Mamici de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

raluk,sa traiesti si tu si fetita ta sanatoase si iubite!Ne bucuram foarte mult pentru tine si te asteptam cu vesti si poze!
Apropos de poze,zuzunaki,poti sa-ti faci bebicul actor,e frumos foc,parca sunt poze cu un ingeras!Mi-au placut la nebunie!Iti doresc refacere grabnica sa te poti bucura la capacitate deplina de ingerasul tau!Te admir pentru curajul de care ai dat dovada,caci stiu prea bine ca la asemenea bebe mare peridurala nu te putea scuti total de dureri.Si "stay connected"cu sfaturile,ca in curand avem nevoieSANATATE MULTA!
A,cu epidurala,mariamunteanu,stai linistita,nu numai ca nu e contraindicata,dar s-ar putea sa te scoata si din criza de lombosciatica.
Am fost la banca si am rezolvat,asa ca azide bucurie.
Azi ne-au anuntat ca ne-a sosit salteluta si de-abia astept s-o vad!Mi-o vor aduce niste prieteni din Bucuresti care vin in weekend sa ne vada,impreuna cu alte chestii pe care le-am mai comandat la babycomfort.
ellinia,nu te agita prea tare(desi te inteleg,caci totul pare asa frumos cand citesti sau ti se spune si asa greu in realitate),ptr.ca ii transmiti si lui bebe stressul.Sa ne tii la curent cu ce ai facut la dr.(culmea e ca azi chiar voiam si eu sa cumpar pompita).
cristinatwo,ca de obicei sfaturi de mult bun simt medical,multumim!Cand mai mergi la control,ce mai face perechea regala pe care o porti?
ocrainic,nimic nu pica mai bine decat cocolositul in aceasta perioada,mai ales ca aratam si ne miscam ca ursoaicele.Am si eu cocolositorul-sef:pe sotul meu,care nu ma lasa sa misc un pai si-mi suporta toate toanele cu stoicism,desi el e inginer(deci era normal tata sa inteleaga mai repede starile prin care trec,ca medic,nu el).Ei,important este ca toti traim,suntem in putere si asteptam un sufletel sa ne dea pe toti peste cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Felicitari, Raluk!

Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si cuminte!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Felicitari Raluk!Ma bucur ca esti bine si ca bb.tau este cuminte!Te asteptam cu vesti si cu povestea nasterii!
Zuzunaki ideea pe care ne-ai dat-o cu curatatul nasului este noua;cel putin pt.mine;dar e bine sa stie omul mai multe ca sa aiba alternative;multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Ceao fetelor am intrat sa va spun ca peste putin timp poate o sa imi tin bebelinul in brate. Acuma am venit de la control si tanti doctor mi-a confirmat banuielile,adica am intrat in travaliu. Mi s-a deschis colul sincer de emotie nu imi aduc aminte cati cm,si am contractii tot mai dese.Tanti doctor mi-a spus ca poate o sa nasc in 2 ore sau in 24 dar sa fiu cu bagajul de spital pregatit si cat de odihnita posibil.Contractiile inca nu sunt regulare,dar sunt tot mai dese.
Asa ca fetelor dc nu o sa va mai dau nici un semn de viata inseamna ca am nascut.
Va pup dulce pe toate si sper sa ne revedem cu vesti cat mai bune.

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Gabrielaveres, mult succes in aducerea pe lume a bebelinului tau.Iti tinem pumnii sa ai o nastere cat se poate de usoara si suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gabrielaveres nastere usoara, si refacere rapida

fetelor eu am dormit bustean de la 4 la 5,30 cred ca la noapate o sa stau pe forum, cred ca vremea asta ma trage la somn, du pa cum v-am spus azi dimineata am fost si am luat si eu hanute bebelinului, am dat 2 milioane pe 3 hanute, nu-mi vine sa cred ce scumpe sunt, dar pt bebelinul meu fac orice, Doamne sunt asa mici si frumoase, le-am spalat si acum le-am pus la uscat, parca sunt de papusa, nu-mi vine sa cred, abia astept sa se usuce sa le calc , imi vine sa ma joc cu ele, nu mai pot de fericire, tot azi a venit si patutul, am comandat pana la urma de la babycomfort iaeri am fost si l-am vazut si l-au adus, si salteluta tot de la ei , aia tip sandwich, cea tip standard era prea tare parca era un lemn asa tare era, mamacita tu de care ai luat?

am aflat azi ca dr mea pleaca pe 10 aprilie din tara dar nu stiu pt cat timp, o sa aflu exact pe 4 cand merg la control, sper sa nu stea prea mult plecata si sa nu ma apuce pe mine tocmai atunci sa nasc, cu toate ca nu cred pt ca am colul inchis si sper sa mai stea inchis macar pana la 38 de sapatamani

va pup si aveti grija de burtici si bebelini
Adriana si bebelinul 35+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

cristinatwo spune-mi si mie te rog unde ai vazut suportul ala pt baie? eu am vazut prin magazine dar era de plastic si nu prea mi-au placut

mamacita merci mult pt raspunsul cu anestezia , o ultima intrebare si nu te mai stresez pe ziua de azi, daca dr zice sa-mi faca cezariana inainte sa plece adica pe 8 sau 9 aprilie , eu atunci fac 37 de saptamani , e bine sau nu e bine? avand in vedere ca bebelinul e destul de mare, placenta are grad de maturitate 3-4 ??????parca si tu ziceai tot de cezariana , te-ai programat deja sau inca nu? la cate sapatamani?
apropo ziceai ca ai comandat mai multe de la babyconfort, ai luat cumva si masuta de infasat care se pune deasupra patutului? ca eu nu stiu ce sa fac as lua dar nu stiu daca e buna

pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

mamicilor!
Am reaparut si eu pe aici. Intre timp, pe 23 martie s-a nascut mezina familiei, Ioana Alexandra. A avut 3.300 kg si 48 cm., desi s-a nascut fix la 36 de saptamani si o zi. Astazi abia am ajuns acasa fiindca am avut cateva probleme cu ea, dar acum e foarte bine si ne bucuram cu totii ca suntem acasa.
A, Mamacita, iarasi n-am scapat de probleme la anestezie, dar macar de data asta am avut un anestezist foarte dragut si prietenos, care m-a asigurat ca n-o sa mai am problemele de data trecuta si asa a fost, s-a descurcat s-o faca si mai lata
Va povestesc eu mai in detaliu, dar vreau sa citesc ce ati mai facut intre timp. Sper sa reusesc sa ajung la zi repede. A aparut Coral? Daca nu, o sa reactualizez si listuta, dar o sa dureze cateva zile.
Multi pupici tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si Ioana Alexandra (6 zile)

Mergi la inceput

rrox3 bine ai revenit ne-a fost dor de tine, sa-ti traiasca mezina, sa fie sanatoasa si mancacioasa, si tie iti doresc sanatate si refacere usoara

te asteptam cu detalii cand ai timp si pozulici

Mergi la inceput

tot eu ...am innebunit de tot ,am prea multa energie, se vede ca am dormit dupa amiaza, sa vedeti ce plang eu la noapte..., oana stiu ca si tu esti programata la cezariana , cate o sa ai cand faci cezariana?

Mergi la inceput