Mamici de martie - aprilie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
oanamc spune:

FELICITARI, ROXANA!!!!!

LA MULTI ANI,IOANA ALEXANDRA!!!!

Roxana, sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte.Asteptam povestiri si pozici.
Ne-a cam speriat lipsa ta de pe forum, dar ne-am gandit ca se naste bebelina.
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38+)
oanamc spune:
Am dormit dupa-amiaza de la 17.30-19.00.
Adriana, iti tin companie la insomnie!![]()
Sunt programata in 11 aprilie, cand voi fi la sfarsitul saptamanii 40.Sper ca totul va merge conform planului, vom vedea maine!
clio spune:
Felicitari, Rrox3 

Sa-ti traiasca minunea mica Ioana Alexandra 

Felicitari Raluk 

si sa-ti traiasca bebelusa!!!!
Nicoleta si bebelusa +36
andira spune:
Roxana, sa-ti traisca fetita, si sa fie sanatoasa si norocoasa!!!

Abia asteptam sa ne spui cum a fost!
Pupici!

teodora racz spune:
Bine ai revenit printre noi Rrox!

Deja esti acasa?Ma bucur ca esti bine la fel si micuta ta!Vorba vine micuta!
Gabrielaveres iti tinem pumnii si sa fii barbata!
Clio tu crezi ca noi vom ajunge la termen?Vezi ca si Gabriela naste cu 2 sapt.mai repede!Ce zici esti pregatita?
Teodora si bb.36+
mamacita spune:
Roxana,eram sigura ca ai nascut,ce ma bucur ca sunteti bine,sa-ti traiasca mezina Ioana Alexandra(foarte frumos nume),sa fie sanatoasa,frumoasa si desteapta ca mama ei!

[bis]
Dar tu esti de groaza cu anesteziile...Ce s-a mai intamplat?Pe cuvant de onoare,cand mi-ai spus,imi era ciuda ca n-am fost eu acolo,asa cu burta cu tot,sunt sigura ca ar fi mers ok(nu ca sunt eu cea mai desteapta,dar conteaza si relatia de incredere cu pacienta![]()
![]()
).
coral chiar n-a dat nici cel mai mic semn de viata de multa vreme,e chiar ingrijorator,sper sa fie strict
si nu ceva de sanatate...
Inca o data,ma bucur ca sunteti bine si ca ai revenit,refacere rapida si...stai cu noi!![]()
gabrielaveres,era de asteptat dupa "cura de alpinism"!Iti tinem pumnii si stai linistita,tot ce se naste dupa 37 saptamani are definitia de copil la termen,intre 24-37 sapt.fiind prematuri.
adriana,vad ca toata lumea a dormit dupa-amiaza,asa ca va fi ceva activitate pe forum!
Intr-adevar cezariana va fi programata(asta daca asa doreste si Dumnezeu)pe 25 aprilie de principiu,cand voi avea 39s si 3 z,caci cele mai bune prognostice de sanatate ptr.copii scosi prin cezariana se considera a fi in jurul a 39 s;ptr.ca bb va avea 39 s intr-o vineri,am zis sa nu raman nesupravegheata pe weekend si atunci s-o stabilim intr-o luni.Vom evalua insa permanent situatia functie de greutatea lui bebe,placenta si gradul ei de maturare si,bineinteles,daca exista semne de declansare prematura.
Apropos de babycomfort,da,am luat si eu tot tip sandwich salteluta si am luat si salteluta de infasat,ptr.ca suportul si patutul model babycomfort le va confectiona sotul meu la el la firma,din acelasi material din care a facut si mobila camerei(argintiu deschis).
Si inca ceva:nu ma stresezi deloc cu intrebarile,sunt foarte obisnuita cu ele si imi face placere sa ajut de cate ori ma pricep.
clio spune:
Teodora, sincer nu cred ca ajung la termen...Eu astept sa nasc dintr-o clipa in alta.Nu stiu de ce...poate contractiile(am ajuns la 3 no-spa pe zi), poate bebelusa care misca mult si foarte aproape de iesire...Desi in ultimele zile a fost mult mai linistita ca de obicei...Fetelor, ori nu sunt eu sanatoasa, ori bebelusa mea misca pe unde nu trebuie.Este tare ciudat.Mai patiti vreo una dintre voi asta? Ca sa nu mai povestesc de cutite in abdomenul inferior...
Pregatita?N-as fi fost niciodata!!!Nici pentru bb, nici pentru nastere!!!
Inca ceva...Mi-este teama ca nu recunosc momentul in care se va intampla minunea...Si daca ajung la spital cu dilatatie 4?!Gata cu epidurala mea...Am citit, m-am documentat, dar tot mi-este teama ca nu voi recunoaste momentul...
Nicoleta si bebelusa +36
adrianafedorca spune:
clio, stresata mai esti mai, o sa fie bine , cerde-ma pe mine ca nu te mint, vad ca deja esti in 36+ deci mai ai putin si faci 37 deci esti la termen, euasa stiu ca de la 37 se numeste bebelin la termen, asa ca stai linistita, o sa scapam noi si de asta, dupa ai aincepe adevarata aventura , nici nu vreau sa ma gandesc, azi am spalat hainutele la bebelin si asa dragi imi sunt, dar inca nu realizez ca o sa am o papusica , dar o sa fie una vie, mie de asta mi-e frica cel mai tare, dar eu am incredere ca Dumnezeu ne va intari si ne va ajuta sa trecem si peste asta, eu mo rog la dumnezeu sa-mi dea putere sa am grija de bebelin si sa fiu sanatoasa ca restul vin de la sine, o sa vezi, si peste cativa ani poate o sa ne intalnim si o sa ne aducem aminte cu drag si o sa vezi ce o sa mai radem atunci....
pupilicila burtici si somn usor la toate burticile, pe mine inca nu m-a luat somnul
Adriana si bebelinul 35+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
irinabungau spune:
Proaspetelor mamici si viitoarelor mamici, de fiecare data plec de la voi cu lacrimi in ochi - de fericire, bineinteles !!!
Va urmaresc de mult timp si cu foarte mare interes, chiar eram curioasa de absenta Roxanei si vroiam sa aflu ce s-a mai intamplat.
Felicitari Roxana, sa-ti traiasca minunea de fetitza, imi place mult numele - si eu tot Ioana Alexandra vreau s-o cheme pe fetitza mea daca va fi fetitza, bineinteles... ![]()
Va tin pumnii tuturor, nastere usoara celor ce urmeaza!!!
Mamacita, imi place mult de tine, aveam nevoie de o Mamacita si la noi... asa buna sfatuitoare ca tine... Oricum, daca te voi vedea pe strada sa stii ca voi veni sa te salut, din fotografii zic eu ca nu am cum sa te confund cu altcineva...
Multa sanatate tuturor, si... fiti atente ca sunt cu ochii pe voi!!!![]()
Pup,
Irina si bebe 20 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau