocamdata... Doarme linistita. Maine mergem oricum la dr. neonatolog (vrem sa ii vada si buricul, ca e cam umflat) si poate ne si exemplifica diverse metode pentru nasuc.
Luca, sa cresti mare si frumos si sa iti bucuri parintii! Felicitari, Gabi!

Va pup pe toate si sanatate,
Anca Micaela si Ema Ioana (13 zile)

Mergi la inceput

Tot n-am avut stare, cu o mana mananc, cu o mana butonez, asa intre reprize de plans si chiraieli!
Problema este ca ma doare foare tare spatele si sus la ceafa de la atata dus in brate, mai ales astea doua zile de cand e bolnavior... Mai devreme avea 37,6, sper sa nu ajungem la supozitoare ca e crunt (nimanui nu-i place!). Am totusi o nelamurire. Doctora a zis sa incep sa-i dau suc de morcovi si mere, cate o lingurita pe zi pana ajung la 80 ml pe zi. Nu e un pic cam prea devreme. Chiar daca nu mai alaptez, macar de pe la doua luni incolo, chiar de la cinci saptamani. N-am nici storcator, poate imi dati vreo sugestie care ar fi mai bun de cumparat, ma refer la marca, chiar daca e un pic mai scump, prefer ceva de calitate.
De azi a inceput sa reactioneze la sunatori si la maimutoii care tipa, ieri se uita dupa mainile mele ca nu mai stiam cum sa-l linistesc si am inceput sa-mi agit mainile in fata lui. Pana acum nu l-am lasat deloc dezbracta, fara pampaers pentru ca avea obiceiul sa faca pipi chiar atunci, dar azi l-am lasat sa vad cum reactioneaza. Era foarte nedumerit, dadea din picioare fericit, cu ochii mari si la urma m-a rasplatit cu un pipi de toata frumusetea!
Trebuie oare sa-i iau o lingurita speciala? Pana acum, cand mai incercam sa-i dau ceai sau diverse pentru colici ii dadeam din lingurite obisnuite, din canite din care bem noi, etc. Oare am gresit? N-a patit nimic pana acum, nu mai bine il obisnuiesc asa? Mamicutelor, ce ziceti?

Mergi la inceput

Anca, in legatura cu buricul si la noi a fost la fel. Mie mi-a zis doctora sa sterilizez un banut, sa-l invelesc intr-un pansament steril si, dupa ce-i bag buricul inauntru sa fixez banutul cu fasii subtiri de leucoplast. Nu stiu daca e valabil si la fetite. La baietei am inteles ca intra aer pe acolo si se pot imbolnavi de hernie. Si nu trebuie lasati prea mult sa planga... nici nu m-ar lasa inima de altfel!

Mergi la inceput