Mamici de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Salutare! Am aterizat si eu in sfarsit! Tare harnicute ati fost azi!
In primul rand, Rrox3, te mai felicit o data si te admir sincer pentru ca esti intr-adevar o mamica curajoasa!
Gabig, felicitari si sa-ti traiasca bebelinul, Luca!
Va spun ca eu am cumparat cosmetice pentru bebe de la Nivea.Eu si sotul meu folosim doar produse Nivea si suntem extrem de multumiti(in afara de sampon-folosesc altceva).Sunt sigura ca daca produsele pentru adulti sunt bune, cele pentru copii sunt la fel.In plus, am auzit multe cazuri cand bebelinii au facut iritatii si alergii de la Johnson's(chiar baietelul prietenei mele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Bineinteles ca nu v-am zis cel mai important lucru!
Am fost la nenea doctor, la control, si am crezut ca suntem pe stadion.Toate bune si frumoase, pana cand a inceput sa ne asculte cu instrumentul acela caraghios, ca o palnie.Atunci am crezut ca echipa preferata a lui tati(Poli Timisoara) a dat gol si noi am inceput sa facem valuri in burtica pana am invinetit urechea lu' nenea doctor! Tare s-a mai mirat cand a vazut o fetita atat de vioaie si puternica.Eu i-am zis sa se fereasca pentru ca fata mea face intensiv antrenamente.
Oricum,e totul bine, bebe nu a coborat inca, are rezerve suficiente, se pare ca mai avem rabdare pana la termen.Doamne ajuta!
Urmeaza sa merg la control saptamana viitoare joi, iar maine merg sa imi fac analize(ultima data).
Adriana, si pe mine ma doare inghinal de imi vine sa mor, mai ales daca stau mult timp intr-o singura pozitie.

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46287" target="_blank">mamicile martie aprilie 2005 (24)

Oana_B

Mergi la inceput